kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Γαμαει κανα μουνι;
μεγαλος ειναι 60+ εχει 3 παιδια
Γαμαει κανα μουνι;
κλασσικος φθονος ελληνων που ειναι απο κατω για τους απο πανω
το να εισαι γκαρσονι κ υπαλληλακος απο μικρος δεν σε ψηνει στη ζωη απλα μαθαινεις να εισαι στη φαπα στη γαμωμανα κ στο καντυλι
δλδ πυρφορος
ποιοι ρωσσοποντιοι ρε φιλε αρκετοι απο αυτους εχουν περισσοτερα λεφτα απο Ελληνες
να εχει απογαλακτισθει
μεγαλος ειναι 60+ εχει 3 παιδια
Το να είναι μορφωμένοι και να έχουν ψηθεί στη πιάτσα δλδ το αποκλείεις;Στην ελλαδα υπαρχουν δυο ειδων νεοι: Η δεν δουλεψα ποτε στην ζωη και τα εχω βρει ολα ετοιμα απο τον μπαμπακα και αυτη που δουλευουν απο μικρη ηλικια για να συντηρουν το ευατο τους και σε καποιες περιπτωσης και την ιδια την οικογενεια τους. Οποτε οι πρωτοι μπορει σε μεγαλο ποσοστο να ειναι μορφωμενοι με τα μεταπτυχιακα τους και τις σπουδες στο εξωτερικο, βεβαια παντα με τα λεφτα του μπαμπακα. Αλλα το μονο που μαθαν στα αντα πλεον ειναι πως να ξοδευουν καλα τα λεφτα που βρηκαν απο τους γονεις. και οι αλλοι που μπορει να μην καταφερουν να χτισουν παλατια οπως ελεγε η γιαγια μου αλλα σιγουρα στην ζωη τους θα ειναι ποιο ψημενοι και εννοειται ποιο ετοιμη να κανουν οικογενεια, και σιγουρα σε καμια αναποδια που φερνει η ζωη δεν θα το βαλουν ευκολα κατω.
Το να είναι μορφωμένοι και να έχουν ψηθεί στη πιάτσα δλδ το αποκλείεις;
Φίλε είναι πλέον θέμα γονέων. Ένας έξυπνος γονιός, όσο και να αγαπάει το παιδί του παράλληλα με σπουδές θα το στείλει για δουλειά(όταν τα πανεπιστήμια είναι κλειστά καλοκαίρια κλπ). Αυτά τα έχω δει. Οπότε μην μου πεις οτι δεν γίνονται κλπ
Θα ήμουν ευτυχισμένος αν μπορούσα να αποσυνδέσω την εργασία από την επιβίωση. Μακάρι να είχα την οικονομική άνεση ώστε να επιλέξω μια δουλειά/απασχόληση που να γουστάρω. Θα δούλευα τις διπλάσιες ώρες και μάλιστα με χαρά. Όταν αναγκάζεσαι να κάνεις κωλοδουλειές για να επιβιώσεις, πόση όρεξη να βρεις;
Εμένα, συνάδελφε, όσον αφορά στις σερβιτόρες, δε μου αρέσει ούτε ο υποτιμητικός ενικός που μιλάνε στους πολύ νέους, ούτε και ο απρόσωπος πληθυντικός που σε κάνει να νιώθεις γέρος. Προτιμώ τον ουσιαστικό ενικό. Δηλαδή ΕΝΑΣ είμαι, εννοείται θα μου μιλήσεις στον ενικό αλλά κάν'το με στυλ. Μίλα ευγενικά, χαμογέλα, δεν είναι δύσκολο. Και, όχι, δε γέρασες απαραίτητα αν σου μιλήσουν στον πληθυντικό. Μπορεί να υπάρχει γραμμή από τη διεύθυνση του μαγαζιού να μιλάνε σε όλους στον πληθυντικό, για ευγένεια, και καλά..Ξέρετε πότε καταλαβαίνετε ότι γεράσατε;
Όταν θα έρθει η σερβιτόρα και σου μιλήσει στον πληθυντικό
και σου πει " εσείς τι θα πάρετε" άρχισε και ψάχνεις για
άσπρες τρίχες...
Σωστά. Πρόσφατα όμως, βίωσα κάτι χειρότερο. Καμακώνοντας 2 νάκια σε ένα bar, μου απαντούσαν σε πληθυντικό ευγενίας (ήταν στο εξωτερικό). Μου έφυγε η γη από τα πόδια. Λίγο αργότερα, όταν μιλώντας για κάποιο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1996, η μία μου είπε ότι είναι η χρονιά που γεννήθηκε. Εκεί κατέθεσα τα όπλα. Είμαι του 1970.Εμένα, συνάδελφε, όσον αφορά στις σερβιτόρες, δε μου αρέσει ούτε ο υποτιμητικός ενικός που μιλάνε στους πολύ νέους, ούτε και ο απρόσωπος πληθυντικός που σε κάνει να νιώθεις γέρος. Προτιμώ τον ουσιαστικό ενικό. Δηλαδή ΕΝΑΣ είμαι, εννοείται θα μου μιλήσεις στον ενικό αλλά κάν'το με στυλ. Μίλα ευγενικά, χαμογέλα, δεν είναι δύσκολο. Και, όχι, δε γέρασες απαραίτητα αν σου μιλήσουν στον πληθυντικό. Μπορεί να υπάρχει γραμμή από τη διεύθυνση του μαγαζιού να μιλάνε σε όλους στον πληθυντικό, για ευγένεια, και καλά..
Συνάδελφε, εγώ είμαι πιο μικρός από σένα αλλά μου συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό. Μέχρι και συνεργάτιδες μου μιλάνε πληθυντικό. Στην αρχή με τρέλαινε, δε γούσταρα καθόλου. Μετά λέω, σιγά μην πάθω εγώ καμιά midlife crisis για πάρτη τους, δεν κατάλαβαν καλά! Εγώ θα καμακώνω και δε με νοιάζει! Ας μιλάνε και σε δυικό (Αρχαίος αριθμός μεταξύ ενικού και πληθυντικού που αναφερόταν σε δύο άτομα μόνο)Σωστά. Πρόσφατα όμως, βίωσα κάτι χειρότερο. Καμακώνοντας 2 νάκια σε ένα bar, μου απαντούσαν σε πληθυντικό ευγενίας (ήταν στο εξωτερικό). Μου έφυγε η γη από τα πόδια. Λίγο αργότερα, όταν μιλώντας για κάποιο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1996, η μία μου είπε ότι είναι η χρονιά που γεννήθηκε. Εκεί κατέθεσα τα όπλα. Είμαι του 1970.
Καλά, δεν είναι και πολύ άσχημη κατάσταση αυτή. Κάποιοi λένε ότι είναι η δεύτερη εφηβία. Oeo!....midlife crisis για πάρτη τους....
Σωστά. Πρόσφατα όμως, βίωσα κάτι χειρότερο. Καμακώνοντας 2 νάκια σε ένα bar, μου απαντούσαν σε πληθυντικό ευγενίας (ήταν στο εξωτερικό). Μου έφυγε η γη από τα πόδια.