Νέα

Πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 822
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ήλεος!
πόσο γνώστης!
ειναι θεμα εμπειριας
και εγω σαν φοιτητης πηγαινα σε ελληνικα κλαμπ
και εφευγα χωρις τηλεφωνα απο γκομενες
με ενα προχειρο υπολογισμο πρεπει να εχω παει 300 φορες στην ζωη μου σε ελληνικο κλαμπ.
και πηγα 2 φορες στο εξωτερικο 20 φορες σε τουριστικο κλαμπ και 8 σε ερασμους=30
γνωριζοντας 10 και εφαγα 3, ποσοστο 3/30=10%
γιατι να ξαναπαω σε ελληνικο κλαμπ με ποσοστο 0/300=0%?????

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν κατάλαβα καλά τα είχε με παντρεμένο ο οποίος της έταξε ότι θα αφήσει την οικογένεια του για να πάει μαζί της και τελικά δεν το έκανε;  :think: :think: :think:

αν είναι έτσι, ο μαλάκας σ αυτήν την περίπτωση είναι αυτός; :think: :think: :think:

όχι αυτή...μαλακία όμως...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αν κατάλαβα καλά τα είχε με παντρεμένο ο οποίος της έταξε ότι θα αφήσει την οικογένεια του για να πάει μαζί της και τελικά δεν το έκανε;  :think: :think: :think:

αν είναι έτσι, ο μαλάκας σ αυτήν την περίπτωση είναι αυτός; :think: :think: :think:

Πες τα ρε τύπε γιατί θα μας τρελάνει ο δρ. Εξαιρετική κοπέλα η καριολα  :uglystupid:

Επισκέπτης
ειναι θεμα εμπειριας
και εγω σαν φοιτητης πηγαινα σε ελληνικα κλαμπ
και εφευγα χωρις τηλεφωνα απο γκομενες
με ενα προχειρο υπολογισμο πρεπει να εχω παει 300 φορες στην ζωη μου σε ελληνικο κλαμπ.
και πηγα 2 φορες στο εξωτερικο 20 φορες σε τουριστικο κλαμπ και 8 σε ερασμους=30
γνωριζοντας 10 και εφαγα 3, ποσοστο 3/30=10%
γιατι να ξαναπαω σε ελληνικο κλαμπ με ποσοστο 0/300=0%?????

:rockon: :rockon: :rockon:

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
όχι αυτή...μαλακία όμως...

δε μπορείς όμως να καταλάβεις γιατί κοπέλα μιλάμε...
εκέι λέω πραγματικά είμαστε μαλακες....που δε βλεπουμε αυτές τις περιπτώσεις κ ασχολούμαστε με τσόλια....

Επισκέπτης
εκέι λέω πραγματικά είμαστε μαλακες....που δε βλεπουμε αυτές τις περιπτώσεις κ ασχολούμαστε με τσόλια....

τύπε το ότι έμπλεξε με παντρεμένο με παιδί δεν την τιμά ιδιαίτερα  :S :S :S

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

ο καρίολης θες να πείς....
ο οποιός είναι κ πολύ μαλάκας...
όπωσ το λεώ παπαρα(συγγνωμη κίολας)

Εσύ η πιρφορος εισαι η σε έχουν ευνουχισει οι πελάτισσες σου. Ποια εξαιρετική κοπέλα ρε, με παντρεμένο πηδιοτανε, να διαλύσει μια οικογένεια ήθελε το τσουλακι.

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τύπε το ότι έμπλεξε με παντρεμένο με παιδί δεν την τιμά ιδιαίτερα  :S :S :S

τύπε...
την κυνηγούσδε περίπου 9 μήνες...κ ήταν έτοιμοσ να αφήσει την οικογενειά του...(γιαυτό της γαμήθηκε της άλλης ο κύκλος ?) σου λέει τίποτα?
αυτά που ακούω κάθε μέρα...με κάνουν να πιστεύω πωσ ώρες΄ώρες είμαστε πολύ  μαλάκες...προκειμένου  να γαμήσουμε..
γιαυτό μας πηδάνε οι άλλες μετά...

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ η πιρφορος εισαι η σε έχουν ευνουχισει οι πελάτισσες σου. Ποια εξαιρετική κοπέλα ρε, με παντρεμένο πηδιοτανε, να διαλύσει μια οικογένεια ήθελε το τσουλακι.

μονη της...? ό άλλος δεν...αυτή τον έσυρε στην ακολασία... αντε μην ακούω μαλακίες....
αφουγκράζεστε καθόλου? ή ότι καυλώσει ο πούτσος σας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Aυτος βασικα της κανει την παρηγορια ... μπορει να θέλει να την τσιμπησει και ο ιδιος εφοσον την επαινει και την υποστηριζει

Επισκέπτης
τύπε...
την κυνηγούσδε περίπου 9 μήνες...κ ήταν έτοιμοσ να αφήσει την οικογενειά του...(γιαυτό της γαμήθηκε της άλλης ο κύκλος ?) σου λέει τίποτα?
αυτά που ακούω κάθε μέρα...με κάνουν να πιστεύω πωσ ώρες΄ώρες είμαστε πολύ  μαλάκες...προκειμένου  να γαμήσουμε..
γιαυτό μας πηδάνε οι άλλες μετά...

υπάρχει και αστυνομία, εισαγγελέας υπηρεσίας, δικαστήρια...

μια σωστή κοπέλα θα έβρισκε εύκολα τον τρόπο να απαλλαχθεί από την επιβαρυντική συμπεριφορά ενός παντρεμένου

που θέλει να την καταστρέψει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μονη της...? ό άλλος δεν...αυτή τον έσυρε στην ακολασία... αντε μην ακούω μαλακίες....

Ελα λεγε ... την γουσταρεις κατα βαθος για αυτο την υποστηριζεις  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μια σωστή κοπέλα θα έβρισκε εύκολα τον τρόπο να απαλλαχθεί από την επιβαρυντική συμπεριφορά ενός παντρεμένου

Τραβατε με και ας κλαιω και αν κλαιω δεν πειράζει. Έχουν και οι 2 μεριδιο εννοειται

ειναι σαν κατι ιστοριες που ερχονται κάποιες να στο παιξουν αθωα θυματα οτι και καλα ο κακος αλητης τις παρεσυρε μονο  :2funny: :2funny:

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Aυτος βασικα της κανει την παρηγορια ... μπορει να θέλει να την τσιμπησει και ο ιδιος εφοσον την επαινει και την υποστηριζει

όχι ρε (συγγνώμη για τ ρε...) δεν πηδιέμιαι με πελατισες...αλλά η μαλακία μας δεν έχει όρια...
δείτε το σε προσψπικό επίπεδο...θα θέαλ ο καθένας απο εσάς που μου έχει απαντήσει...
να μου πει αν ειναι παντρεμενος & τι μαλακία έχει κάνει...

athenspecial

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0

σε ποια εποχή ζείς?
ποια δικαστήρια? τι λές?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι γυναικες ετσι και αλλιως ριχνουν 10 χυλοπιττες μεχρι να κατσουν σε εναν, μια χυλοπιττα σε παντρεμενο θα την χαλαγε?
αλλα το παρανομο ειναι πιο γλυκο, ποτε σε κοιτανε οι γκομενες οταν εισαι μονος ή οταν συνοδευεσαι?????
αντιθετα οι αντρες επειδη εχουμε αναγκη το σεξ και δεν ειναι απλως χομπυ οπως ειναι για τις γυναικες (αυτο αλλος συμφορουμιτης το ειπε) μας τρεχουν τα σαλια ακομη και με λιγο μπουτι πολλες φορες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

πεςτα ρε φιλε ελεος δηλαδη..παντα οταν ειχα γκομενα ολες κολουσαν πανω μου σαν βδελες(ειχα και 2 κ  3  :grin:)...ενω οταν εισαι ελευθερος σε χεζουν κανονικα.....φολα στις ελληνιδες  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: πιο πολυ τα σκυλια μου λυπαμαι παρα αυτες  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom