wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αυτη ειναι στην εμμηνόπαυση :o :oΤυπε σου κανει καλο γαμησι η 58αρα ?
αυτη ειναι στην εμμηνόπαυση :o :oΤυπε σου κανει καλο γαμησι η 58αρα ?
ειναι λιγο στεγνη και βαζει λιπαντικο αλλα επειδη ειναι μικροκαμωμενη και με βυζαρες εχει καλες αναλογιεςαυτη ειναι στην εμμηνόπαυση :o :o
ονειρο ε???Πίπα χωρίς μασέλα?
φυσιολογικό στην ηλικία της!!!ειναι λιγο στεγνη και βαζει λιπαντικο αλλα επειδη ειναι μικροκαμωμενη και με βυζαρες εχει καλες αναλογιες
Από αυτά που ξυπνάς με κρύο ιδρώτα :S :S :S :S :Sονειρο ε???
Όταν θα δουλέψεις σαν poolboy θα μας πεις κ εσυ την εμπειρια σου.Από αυτά που ξυπνάς με κρύο ιδρώτα :S :S :S :S :S
ειναι λιγο στεγνη και βαζει λιπαντικο αλλα επειδη ειναι μικροκαμωμενη και με βυζαρες εχει καλες αναλογιες
οι βυζαρες ομως δεν ειναι φυσιολογικα σκληρες και μεγαλες και ενω φαινονται κατι αχνα σημαδια κατω, αρνειται κατηγορηματικα οτι εχει βαλει σιλικονη αλλα δεν ειναι τα μονα ψεματα που μου λεει τελος παντων....φυσιολογικό στην ηλικία της!!!
Θα είναι οι κύνδινοι του επαγγέλματος!! Αλλά αυτά στην αρχή...μέχρι να χτίσω πελατεία και βιογραφικό.Μετά θα διαλέγω εγώ σπίτιαΌταν θα δουλέψεις σαν poolboy θα μας πεις κ εσυ την εμπειρια σου.
ελαχιστες φορες το εχουμε κανει χωρις προφυλακτικο, με φοβαται για τι μπορω να κουβαλαω και με ποιες μπορει να πηγαινω, ευτυχως εχει παντα δικες τις καποτες σπιτι της και δεν ξοδευομαι. αλλα η απολαυση μικροτερηΓλυτωνεις και λεφτα για τις καποτες τυπε
Χυνεις μεσα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Τι άλλο λέει?? Βασικά νομιζα οτι σε τετοια ηλικια οι γυναικες δεν εχουν διαθεση για σεξοι βυζαρες ομως δεν ειναι φυσιολογικα σκληρες και μεγαλες και ενω φαινονται κατι αχνα σημαδια κατω, αρνειται κατηγορηματικα οτι εχει βαλει σιλικονη αλλα δεν ειναι τα μονα ψεματα που μου λεει τελος παντων....
Κάπου είχα διαβάσει (για να γίνω καλύτερος στη δουλειά μου όχι τίποτα άλλο ) ότι οι γυναίκες ευχαρηστιούνται και θέλουν σεξ μέχρι τα 70 και βάλε.Μάλιστα το άρθρο έλεγε ότι στα 40 έχουν μια μεγάλη σεξουαλικη αφύπνηση και στα 70 (!!) έχουν την δεύτερη.Τους ξυπνάνε τα διαόλια στα 70Τι άλλο λέει?? Βασικά νομιζα οτι σε τετοια ηλικια οι γυναικες δεν εχουν διαθεση για σεξ
Δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο απο τη γιαγια μουΚάπου είχα διαβάσει (για να γίνω καλύτερος στη δουλειά μου όχι τίποτα άλλο ) ότι οι γυναίκες ευχαρηστιούνται και θέλουν σεξ μέχρι τα 70 και βάλε.Μάλιστα το άρθρο έλεγε ότι στα 40 έχουν μια μεγάλη σεξουαλικη αφύπνηση και στα 70 (!!) έχουν την δεύτερη.Τους ξυπνάνε τα διαόλια στα 70
Και η επιστήμη εκτιμήσεις κάνει...κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει πλήρως τις γυναίκες.....είναι το ποιο ανεξήγητο φαινόμενο της ζωής αυτήςΔεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο απο τη γιαγια μου
Είναι απλό, όταν μία γυναίκα λέει ναι, εννοεί ίσως, όταν λέει ίσως, εννοεί όχι και όταν λέει όχι, εννοεί ναι.Και η επιστήμη εκτιμήσεις κάνει...κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει πλήρως τις γυναίκες.....είναι το ποιο ανεξήγητο φαινόμενο της ζωής αυτής
Ακριβώς όπως έρχονται τα πράγματα για τον καθεναΓμσετα και εγω σε 3 χρονια γινομαι 30 :S
εκεινο που εχω παρατηρησει απο τα 25 και μετά ειναι οτι δεν χρειαζεται να μπεις 30 για να βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα
Πέδρο ψεματαΕίναι απλό, όταν μία γυναίκα λέει ναι, εννοεί ίσως, όταν λέει ίσως, εννοεί όχι και όταν λέει όχι, εννοεί ναι.
αυτο καταλαβαινω και εγω παροτι μου δειχνει οτι με τα γλειφομουνια τελειωνει.Τι άλλο λέει?? Βασικά νομιζα οτι σε τετοια ηλικια οι γυναικες δεν εχουν διαθεση για σεξ
Σε παιρνει με το μαλακο μην τρομαξεις!!!αυτο καταλαβαινω και εγω παροτι μου δειχνει οτι με τα γλειφομουνια τελειωνει.
ψεματα λεει διαφορα, ενα χοντρο πχ ειναι που μου ειπε για 1 πρωην γαμο της και ακουσα απο κολητη της οτι εχει κανει και δευτερο γαμο πιο παλια.