apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κανε καλυτερα καμια εβραικη προσευχηκαλα που μου το επισημανες να κανω 3 φορες το σταυρο μου
ο τυπος φανατικ τον ειχε περασει για εβραιο παντως
κανε καλυτερα καμια εβραικη προσευχηκαλα που μου το επισημανες να κανω 3 φορες το σταυρο μου
δεν εχεις για φιλο τον μορτη γιαυτο
Οχι. Εσυ οταν λες φορματ εννοεις ανακτηση σκληρου.
Αυτο δεν ειναι πραγματικο φορματ... Εγω εννοω απεγκατασταση
και ξανα εγκατασταση του λειτουργικου απο την αρχη.
Μπορει να προκυψουν και αλλα θεματα
Οταν ολοκληρωθει η διαδικασια του φορματ (η οποια ειναι κανα μισαωρο)
επειδη το λειτουργικο συστημα ξανα επιστρεφει στην αρχικη του κατασταση
πρεπει να του κανεις και τα Updates αλλο ενα μισαωρο... και μετα πρεπει
να κανεις και ελεγχο του δισκου για λανθασμενους τομεις κτλπ. Δεν γινεται ετσι
δηλαδη ενα σοβαρο φορματ θελει ενασχοληση.
πολυ σωστη σε αυτο....
εγω αμα το ρωτουσες αυτο και ειχα ασχοληθει
λιγοτερο απο μια ωρα δεν θα σου επαιρνα τιποτα
γιατι φαινεται οτι δεν εισαι βοδι και σκεφτεσαι λιγο και τον αλλον.
κανε καλυτερα καμια εβραικη προσευχη
ο τυπος φανατικ τον ειχε περασει για εβραιο παντως
για να πας λχ το 2008 σερβερ εντερπράιζ σε SP2 μαζί με τα κρίτικαλ χοτφιξες και κάνα φέρμγουέρ στο χάρντγουερ ας μας πει ο μαστερ πόσα ριμποτς και πόση ώρα χρειάζεται..........
αμα χρειαστεί και στήσιμο σε βίρτουαλ πλάτφορμ εκεί ο μαστεράκος τλεειώνει σε μισή ωρίτσα.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
τυπε μηπως σε ψηνει για κανα τζεμπε φορματακι?πολυ σωστη σε αυτο....
εγω αμα το ρωτουσες αυτο και ειχα ασχοληθει
λιγοτερο απο μια ωρα δεν θα σου επαιρνα τιποτα
γιατι φαινεται οτι δεν εισαι βοδι και σκεφτεσαι λιγο και τον αλλον.
Τυπε εγω δεν κανω τετοια,κατεβαζω τα win που θελω και απλα τα βαζω στο DVD για εγκατασταση.Τοσο απλα.Κανω εντελως clean εγκατασταση,διαλεγω σε ποιο partition θελω να κανουν εγκαταστασηγια να πας λχ το 2008 σερβερ εντερπράιζ σε SP2 μαζί με τα κρίτικαλ χοτφιξες και κάνα φέρμγουέρ στο χάρντγουερ ας μας πει ο μαστερ πόσα ριμποτς και πόση ώρα χρειάζεται..........
αμα χρειαστεί και στήσιμο σε βίρτουαλ πλάτφορμ εκεί ο μαστεράκος τλεειώνει σε μισή ωρίτσα.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
τυπε μηπως σε ψηνει για κανα τζεμπε φορματακι?
Απο εκει και περα,ολα τα upgrades τα κανει αυτοματα,και την firmware της motherboard,και της καρτας γραφικων.
εγω την εχω γλυτωσειo fanatik μας θεωρει ολους εβραιους δε λεει κατι αυτο
κοιτα και ο φιλος που μου το εκανε αυτο 30 ευρω για τα πηγαινελα του με τη μηχανη μου ζητησε ουσιαστικα...εχω ρωτησει εξω και ξερω ποσο κοστιζει μια τετοια δουλεια...απο την αλλη αυτο ειναι οντως μανουροδουλεια...ε τωρα οταν μου αλλαξανε πχ διακοπτη στο σπιτι και ζητησα να πληρωσω δεν το δεχοταν με τιποτα...πεντε λεπτων δουλεια στην κυριολεξια...τες παν νομιζω οτι βασικα πρεπει να εχεις και λιγο υποψην τι δουλεια ειναι αυτη που θα αγγαρεψεις τον αλλο να σου κανει για να εχεις και επιγνωση....επειδη κανω φορματ και εγκατασταση μονη μου καθε φορα οπως και αναβαθμιση του υπολογιστη μονη μου επισης ξερω οτι ειναι μανουρα και υποθετω οτι εαν καποιος φιλος μου το εκανε σιγουρα θα του ελεγα απο ευγενεια να του δωσω κατι για το χρονο του...πολυς κοσμος δεν το ξερει ομως επειδη ακριβως δεν εχει επιγνωση...ακομα και αυτο που ειπε ο περσονας πριν (ελα να μου συνδεσει το κονεξ) το εχω κανει πολλες φορες σε φιλους και ξερω ποσο βαρετο και μανουρα μπορει να ειναι
εγω την εχω γλυτωσει
του πεταω τιποτα λιακοπουλιες που ειναι ετσι λιγο θολουρα
τους ντραιβερς ηθελα να πω.χαχαχαχα και φέρμγουερ της μάδερμπορντ αυτόματα;
μάγκα ποιός προβάιντερ πισιου το κάνει αυτό ονδεφλάι;
πλιζ σεντ με δε βεντορ νέιμ.
ακριβως.. για αυτο και ειπα εξαρχης πως δεν μπορω να ασχολουμαι με τετοια πραγματα
γιατι ειναι μαναροδουλειες... αν ασχοληθω με κατι τετοιο εγω θα χασω το χρονο μου.
Γιατι δεν εχει να μου μαθει τιποτε. Και εφοσον ειναι μαναροδουλεια και να με αγγαρεψει ο αλλος
και να μην μαθω τιποτα? ε παει πολυ... αν ειναι να μαθω κατι καινουργιο στο φτιαχνω και τσαμπα
μην ανησυχεις δεν εισαι ουτε εσυ το προβλημα μου ουτε τα λεφτα... το προβλημα μου ειναι η ΓΝΩΣΗ και ο ΧΡΟΝΟΣ.
Αυτα μπορουν να τα κανουν και μονοι τους... μια παραμετροποιηση τωρα στο ρουτερακι απο το Web του ρουτερ και ενα φορματακι... ε δεν χρειαζομαι εγω. ;)
γιατι ειναι μαναροδουλειες...
Τυπε εγω δεν κανω τετοια,κατεβαζω τα win που θελω και απλα τα βαζω στο DVD για εγκατασταση.Τοσο απλα.Κανω εντελως clean εγκατασταση,1.διαλεγω σε ποιο partition θελω να κανουν εγκατασταση
και μεχρι να περαστουν τα WIN κανει κανα μισαωρο το πολυ.Απο εκει και περα,ολα τα upgrades τα κανει αυτοματα,και την firmware της motherboard,και της καρτας γραφικων.2.Προφανως εσυ σαν ειδικος
θα ασχολησαι με το λινουξ που θελει πιο πολυ εργασια απο την πλευρα του χρηστη.Εγω δεν τα μπορω,ειμαι καλοπερασακιας των πισι.Τα θελω ολα ετοιμα.
ετσι.τους ντραιβερς ηθελα να πω.
αμα σε φωναξει γκομενακι να του φτιαξεις τον υπολογιστη η μανουροδουλεια μετατρεπεπεται σε μαναροδουλεια ...
Μανουροδουλειές.
(ἐκ τοῦ γνωστοῦ τυροῦ)