αυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9????
αν θες να ξερεις η κορη μιας φιλης της μαμας μου το ΕΙΧΕ το γαμοκαραβο και το γαμοκαστρο και ξενιτευομουν για να παω να παιξω εν τω μεταξυ επειδη ημουν και φωροπερηφανο δεν ηθελα να παιζω και καλα να μη φανει οτι ζηλευω και παω για αυτο το σκοπο εκει ατιμες κοινωνικες ανισοτητες....
αυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9????