Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ασε ασε!Εχουν ξεφυγει να πουμε οι κακομουτσονες οι φασολες και εχουν και απαιτησεις...
Αι πια με το καθε κωλομπαζο που τολμαει να ζηταει και τα ρεστα απο πανω

καλα τα λες χρυσουλι μου

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
προσεχε μην παθεις τπτ απ τις πολλες τις γκομενες
που αμα ειχες τοσες ευτυχισμενος θα ησουν οσο να πεις κ τετοια χολη δεν θα εβγαζες

προς ταλο: παιδι μου!! :cheesy:
σουρλουλου
ποιος γιωργακης?
ο γιωργακης απο την μητιληνη.μην κανεις την κινεζα.

Επισκέπτης
και; εμπρός αδελφές μου όλες μαζί μια γροθιά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι οι βρωμοκοτες...αδερφοτητα φεμινισμου εχουν κανει.Δεν πανε να μαθουν πρωτα να πλενουν κανα πιατο τα ζωα οι σαβουρες αφου για γαμησι μια δεν φτουρανε

charalabospapa

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπαιτ,εδω εισαι;;; :sunglasses: :dancing: :dancing: :dancing:

αφου μας καληνυχτησες πριν στο τσατ...

ολεεεεεεεε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο γιωργακης απο την μητιληνη.μην κανεις την κινεζα.
ααααααααααααααα καλα
οτι θυμασαι χαιρεσαι αχαχαχα

δεν πα να ηταν κ ανδρας απ τους λιγους... καλυτερα μονη με την ησυχια μου
ναι οι βρωμοκοτες...αδερφοτητα φεμινισμου εχουν κανει.Δεν πανε να μαθουν πρωτα να πλενουν κανα πιατο τα ζωα οι σαβουρες αφου για γαμησι μια δεν φτουρανε
:s&m_1:

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Παραθετω  μια  ιστοριουλα:

Γ1: Τι κάνετε κορίτσια? Συγνώμη που άργησα, αλλά είχε πολύ κίνηση στις βιτρίνες
Γ2: Δεν πειράζει. Είχαμε τη γνωστή κουβέντα και καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν άντρες.
Γ1: Διαγράψτε τα όλα. Σας έχω νέα. Σήμερα θα σας πάω σε ένα μαγαζί που μου είπαν ότι έχει πολλούς άντρες.
Γ2: Είσαι σίγουρη? Μήπως μαζεύονται μόνο σε αυτό το μαγαζί? Πως δεν τους έχουμε δει μέχρι σήμερα?
Γ3: Σας το έλεγα εγώ. Πρέπει να υπάρχουν. Εμείς δεν ξέρουμε που να τους βρούμε.
Γ4: Πως κάνετε έτσι. Σιγά το πράγμα. Ποια χρειάζεται σεξ σήμερα?
Γ1: Αφήστε τα αυτά και σηκωθείτε.

Μετά απο μισή ώρα, σε μπαρ, με τα ποτά στο χέρι, σαν διακοσμητικά (όχι τα ποτά φυσικά ...) :headbang:

Γ1: Πως σου φαίνεται αυτός με το τζιν και το καρό πουκάμισο?
Γ2: Χάλια. Κοίτα πως γελάει. Σαν ηλίθιος. Μήπως βλέπεις αυτόν που κρίβει το θηρίο απέναντί μας?

Γ3: Αστον αυτόν. Φοράει μπλε παντελόνι και πορτοκαλί μπλουζάκι. Εχει μείνει στην περσινή μόδα. Next

Γ4: Αυτός που κάθεται στο μπαρ, και μιλάει με τον μπάρμαν?
Γ2: Πολύ κοντός. Εκανε άλμα για να ανέβει στην καρέκλα.

Γ1: Τότε γιατί δεν παίρνεις το θηρίο?
Γ2: Πολύ ψηλός

Γ3: Αυτός ο νοστιμούλης που είναι σα να βγήκε απο επίδειξη μόδας για άντρες?
Γ4: Αποκλείεται. Θα είναι καλύτερα ντυμένος απο μένα.

.....
.....

Γ4: Πως σου φαίνεται ο μελαχρινος με το ωραίο μαλλί?
Γ2: Δεν μπορώ να τον δω καλά. Με δυσκολεύει η αντανάκλαση του Γιουλ Μπρύνερ που είναι δίπλα του.
Γ3: Φλώρο τον κόβω

Γ4: Ε, πάρε τον αξύριστο απο την παρέα που μόλις μπήκε
Γ3: Σιγά μην πάρω και τον Κόναν τον βάρβαρο

.....
.....

Γ4: Καλέ μου χαμογελάει ο ξανθός εκεί δεξιά
Γ2: Σε μένα χαμογελάει
Γ4: Τι λες καλέ. Δεν είναι γκαβός.
Γ2: Εσύ είσαι γκαβή, που θα μου φας το γκόμενο

Ο γκαβός νέος ξεκινάει προς τις νύφες, τις προσπερνάει και πιάνει τη κουβέντα στην τσαχπινούλα της διπλανής παρέας που του είχε κλείσει το μάτι. :boobies: :boobies:

Γ4: Α μωρέ τον γκαβό
Γ2: Ασε που είχε και ψαλίδα.
.....
.....

Γ1: Κορίτσια, τσάμπα η χαρά.  >:(

Βγαίνοντας ο πορτιέρης τους χαμογελάει και ρωτάει ευγενικά:

Φουσκωτός: Τι έγινε κορίτσια. Φεύγετε από τώρα?
Γ1: Τι να κάνουμε? Το μαγαζί σας δεν έχει άντρες
Φουσκωτός: (σκέφτεται: ναι, μόνο 200 μπάκουροι είναι μέσα). Και τώρα που θα πάτε?
Γ1: Κάπου που να μπορούμε να βρούμε ωραίους, καλούς, ευγενικούς, τρυφερούς κι ευαίσθητους άντρες. Ξέρεις κανένα μέρος?
Φουσκωτός: Στό Sodade (σκέφτεται: αν και όλοι αυτοί θα έχουν ήδη γκόμενο).
Γ1: Που είναι αυτό να πάμε ΤΩΡΑ
Φουσκωτός: ... διεύθυνση ...
Ολες μαζί χαμογελώντας: Ευχαριστούμε πολύ :

Επισκέπτης
διεγραψε την απο το κομα του φεμινισμου σας :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχα δεν ήξερα για να μη με λετε με όλους αυτους του χαρακτηρισμους να βιαστω να συμφωνω μαζι σας πριν καν διαβασω....
αυτο δεν λέεγεται γυναικα, δουλάρα λεγεται....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
...

κορίτσιαααααααα μας βάζουν κοριούυυυυυυςςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν θα μιλαγα καθολου αν δεν θυμομουν μια περιπτωση γκομενας μετριοτατης εμφανισης,38+ βαλε ψιλοαποτυχημενης της ζωης,που δεν ειχε καν εργαστει,να διατυμπανιζει οτι θα παρει ανδρα ομορφο,πλουσιο καλλιεργημενο,με οικονομικη δυνατοτητα να την πηγαινει και 2-3 ταξιδια εξωτερικο τον χρονο και η ιδια ουτε να πλυνει ή να μαγειρεψει δεν ηξερε και απο οτι την εκοψα ουτε κι ενα τσιμπουκι της προκοπης να κανει(για να θυμηθουμε και το ανεκδοτο με την πιτα και την πιπα ....)και αυτη θα χει το θρασος να λεει κιολας που πηγαν οι ανδρες;ελεος :priest: :priest:αν δεν μπορεσει να αποκατασταθει;γιατι τι προσφερεις εσυ μαρη;και μιλουσε με τοσο υπολογισμο που σταλα συναισθημα δεν θα περισσευε για αντρα....ποιος ξερει ποιος μακακας θα την παρει κι αυτην και θα πηδαει αλλη μετα και καλα θα κανει...

viking

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ωρεεεε, πολλά πνεύματα βλέπω να συναντώνται εδω μέσα :sunglasses:  
Bite δεν βγάζω χολή απλά τα πέρνω εύκολα με τις μαλακίες που βλέπω και διαβάζω.Οι εξυπνάδες να περισεύουν  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
...μετά φτάνουν στα 35-40, θυμούνται ότι θέλουν να κάνουν παιδί και ξεχνάνε και απαιτήσεις και πτυχία και τα πάντα... Μόνο που τότε μπαλότσες μου, είστε 4 φορές πιο μπαλότσες απ' ότι στα 30 και δε γυρίζει να σας κοιτάξει ούτε ζητιάνος στην Ομόνοια.. Οπότε ή το γυρίζετε το φύλο, ή βρίσκετε ότι στραβο-κουτσό-κουλό και το παντρεύεστε!

Τέτοια μαλακισμένη λογική δεν υπάρχει σε κανένα άντρα!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εισαι μακρυα απο την αληθεια
αλλα δεν γινετε ετσι παντα
τα χω ζησει και απο την μια και απο την αλλη οταν δουλευα ενα διαστημα υπευθυνος
σε μπαρακι..
το καλυτερο:εχει ψαλιδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ γω ησυχος ειμαι... :P

θα μεγαλωσεις κ θα γινεις σαν ολους τους αλλους

Ωρεεεε, πολλά πνεύματα βλέπω να συναντώνται εδω μέσα :sunglasses:  
Bite δεν βγάζω χολή απλά τα πέρνω εύκολα με τις μαλακίες που βλέπω και διαβάζω.Οι εξυπνάδες να περισεύουν  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

γελα καλε.. τι τα παιρνεις? το γελιο ειναι υγεια...

Επισκέπτης
δεν θα μιλαγα καθολου αν δεν θυμομουν μια περιπτωση γκομενας μετριοτατης εμφανισης,38+ βαλε ψιλοαποτυχημενης της ζωης,που δεν ειχε καν εργαστει,να διατυμπανιζει οτι θα παρει ανδρα ομορφο,πλουσιο καλλιεργημενο,με οικονομικη δυνατοτητα να την πηγαινει και 2-3 ταξιδια εξωτερικο τον χρονο και η ιδια ουτε να πλυνει ή να μαγειρεψει δεν ηξερε και απο οτι την εκοψα ουτε κι ενα τσιμπουκι της προκοπης να κανει(για να θυμηθουμε και το ανεκδοτο με την πιτα και την πιπα ....)και αυτη θα χει το θρασος να λεει κιολας που πηγαν οι ανδρες;ελεος :priest: :priest:αν δεν μπορεσει να αποκατασταθει;γιατι τι προσφερεις εσυ μαρη;και μιλουσε με τοσο υπολογισμο που σταλα συναισθημα δεν θα περισσευε για αντρα....ποιος ξερει ποιος μακακας θα την παρει κι αυτην και θα πηδαει αλλη μετα και καλα θα κανει...

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Αλλα δεν υπάρχει η αντίστοιχη ακρινως ιστορία και σε άντρα?

Αυτο θελω να πως τοση ώρα και τα  ουτε που με διαβαζουν

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ρε Γαμαικανέ τι συμβαίνει? Γουστάρεις την Κλώνα????? Αντε ρε παιδί μου όρμα της ελεύθερα. Εγω δεν ασχολούμαι με μπάζα που μπήκαν στο σάιτ για να μας πουλήσουν πνεύμα  :sunglasses:
το θεμα δεν ειναι τι γουσταρω εγω φιλαρακο
σου εχει περασει απο το μυαλο
οτι μπορει να βγαζει τα διπλασια η και τριπλασια απο σενα
πως την κρινεις τοσο ποταπα αφου δεν ξες απο που κραταει η σκουφια της
φιλε κοψε την φαυλοτητα

Επισκέπτης
...μετά φτάνουν στα 35-40, θυμούνται ότι θέλουν να κάνουν παιδί και ξεχνάνε και απαιτήσεις και πτυχία και τα πάντα... Μόνο που τότε μπαλότσες μου, είστε 4 φορές πιο μπαλότσες απ' ότι στα 30 και δε γυρίζει να σας κοιτάξει ούτε ζητιάνος στην Ομόνοια.. Οπότε ή το γυρίζετε το φύλο, ή βρίσκετε ότι στραβο-κουτσό-κουλό και το παντρεύεστε!

Τέτοια μαλακισμένη λογική δεν υπάρχει σε κανένα άντρα!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
ή βρίσκετε ότι στραβο-κουτσό-κουλό και το παντρεύεστε!

Αρα συμφωνεις μαζι μου ότι για καθε μαλακισμένη υπαρχει ένα "στραβο-κουτσό-κουλό" να κανουνε χωριο.....

Αρα αφου συμφωνουμε γιατι επιμένεις να διαφωνες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom