Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Έγινα κουμπάρος πριν 3 βδομάδες στο γάμο ενός κολλητού στη Σαντορίνη (είχαμε υποσχεθεί πολλά χρόνια ότι όποιος παντρευτεί πρώτος θα τον παντρέψει ο άλλος) και αυτά που έγιναν δεν τα βλέπεις ούτε σε Ελληνικές σειρές στην TV!

Ο συγκεκριμένος τύπος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και η γυναίκα του είναι Πολωνή και ζει επίσης εκεί (τη γνώρισε από ιντερνέτ).
Γνωρίζομαι από το Πανεπιστήμιο με αυτόν και ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι (τα μοιραζόμασταν όλα, διακοπές κάθε καλοκαίρι μαζί ανεξάρτητα από τις σχέσεις μας κλπ) :).Αν και τα οικονομικά μου είναι χάλια φέτος ο φίλος μου επέμενε να τον παντρέψω ακόμη και αν δεν έβαζα παρά τα απολύτως βασικά (στεφάνια και συμπράγκαλα, εκκλησία και το δώρο τους…..ε??).
Δεύτερος κουμπάρος δεν υπήρχε  :headbang: παρότι το ήθελα (για προφανείς λόγους).
Επειδή οι λεπτομέρειες είναι πολλές θα αναφερθώ στα βασικότερα σημεία της καταστροφής:

1) Αρχικά ήθελε να μου πληρώσει μόνο τη διανυκτέρευση την ημέρα του γάμου και με γκρίνια δικιά μου τελικά ανέλαβε και τις 3 μου διανυκτερεύσεις.
Για εισιτήρια έστω και ακτοπλοϊκά για τον κουμπάρο και οποιεσδήποτε «παροχές» προς την οικογένεια μου ούτε λόγος  :S. Κατά τα άλλα είχε όμως wedding planner προσλάβει, είχε κάνει site στο ίντερνετ για το γάμο και  το οργάνωσε στη Σαντορίνη και όχι στην Αθήνα που μένει.

2) Ζήτησε δώρο της τάξεως των 300€ εξαρχής ενώ για το δικό μου δώρο ούτε κουβέντα. 15 μέρες πριν από του γάμο αναγκάστηκα να του πω εγώ τι θέλω και όταν του παρουσίασα το κόστος μου είπε πως δε γίνεται να μου κάνει αυτό το δώρο (παραπλήσιας αξίας) και ότι το δώρο προς τον κουμπάρο πρέπει να είναι συμβολικό (ε!?!). Τα πήρα στο κρανίο και του ζήτησα να μην ανταλλάξουμε δώρα (και καλά επειδή και οι 2 μας έχουμε οικονομικό θέμα-δεν του την είπα για τη μαλακία που τον δέρνει).  :idiot: :idiot:

3) Το Σάββατο ήταν ο γάμος και μου ζήτησε να πάω από Παρασκευή ώστε με τους υπόλοιπους Έλληνες φίλους του να βγούμε για ποτάκι το βράδυ όπερ και εγένετο, αφού όμως αναγκάστηκα να αλλάξω το αεροπορικό εισιτήριο πληρώνοντας σχεδόν τα διπλά!! Πήγα την Παρασκευή, εξαφανισμένος όλη μέρα αυτός  :jerking: και για να μην τα πολυλογώ απλά δεν έγινε τίποτα το βράδυ γιατί δεν τον άφησε η γυναίκα του (!!!!) και αρκέστηκε να στείλει ένα sms 1.30πμ το βράδυ για να μου πει απλά ότι μόλις τελείωσε από οικογενειακή υποχρέωση και….. καληνύχτα!!!!!!! Απλά αγνόησε τα sms που του στείλαμε και τα τηλεφωνήματα που του έκανα ώρες πριν για να κανονίσουμε το ποτό. Κανείς από τους Έλληνες καλεσμένους  του φίλους δε βγήκε τελικά γιατί ξενέρωσαν άπαντες!!! :tickedoff:

4) Την επόμενη μέρα πάμε να τον ντύσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου θα γινόταν η δεξίωση. Εκεί μου ξεφουρνίζει ότι υπάρχει και 2η (!!) κουμπάρα, κολλητή της γυναίκας του (Πολωνή και αυτή) και ότι η γυναίκα του επιθυμεί να περάσει τις βέρες αυτή!!! Μου παρουσίασε λοιπόν μια «αλεξιπτωτίστρια» που δεν είχε πληρώσει φράγκο για το γάμο και ήθελε να περάσει και τις βέρες και όλα αυτά μισή ώρα πριν την τελετή και ενώ φυσικά το ήξερε από την αρχή!!!!!Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς ο Παππάς δεν το επέτρεψε αυτό αφού η κοπέλα ήταν καθολική!! Εγώ πρέπει να ευγνωμονώ τον παππά η να βρίζω τον μαλάκα που ξηγήθηκε σπιούνικα???????  :headbang:

5) Το βράδυ και αφού είχαν φύγει οι περισσότεροι καλεσμένοι πάω να χαιρετήσω τη νύφη και να της ευχηθώ με την κοπέλα μου δίπλα. Η νύφη εμφανώς κουρούμπελο από το πολύ ποτό μου πετάει το εξής “Ι don’t like you, you are an asshole” όπου μένω σέκος επιτόπου και η κοπέλα μου να με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια!!!!Μου λέει «με ποιο θράσος σου είπε κάτι τέτοιο???Ξέρει κάτι που δε γνωρίζω εγώ για σένα??».  :SΝα σημειώσω ότι την νύφη τη γνώριζα 3 χρόνια και την είχα δει 5-6 φορές και δε φαινόταν να έχει κάποιο θέμα μαζί μου γιατί ήμουν πάντα κύριος!!!.

6) Τις επόμενες 2 μέρες εξαφανισμένος πάλι ο γαμπρός. Δηλαδή πήγα Σαντορίνη με δικά μου έξοδα, φεσώθηκα εισιτήρια για 2 άτομα, αυτοκίνητο, διατροφή κλπ κλπ, έκατσα 4 μέρες και τον είδα μόνο την ημέρα του γάμου του. Όλο έβρισκε δικαιολογίες για να μη βρεθούμε έστω και για ένα καφέ, έστω και οι 4 μας!!!!Τόσο καραγκιόζης

Συμπέρασμα ….είδα ένα άνθρωπο που δε γνώριζα ότι θα γίνει έτσι, αντί να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ,ξενέρωσα με τη συμπεριφορά τους τη ζωή μου, ξόδεψα 1500€ που δεν μου περίσσευαν και τώρα αντί για διακοπές θα ψηθώ στην Αθήνα λόγω αφραγκιάς. Αυτός έκανε τη δουλίτσα του και έφυγε πάλι εξωτερικό σαν κύριος. Να σημειώσω ότι του έδωσα και δεύτερη ευκαιρία καλώντας τους μαζί με άλλα ζευγάρια για δείπνο σπίτι μου να δούμε φωτογραφίες από το γάμο. Ε, ήταν ο μόνος που δεν έφερε τίποτα για την επίσκεψη!!!!!

Εσείς πως θα το χειριζόσασταν από εδώ και πέρα???Ξέρω ότι σας έπρηξα με την έκταση του Post αλλά έπρεπε να περιγράψω καλά την κατάσταση.
1) ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιόν θα γίνετε κουμπάροι
2) Οι γυναίκες καταστρέφουν κουμπαριές και φιλίες χρόνων (η συγκεκριμένη πολύ τσαούσα)

καλά να πάθεις,
κι εις ανώτερα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τελικα νομιζα οτι ο μονος @αλακας :jerking: ημουν εγω. Τα ιδια ακριβως περιπου και χειροτερα εχω παθει και εγω. Εχω βαλει Τερμα με τις κουμπαριες!!!!!!
Eπίσης μια απο τα ίδια....!Το χειρότερο ειναι οτι την ημέρα που εστρωναν το κρεββάτι τσακωθηκαμε για ασχετο λογο....!Και αφου τελειωσε το γλέντι ειχε το θρασσος να μου πει να περιμενω να του μαζεψω τα δωρα και τα λουλουδια....!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φροντισε παντως φιλε, οταν θα παντρευτεις ΕΣΥ, να μην κανεις τα ιδια στον κουμπαρο σου...
Και στο λεω επειδη πολλοι αντρες βγαινουν και κρινουν τους κολλητους τους οτι τους εβαλαν στο βρακι τους οι γυναικες τους, αλλά οταν ερθει η δικη τους ωρα, κανουν τα ιδια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
λοιπον φιλε απο την στιγμη που ησουνα χαλια οικονομικα δεν επρεπε καθολου να δεχτεις και ας ειχατε δωσει υποσχεση παλια τετοια.τι να το κανεις αν το ταμειο την εποχη εκεινη ηταν μειον?δευτερον απο την στιγμι που ειπες το ναι και μπηκες στον χορο απο λογους αξιοπρεπειας επρεπε να παραμεινεις αλλα απο την πρωτη στιγμη ειδες τα σημαδια οτι ειναι αμακας και κοιταζε να σου χρεωσει τα αξοδα του γαμου γιατι μπορει και αυτος να ηταν σαν εσενα αφραγκος.απο τη πρωτη μερα που σου εκανε πουστια ισως επρεπε να την κανεις.μετα οντως οπως ειπες ηταν αργα για λογους αξιοπρεπειας.οσο για τη μεθυσμενη πολωνη που σε εβρισε και που ο αλλος πηγε να τη δικαιολογησει κιολας καλως δεν εδωσες συνεχεια λογω γαμου.ισως να της ελεγε μαλακιες για εσενα ο κουμπαρος για να δικαιολογησει τη δικια του γυφτια λογεντας της αλλα απο αυτα που ισχυαν ενδεχομενως.τωρα επειδη ολα αυτα ειναι παρελθον δες τα καλα νεα που σου εχω.πρωτον κουμπαρος θα εισαι στα χαρτια και μπορεις να ξεκοψεις εντελως και αν ποτε σου ζητησει κατι με το προσχημα της κουμπαριας πες του να παει να γαμηθει και να μην σε ξαναενοχλησει.στη ψυχρα.αν τον αφησει και σου τη ξαναφερει θα εισαι οντως κοροιδο.μακρια λοιπον.πες οτι δνε γινατε κουμπαροι ποτε.δευτερον αυτος που την επαθε περισσοτερο ειναι αυτος γιατι παντρευτηκε μια σκυλα που μεθαει και βριζει και θα του κανει τη ζωη πατινι ασε που θα του την φερει κιολας αν με καταλαβαινεις τι εννοω...γιατι τετοιες συμπεριφορες δειχνουν πολλα για μια γυναικα ακομα και αν εγινα  μια φορα.οποτε ψωνισε απο σβερκο ο κουμπαρος σου.αυτην θα ειναι ισως η μεγαλυτερη χαρα σου χαχαχα.οποτε συνεχισε την πορεια σου κανονικα τωρα και διεγραψε τον δια παντος τον μαλακα.

Στο δημοτικό δεν έμαθες ότι ένα κείμενο το χωρίζουμε σε παραγράφους?  :woldman: :helpplea:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στο δημοτικό δεν έμαθες ότι ένα κείμενο το χωρίζουμε σε παραγράφους?  :woldman: :helpplea:
δεν μας χεζεις ρε φιντελ που θα κατσω να γραψω με παραγραφους σε ενα σαιτ για μπουρδελα?τραβα ζητα παραγραφους απο τον μπακαλη που γραφει καθαρευουσα. :cheesy: :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν μας χεζεις ρε φιντελ που θα κατσω να γραψω με παραγραφους σε ενα σαιτ για μπουρδελα?τραβα ζητα παραγραφους απο τον μπακαλη που γραφει καθαρευουσα. :cheesy: :cheesy:

Tζάμπα τα γράφεις. Δε διαβάζεται βρε αδερφάκι μου !  :o

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Tζάμπα τα γράφεις. Δε διαβάζεται βρε αδερφάκι μου !  :o
καλα θα βαζω παραγραφους οταν αλλαζει κατευθυνση το γραπτο μου.αλλα ακομα και πολλα λογοτεχνικα βιβλια εχουν ολοκληρα κατεβατα να ξερεις με αραιες παραγραφους οταν αλλαζουν τελειως θεμα.θα προσπαθησω παντως δειχνοντας ενα ψηγμα σεβασμου στους αναγνωστες μου. :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο σε πειραξε?
Ότι δεν υπαρχει κόμμα πουθενα?????
αλλος απο εδω.δικηγορε αν εδειχνες τετοια προσοχη στους πελατες σου ισως να μην ξαγρυπνουσες τοσες φορες σε αυτο το σαιτ :cheesy: :cheesy:.ρε μαγκες πηγε 4 η ωρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλλος απο εδω.δικηγορε αν εδειχνες τετοια προσοχη στους πελατες σου ισως να μην ξαγρυπνουσες τοσες φορες σε αυτο το σαιτ :cheesy: :cheesy:.ρε μαγκες πηγε 4 η ωρα...
Με συγκινει Κωστα το ενδιαφερον σου για τους πελατες μου.
Ενα αστειο εκανα μωρε, χαλαρωσε.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Εγώ ρε φίλε πάντως τη γυνάικα του θα την είχα ξεκωλιάσει έτσι από αντίδραση. Και με τη βία ακόμα. Ακου εκεί το καριολάκι να σε βρίσει κιόλας.

Από τη στιγμή που είδες αυτά έπρεπε να κάνεις καφρίλες να τελειώσει ιστορία και να τον κάνεις ρεζίλι σε όλους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα θα βαζω παραγραφους οταν αλλαζει κατευθυνση το γραπτο μου.αλλα ακομα και πολλα λογοτεχνικα βιβλια εχουν ολοκληρα κατεβατα να ξερεις με αραιες παραγραφους οταν αλλαζουν τελειως θεμα.θα προσπαθησω παντως δειχνοντας ενα ψηγμα σεβασμου στους αναγνωστες μου. :grin: :grin:

Εμ είναι και αργά! Ο άλλος ορίστε αφήνει τόσους πελάτες και υποθέσεις να εκκρεμούν κρίμα να μη μπορεί να βγάλει άκρη! Α ναι και κόμματα βάζε :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ ρε φίλε πάντως τη γυνάικα του θα την είχα ξεκωλιάσει έτσι από αντίδραση. Και με τη βία ακόμα. Ακου εκεί το καριολάκι να σε βρίσει κιόλας.

Από τη στιγμή που είδες αυτά έπρεπε να κάνεις καφρίλες να τελειώσει ιστορία και να τον κάνεις ρεζίλι σε όλους
Μαλλον ο φιλος του, βρηκε και εκανε.
Ακριβως επειδη ηξερε οτι ειναι καλο παιδι και δεν θα αντιδρασει σε οποια μαλακια και αν του εκανε, γι αυτο του την επαιξε ετσι.
Δεν μπορω να διανοηθω, οτι αν ο φιλος εδω ηταν οξυθυμος και μπαχαλος, θα τολμουσε ο γαμπρος να του φερθει ετσι. Ή οτι θα τολμουσε το πορνιδιο να μιλησει ετσι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εμ είναι και αργά! Ο άλλος ορίστε αφήνει τόσους πελάτες και υποθέσεις να εκκρεμούν κρίμα να μη μπορεί να βγάλει άκρη! Α ναι και κόμματα βάζε :P
ζηλεψες φιντελακο και ειπες να μιμηθεις τον δικηγορο.δεν βρηκες κανεναν να ανταλλαξεις τα κατεβατα σου.οκ θα προσπαθησω ανμ και νομιζω οτι τελικα θα σε γραψω στα αρχιδια μου :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλλον ο φιλος του, βρηκε και εκανε.
Ακριβως επειδη ηξερε οτι ειναι καλο παιδι και δεν θα αντιδρασει σε οποια μαλακια και αν του εκανε, γι αυτο του την επαιξε ετσι.
Δεν μπορω να διανοηθω, οτι αν ο φιλος εδω ηταν οξυθυμος και μπαχαλος, θα τολμουσε ο γαμπρος να του φερθει ετσι. Ή οτι θα τολμουσε το πορνιδιο να μιλησει ετσι.

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες έχετε τρελλό γέλιο.....
είναι γνωστό το παίγνιο στα καψουροζεύγαρα........
όλα τα κάνουν οι κακές φίλες και οι κακοί φίλοι.
συνήθως βέβαια ο κακός φίλος έχει γίνει το αλλοθι του μαλάκα που ξενογαμεί ή κάνει ένα καρο πουστιές.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι η γυναικα του σας πειραξε.σιγα ολοι...χαλαρωστε λιγο.... :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι η γυναικα του σας πειραξε.σιγα ολοι...χαλαρωστε λιγο.... :idiot:
ααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχα

καλή καριόλα κι αυτή.
στο γάμο της λέει στον κουμπάρο μπροστά σε όλους δε σε συμπαθώ είσαι μαλακας.
ααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχχααχχαχα

γαμώ το μουνί σας καριόλες.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες έχετε τρελλό γέλιο.....
είναι γνωστό το παίγνιο στα καψουροζεύγαρα........
όλα τα κάνουν οι κακές φίλες και οι κακοί φίλοι.
συνήθως βέβαια ο κακός φίλος έχει γίνει το αλλοθι του μαλάκα που ξενογαμεί ή κάνει ένα καρο πουστιές.

Εφώναξές με κουμπάρε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom