Πας Κολωνού,στο θέατρο τύπε...;
Σε θεατρικη ομαδα πανεπιστημιου. Παλια...
Πας Κολωνού,στο θέατρο τύπε...;
ennoeitai αγορι μου ερυθραια
κλασσικος φθονος ελληνων που ειναι απο κατω για τους απο πανω
το να εισαι γκαρσονι κ υπαλληλακος απο μικρος δεν σε ψηνει στη ζωη απλα μαθαινεις να εισαι στη φαπα στη γαμωμανα κ στο καντυλι
δλδ πυρφορος
Στην ελλαδα υπαρχουν δυο ειδων νεοι: Η δεν δουλεψα ποτε στην ζωη και τα εχω βρει ολα ετοιμα απο τον μπαμπακα και αυτη που δουλευουν απο μικρη ηλικια για να συντηρουν το ευατο τους και σε καποιες περιπτωσης και την ιδια την οικογενεια τους. Οποτε οι πρωτοι μπορει σε μεγαλο ποσοστο να ειναι μορφωμενοι με τα μεταπτυχιακα τους και τις σπουδες στο εξωτερικο, βεβαια παντα με τα λεφτα του μπαμπακα. Αλλα το μονο που μαθαν στα αντα πλεον ειναι πως να ξοδευουν καλα τα λεφτα που βρηκαν απο τους γονεις. και οι αλλοι που μπορει να μην καταφερουν να χτισουν παλατια οπως ελεγε η γιαγια μου αλλα σιγουρα στην ζωη τους θα ειναι ποιο ψημενοι και εννοειται ποιο ετοιμη να κανουν οικογενεια, και σιγουρα σε καμια αναποδια που φερνει η ζωη δεν θα το βαλουν ευκολα κατω.
Έχω κονέ...δουλεύει κολλητός εκεί...αλλά δεν πάω...
Πολλούς πυρφόρους είδα εχθές στις φωτό του μαγαζιού.... :S
Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά ρε μεγάλε πως τα απόκτησαν; Δεν κοπίασαν;
Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά ρε μεγάλε πως τα απόκτησαν; Δεν κοπίασαν;
Ειναι ωραια για να πιεις το ποτάκι σου ... χεσε τους πιρφορους και τις σνομπ πολυ πολυ δεν τους δινεις σημασια
τι κοινοβιο ειναι αυτο ρε τυπε? :S
τι κοινοβιο ειναι αυτο ρε τυπε? :S
Καλα, ο "κοπος" ειναι πολυ σχετικη εννοια.
Το θεμα ειναι
α) Τι κανεις καλα
β) Ποσο σου αρεσει
γ) Ποσο μπορεις να επωφεληθεις απ' αυτο
Αν εχεις ικανοτητα να κανεις μπιζνες κι αυτο το πραγμα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, τοτε ασχολεισαι 18 ωρες τη μερα αυτοματα (χωρις να σε απασχολει ο "κοπος").
Αν ΔΕΝ σου αρεσει αρκετα, τοτε παραπονιεσαι.
Προσωπικα, οτιδηποτε μου αρεσει, το κανω αδιαμαρτυρητα και με εντατικα ωραρια. Ακομα και διαβασμα μαθηματων της σχολης που νιωθω οτι εχουν κατι να μου προσφερουν.
τυπε στα ματαλα λιγοτερο κοσμο ειχεΤο αλλο σουκου θα ειμαι και εγω σε αυτο το κοινοβιο
τυπε στα ματαλα λιγοτερο κοσμο ειχε
τουλαχιστον εκει επεφταν και καργα γαμησια τυπε
Στο πεζόδρομο ειναι αυτό; Ειναι πολυ καλη περίπτωση η περιοχή για καλοκαίρι, μου θυμίζει κάπως νησί.
Μαζί σου. Αλλά δεν βλέπω το πως η απάντησή σου έρχεται σε ρίξη με αυτό που έγραψα εγώ.
Όσο για τον κόπο ναι είναι σχετική έννοια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χωράει αμφισβήτηση ;)
τουλαχιστον εκει επεφταν και καργα γαμησια τυπε
Στο πεζόδρομο ειναι αυτό; Ειναι πολυ καλη περίπτωση η περιοχή για καλοκαίρι, μου θυμίζει κάπως νησί.