Νέα

πρώην ξέκολο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WHU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ρε τυπε δεν ειναι αναγη να ειναι καποια συγκεκριμενη....τετοιες υπαρχουν πολλες που παντρευονται και μετα το παιζουν παρθενοπες...ισως ο θεματοθετης το εθεσε ως θεμα γενικα...
μπορει να φταιει και ο συζηγος!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ολο αυτο μου θυμιζει κατι απο την ιστορια με τ :2funny:ην απαγωγη ,που βγηκε στη δημοσιοτητα!!

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα μου τη σπανε πολυ τετοιου ειδους γυναικες (που πλεον ειναι στην πλειοψηφια ετσι).
Το παιζουν σοβαροφανη τα τσουλακια οταν ερχεται η ωρα να μην μεινουν στο ραφι και ξεχναν τι ξεσκισμα ειχανε φαει πριν την ωρα που θα τις φορτωθει ενας κακομοιρης που νομιζει οτι βρηκε τη σωστη γυναικα.
Δεν με νευριαζει που ηταν καραπουταναρες πριν παντρευτουν!Με νευριαζει που το παιζουν ηθικες και σοβαρες επειδη κανουν παιδια λες και εχουν ξεχασει τι ξεφτυλισμενες ειναι  :jerking:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Εμενα μου τη σπανε πολυ τετοιου ειδους γυναικες (που πλεον ειναι στην πλειοψηφια ετσι).
Το παιζουν σοβαροφανη τα τσουλακια οταν ερχεται η ωρα να μην μεινουν στο ραφι και ξεχναν τι ξεσκισμα ειχανε φαει πριν την ωρα που θα τις φορτωθει ενας κακομοιρης που νομιζει οτι βρηκε τη σωστη γυναικα.
Δεν με νευριαζει που ηταν καραπουταναρες πριν παντρευτουν!Με νευριαζει που το παιζουν ηθικες και σοβαρες επειδη κανουν παιδια λες και εχουν ξεχασει τι ξεφτυλισμενες ειναι  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε φιλε

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα, σε άλλο θέμα ίσως....   μου έχει τύχει περίπτωση να κυνηγάω γκόμενα, παντρεμένη, 36χρ, για 4 μήνες. μιλάμε από τοίχο σε τοίχο έπεφτα. βγήκαμε 15 φορές και τίποτα. ρε καλή μου, ρε χρυσή μου, τίποτα. Ώσπου τελικά παίζει η φάση.... την έχω στα τέσσερα, μπαινοβγαίνω με υπερηχητική ταχύτητα λόγω απεριόριστης κάβλας με την εν λόγω, και μου πετάει την ατάκα......:  " τι να μου κάνει ένα καβλί ?  ποια τρύπα να μου πρωτογαμήσει ??? "  !!!!!!!  ΠΑΓΩΤΌ Ο ΤΖΙΜΆΚΟΣ !!! στην πορεία της κουβέντας ( ενδιάμεσα στους 4 γύρους εκείνης της βραδιάς ) μου εξήγησε πως μέχρι τα 30 της τα είχε κάνει όλα και σε υπερθετικό βαθμό !! και μετά ηρέμησε και διάλεξε τον "τυχερό" και παντρεύτηκε. αλλά όταν καμιά φορά παίρνει μπρος....!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν με νευριαζει που ηταν καραπουταναρες πριν παντρευτουν!Με νευριαζει που το παιζουν ηθικες και σοβαρες επειδη κανουν παιδια λες και εχουν ξεχασει τι ξεφτυλισμενες ειναι  :jerking:
Ωπα ωπα παιδες....

Πιστευω οτι εισαστε ολιγον λαθος...

Η αποψη μου ειναι αυτη που σας παραθετω παρακατω και δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστειτε...

Σας πειραζει που καποιες η καποιοι καταφεραν να ΖΗΣΟΥΝ βγαζοντας τα γουστα τους οπως πιστευαν αυτοι καλυτερα ?
Πιστευεται οτι ο καθενας η η καθεμια δεν εχει δικαιωμα επιλογων ως προς το πως θα ζησει ?

Τι σας πειραξε το παρελθον της καθε μιας ?
Καποια στιγμη η καθε μια και ο καθενας θελει να κατασταξει καπου ....
Να βρει το λιμανι η τον καβο του οπως λεγεται ....

Κακομοιρης οποιος βρει μια κοπελα που στο παρελθον εζησε την ζωη της ?
Εαν του εχει κανει τιμια εξηγηση για το ποια ηταν και τι εκανε, συνοπτικα και του φερεται οπως θα πρεπει και αρμοζει και τον καλυπτει συναισθηματικα και οπως αλλιως θελει, χωρις να υπαρχει πασης φυσεως εκμεταλλευση σε καμια απο τις δυο πλευρες, γιατι κακομοιρης ?

Το να κρατησει κανεις την θεση του αναλογικα το που βρισκεται σημαινει οτι το παιζει ιστορια ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ωπα ωπα παιδες....

Πιστευω οτι εισαστε ολιγον λαθος...

Η αποψη μου ειναι αυτη που σας παραθετω παρακατω και δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστειτε...

Σας πειραζει που καποιες η καποιοι καταφεραν να ΖΗΣΟΥΝ βγαζοντας τα γουστα τους οπως πιστευαν αυτοι καλυτερα ?
Πιστευεται οτι ο καθενας η η καθεμια δεν εχει δικαιωμα επιλογων ως προς το πως θα ζησει ?

Τι σας πειραξε το παρελθον της καθε μιας ?
Καποια στιγμη η καθε μια και ο καθενας θελει να κατασταξει καπου ....
Να βρει το λιμανι η τον καβο του οπως λεγεται ....

Κακομοιρης οποιος βρει μια κοπελα που στο παρελθον εζησε την ζωη της ?
Εαν του εχει κανει τιμια εξηγηση για το ποια ηταν και τι εκανε, συνοπτικα και του φερεται οπως θα πρεπει και αρμοζει και τον καλυπτει συναισθηματικα και οπως αλλιως θελει, χωρις να υπαρχει πασης φυσεως εκμεταλλευση σε καμια απο τις δυο πλευρες, γιατι κακομοιρης ?

Το να κρατησει κανεις την θεση του αναλογικα το που βρισκεται σημαινει οτι το παιζει ιστορια ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ......

Ετσι. Η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον.

Αν ξηγηθει σωστα, πει οτι δεν ηταν αγία (ωστε να μην υπαρχουν δυσαρεστες εκπληξεις/συναντησεις μελλοντικα  :2funny:)και δωσει και ενα ρεαλιστικο στιγμα μεχρι που το πήγε  :2funny:(πάλι προς αποφυγή δυσαρεστων καταστασεων) ολα ειναι οκ.

Αν σκοπευεται να πολιτευτειτε η να παρετε θεσεις ευθυνης, ρωτηστε τη καλου κακου αν υπάρχουν φωτο, φιλμακια, κλπ να εχετε το κεφαλι σας ησυχο  :2funny:  μια χαρα περνας με αυτες. αλί στις γυναικες των ''τριων΄΄ αντρων..... :boobies:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα, σε άλλο θέμα ίσως....   μου έχει τύχει περίπτωση να κυνηγάω γκόμενα, παντρεμένη, 36χρ, για 4 μήνες. μιλάμε από τοίχο σε τοίχο έπεφτα. βγήκαμε 15 φορές και τίποτα. ρε καλή μου, ρε χρυσή μου, τίποτα. Ώσπου τελικά παίζει η φάση.... την έχω στα τέσσερα, μπαινοβγαίνω με υπερηχητική ταχύτητα λόγω απεριόριστης κάβλας με την εν λόγω, και μου πετάει την ατάκα......:  " τι να μου κάνει ένα καβλί ?  ποια τρύπα να μου πρωτογαμήσει ??? "  !!!!!!!  ΠΑΓΩΤΌ Ο ΤΖΙΜΆΚΟΣ !!! στην πορεία της κουβέντας ( ενδιάμεσα στους 4 γύρους εκείνης της βραδιάς ) μου εξήγησε πως μέχρι τα 30 της τα είχε κάνει όλα και σε υπερθετικό βαθμό !! και μετά ηρέμησε και διάλεξε τον "τυχερό" και παντρεύτηκε. αλλά όταν καμιά φορά παίρνει μπρος....!!
Κυνηγησες παντρεμενη και το καυχιεσαι ?
Αν κυνηγουσαν την γυναικα σου πως θα σου φαινοταν ?
Ασχετα αν αυτη σου εκατσε.... (ασε.... ξερω ξερω θα λες ο μαλακας το δικος της δεν την βολευει :jerking: ενω εσυ την γυναικα σου δεν θα την αφηνεις ποτε ανικανοποιητη......  :headbang:)

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΩΠΟΥΛΟΣ  :2funny:

Τεσπα ειναι θεμα ψυχης και θεμα του τι ατομο εισαι.... ;)

Εγω πχ ποτε μα ποτε δεν θα εκανα τιποτα με καποια παντρεμενη η αρραβωνιασμενη (και ειχα ευκαιριες τετοιες στην ζωη μου  ;))
Ισως ειμαι χαζος η βλακας η και μαλακας μου ειναι πραγματικα αδιαφορος ο οποιος χαρακτηρισμος μου προσαψετε.....

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

Αν ξηγηθει σωστα, πει οτι δεν ηταν αγία (ωστε να μην υπαρχουν δυσαρεστες εκπληξεις/συναντησεις μελλοντικα  :2funny:)και δωσει και ενα ρεαλιστικο στιγμα μεχρι που το πήγε  :2funny:(πάλι προς αποφυγή δυσαρεστων καταστασεων) ολα ειναι οκ.

Αν σκοπευεται να πολιτευτειτε η να παρετε θεσεις ευθυνης, ρωτηστε τη καλου κακου αν υπάρχουν φωτο, φιλμακια, κλπ να εχετε το κεφαλι σας ησυχο  :2funny:  μια χαρα περνας με αυτες. αλί στις γυναικες των ''τριων΄΄ αντρων..... :boobies:

το θεμα ειναι να ναι ειλικρινεις. αν ειναι και ειναι και οι δυο κομπλε τοτε κανενα προβλημα. Αλλα συνηθως δε το λενε και νομιζει ο φουκαρας οτι εχει παρει την οσια παρθενο Μαρια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μαγκες εχω μια καλυτερη λυση....
ειναι παραλλαγη του επιστημονα "μη γκαμιτσι μη κολιτσι"
που εβγαλε αυτο το φαρμακο κατα του ειτζ αλλα εχει φοβερες παρενεργειες
αν το κανεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η παραλλαγη ειναι οτι δεν μπλεκεις και τελειωνει το ζητημα.
Ο αλλος κυνηγουσε την γκομενα 4 μηνες? ΛΟΛ
ΟΥτε μια βδομαδα δεν θα κυνηγουσα καποια.
Αυτο το παιχνιδακι οτι η γκομενα πρεπει να την κυνηγας
για να την ριξεις με κουραζει.... για αυτο πουτανες
και εξω απο τον πορο  :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Περα απο την οποια ειρωνια διακρινω στο παρον ποστ σου

ΠΙΣΤΕΥΩ Οτι....

ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα, ουτε και για την ''θεουσα'' που μπορει να εχεις για γυναικα σου.....
(Χωρις να περασει απο το μυαλο σου οτι θελω να σε θιξω καπου αγνωστε φιλε)

Καλο ειναι να εχουν γινει οι καλυτερες εξηγησεις (μεσες ακρες) δεν ειπαμε να σου ξετυλιξει την ζωη της ολη....
και ακομη πιο καλο ειναι οταν γινει η ζημια καποτε να μην το ξερεις........

Πιστευω οτι συμφωνα με τα οσα διαβαζω εδω κατα καιρους αρκετοι ειναι οι ανδρες και οι γυναικες που εχουν απατηθει και οι περισσοτεροι δεν εχουν παρει χαμπαρι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα ειστε τοσο μαλακες καποιοι
που οτι και να σας πουν παλι θα κανετε τα δικα σας

παραδεχομαι απεριοριστα ορισμενους μπουρδελιαρηδες φανατικους εδω μεσα
σε ενα πραγμα.... δεν ασχολουνται καθολου με γκομενες που δεν ειναι
εκδιδομενες για μενα αυτο ειναι μια μορφη μαγκιας.  :rockon:

δυσκολο να το πετυχεις... τους παραδεχομαι
μια χαρα περνανε και αφηνουν ολους τους αλλους να παιδευονται
σαν μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Περα απο την οποια ειρωνια διακρινω στο παρον ποστ σου

ΠΙΣΤΕΥΩ Οτι....

ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα, ουτε και για την ''θεουσα'' που μπορει να εχεις για γυναικα σου.....
(Χωρις να περασει απο το μυαλο σου οτι θελω να σε θιξω καπου αγνωστε φιλε)

Καλο ειναι να εχουν γινει οι καλυτερες εξηγησεις (μεσες ακρες) δεν ειπαμε να σου ξετυλιξει την ζωη της ολη....
και ακομη πιο καλο ειναι οταν γινει η ζημια καποτε να μην το ξερεις........

Πιστευω οτι συμφωνα με τα οσα διαβαζω εδω κατα καιρους αρκετοι ειναι οι ανδρες και οι γυναικες που εχουν απατηθει και οι περισσοτεροι δεν εχουν παρει χαμπαρι....

δεν υπαρχει καμια ειρωνια. Πιστευω, οπως εγραψα, οτι η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον. και μια καθαρη εξηγηση, βοηθαει στην κατευθυνση αυτη.

Φοβού τις γυναικες που δηλώνουν 3 πρώην...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν υπαρχει καμια ειρωνια. Πιστευω, οπως εγραψα, οτι η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον. και μια καθαρη εξηγηση, βοηθαει στην κατευθυνση αυτη.

Φοβού τις γυναικες που δηλώνουν 3 πρώην...
Οκ φιλε συμφωνω...

Μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπες με τα κοκκινα.... [size=20pt]RESPECT !!!!!!!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom