Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δωσε τον κωλο σου σε καναν λιβανεζο
και μετα ελα να μας πεις...
θα δεις μετα πως θα παρεις το κολαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο που ειπε ο σινερμαν θεικο...
τυπε μηπως του χρειαζεται κανα τηλε-φονικο κλασιμο να στανιαρει? :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
τυπε δωσε τον κωλο σου σε καναν λιβανεζο
και μετα ελα να μας πεις...
θα δεις μετα πως θα παρεις το κολαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο που ειπε ο σινερμαν θεικο...

Βλεπω αγγαζετο με τον σιννερμαν πας, ο ενας εχει δωσει κολο σε μπαγλαντεζο , εσυ δινεις κολο σε λιβανεζο

τι κριμα να μην με λεγανε πουτσανεζο για να γαμουσα και κανενα τυπακι σαν και του λογου σας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και
να σας πω και την αλήθεια ντράπηκα.

Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει
οτι είναι κορίτσι για σπίτι - σχέση;

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)
καθαριοτητα απο πριν.....ενα ζεστο χαλαρωτικο μπανακι στην περιοχη.....ξεκινας με δαχτυλο και μπολικη κρεμα ή λαδακι και μελλοντικα θα προχωρησεις  σε διεισδυση....δεν θα την παιδευεις πολυ και θα πρεπει και συ να εισαι καυλωμενος αρκετα και οχι μετριος αλλα σκληρος....διεισδυεις ηπια μεν σταθερα δε και την χαιδευεις σε αλλο επιμαχο σημειο....ή την προτρεπεις να χαιδευτει αυτη....καλη επιτυχια ....... :zfuck:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Μπα το μωρο ειναι για σπιτι , δεν θελω να την κλασω και να μπλεξω παλι με καμια ξεκωλιαρα

να μου τρωει και τα λεφτα ρε γαμωτο

αυτη γαμιεται σχεδων τσαμπα με ενα φραπε μετριο στο μικρολιμανο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μαλλων με μπερδευεις με κανενα αλλων

εγω βοηθεια και συμβουλες ζητησα , εαν δεν κατεχεις το αθλημα του κολου , τι να πω

οκ φιλε συγνωμη λαθος μου τοτε και για να σε βοηθησω θα σου πω οτι με την πρωην μου που τα χαμε 3 χρονια μερικες φορες την κανονιζα απο κωλο λοιπον πρωτα αρχιζεις με κωλοδακτυλο παντα σαλιωμενο η με λιγο σαπουνι λαδι baby oil το καλυτερο νομιζω δωσε χρονο στο κωλοδακτυλο μετα πες της να σου παρει πιπα για να σου γινει ντουρος βαλε και λιγο baby oil στο καυλι σου και ξεκινα να της το βαζεις συχνα αφου με τα χερακια σου της ανοιγεις καλα τα κωλομερια αρχιζεις με αργες κινησεις και μετα επιταχυνεις αν αργεις να χυσεις η σου πει οτι ποναει πολλυ και αρχιζει να τσουζει βγαλε το καβλι σου τραβα μαλακια και τελος προσεξε αν χυσεις μεσα στο κωλο μετα να σκουπισεις καλα το ψωλοχυμα που θα βγει απο το κωλο και για τελος πλυνε πολλυ καλα το καβλι σου και αν γινετε βαλε και λιγο betadine στο τελος αν δεν ειναι καμια ξεκωλιαρα η δυσκοιλια θα βρεις σιγουρα μερεντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε ενα συννεφο του χρειαζεται απο καρπαζες... σαν αυτα που καναμε στο λυκειο
και εφευγε ο κοκκινο σβερκος.... να παει να βαλει παγο...

ΣΥ ΣΥ ΣΥ ΣΥΝΕΕΕΕΦΟ ΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΕΕΠΕΣΕ... και και τον ΓΑΜΗΣΕ! (Κλοτσομπουνιδια + καρπαζες)

Και μετα τον παιρνεις και τα βραδυα στο σταθερο... για τηλε-ΦΟΝΙΚΑ κλασιματα... ετσι για το κερασακι στην τουρτα

Βλεπω αγγαζετο με τον σιννερμαν πας, ο ενας εχει δωσει κολο σε μπαγλαντεζο , εσυ δινεις κολο σε λιβανεζο

τι κριμα να μην με λεγανε πουτσανεζο για να γαμουσα και κανενα τυπακι σαν και του λογου σας

αμα φωναξω τον Αμπντουλ που ειδικευεται σε βρωμοκωλαραδες οπως του λογου σου θα σε περιποιηθει
και αμα μετα εχεις κωλο ξαναμπες εδω μεσα να κανεις φαρσες κοπαναρεε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΣΥ ΣΥ ΣΥ ΣΥΝΕΕΕΕΦΟ ΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΕΕΠΕΣΕ... και και τον ΓΑΜΗΣΕ! (Κλοτσομπουνιδια + καρπαζες)

Και μετα τον παιρνεις και τα βραδυα στο σταθερο... για τηλε-ΦΟΝΙΚΑ κλασιματα... ετσι για το κερασακι στην τουρτα
το λεγομενο φατουρο τυπε :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
καθαριοτητα απο πριν.....ενα ζεστο χαλαρωτικο μπανακι στην περιοχη.....ξεκινας με δαχτυλο και μπολικη κρεμα ή λαδακι και μελλοντικα θα προχωρησεις  σε διεισδυση....δεν θα την παιδευεις πολυ και θα πρεπει και συ να εισαι καυλωμενος αρκετα και οχι μετριος αλλα σκληρος....διεισδυεις ηπια μεν σταθερα δε και την χαιδευεις σε αλλο επιμαχο σημειο....ή την προτρεπεις να χαιδευτει αυτη....καλη επιτυχια ....... :zfuck:

Να εισαι καλα ρε φιλε
επιτελους σωστες συμβουλες, σε ευχαριστω πολύ

η κρεμα και το λαδι να ειναι συγκεκριμενοι τυποι ? τα πουλανε σε φαρμακεια ?
για δωσε καμια συμβουλη παραπανω σε παρακαλω

thanks

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

ναι ρε τι κριμα ρε πουστη μου γαμω την ατυχια μου γαμω ,γινε ρε πουτσανεζος και ελα ...με την οπισθεν.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να εισαι καλα ρε φιλε

thanks
ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙς ΤΥΠΕ?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οκ φιλε συγνωμη λαθος μου τοτε και για να σε βοηθησω θα σου πω οτι με την πρωην μου που τα χαμε 3 χρονια μερικες φορες την κανονιζα απο κωλο λοιπον πρωτα αρχιζεις με κωλοδακτυλο παντα σαλιωμενο η με λιγο σαπουνι λαδι baby oil το καλυτερο νομιζω δωσε χρονο στο κωλοδακτυλο μετα πες της να σου παρει πιπα για να σου γινει ντουρος βαλε και λιγο baby oil στο καυλι σου και ξεκινα να της το βαζεις συχνα αφου με τα χερακια σου της ανοιγεις καλα τα κωλομερια αρχιζεις με αργες κινησεις και μετα επιταχυνεις αν αργεις να χυσεις η σου πει οτι ποναει πολλυ και αρχιζει να τσουζει βγαλε το καβλι σου τραβα μαλακια και τελος προσεξε αν χυσεις μεσα στο κωλο μετα να σκουπισεις καλα το ψωλοχυμα που θα βγει απο το κωλο και για τελος πλυνε πολλυ καλα το καβλι σου και αν γινετε βαλε και λιγο betadine στο τελος αν δεν ειναι καμια ξεκωλιαρα η δυσκοιλια θα βρεις σιγουρα μερεντα
ακαποτα θα παει...?  :idiot: :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το λεγομενο φατουρο τυπε :2funny:

φοβερα τα φατουρα τυπε...
κριμα πουυ τα κατηργησαν... εδω δεν βλεπεις? τι τυπακια εξελισονται?
και να φανταστεις αυτος τωρα εχει βγαλει ολο το λυκειο χωρις να τις εχει μαζεψει
για αυτο εχει μαγκεψει...

πιτσιρικο ακου εδω τον γερο Μπολντεμορτη που θα σου πει ενα μυστικο
Στα χερια τους αν σε πιασουν παιζει και να σε βιασουν
και μετα ορεξη για ιστοριες ? Μετα απο τοσες του κωλου σου τιμωριες?!
να δω μετα τι θα κανεις που θα πας ειτε εδω ειτε εκει θα τις φας.
Και το Τηλε-Φονικο κλασιμο στο αφησα για το τελος

αχ ρε πουτανακι μου , μου βγηκες και βρωμελος!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

αμα φωναξω τον Αμπντουλ που ειδικευεται σε βρωμοκωλαραδες οπως του λογου σου θα σε περιποιηθει
και αμα μετα εχεις κωλο ξαναμπες εδω μεσα να κανεις φαρσες κοπαναρεε

βλακακο  ΣΝΤΟ λεγεται και οχι συνεφφο αυτο το φατουρο , στο λυκειο στην ΛΑρισσα περισυ που εφαγα μερικα, ΣΝΤΟ φωναζανε οχι συνεφο

γιατι φαρσες ρε ? τηλεφωνο σε πηρα μεσα στην μαυρη νυχτα και σε ξυπνησα ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Να εισαι καλα ρε φιλε

thanks
to jonson baby oil κανει καλη δουλεια.....αλλιως υπαρχουν βαζελινη και αλοιφες σε φαρμακεια λιπαντικες...και για τις πολυ δυσκολες ξυλοκαινη αν και δεν θα την συνιστουσα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βλακακο  ΣΝΤΟ λεγεται και οχι συνεφφο αυτο το φατουρο , στο λυκειο στην ΛΑρισσα περισυ που εφαγα μερικα, ΣΝΤΟ φωναζανε οχι συνεφο

γιατι φαρσες ρε ? τηλεφωνο σε πηρα μεσα στην μαυρη νυχτα και σε ξυπνησα ??

σαν το σκυλο στο αβαταρ θα σε κανω ρε παιδοβουβαλο
φυγε απο εδω μεσα θα σε φτυσω στην μουρη ρε κιαρατα.
Μου μαθες και το γκαζι απο την Λαρσα εσυ

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙς ΤΥΠΕ?

ναι λεω να γαω καμια κρεμα "ΓΙΩΤΗΣ" πρωτα!!!!

ε ναι μαλλον , τι ρωτας ? αφου ο φιλος ποιο πανω λεει με κρεμα η σαπουνι , να δω πως θα καβατζωσω το σαπουνι η την κρεμα στο σπιτι της .... προβλημα , εαν με δουν οι γονεις της θα με κραξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom