Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
τυπε ο φιλος σου πηρε την μεγαλυτερη τιμωρια που μπορουσε
παντρευτηκε
τυπε ο φιλος σου πηρε την μεγαλυτερη τιμωρια που μπορουσε
παντρευτηκε
παλι καλα που εσκασε και ο περσονας μαζι με τον νατσο
γιατι ειχα αρχισει να αισθανομαι μαλακας με αυτα που διαβαζα
και ειναι οντως 2 ωρες δουλεια... γιατι αν γινει μια στραβη... μετα η ευθυνη πεφτει ολη σε αυτον που το ανελαβε οκ?
η γυναίκα του είναι Πολωνή και ζει επίσης εκεί (τη γνώρισε από ιντερνέτ).
Καλα ρε σε τι λειτουργικο χρειαζεται 2 ωρες upgrade;
Δουβλινο και Αθηνα, ακυρο και στα δυο, ουτε καν απαντηση... Δεν ειμαι κομπιουτερακιας ομως και για το Joomla που σε ειχα ρωτησει για μενα προσπαθω να το μαθω, δεν ειναι οτι θελω να εργαστω ως κομπιουτερακιας... Τωρα αν καταληξω εκει ειναι αλλη υποθεση, αφου σημερα δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις αυτο που θελεις...
και πάντα η στραβή συμβαίνει με το μαλάκα που νομίζει ότι το μαδερμποαρντ είναι σανίδα σέρφινγκ της μαμάς........
Καταλαβα θα ειχε καμια μπαχατελα ο δικος σου...και θα θελε να περασει τιποτα windows 7...τώρα τι να σου εξηγώ;
ότι σε παλιές πλατφόρμες μπορεί να πάρει μια μέρα το λειτουργικό να κάνει απγκρέιντ;
αστο πάμε παρακάτω.....
τα τζούμλα μούμπλα και τα τζάβα τζαμπα κλπ δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού..Για το Joomla υπαρχει ειδικο φορουμ υποστηριξης οπου εκει
σουλατσαρουν και οι προγραμματιστες του. Δυστυχως η C ειναι τοσο
"βαρυα" γλωσσα και τοσο διαδικαστικη... που δεν μου αφηνει περιθωρεια
να ασχοληθω με κατι αλλο.
Καταλαβα θα ειχε καμια μπαχατελα ο δικος σου...και θα θελε να περασει τιποτα windows 7...
κακως ανελαβες τετοια ευθυνη...
μαλακια σου... οι καλοψυχοι την πατανε.
Να πληρωσουν ρε συ.. γιατι δεν καταλαβα δηλαδη
τι ειμαστε οι φιλοι δουλοι? Τι ειναι αυτα ρε... αυτος
θα το εκανε αυτο για σενα? Ας σε πουν ασχετο στα αρχιδια σου
πες τους δεν ξερω ασχολουμαι με αλλα θεματα και τελειωσε.
Αλλο το φορματ αλλο η εγκατασταση.ρε ανιδεε και το φορματ σε μηχανημα με συγχρονες προδιαγραφες
2 ωρες παιρνει.. το σωστο φορματ. Γεμισαμε "ειδικους"
ήμουν νιός φίλος....κακως ανελαβες τετοια ευθυνη...
μαλακια σου... οι καλοψυχοι την πατανε.
Να πληρωσουν ρε συ.. γιατι δεν καταλαβα δηλαδη
τι ειμαστε οι φιλοι δουλοι? Τι ειναι αυτα ρε... αυτος
θα το εκανε αυτο για σενα? Ας σε πουν ασχετο στα αρχιδια σου
πες τους δεν ξερω ασχολουμαι με αλλα θεματα και τελειωσε.
τα τζούμλα μούμπλα και τα τζάβα τζαμπα κλπ δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού..
ιντερφέισες θεωρουνται για όσους έχουν κάνει πραγματικό προγραμματισμό σε C κομπόλ ή πασκαλ.
Η καλυτερη απαντηση οταν προκειται για κατι περιπλοκο ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩεγώ φταίω που είμαι μαλάκας και δε θέλω να πληρώνουν 200άρες για μαλακίες.
ε απο τότε...... ξες περσυ θέλω να στήσω το κόνεξ...
νο προ αδερφέ. τηλ στο 11880 και καλή τύχη.
δεν εχεις για φιλο τον μορτη γιαυτοπαντως οσες φορες μου εχουν κανει εξυπηρετηση τεχνικου ειδους φιλοι (οχι γνωστοι) παντα ρωταω τι χρωσταω ακομα και αν ξερω οτι δε θα μου ζητησουν λεφτα το βρισκω αγενεια...
Αλλο το φορματ αλλο η εγκατασταση.
δεν εχεις για φιλο τον μορτη γιαυτο
Η καλυτερη απαντηση οταν προκειται για κατι περιπλοκο ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Ουτε παρεξηγησεις ουτε τιποτα και ολα καλα
Ημαρτον καλα που ξερω απο pc και μεχρι στιγμης μονο ανακτηστη δεδομενων απο σκληρο δισκο εχει χρειαστει να πληρωσω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα
παντως οσες φορες μου εχουν κανει εξυπηρετηση τεχνικου ειδους φιλοι (οχι γνωστοι) παντα ρωταω τι χρωσταω ακομα και αν ξερω οτι δε θα μου ζητησουν λεφτα το βρισκω αγενεια...