Νέα

πού/πότε την παίζετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
και με επωνυμες και με ανωνυμες.
απο ανωνυμες την παιζω τρελα με την αγγλικου στο σχολειο και με 2-3 παλιες συμμαθητριες?
για ποιες επωνυμες και ποιες δικες σου γνωστες την παιζεις συνηθως τυπε?

εχω βιντεο απο πρωην μου κ βλεπω
η φτιαχνω σεναρια με το μυαλο μου :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
ε ενταξει τα βλεπω κ αναπολω τα παλια(γαμησια)
και τραβας μια για να θυμηθεις τα παλια
που και που την παιζω στο δωματιο μου,βλεποντας κανενα βιντεο κλιπ ή καμια τσοντα.σημερα την επαιξα βλεποντας αυτο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
τωρα που μεγαλωσα την παιζω μπροστα στο pc με kagney lynn  :rockon: ή πιο σπανια την ωρα του μπανιου, αλλα την εχω ψιλοκοψει τη μαλακια, πρεπει να πεσει τεραστια πεινα ΚΑΙ αφραγκια για να τρομπαρω :boobies:

αλλα μικρος ειχε αλλο ενδιαφερον η μαλακια. οταν πρωτοανακαλυψα στα 11-12 τι παιζει με το κεφαλι εκει κατω, την επαιζα στο σχολειο (ταξη), στο φροντιστηριο (ειχα μια καθηγητρια μαγκα, εσταζε καυλα) -εκει παιζει και να με ειχαν παρει χαμπαρι  :2funny:
αλλα μια φορα ειχα παει ασυγκρατητος στις τουαλετες του σχολειου (1η γυμνασιου) και εριξα τα φλοκια εκει. εκεινη την περιοδο ειμασταν μαλακες με περικεφαλαια, και καναμε και χυσοδρομιες, οποτε 2-3 οικοδομες ειχαν τιμηθει ελεω μαραθωνιου (ποτε δεν βγηκα πρωτος, ποτε δεν βγηκα τελευταιος). ηταν αγχωτικο αλλα τοτε τα πουτανακια το παιζαν παρθενες (λες να ηταν :think: )

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Συνήθως κρεβάτι ή πισάκι αν έχει καμιά καλή τσοντούλα!  ;) Σπάνια μέσα στη θάλασσα αν είναι τίποτα μουνάρες και μου την σηκώσουν. :P
Μικρός την έχω παίξει και στο μπαλκόνι,όρθιος με την πούτσα στα κάγκελα :bigdick:...βέβαια ήταν ξημερώματα δεν έβλεπε κανείς και είχα τρελές καύλες  :grin:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Συνήθως κρεβάτι ή πισάκι αν έχει καμιά καλή τσοντούλα!  ;) Σπάνια μέσα στη θάλασσα αν είναι τίποτα μουνάρες και μου την σηκώσουν. :P
Μικρός την έχω παίξει και στο μπαλκόνι,όρθιος με την πούτσα στα κάγκελα :bigdick:...βέβαια ήταν ξημερώματα δεν έβλεπε κανείς και είχα τρελές καύλες  :grin:
στο πισι? κι αμα μετα κωλανε τα πληκτρα τη κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom