Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μάγκες πάτε στο section με τους υπολογιστές να βγάλετε τα σωψυχά σας.....τον τίτλο του του thread που γράφετε τόση ώρα τον έχετε κοιτάξει καθόλου????? :uzi: :uzi: :uzi:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Έγινα κουμπάρος πριν 3 βδομάδες στο γάμο ενός κολλητού στη Σαντορίνη (είχαμε υποσχεθεί πολλά χρόνια ότι όποιος παντρευτεί πρώτος θα τον παντρέψει ο άλλος) και αυτά που έγιναν δεν τα βλέπεις ούτε σε Ελληνικές σειρές στην TV!

1) ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιόν θα γίνετε κουμπάροι
2) Οι γυναίκες καταστρέφουν κουμπαριές και φιλίες χρόνων (η συγκεκριμένη πολύ τσαούσα)

Περαστικά φίλε συναθλητή, πράγματι μερικές γυναίκες (ευτυχώς όχι όλες) από τη στιγμή που θα παντρευτούν βάζουν σκοπό να εξοντώσουν όλους ανεξαιρέτως τους φίλους του άντρα τους για να τον έχουν υποχείριο τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. :S

Τα όσα περιέγραψες και τα οποία διάβασα πολύ προσεκτικά είναι τα πρώτα σημάδια που φανερώνουν ότι δυστυχώς ο φίλος σου έμπλεξε στον ιστό μιας τέτοιας γυναίκας.

Με λύπη μου αναφέρω ότι εσείς οι φίλοι του, και πρώτος και καλύτερος εσύ ο κολλητός του, είστε συνυπεύθυνοι για το κατάντημα του μιας που δεν τον αποτρέψατε να βάλει τέλος σε μια τέτοιου είδους σχέση, στο ξεκίνημα της, που μαθηματικά θα τον οδηγήσει στην καταστροφή. :helpplea:

Δυστυχώς είναι πλέον πάρα πολύ αργά και οποιαδήποτε κίνηση την δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι άκαιρη.

Θα πρέπει να συνέλθει μόνος του ο φίλος σου, να καταλάβει το λάθος του και να διώξει για πάντα από κοντά του μια τέτοια γυναίκα αράχνη που τον τύλιξε στον ιστό της. :s&m_2:

Δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέω γιατί από τη στιγμή που ήσασταν τόσο καλοί και αχώριστοι φίλοι μόνο μια γυναίκα αράχνη θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τέτοια κατάσταση και ο φίλος σου να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τόσο απαράδεκτο τρόπο. Μην του κρατήσεις κακία, το μόνο συναίσθημα που να αισθανθείς για αυτόν είναι λύπηση. :S

Όπως πέφτει ένα φίλο έτσι χάνεις ένα φίλο. Τραγουδάκι αφιερωμένο στην περίπτωση, ξέχασε με και προχώρα,  από τον Κώστα Χατζή.

Τον κολλητό σου τον έχασες, κοίτα τουλάχιστον όταν παντρευτείς εσύ, να μην κάνεις το ίδιο λάθος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μάγκες πάτε στο section με τους υπολογιστές να βγάλετε τα σωψυχά σας.....τον τίτλο του του thread που γράφετε τόση ώρα τον έχετε κοιτάξει καθόλου????? :uzi: :uzi: :uzi:

ρε μάγκα δε μπας σε κάνα σούπερ κατερίνα να βγάλεις τα κουμπαροσώψυχά σου και όχι σε σάιτ για πουτάνες;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον φιλε απο την στιγμη που ησουνα χαλια οικονομικα δεν επρεπε καθολου να δεχτεις και ας ειχατε δωσει υποσχεση παλια τετοια.τι να το κανεις αν το ταμειο την εποχη εκεινη ηταν μειον?δευτερον απο την στιγμι που ειπες το ναι και μπηκες στον χορο απο λογους αξιοπρεπειας επρεπε να παραμεινεις αλλα απο την πρωτη στιγμη ειδες τα σημαδια οτι ειναι αμακας και κοιταζε να σου χρεωσει τα αξοδα του γαμου γιατι μπορει και αυτος να ηταν σαν εσενα αφραγκος.απο τη πρωτη μερα που σου εκανε πουστια ισως επρεπε να την κανεις.μετα οντως οπως ειπες ηταν αργα για λογους αξιοπρεπειας.οσο για τη μεθυσμενη πολωνη που σε εβρισε και που ο αλλος πηγε να τη δικαιολογησει κιολας καλως δεν εδωσες συνεχεια λογω γαμου.ισως να της ελεγε μαλακιες για εσενα ο κουμπαρος για να δικαιολογησει τη δικια του γυφτια λογεντας της αλλα απο αυτα που ισχυαν ενδεχομενως.τωρα επειδη ολα αυτα ειναι παρελθον δες τα καλα νεα που σου εχω.πρωτον κουμπαρος θα εισαι στα χαρτια και μπορεις να ξεκοψεις εντελως και αν ποτε σου ζητησει κατι με το προσχημα της κουμπαριας πες του να παει να γαμηθει και να μην σε ξαναενοχλησει.στη ψυχρα.αν τον αφησει και σου τη ξαναφερει θα εισαι οντως κοροιδο.μακρια λοιπον.πες οτι δνε γινατε κουμπαροι ποτε.δευτερον αυτος που την επαθε περισσοτερο ειναι αυτος γιατι παντρευτηκε μια σκυλα που μεθαει και βριζει και θα του κανει τη ζωη πατινι ασε που θα του την φερει κιολας αν με καταλαβαινεις τι εννοω...γιατι τετοιες συμπεριφορες δειχνουν πολλα για μια γυναικα ακομα και αν εγινα  μια φορα.οποτε ψωνισε απο σβερκο ο κουμπαρος σου.αυτην θα ειναι ισως η μεγαλυτερη χαρα σου χαχαχα.οποτε συνεχισε την πορεια σου κανονικα τωρα και διεγραψε τον δια παντος τον μαλακα.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
12b-2-thumb-large.jpg

Εγώ έχω κουμπάρο το Μητσοτάκη, και δεν είχα πρόβλημα.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον φιλε απο την στιγμη που ησουνα χαλια οικονομικα δεν επρεπε καθολου να δεχτεις και ας ειχατε δωσει υποσχεση παλια τετοια.τι να το κανεις αν το ταμειο την εποχη εκεινη ηταν μειον?δευτερον απο την στιγμι που ειπες το ναι και μπηκες στον χορο απο λογους αξιοπρεπειας επρεπε να παραμεινεις αλλα απο την πρωτη στιγμη ειδες τα σημαδια οτι ειναι αμακας και κοιταζε να σου χρεωσει τα αξοδα του γαμου γιατι μπορει και αυτος να ηταν σαν εσενα αφραγκος.απο τη πρωτη μερα που σου εκανε πουστια ισως επρεπε να την κανεις.μετα οντως οπως ειπες ηταν αργα για λογους αξιοπρεπειας.οσο για τη μεθυσμενη πολωνη που σε εβρισε και που ο αλλος πηγε να τη δικαιολογησει κιολας καλως δεν εδωσες συνεχεια λογω γαμου.ισως να της ελεγε μαλακιες για εσενα ο κουμπαρος για να δικαιολογησει τη δικια του γυφτια λογεντας της αλλα απο αυτα που ισχυαν ενδεχομενως.τωρα επειδη ολα αυτα ειναι παρελθον δες τα καλα νεα που σου εχω.πρωτον κουμπαρος θα εισαι στα χαρτια και μπορεις να ξεκοψεις εντελως και αν ποτε σου ζητησει κατι με το προσχημα της κουμπαριας πες του να παει να γαμηθει και να μην σε ξαναενοχλησει.στη ψυχρα.αν τον αφησει και σου τη ξαναφερει θα εισαι οντως κοροιδο.μακρια λοιπον.πες οτι δνε γινατε κουμπαροι ποτε.δευτερον αυτος που την επαθε περισσοτερο ειναι αυτος γιατι παντρευτηκε μια σκυλα που μεθαει και βριζει και θα του κανει τη ζωη πατινι ασε που θα του την φερει κιολας αν με καταλαβαινεις τι εννοω...γιατι τετοιες συμπεριφορες δειχνουν πολλα για μια γυναικα ακομα και αν εγινα  μια φορα.οποτε ψωνισε απο σβερκο ο κουμπαρος σου.αυτην θα ειναι ισως η μεγαλυτερη χαρα σου χαχαχα.οποτε συνεχισε την πορεια σου κανονικα τωρα και διεγραψε τον δια παντος τον μαλακα.
[/q+1e]
+1000 likes!!!!

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1

Φίλε Κώστα το μνμ σου ήταν από τα πιο σωστά που διάβασα από την αρχή του Thread. Εγώ μπορεί να έχασα τα τελευταία χρήαματα που είχα στην άκρη αλλά αυτός έχασε τον καλύτερο του φίλο (λες να είανι όμως στα αρχίδια του αυτό πλέον???). Θα είχε νόημα να τον ξεχέσω τηλεφωνικά ή απλώς να τον αγνοήσω παντελώς? Μάλλον το δεύτερο απλά με τρελαίνει η ιδέα ότι μπορεί να μην έχει πάρει γραμμή το μέγεθος της μαλακίας του προς εμένα!!! :S

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Φίλε Κώστα το μνμ σου ήταν από τα πιο σωστά που διάβασα από την αρχή του Thread. Εγώ μπορεί να έχασα τα τελευταία χρήαματα που είχα στην άκρη αλλά αυτός έχασε τον καλύτερο του φίλο (λες να είανι όμως στα αρχίδια του αυτό πλέον???). Θα είχε νόημα να τον ξεχέσω τηλεφωνικά ή απλώς να τον αγνοήσω παντελώς? Μάλλον το δεύτερο απλά με τρελαίνει η ιδέα ότι μπορεί να μην έχει πάρει γραμμή το μέγεθος της μαλακίας του προς εμένα!!! :S

φιλε οτι εγινε εγινε τωρα!!!!δεν αλλαζει!!!απο δω κ περα ειναι το θεμα τι θα κανεις..μπορει να τα σκασες χοντρα για καποιον που δεν αξιζε,τουλαχιστον ομως εστω κ καπως αργα ειδες το αληθινο του προσωπο..το καλυτερο που πιστευω οτι εχεις να κανεις ειναι να τον αγνοησεις επιδεικτικα απο δω κ περα ωστε να πιασει το νοημα..αλλιως αργοτερα μπορει να μπλεξεις κ με βαφτισια κ τετοιες μαλακιες κ δε λεει εφοσον ο αλλος ειναι μαλακας..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε μια που εκανες το καλο και μια που δε θα σε ξαναδει.
Αυτος παει τωρα, αντε να τον βλεπεις μια φορα στα 2 χρονια που θα ερχεται για διακοπες.
Εδω δε σηκωνε το τηλεφωνο στο γαμο του κ ας ησουν ο κουμπαρος!!!

Αποψη μου, μην ξανασηκωσεις τηλεφωνο. Αν σε παρει ποτε τηλεφωνο, να θυμασαι οτι θα ειναι για να σου ζητησει κατι. Και θα στο ζητησει, ειτε αμεσα, ειτε εμμεσα.

Οποτε χαλασες 1500 ετσι. Μη μασας. Λεφτα ειναι, θα δουλεψεις, θα τα ξαναβγαλεις.
Καλυτερα που ξεκαθαρισε μια κατασταση, ακομα κ αν την πληρωσες ακριβα.

Εγω παντως να πω την αληθεια, μπορει να ειχα κανει τα ιδια μεχρι το σημειο που σε εβρισε η γκομενα.
Εκει θα την ειχα σαπισει στο ξυλο. Και μην ανησυχεις, οι πολωνες ειναι γερες κατασκευες, αντεχουν.

Εσυ φιλε μου εισαι καλα με τον ευατο σου? Γραφτα ολα στ' αρχιδια σου λοιπον. Ουτε να τον αναφερεις ξανα ποτε. Κ αν σου πει ποτε τιποτα, πες του οτι την ειχες πηδηξει κ ολας πριν το γαμο. Ε μα πια, τετοιοι τυποι κατι τετοιο χρειαζονται.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε οτι εγινε εγινε τωρα!!!!δεν αλλαζει!!!απο δω κ περα ειναι το θεμα τι θα κανεις..μπορει να τα σκασες χοντρα για καποιον που δεν αξιζε,τουλαχιστον ομως εστω κ καπως αργα ειδες το αληθινο του προσωπο..το καλυτερο που πιστευω οτι εχεις να κανεις ειναι να τον αγνοησεις επιδεικτικα απο δω κ περα ωστε να πιασει το νοημα..αλλιως αργοτερα μπορει να μπλεξεις κ με βαφτισια κ τετοιες μαλακιες κ δε λεει εφοσον ο αλλος ειναι μαλακας..
:bounce-glasses: :bounce-glasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.250
Πόντοι
12.056
Το οτι ο τυπος να ειναι οντως μαλακας και η πολωνη να ειχε δικιο παιζει σαν οψιον??  :think: :think:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Τελικα αποδεικνυεται οτι οι πραγματικοι φιλοι και οι πραγματικοι αντρες φαινονται οταν τα φτιαξουν με γυναικα.Ποσους και ποσους μαλακες εχω δει που με το που τα φτιαχνουν με γυναικα η εξαφανιζονται η γινονται μουνοδουλοι βλακες.Μην στεναχωριεσαι φιλε στα παπαρια σου.ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επρεπε να τον εχεις ηδη ξεχεσει.
Δεν καταλαβαινω γιατι εχεις δισταγμους κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom