Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
προλεταριο εννοουσα αλλα μπερδευτικα :P :P με τυφλωσε η οργη για το καστρο που ποτε δεν απεκτησα..χαχαχαχα
Θα πω στη μαμα μου να πει στη μαμα σου να σε αφησει να ερθεις αυριο το απογευμα να παιξουμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγοροκοριτσο !!!!!!Για ολα φταιει  η ισοτητα

αυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας :) αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9???? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα πω στη μαμα μου να πει στη μαμα σου να σε αφησει να ερθεις αυριο το απογευμα να παιξουμε.

αν θες να ξερεις η κορη μιας φιλης της μαμας μου το ΕΙΧΕ το γαμοκαραβο και το γαμοκαστρο και ξενιτευομουν για να παω να παιξω εν τω μεταξυ επειδη ημουν και φωροπερηφανο δεν ηθελα να παιζω και καλα να μη φανει οτι ζηλευω και παω για αυτο το σκοπο εκει :2funny: ατιμες κοινωνικες ανισοτητες....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας :) αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9???? :P

θεία Νίτσα μου θελεις να γίνεις και κουμπάρα μου;

Σου ορκίζομαι να ειμαι καλός με τις υποχρεώσεις μου απέναντι σου (2 φορές την εβδομάδα ;))

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν μ αρεσουν τα πλευ-σταισιον και τα Χ-μποξια ....Κανα δυο χρονια ακομα με τα στρατιωτακια μου και μετα.....θα φοραω μακρυα πανταλονια :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Σου ορκίζομαι να ειμαι καλός με τις υποχρεώσεις μου απέναντι σου (2 φορές την εβδομάδα ;))
Αυτο που ειπε με τους αποκεφαλισμους δεν σου δημιουργει επιφυλαξεις?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ανυπαντρη κουμπαρα???? Παντρεψε την πρωτα για να σε παντρεψει αυτη εν συνεχεια.....και μετα βλεπουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

οχι γιατι μπορει να μου φερθεις μπασταρδα και φοβαμαι :P :P χαχαχα

νεαρχε παρακαλω :)

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι