mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Νομιζεις οτι μοιαζεις με 30. Η στεναχωρια και η απογοητευση που σε βαραινει σιγουρα σε κανουν να δειχνεις μεγαλυτερος. Οι γκομενες το διαβαζουν επανω σου αυτο
Καλά όντως,μεγάλο ξενέρωμα να σου μιλάνε μουνάκια στον πληθυντικό.Ειδικά κάτι 20-23 σε μαγαζιά πχ που σου λένε 'ΘΕΛΕΤΕ βοήθεια;'ή σε μμμ που σου λένε 'θα ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ;'Και να πω ρε φούστη ότι μοιάζω μεσήλικας,πάει στο διάολο.Αλλά εμφανισιακά πιο πολύ προς τα 30 μοιάζω.
Κι εγώ το ίδιο. Άραγε υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά γουστάρουν τη δουλειά τους?
Καλά όντως,μεγάλο ξενέρωμα να σου μιλάνε μουνάκια στον πληθυντικό.Ειδικά κάτι 20-23 σε μαγαζιά πχ που σου λένε 'ΘΕΛΕΤΕ βοήθεια;'ή σε μμμ που σου λένε 'θα ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ;'Και να πω ρε φούστη ότι μοιάζω μεσήλικας,πάει στο διάολο.Αλλά εμφανισιακά πιο πολύ προς τα 30 μοιάζω.
Το εύχομαι!Καλά, δεν είναι και πολύ άσχημη κατάσταση αυτή. Κάποιοi λένε ότι είναι η δεύτερη εφηβία. Oeo!
Υπαααρχουν...! Πς. Για το φρεντ πιστεύω να στέκεται στα πόδια του (καλά!) Να έχει κάνει την καβατζα του + 1 εστο δικιά του δουλειά... Να έχει την πολυτέλεια από οικονομική άποψη μιλάω να κάνει αυτά που θέλει... Να έχει @@@@@ φουλ οοοσες/όσους θέλει.. Να έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα για να μπορεί και ο ίδιος να γνωρίσει το "εγω" του..Να έχει ωρεξη για καινούργια πράγματα και να μαθαίνει συνεχια...Και από 28 30 και μετά να προσέχει αν έχει αποκτήσει όσα είπα να μην τα χαλάσει (όπως κάνουν πχ οι τραγουδιστές και αρκετούς που έχω δει με τα μάτια μου..αποκτάνε ΤΑ λευτα και μετά ξεκινάνε ναρκωτικά, καζίνο η τεσπα δεν τα προσέχουν και τα χάνουν) ... αυτά πιστεύω εγώ
Αν ψαχνεις ουτε στα 40 δεν θα το βρεις..τυχαια γινονται ειπαμε αυτα. ;)
Μικρη εισαι ακομα για να το λες αυτο..Αρχισα να μη πιστευω στη τυχη!
Μικρη εισαι ακομα για να το λες αυτο..
Παντως αν ψαξεις να ξερεις οτι δεν θα βρεις το αλλο σου μισο..απλα μια ακομα σχεση!
Αμυνα..της αφηνω να ερθουν σ'εμενα!εσυ για πες, τι συστημα παιζειςς?
Αμυνα..της αφηνω να ερθουν σ'εμενα!
Εγω μεχρι τα 30 μου θελω να εχω στρωθει επαγγελματικα και να εχω βρει το αλλο μου μισο
Κατι γινεται..θα φανει στο μελλον αν παει για πιο σοβαρα!και τι αποδοση εχεις?
Τι πα να πει "στρωνομαι επαγγελματικά"?