Νέα

πού/πότε την παίζετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τι μπαλκόνι ρε και αν είναι καμία νοικοκυρά απέναντι και κοιτάζει;  :sunglasses:
η νοικοκυρα δεν εχει προβλημα μαν η διπλανη μου ειδικα που τον εχει προφιλ και δε σκανε πανω της βγαινει με τη ποδια καθε μεσημερι και κοζαρει, απεναντι που τα τρωει στη μαπα λιγο δυσανασχετη αλλα μου λεει οτι ειναι ποιο γλυκα απ ολους

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι μπαλκόνι ρε και αν είναι καμία νοικοκυρά απέναντι και κοιτάζει;  :sunglasses:
Μαλακας εισαι;ΤΙ φοβασαι;Οτι θα σε πει μαλάκα ή οτι μπορει να σου κατσει;Φοβασαι και εσυ τα μουνια;

Οτι μαλακια θες εδω μεσα θα γραφτει!!!!!!!!

petset pelat

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η μαλακια ειναι αθλημα οχι ομως πρωταθλημα  :cum: :cum: :cum:

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Μαλακας εισαι;ΤΙ φοβασαι;Οτι θα σε πει μαλάκα ή οτι μπορει να σου κατσει;Φοβασαι και εσυ τα μουνια;

Οτι μαλακια θες εδω μεσα θα γραφτει!!!!!!!!

Δε φοβάμαι τα μουνιά, την αστυνομία φοβάμαι  ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
παιδια δεν εχω τραβηξει ποτε μαλακια απο τα 13 γαμαω σε μπουρδελα και γκομενες :) Μια φορα πηγα να την παιξω και σκεφτηκα αφου αν βγω μια βολτα εξω θα γαμησω και βγηκα βολτα :)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
στο αυτοκίνητο.. άμα έχει κίνηση .

kinisi.jpg

z3naco

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
Πιστεύω η καλύτερη μαλακία είναι μακράν μέσα στη θάλασσα  :wanker: :wanker: :grin: :grin:.Από μικρός δεν έχω σταματήσει να την παίζω σχεδόν όλες τις φορές που πάω παραλία  :erection: :erection:.Τον χειμώνα με το ψωλόκρυο την παίζω σε κανα υδρομασάζ  :orchestra: :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αλλη γλυκα το γαμηση αλλη η πιπα αλλη η μαλακια....Λοιπον μαλακια στανταρ θα βαρεσο μετα απο καθε γαμηση...ενο σκευτομε τις στιγμες...Μαλακια βαραο οταν κανω οφ απο γαμηση...και την εχω βαρεση παντου μπορω να πω Στην θαλασσα κοιταζοντας ωραια μουνακια σε απο σταση αναπνοης..σε σπιτι φιλων...στο αυτοκινιτο...στην ταρατσα...στο μπουρδελο ενο επαιρνα ματι απο μια τρυπα στον τοιχο...σε βουνο..πιο παλια σε μπαλκονι σπιτιου σκαρφαλονοντας και κοιτουσα την νοικοκυρα απο μπαλκονοπορτα...μυριζοντας στρινκγ σε αποδητηρια..Ακομα και μετα απο καμπινκ ενο ειχα ξεμουνιαση μια.πολυ καλη πετιτ ξανθια μουνιτσα...οταν γυτηζαμε με το αμαξι πηρα απο το σακουαγιαζ της το λερομενο μαυρο στρινκ της απο τα χυσια της...και το διπλοσα πανο στο καυλι μου και το παιζα οσπου εχυσα...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πιστεύω η καλύτερη μαλακία είναι μακράν μέσα στη θάλασσα  :wanker: :wanker: :grin: :grin:.Από μικρός δεν έχω σταματήσει να την παίζω σχεδόν όλες τις φορές που πάω παραλία  :erection: :erection:.Τον χειμώνα με το ψωλόκρυο την παίζω σε κανα υδρομασάζ  :orchestra: :hi:

σωστος κ θεος ο στρατηλατης :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αλλη γλυκα το γαμηση αλλη η πιπα αλλη η μαλακια....Λοιπον μαλακια στανταρ θα βαρεσο μετα απο καθε γαμηση...ενο σκευτομε τις στιγμες...Μαλακια βαραο οταν κανω οφ απο γαμηση...και την εχω βαρεση παντου μπορω να πω Στην θαλασσα κοιταζοντας ωραια μουνακια σε απο σταση αναπνοης..σε σπιτι φιλων...στο αυτοκινιτο...στην ταρατσα...στο μπουρδελο ενο επαιρνα ματι απο μια τρυπα στον τοιχο...σε βουνο..πιο παλια σε μπαλκονι σπιτιου σκαρφαλονοντας και κοιτουσα την νοικοκυρα απο μπαλκονοπορτα...μυριζοντας στρινκγ σε αποδητηρια..Ακομα και μετα απο καμπινκ ενο ειχα ξεμουνιαση μια.πολυ καλη πετιτ ξανθια μουνιτσα...οταν γυτηζαμε με το αμαξι πηρα απο το σακουαγιαζ της το λερομενο μαυρο στρινκ της απο τα χυσια της...και το διπλοσα πανο στο καυλι μου και το παιζα οσπου εχυσα...

fidia-perierga-spania-planitis.jpg

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Όσοι λένε ότι δεν βαρανε Μαλακια! λένε ψέματα.. Δεν υπάρχει καλλίτερο.. Παντού τον Βαρώ! ακόμα και στον δρόμο, οδηγώντας.. στα πάλκα! στης παραλίες! στα παρκινγκ! και περισσότερο όπου με παίρνουν μάτι.. γουστάρω! όπου να είναι την παίζω.. γουστάρω καύλες!!!Μαλακια παντου…… :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• 11121759_1431931363787386_17707261_n[1].jpg
    11121759_1431931363787386_17707261_n[1].jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom