Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με τη λογική ορισμένων εδώ θα γαμιόταν απ τον κώλο μόνο πριν από τις εγχειρίσεις στα νοσοκομεία.
Χαλαρώστε λίγο.Απλά καλό πλύσιμο και καλή προεργασία.Πρωτα κεφαλάκι με σιγά σιγά ο σβέρκος μέσα.
Χιλιάδες γυναίκες καθημερινά τον παίρνουν γύρω μας απ τον κώλο.Λέτε να κάνουν όλα αυτά που λέτε πρώτα?
Ναι η μερέντα μπορεί να σου τύχει,απλά προσέχεις ποια γαμάς και πότε για να είναι από σπάνιο έως ανύπαρκτο  το απεχθές αυτό φαινόμενο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
ρε γαμώτο οι τσόντες κάνουν μεγάλο κακό τελικά,σου δείχνουν το ιδεατό και μετά άντε γαμήσεις την κωλάθρα της εκάστοτε γκόμενάς σου :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε γαμώτο οι τσόντες κάνουν μεγάλο κακό τελικά,σου δείχνουν το ιδεατό και μετά άντε γαμήσεις την κωλάθρα της εκάστοτε γκόμενάς σου :headbang:
Βρες καλύτερη γκόμενα παίχτη,απλό είναι  :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εγώ θέλω,αυτές δε με θέλουν :2funny: :2funny: :2funny:
Σόρρυ πάιχτη μου αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα,όχι δικό μας.Κόψε τις τσόντες τότε και σύχναζε σε λαικές αγορές και ΚΑΠΗ,η σύγκριση θα είναι προς όφελός σου

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Σόρρυ πάιχτη μου αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα,όχι δικό μας.Κόψε τις τσόντες τότε και σύχναζε σε λαικές αγορές και ΚΑΠΗ,η σύγκριση θα είναι προς όφελός σου
:2funny: :2funny: :2funny:
δεν είμαι και τόσο μιλφάκιας
χαβαλέ κάνουμε ρε τύπε σε μερεντοθρεντ είμαστε δε σε φόρτωσα με τα προβλήματά μου κουλ :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:2funny: Πλάκα κάνω μαν,αν ψάξεις πάντως θα βρεις την άκρη

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπέρα

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και
να σας πω και την αλήθεια ντράπηκα.

Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει
οτι είναι κορίτσι για σπίτι - σχέση;

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να γαμήσω κώλο, τα έχω μπλέξει με ένα καλό κοριτσάκι τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απογευμα
μου ζήτησε να την γαμήσω απο τον κόλο. Κόλλησα διοτι δεν εχω ξανα γαμήσει απο εκεί και
δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να διεισδύω σωστά.Τελικά αρκεστήκαμε να την γαμαώ μονο απο το μουνι και έδειχνε οτι βαριέται .
Λυπήθηκα βέβαια διοτι, τοσο καλό κοριτσι και δεν ηξερα να την γαμησω απο τον κολο και
να σας πω και την αλήθεια ντράπηκα.

Μπορουν οι κατέχοντες το άθλημα να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν σωστά στα πρώτα βήματα μου με την συγκεκριμένη διοτι δείχνει
οτι είναι κορίτσι για σπίτι - σχέση;

Ευχαριστώ θερμός και εκ των προτέρων  :)
θα σου δωσουν οδηγειες εδω οι πιο εμπειροι του θεματος, κρατησου μονο και κοιτα μην την κλασεις και αυτην...  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
θα σου δωσουν οδηγειες εδω οι πιο εμπειροι του θεματος, κρατησου μονο και κοιτα μην την κλασεις και αυτην...  :2funny: :2funny:

αυτην αστην παλαιά και πονεμενη ιστορία....

Με την καινούργια τι γινεται?
αυριο θα βρεθουμε , και τι να της πω? δν ξερω να γαμάω κολο ?

θα στεναχωριθει και θα εχει και δίκιο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι σιγουρα για σπιτι και σχεση ... αμα τα εχετε τις τελευταιες μερες
και δειχνει να βαριεται το γαμησι απο το μουνι και σου προτεινει να σου δωσει τον κωλο της.

Συνεχισε μεγαλε... η συγκεκριμενη ειναι οντως πολυ καλο κοριτσι.

(Τα ιδια λεγαμε πριν λιγο και σε εναν φορτηγατζη , υδραυλικο , καθηγητη , γιατρο , μπουρδελιαρη)

για αυτην  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom