Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Έπρεπε να τις έκραζες τις καθυστερημένες...
Βασικα κρατιομουν να μη γελάσω και με πάρουν χαμπάρι
Έπρεπε να τις έκραζες τις καθυστερημένες...
αυτή είναι η επαγγελματική μου ιδιότητα!
Το ποσοστό επί των εγγεγραμμένων χρηστών στο bou.com αγγίζει το 95%ξερεις πολλους κατω των 30 που το εχουν καταφερει αυτο
αποδεδειγμενα ετσι
Manual έχουν οι συσκευές , οχι η ζωή
Ο καθένας ζει οπως έμαθε κι όπως αντέχει το μυαλό , η ψυχή και το σώμα του
Το ποσοστό επί των εγγεγραμμένων χρηστών στο bou.com αγγίζει το 95%
από το οποίο ποσοστό ένα 50% τουλάχιστον το έχει καταφέρει και σε διακοπές με τουρίστριες, συνήθως από Σουηδία ή Γερμανία
καλά σε κατάλαβα εγώ τύπε
το ζόρισες, το ζόρισες, το ξεφούρνισες τελικά
Η ιδιότητα σου θα φανεί χρήσιμη στο σαιτ τύπε
Έγραψα όπως έμαθε σκίουρε
αποκάλεσε με γιατρό ( μπορείς)....που μπορώ να φανώ χρήσιμος?
τι εννοείς ακριβώς? εσυ με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?
τι εννοείς ακριβώς?
αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της
τύπε εσείς οι γυναικολόγοι δε μπορείτε να βγάλετε καμιά ορμόνη που να τις κάνετε να τρέχουν αυτές πίσω από μας;
αυτές έχουν το φόβο σας...εσείς δε τι καταλαβαίνετε...απλά γνωρίζουν ότι σε κάποιο χρονικό διαστημά θα τρέξετε απο πίσω....τ παν είναι πόσο θα μείνετε μακριά τους....δεν έχουν μεγάλη υπομονή...
Καλα σου λεει ο σκιουρος βγαλε κανα ματζουνι να τελειωνουμε
δεν είμαι μάγος...γιατρός είμαι...
οι γκόμενεσ είναι φρικαρθσμένες με την πάρτυ μας....
τις προάλλες ήρθε ασθενής μου...( σε γενικές γραμμές)...διαταραγμένος κύκλος....απο μαλακιες...
παντρεμενος...με παιδια...,της έταξε να φύγει...αρρώστησε το παιδί & δεν...η κοπέλα τα είδε όλα...
εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έλεγε μαλακίες...& το παιδί να αρρώστησε...αναξιόπιστος..
αυτά παθαίνουν απο εμάς...είμαστε μαλακές ώρες ώρες & αυτά πληρωνουμε...αν τον είχα μπροστά μου θα τον τσακιζα στο ξύλο....η κοπέλα εξαιρετική...τη γνωρίζω χρόνια...
τις προάλλες ήρθε ασθενής μου...( σε γενικές γραμμές)...διαταραγμένος κύκλος....απο μαλακιες...
παντρεμενος...με παιδια...,της έταξε να φύγει...αρρώστησε το παιδί & δεν...η κοπέλα τα είδε όλα...
εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έλεγε μαλακίες...& το παιδί να αρρώστησε...αναξιόπιστος..
αυτά παθαίνουν απο εμάς...είμαστε μαλακές ώρες ώρες & αυτά πληρωνουμε...αν τον είχα μπροστά μου θα τον τσακιζα στο ξύλο....η κοπέλα εξαιρετική...τη γνωρίζω χρόνια...