Νέα

Πουτάνες στο Μενίδι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.192
Πόντοι
3.796
Πολύ ωραίο βυζί η τύπισσα!
Ειναι συνολικα ωραια,αδικειται που δεν ειναι γυμνη στις φωτο,μπρος πισω ειναι πολυ ωραια γυμνη με τα τατου της το δερμα της το σωμα της κτλ

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
471
Πόντοι
21
Βερονικα.Για Μενιδι-Λιοσια,δουλευει εντος Αθηνων αλλα μου μιλησε και συμφωνησε να δουλεψει Μενιδι και Λιοσια,εμαθε τι επαιζε και τι παιζει στις περιοχες μας,ενδιαφερεται. Πατε οπου θελετε η κανονιζετε γ κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 τη φορα νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Βίντεο έχουμε;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.192
Πόντοι
3.796
Οχι δεν υπηρχε αλλος χρονος,μας χτυπησαν πορτα καποια στιγμη οι καμαριερες,την επομενη ολα κ γυμνη αν κ φαινεται πως ειναι οποτε μη φοβαστε οτι βλεπετε ισχυει κ γυμνη εννοειται ειναι πιο καλυτερη

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.192
Πόντοι
3.796
Ενημερωση:Οσα παιδια πηρατε η θα θελετε το τηλ της Βερας σας προτρεπω να της στελνετε και sms

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
657
Πόντοι
96
Βερονικα.Για Μενιδι-Λιοσια,δουλευει εντος Αθηνων αλλα μου μιλησε και συμφωνησε να δουλεψει Μενιδι και Λιοσια,εμαθε τι επαιζε και τι παιζει στις περιοχες μας,ενδιαφερεται. Πατε οπου θελετε η κανονιζετε γ κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 τη φορα νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
ωραιο κοριτσι.εχει καποια αγγελια ή απλα γνωριζεις το τηλ και το δινεις;

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
471
Πόντοι
21
Οχι δεν υπηρχε αλλος χρονος,μας χτυπησαν πορτα καποια στιγμη οι καμαριερες,την επομενη ολα κ γυμνη αν κ φαινεται πως ειναι οποτε μη φοβαστε οτι βλεπετε ισχυει κ γυμνη εννοειται ειναι πιο καλυτερη
Κωλο δίνει;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom