Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλησπέρα

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και
να σας πω και την αλήθεια ντράπηκα.

Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει
οτι είναι κορίτσι για σπίτι - σχέση;

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)

αγαπητε πουτσαρα.

ενστερνιζομαι τις ανυσηχιες σου.

σαφως ενα τετοιο κοριτσι ειναι γαο σπιτι. μην το χασεις. σε ενα κωλο στηριζεται το σπιτι. σε τι να στηριχθει?

επίσης, η βαρεμαρα οταν την γαμας απο το μουνι ειναι ελκιστικη, δειχνει επιπεδο. και class.

εισαι τυχαιρος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μονο τυχερος? Και λιγα λες τυπε...
Αν και δεν ξερω ποσοι αλλοι ακομη ειναι οι τυχεροι(ο καθενας ξεχωριστα) μαζι με αυτον δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι σιγουρα για σπιτι και σχεση ... αμα τα εχετε τις τελευταιες μερες
και δειχνει να βαριεται το γαμησι απο το μουνι και σου προτεινει να σου δωσει τον κωλο της.

Συνεχισε μεγαλε...

Προσπαθω αλλα πως ρε γαμωτο , οχι και να φαω πορτα για εναν κολο!

Εκατσα διαβασα αλλα ακρη δεν βρικα, κατι μαλακειες για μερεντες που διαβασα , δεν καταλαβα χριστο τι ενοουν

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

Συνημμένα

• merenda.jpg
    merenda.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 29

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπέρα

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και

Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)
τα βλεπεις τωρα οτι η προπονηση με τανες θα σε εβγαζε απο τη δυσκολη θεση?. Στα λεγαμε δεν ακουγες

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
τα βλεπεις τωρα οτι η προπονηση με τανες θα σε εβγαζε απο τη δυσκολη θεση?. Στα λεγαμε δεν ακουγες

Ναι ρε γαμώτω το ξέρω αλλα και εγω 18 χρονών είμαι , που να τα ξέρω τα κόλπα για κόλο ;Λες να μας τα μαθαιναν σχολειο και εγω να έκaνα κοπάνες ;

εχω κάποιες απορίες αλλα να σας πω και την αλήθεια σιχαινωμαι να χωνω τον πουτσο μου εκει που χεζει η άλλη,μονο και μονο οτι θα
βαζω το πουλι μου μεσα στα σκατα της μου ερχεται εμετος,

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμώτω το ξέρω αλλα και εγω 18 χρονών είμαι , που να τα ξέρω τα κόλπα για κόλο ;Λες να μας τα μαθαιναν σχολειο και εγω να έκaνα κοπάνες ;

εχω κάποιες απορίες αλλα να σας πω και την αλήθεια σιχαινωμαι να χωνω τον πουτσο μου εκει που χεζει η άλλη,μονο και μονο οτι θα
βαζω το πουλι μου μεσα στα σκατα της μου ερχεται εμετος,
δεν ειναι σκατα, ειναι

Συνημμένα

• merenda.jpg
    merenda.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 22

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τη μια γαμας μια και την κλανεις και αυτη φευγει απο το σπιτι την αλλη γαμας παντου δεξια και αριστερα
την αλλη γαμας μια που βγαζεις και καλα βιντεακι οταν τη γαμας και ηταν αλλος
καλα ρε φιλε δεν εχεις με τιποτα αλλο να παιξεις παρα καθεσε και ανοιγεις ποστ με φανταστικες ιστοριες
τωρα θα μου πεις γιατι μπαινεις και ασχολεισε με τα ποστ μου και δικιο θα χεις αλλα ρε φιλε ελεος ποια
ζησε και λιγο στην πραγματικη ζωη και ασε τα παραμυθια χορτασαμε πλεον

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
τη μια γαμας μια και την κλανεις και αυτη φευγει απο το σπιτι την αλλη γαμας παντου δεξια και αριστερα
την αλλη γαμας μια που βγαζεις και καλα βιντεακι οταν τη γαμας και ηταν αλλος
καλα ρε φιλε δεν εχεις με τιποτα αλλο να παιξεις παρα καθεσε και ανοιγεις ποστ με φανταστικες ιστοριες
τωρα θα μου πεις γιατι μπαινεις και ασχολεισε με τα ποστ μου και δικιο θα χεις αλλα ρε φιλε ελεος ποια
ζησε και λιγο στην πραγματικη ζωη και ασε τα παραμυθια χορτασαμε πλεον

Μαλλων με μπερδευεις με κανενα αλλων

εγω βοηθεια και συμβουλες ζητησα , εαν δεν κατεχεις το αθλημα του κολου , τι να πω

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
σπαταλας τον χρονο μας κ εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με μλκιες-να συγχωνευθει το θρεντακι.
παντως η γνωμη μου ειναι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Type
Μαλλων με μπερδευεις με κανενα αλλων

εγω βοηθεια και συμβουλες ζητησα , εαν δεν κατεχεις το αθλημα του κολου , τι να πω
Τυπε για να μη σου ζαλιζουν τα παπαρια εδω μεσα,θα βρεις εναν μπαγλαντεσο,θα του δωσεις κωλο και θα παρεις τα μυστικα πως γινεται...πας στην ετσι και  :fuck1:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καταλαβα ....

Κανενας σοβαρος συναγωνηστης δεν υπαρχει να δωσει καμια συμβουλη ?

Οσοι χαντε τον χρονο σας ας μην σχολιαζετε τοτε και τραβατε σε κανενα φορουμ αλγευρας που
εχει ποιο σοβαρα θεματα

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
TypeΤυπε για να μη σου ζαλιζουν τα παπαρια εδω μεσα,θα βρεις εναν μπαγλαντεσο,θα του δωσεις κωλο και θα παρεις τα μυστικα πως γινεται...πας στην ετσι και  :fuck1:

ακυρος , κολο δεν δινω , εσενα μπορει να σου αρεσε αλλα τον κολο μου τον εχω μονο για να χεζω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακυρος , κολο δεν δινω , εσενα μπορει να σου αρεσε αλλα τον κολο μου τον εχω μονο για να χεζω

τυπε δωσε τον κωλο σου σε καναν λιβανεζο
και μετα ελα να μας πεις...
θα δεις μετα πως θα παρεις το κολαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο που ειπε ο σινερμαν θεικο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)
τυπε ειδες για να μην τα εχεις καλα με τον λιλα :2funny:
θα μπορουσες να τον ρωτησεις,θα ξερει αυτος με τοσα που του εχουν βαλει στην σουφρα :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
να φωναξουμε και τον τυπο να πει την γνωμη του...?... ηρθε κιολας...? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom