House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σώθηκεςρωτα τις γαμιολες του site να σου πουν...
Σώθηκεςρωτα τις γαμιολες του site να σου πουν...
ρωτα τις γαμιολες του site να σου πουν...
εγω δεν ειπα ονοματα....την εριναλ λες?
Βρες καλύτερη γκόμενα παίχτη,απλό είναιρε γαμώτο οι τσόντες κάνουν μεγάλο κακό τελικά,σου δείχνουν το ιδεατό και μετά άντε γαμήσεις την κωλάθρα της εκάστοτε γκόμενάς σου
παίχτη σωστός είσαι,αλλά δεν είναι και τόσο απλό :-Βρες καλύτερη γκόμενα παίχτη,απλό είναι
Γιατί όμως να μπεις σ' αυτή την ταλαιπωρία φίλε μου - υπάρχει κανένας λόγος?.... [size=12pt]μετά άντε γαμήσεις την κωλάθρα της εκάστοτε γκόμενάς σου[/size]
ΑΠΛΌ ΕΙΝΑΙπαίχτη σωστός είσαι,αλλά δεν είναι και τόσο απλό :-
εε να τη βγάζεις συνέχεια σόλο;;;Γιατί όμως να μπεις σ' αυτή την ταλαιπωρία φίλε μου - υπάρχει κανένας λόγος?
Βρίσκεις καλύτερη,ομορφότερη,όχι μερεντιάρα γκόμεναεε να τη βγάζεις συνέχεια σόλο;;;
εντιτ: κατάλαβα ναι δε μπαίνεις άμα στο ζητήσει όμως;
εγώ θέλω,αυτές δε με θέλουνΒρίσκεις καλύτερη,ομορφότερη,όχι μερεντιάρα γκόμενα
Σόρρυ πάιχτη μου αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα,όχι δικό μας.Κόψε τις τσόντες τότε και σύχναζε σε λαικές αγορές και ΚΑΠΗ,η σύγκριση θα είναι προς όφελός σουεγώ θέλω,αυτές δε με θέλουν
Σόρρυ πάιχτη μου αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα,όχι δικό μας.Κόψε τις τσόντες τότε και σύχναζε σε λαικές αγορές και ΚΑΠΗ,η σύγκριση θα είναι προς όφελός σου
θα σου δωσουν οδηγειες εδω οι πιο εμπειροι του θεματος, κρατησου μονο και κοιτα μην την κλασεις και αυτην...Καλησπέρα
Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και
να σας πω και την αλήθεια ντράπηκα.
Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει
οτι είναι κορίτσι για σπίτι - σχέση;
Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων
θα σου δωσουν οδηγειες εδω οι πιο εμπειροι του θεματος, κρατησου μονο και κοιτα μην την κλασεις και αυτην...