Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχεις για φιλο τον μορτη γιαυτο :grin:

το χω ξαναπει δεν με νοιαζουν τα λεφτα
με νοιαζει ο τροπος... απλα τα λεφτα ειναι ενας τροπος
να βαλεις κωλοδαχτυλο σε αυτους που δεν σεβονται
αυτο και μονο.

:grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι. Εσυ οταν λες φορματ εννοεις ανακτηση σκληρου.
Αυτο δεν ειναι πραγματικο φορματ... Εγω εννοω απεγκατασταση
και ξανα εγκατασταση του λειτουργικου απο την αρχη.

Μπορει να προκυψουν και αλλα θεματα
Οταν ολοκληρωθει η διαδικασια του φορματ (η οποια ειναι κανα μισαωρο)
επειδη το λειτουργικο συστημα ξανα επιστρεφει στην αρχικη του κατασταση
πρεπει να του κανεις και τα Updates  αλλο ενα μισαωρο... και μετα πρεπει
να κανεις και ελεγχο του δισκου για λανθασμενους τομεις κτλπ. Δεν γινεται ετσι
δηλαδη ενα σοβαρο φορματ θελει ενασχοληση.

για να πας λχ το 2008 σερβερ εντερπράιζ σε SP2 μαζί με τα κρίτικαλ χοτφιξες και κάνα φέρμγουέρ στο χάρντγουερ ας μας πει ο μαστερ πόσα ριμποτς και πόση ώρα χρειάζεται..........

αμα χρειαστεί και στήσιμο σε βίρτουαλ πλάτφορμ εκεί ο μαστεράκος τλεειώνει σε μισή ωρίτσα.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πολυ σωστη σε αυτο....

εγω αμα το ρωτουσες αυτο και ειχα ασχοληθει

λιγοτερο απο μια ωρα δεν θα σου επαιρνα τιποτα

γιατι φαινεται οτι δεν εισαι βοδι και σκεφτεσαι λιγο και τον αλλον.

κοιτα και ο φιλος που μου το εκανε αυτο 30 ευρω για τα πηγαινελα του με τη μηχανη μου ζητησε ουσιαστικα...εχω ρωτησει εξω και ξερω ποσο κοστιζει μια τετοια δουλεια...απο την αλλη αυτο ειναι οντως μανουροδουλεια...ε τωρα οταν μου αλλαξανε πχ διακοπτη στο σπιτι και ζητησα να πληρωσω δεν το δεχοταν με τιποτα...πεντε λεπτων δουλεια στην κυριολεξια...τες παν νομιζω οτι βασικα πρεπει να εχεις και λιγο υποψην τι δουλεια ειναι αυτη που θα αγγαρεψεις τον αλλο να σου κανει για να εχεις και επιγνωση....επειδη κανω φορματ και εγκατασταση μονη μου καθε φορα οπως και αναβαθμιση του υπολογιστη μονη μου επισης ξερω οτι ειναι μανουρα και υποθετω οτι εαν καποιος φιλος μου το εκανε σιγουρα θα του ελεγα απο ευγενεια να του δωσω κατι για το χρονο του...πολυς κοσμος δεν το ξερει ομως επειδη ακριβως δεν εχει επιγνωση...ακομα και αυτο που ειπε ο περσονας πριν (ελα να μου συνδεσει το κονεξ) το εχω κανει πολλες φορες σε φιλους και ξερω ποσο βαρετο και μανουρα μπορει να ειναι :P :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για να πας λχ το 2008 σερβερ εντερπράιζ σε SP2 μαζί με τα κρίτικαλ χοτφιξες και κάνα φέρμγουέρ στο χάρντγουερ ας μας πει ο μαστερ πόσα ριμποτς και πόση ώρα χρειάζεται..........

αμα χρειαστεί και στήσιμο σε βίρτουαλ πλάτφορμ εκεί ο μαστεράκος τλεειώνει σε μισή ωρίτσα.

αν καταλαβα καλα μιλας για windows server.
Σε γενικες γραμμες reboot χρειαζεται παντοτε στα windows
οταν κανεις αναβαθμισεις. Πραγμα που δειχνει οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστο
το λειτουργικο. Δεν χρειαζονται ολες οι αναβαθμισεις να γινει ριμπουτ στον υπολογιστη
απλα το κακο με τα windows ειναι οτι οι περισσοτερες χρειαζονται. Παιζουν θεματα αξιοπιστιας
ειναι πασιγνωστο αυτο δεν λεω κατι καινουργιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολυ σωστη σε αυτο....

εγω αμα το ρωτουσες αυτο και ειχα ασχοληθει

λιγοτερο απο μια ωρα δεν θα σου επαιρνα τιποτα

γιατι φαινεται οτι δεν εισαι βοδι και σκεφτεσαι λιγο και τον αλλον.
τυπε μηπως σε ψηνει για κανα τζεμπε φορματακι? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τυπε εγω δεν κανω τετοια,κατεβαζω τα win που θελω και απλα τα βαζω στο DVD για εγκατασταση.Τοσο απλα.Κανω εντελως clean εγκατασταση,διαλεγω σε ποιο partition θελω να κανουν εγκατασταση
και μεχρι να περαστουν τα WIN κανει κανα μισαωρο το πολυ.Απο εκει και περα,ολα τα upgrades τα κανει αυτοματα,και την firmware της motherboard,και της καρτας γραφικων.Προφανως εσυ σαν ειδικος
θα ασχολησαι με το λινουξ που θελει πιο πολυ εργασια απο την πλευρα του χρηστη.Εγω δεν τα μπορω,ειμαι καλοπερασακιας των πισι.Τα θελω ολα ετοιμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απο εκει και περα,ολα τα upgrades τα κανει αυτοματα,και την firmware της motherboard,και της καρτας γραφικων.

χαχαχαχα και φέρμγουερ της μάδερμπορντ αυτόματα;
μάγκα ποιός προβάιντερ πισιου το κάνει αυτό ονδεφλάι;
πλιζ σεντ με δε βεντορ νέιμ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα και ο φιλος που μου το εκανε αυτο 30 ευρω για τα πηγαινελα του με τη μηχανη μου ζητησε ουσιαστικα...εχω ρωτησει εξω και ξερω ποσο κοστιζει μια τετοια δουλεια...απο την αλλη αυτο ειναι οντως μανουροδουλεια...ε τωρα οταν μου αλλαξανε πχ διακοπτη στο σπιτι και ζητησα να πληρωσω δεν το δεχοταν με τιποτα...πεντε λεπτων δουλεια στην κυριολεξια...τες παν νομιζω οτι βασικα πρεπει να εχεις και λιγο υποψην τι δουλεια ειναι αυτη που θα αγγαρεψεις τον αλλο να σου κανει για να εχεις και επιγνωση....επειδη κανω φορματ και εγκατασταση μονη μου καθε φορα οπως και αναβαθμιση του υπολογιστη μονη μου επισης ξερω οτι ειναι μανουρα και υποθετω οτι εαν καποιος φιλος μου το εκανε σιγουρα θα του ελεγα απο ευγενεια να του δωσω κατι για το χρονο του...πολυς κοσμος δεν το ξερει ομως επειδη ακριβως δεν εχει επιγνωση...ακομα και αυτο που ειπε ο περσονας πριν (ελα να μου συνδεσει το κονεξ) το εχω κανει πολλες φορες σε φιλους και ξερω ποσο βαρετο και μανουρα μπορει να ειναι :P :P

ακριβως.. για αυτο και ειπα εξαρχης πως δεν μπορω να ασχολουμαι με τετοια πραγματα
γιατι ειναι μαναροδουλειες... αν ασχοληθω με κατι τετοιο εγω θα χασω το χρονο μου.
Γιατι δεν εχει να μου μαθει τιποτε. Και εφοσον ειναι μαναροδουλεια και να με αγγαρεψει ο αλλος
και να μην μαθω τιποτα? ε παει πολυ... αν ειναι να μαθω κατι καινουργιο στο φτιαχνω και τσαμπα
μην ανησυχεις δεν εισαι ουτε εσυ το προβλημα μου ουτε τα λεφτα... το προβλημα μου ειναι η ΓΝΩΣΗ και ο ΧΡΟΝΟΣ.

Αυτα μπορουν να τα κανουν και μονοι τους... μια παραμετροποιηση τωρα στο ρουτερακι απο το Web του ρουτερ και ενα φορματακι... ε δεν χρειαζομαι εγω. ;)  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ακριβως.. για αυτο και ειπα εξαρχης πως δεν μπορω να ασχολουμαι με τετοια πραγματα
γιατι ειναι μαναροδουλειες... αν ασχοληθω με κατι τετοιο εγω θα χασω το χρονο μου.
Γιατι δεν εχει να μου μαθει τιποτε. Και εφοσον ειναι μαναροδουλεια και να με αγγαρεψει ο αλλος
και να μην μαθω τιποτα? ε παει πολυ... αν ειναι να μαθω κατι καινουργιο στο φτιαχνω και τσαμπα
μην ανησυχεις δεν εισαι ουτε εσυ το προβλημα μου ουτε τα λεφτα... το προβλημα μου ειναι η ΓΝΩΣΗ και ο ΧΡΟΝΟΣ.

Αυτα μπορουν να τα κανουν και μονοι τους... μια παραμετροποιηση τωρα στο ρουτερακι απο το Web του ρουτερ και ενα φορματακι... ε δεν χρειαζομαι εγω. ;)  

αμα  σε φωναξει γκομενακι να του φτιαξεις τον υπολογιστη η μανουροδουλεια μετατρεπεπεται σε μαναροδουλεια :grin:...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε εγω δεν κανω τετοια,κατεβαζω τα win που θελω και απλα τα βαζω στο DVD για εγκατασταση.Τοσο απλα.Κανω εντελως clean εγκατασταση,1.διαλεγω σε ποιο partition θελω να κανουν εγκατασταση
και μεχρι να περαστουν τα WIN κανει κανα μισαωρο το πολυ.Απο εκει και περα,ολα τα upgrades τα κανει αυτοματα,και την firmware της motherboard,και της καρτας γραφικων.2.Προφανως εσυ σαν ειδικος
θα ασχολησαι με το λινουξ που θελει πιο πολυ εργασια απο την πλευρα του χρηστη.
Εγω δεν τα μπορω,ειμαι καλοπερασακιας των πισι.Τα θελω ολα ετοιμα.

Μιας και καποιοι με κατηγορουν οτι ειμαι δραχμοφωνιας και εβραιος πρεπει να ξεκαθαρισουμε
καποια πραγματα γιατι παιζει πολυ παραπληροφορηση καταρχην :

1. Θα πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο πριν τα partition για να τα εχεις διαθεσιμα . Βεβαια σε αυτο πρεπει να συμβουλευτεις και το manual  του σκληρου σου δισκου δηλαδη πως ερχεται διαμορφωμενος απο το εργοστασιο για να δεχθει το συστημα αρχειων του λειτουργικου σου. (Για να μην μιλησουμε και για διαμορφωση σκληρου δισκου που ειναι εξτρα διαδικασια και προετοιμαζει το υλικο να δεχθει εναν συγκεκριμενο τυπο συστηματος αρχειων.) ΕΠομενως κοιταξε πως απο μια απλη εγκατασταση πως μπορει να μπλεξει η κατασταση... *αδιαθετος χωρος υπαρχει απο το BIOS? Για να μπει το λειτουργικο εκει? κτλπ κτλπ.

2. Λαθος αντιληψη. Υπαρχουν διανομες πολλες καθεμια αναφερεται σε εναν ξεχωριστο χρηστη και τις αναγκες του ειτε ειναι προχωρημενος ειτε απροχωρητος ειτε τεμπελης.. Το μονο που αλλαζει κατα την διαρκεια της εγκαταστασης ειναι οτι στην πιο φιλικη διανομη (μετα το Mint) για GNU/Linux (Γιατι σκετο LInux) δεν υπαρχει... αυτο ειναι λαθος. Και οποιος θελει εξηγω το ΓΙατι ειναι λαθος. Στο UBuntu δηλαδη θα πρεπει να κανεις 2-3 βηματα με το Gparted (Partition Editor) . Κατα τα αλλα ολοι οι οδηγοι για το υλικο του υπολογιστη σου ειναι ετοιμοι και προεγκατεστημενοι. Να τα ξεκαθαριζουμε σιγα σιγα.

* αδιαθετος χωρος = αδιαμορφωτος χωρος. Η συσκευη (σκληρος δισκος) δεν ειναι ετοιμη να δεχθει καποιο συστημα αρχειων (NTFS) για Windows ή ext3 για GNU/Linux - UNIX . Η διαμορφωση προετοιμαζει τον δισκο για αυτη τη δουλεια.

* συστημα αρχειων = ο τροπος αποθηκευσης των αρχειων του συστηματος σε ενα αποθηκευτικο μεσο πχ σκληρος δισκος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα  σε φωναξει γκομενακι να του φτιαξεις τον υπολογιστη η μανουροδουλεια μετατρεπεπεται σε μαναροδουλεια :grin:...

Μανουροδουλειές.

(ἐκ τοῦ γνωστοῦ τυροῦ)

χαχχα τι μαλακας ειμαι... κοιμαμαι και ονειρευομαι μουνια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom