Νέα

Πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 822
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
είσαι αλλόυ εσύ...
μαλάκα.. ( συγγνώμη... για τον χαρακτηρισμο) στην βεποχή μου δίνανε 2...
όσο γαι το όπλο ...20...
δεν κατάλαβα...ποιό είναι το πρόβλημα σου....ότι εκτός απο την γυναικεία ανατομία...αντιλαμβάνομαι΄κ την αντρική?
αργησες να απαντησεις και μιλας πολυ ευγενικα και γυναικουλιστικα δεν μας πειθεις,
ποια εισαι πες μας? πρακτορας του κοσμοπολιταν? φεμινιστρια? ΠΑΣΟΚ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανει κρυο δεν γουσταρω και θα στερηθω καλο σεξ και καλο φαϊ, περιμενω κατι αλλο αντε μην ανοιξω αλλο θρεντ "τι πρεπει να κανεις μετα τα 30"
να πας αγιο ορος....εκει εχει και  σεξ και καλο φαι τσιπουρες,λαβρακια και ετσι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
να πας αγιο ορος....εκει εχει και  σεξ και καλο φαι τσιπουρες,λαβρακια και ετσι
εχω παει και αγιο ορος
σεξ δεν ειχα εκει
καλο φαϊ οντως ειχε
παμε παρακατω, κατι για μετα τα 30

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κανει κρυο δεν γουσταρω και θα στερηθω καλο σεξ και καλο φαϊ, περιμενω κατι αλλο αντε μην ανοιξω αλλο θρεντ "τι πρεπει να κανεις μετα τα 30"

πότε έκανες καλό σεξ? πρόσφατα?
είσαι παντρεμενος? ή ξενοπηδάς...συγγνώμη για τη αδιακρισία?

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αργησες να απαντησεις και μιλας πολυ ευγενικα και γυναικουλιστικα δεν μας πειθεις,
ποια εισαι πες μας? πρακτορας του κοσμοπολιταν? φεμινιστρια? ΠΑΣΟΚ?

τα σπάς!ενδιαφέρων τύπος!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πότε έκανες καλό σεξ? πρόσφατα?
είσαι παντρεμενος? ή ξενοπηδάς...συγγνώμη για τη αδιακρισία?
παντρεμενος δεν ειμαι τα εχω ξαναγραψει εχω σχεσεις αλλα παω και με πουτανες για ποικιλια, αλλιως βαριεμαι και δεν το λεω για επιδειξη πολυγαμικοτητας απλα ετσι αισθανομαι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
να γαμησεις τραβελι για την εμπειρια οπως ο νιπλ
το εχω σκεφτει, αλλα γραφανε οι αλλοι οι συμφορουμιτες οτι μετα θα θεωρεισαι πουστης και κωλωσα
επιπλεον συχαινομαι το παπαρι
επιπλεον θα ντρεπομουν και να το πω οποτε η μιση χαρα του γαμησιου χαμενη
αλλο βοηθειστε τον 30+

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παντρεμενος δεν ειμαι τα εχω ξαναγραψει εχω σχεσεις αλλα παω και με πουτανες για ποικιλια, αλλιως βαριεμαι και δεν το λεω για επιδειξη πολυγαμικοτητας απλα ετσι αισθανομαι

από τον τρόπο που γράφεις....δείχνεις παντρεμένος....αποτύχημένος γάμος...τ'ωρα  αν πας με πουτάνες...δικό σου θέμα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το εχω σκεφτει, αλλα γραφανε οι αλλοι οι συμφορουμιτες οτι μετα θα θεωρεισαι πουστης και κωλωσα
επιπλεον συχαινομαι το παπαρι
επιπλεον θα ντρεπομουν και να το πω οποτε η μιση χαρα του γαμησιου χαμενη
αλλο βοηθειστε τον 30+
πηγαινε πισω απο διασημους και κανε κερατακια οταν δινουν συνεντευξεις

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πηγαινε πισω απο διασημους και κανε κερατακια οταν δινουν συνεντευξεις
επιτελους να κατι που δεν εχω κανει ...αλλα δεν ειναι και τοσο ενδιαφερον, σαν παιδικο παιχνιδι ειναι. και που να ψαχνεις διασημους.
κατι αλλο και καλο και πραγματοποιησιμο

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εσυ αν εισαι αντρας ή οτι εισαι δωσε συμβουλη για μετα τα 30 τι? εφοσον εχουν γινει ολα οσα πρεπει για τα πριν τα 30.

τι να σου σου?
αν στή στύση είσαι μεγαλύτερο απο 12 & αν η γυναίκα σου δε σε έχει ευνουχίσει....τότε ναι....βγες κ πήδα....βασικά ζήσε....γιατί είσαι πολύ στερημένος....!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι να σου σου?
αν στή στύση είσαι μεγαλύτερο απο 12 & αν η γυναίκα σου δε σε έχει ευνουχίσει....τότε ναι....βγες κ πήδα....βασικά ζήσε....γιατί είσαι πολύ στερημένος....!
σε στυση ειμαι απο 17 ως 19,5, αλλα δεν με ενδιαφερει μεσα που μπαινει δεν φαινεται ποσο ειναι.
στερημενος ενιωθα μεχρι το στρατο, μετα εγινα ανδρας. και χορτασα μουνια, οσο χορταινονται τελος παντων. δηλαδη και εσυ στο σεξ καταληγεις? και εγω σεξ και φαγητο εβαλα ως συχνες απολαυσεις, κατι αλλο καμια ιδεα?

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σε στυση ειμαι απο 17 ως 19,5, αλλα δεν με ενδιαφερει μεσα που μπαινει δεν φαινεται ποσο ειναι.
στερημενος ενιωθα μεχρι το στρατο, μετα εγινα ανδρας. και χορτασα μουνια, οσο χορταινονται τελος παντων. δηλαδη και εσυ στο σεξ καταληγεις? και εγω σεξ και φαγητο εβαλα ως συχνες απολαυσεις, κατι αλλο καμια ιδεα?

καταλήγεις στο φαγητό....δεν είσαι 17...συγγνώμη κιόλας...(τα 8 καταλαβαίνουν αρκει να έχουν διαμετρο....)αν είσαι αφυδατωμένος κ 22 να το έχεις δεν....
δεν έχεις ερωτευθεί παπαρα? εκέι μπορεί απο 12 να σου γινόταν 17!

Επισκέπτης

λεφτά, επιχειρήσεις, ταξίδια και καλά εστιατόρια μέρα παρά μέρα ρε τύπε, τι άλλο;  :rockon: :rockon: :rockon:

και σκάφη, πισίνες, βίλες, εξοχικά, κι άλλα ταξίδια, κρουαζιέρες, πιτσιρίκες, κωλόμπαρα, μεθύσια με φίλους, γήπεδα, στοίχημα, χρηματιστήρια, ακριβά πούρα και μαλτ ουίσκυ, Πάολα, Χαρά Βέρα και πανηγύρια με κλαρίνα, πριβέ παρτούζες με φίλους και call girl, και άλλα πολλά...

ότι κάνει όλος ο κόσμος δηλαδή  :rockon: :rockon: :rockon:

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καταλήγεις στο φαγητό....δεν είσαι 17...συγγνώμη κιόλας...(τα 8 καταλαβαίνουν αρκει να έχουν διαμετρο....)αν είσαι αφυδατωμένος κ 22 να το έχεις δεν....

πότε ερωτεύθηκες πρόσφατα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ερωτευθηκα πολες φορες, ε και μετα παλι χωρησα, και τωρα ερωτευμενος αισθανομαι με 2 , τι παει να πει αυτο, εγω σχεση χωρις ερωτα δεν μπορω να κανω, σεξ ναι

Επισκέπτης
λεφτά, επιχειρήσεις, ταξίδια και καλά εστιατόρια μέρα παρά μέρα ρε τύπε, τι άλλο;  :rockon: :rockon: :rockon:

και σκάφη, πισίνες, βίλες, εξοχικά, κι άλλα ταξίδια, πιτσιρίκες, κωλόμπαρα, μεθύσια με φίλους, γήπεδα, στοίχημα, χρηματιστήρια, ακριβά πούρα και μαλτ ουίσκυ, Πάολα, Χαρά Βέρα και πανηγύρια με κλαρίνα, πριβέ παρτούζες με φίλους και call girl, και άλλα πολλά...

Και φυσικά παράλληλες επενδύσεις σε κουλτούρα με Όπερες, Θέατρα, Ντοστογιέφκσι, Καζαντζάκη και Μπουκόφσκι
Ταινίες στη Golden αίθουσα του Village, Μουσεία, Γκαλερί, Χορευτικές εκδηλώσεις, Πανεπιστημιακές Διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, και άλλα πολλά,

πάντοτε βέβαια με τη συνοδεία μιας ωραίας αιθέριας ύπαρξης που θ αγαπάει την τέχνη  :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

και σκάφη, πισίνες, βίλες, εξοχικά, κι άλλα ταξίδια, πιτσιρίκες, κωλόμπαρα, μεθύσια με φίλους, γήπεδα, στοίχημα, χρηματιστήρια, ακριβά πούρα και μαλτ ουίσκυ, Πάολα, Χαρά Βέρα και πανηγύρια με κλαρίνα, πριβέ παρτούζες με φίλους και call girl, και άλλα πολλά...

τα σβησμενα τα βλεπω μονο σαν μεσο για να φτασω σε σεξ ή φαϊ οποτε δεν τα χρειαζομαι τα εχω αλλιως, ή δεν με συγκινουν ως διασκεδαση τα δευτερα καθως τα δοκιμασα.
α και τα κολ γκερλ τα βλεπω υπερτιμημενα, ενω μπορω να γαμησω ισως και πιο ομορφη γκομενα με 30-40 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom