Νέα

Νέο περιστατικό απαγωγής και ομαδικού βιασμού ανήλικης από τη Νίκαια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Odin_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
και μετα μας λενε οχι χημικο ευνουχισμο...
Σε δημοσια θεα θα επρεπε να τους κρεμαμε τα αρχιδια, αλλα δεν θελουμε ουτε να κοψουμε τις ορμες τους με "ανθρωπινες" μεθοδους.
Αμα ειναι δε τσιγγανοι οπως γραφεται, θα επρεπε να τους στειρωνουν πριν καν συμπληρωσουν τα 10 τους χρονια.
έκανες την ίδια ανάρτηση, όταν η Ντάικ Λεσβία απήγαγε και βίασε τη Μαρκέλλα; αν όχι, για ποιο λόγο;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
Νομίζω ρομά και την κοπέλα την έχει ξαναπαγάγει ο ίδιος ο οποίος είναι γνωστός της οικογένειας.....

:think: :think: :think: :think: :think:
Μιλαγε χθες η μανα της, για αλβανιδα μου φάνηκε.

Δεν τους φτανουν τα επιδοματα μαλλον, να τους δωσουν κι αλλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελπίζω να τους βρούνε
Φυσικα και θα τους βρούνε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
έκανες την ίδια ανάρτηση, όταν η Ντάικ Λεσβία απήγαγε και βίασε τη Μαρκέλλα; αν όχι, για ποιο λόγο;
φερε μου την ειδηση να την σχολιασω. Μπορει να μην την ειχα πετυχει ή να εριχνα μπινελικια σε αλλο θρεντ εκεινες τις μερες, ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν.

Οτι τι και καλα, ειμαι φεμινιστης; :2funny:επειδη δεν ειμαι αρρωστος σαν και σενα;
τραβα δες τι "αναρτω" στην καριολα του gntm που σκοτωσε τον παππου.
Εδω μεσα ειμαι γιατι σκιζω πουτανες μπαρμπαμποκολε, αντιθετα με καποιους που απλα δεν εχουν φιλους να ανταλλαξουν 2 κουβεντες γιατι ειναι αξιολυπητοι. δεν ειμαι κανας λευκος ιπποτης.

Επειδη εσυ εχεις διαλεξει μια πλευρα και βρεξει χιονισει την στηριζεις ακομα κι αν εχει αδικο, δεν θα με εξομοιωνεις με τα μουτρα σου. Εσυ εκπροσωπεις την πλευρα σου φανατικα χωρις μυαλο, κι εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου. Τοσο απλα.

Λοιπον αδικημενε και πληγωμενε, φερε την ειδηση της καριολας της λεσβιας να σχολιασω αφου θες να σε συγχυσω, και μετα τραβα να ξεπλυνεις κανα βιαστη ή κανα δολοφονο επειδη "αγορια ατσιδες, κοριτσια κατσαριδες", ανθρωπακο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
φερε μου την ειδηση να την σχολιασω. Μπορει να μην την ειχα πετυχει ή να εριχνα μπινελικια σε αλλο θρεντ εκεινες τις μερες, ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν.

Οτι τι και καλα, ειμαι φεμινιστης; :2funny:επειδη δεν ειμαι αρρωστος σαν και σενα;
Εδω μεσα ειμαι γιατι σκιζω πουτανες μπαρμπαμποκολε, αντιθετα με καποιους που απλα δεν εχουν φιλους να ανταλλαξουν 2 κουβεντες γιατι ειναι αξιολυπητοι. δεν ειμαι κανας λευκος ιπποτης.

Επειδη εσυ εχεις διαλεξει μια πλευρα και βρεξει χιονισει την στηριζεις ακομα κι αν εχει αδικο, δεν θα με εξομοιωνεις με τα μουτρα σου. Εσυ εκπροσωπεις την πλευρα σου φανατικα χωρις μυαλο, κι εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου. Τοσο απλα.

Λοιπον αδικημενε και πληγωμενε, φερε την ειδηση της καριολας της λεσβιας να σχολιασω αφου θες να σε συγχυσω, και μετα τραβα να ξεπλυνεις κανα βιαστη ή κανα δολοφονο επειδη "αγορια ατσιδες, κοριτσια κατσαριδες", ανθρωπακο.
Αυτή εδω είναι η είδηση , έχει καιρό που συνέβη το περιστατικό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Αυτή εδω είναι η είδηση , έχει καιρό που συνέβη το περιστατικό.

την ειδηση την ξερω, το νημα θελω.

Ο μποκολος αν δεν εκφραζεις αποψη εναντια στο φεμινισμο καθημερινα εντος του μπου, σημαινει αυτοματα οτι συγκαλυπτεις τις γυναικες και συμβαλλεις στην υποδουλωση του αντρικου φυλου, που απο το 82% των εγκληματικων ενεργειων εμφυλης βιας εχει πεσει στο 81% και πρεπει να ανεβει. Αν δε, βιασουν ή ξυλοκοπησουν τις μητερες ή τις αδερφες μας, τοτε πιθανοτατα το αξιζαν γιατι "ολο και κατι θα εχουν κανει" για να προκαλεσουν την τυχη τους, πχ μπορει να υψωσαν τον τονο της φωνης τους ή να μην φορεσαν την μπουργκα τους και να κολασαν καποιον αθωο αντρα που παρασυρθηκε δικαιολογημενα.

Το ενδεχομενο της αντικειμενικοτητας ή της δικαιοσυνης ή της λογικης, δεν υπαρχει. Εισαι λεσβιος φεμινιστης της ντπ :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

φανατικά, χωρίς μυαλό. Όχι, επισημαίνω συνεχώς τα διπλά κριτήρια. Κι επειδή ΔΕΙΧΝΕΙΣ να μην γνωρίζεις το γεγονός, είναι αυτό. Και δεν άνοιξε μύτη πουθενά. όχι πορείες, όχι αναρτήσεις, όχι απαίτηση να την ευνουχίσουν.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη​

Η Ειρήνη Μούρθου κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία με ανήλικο​

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
φανατικά, χωρίς μυαλό. Όχι, επισημαίνω συνεχώς τα διπλά κριτήρια. Κι επειδή ΔΕΙΧΝΕΙΣ να μην γνωρίζεις το γεγονός, είναι αυτό. Και δεν άνοιξε μύτη πουθενά. όχι πορείες, όχι αναρτήσεις, όχι απαίτηση να την ευνουχίσουν.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη​

Η Ειρήνη Μούρθου κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία με ανήλικο​

ειπα πιο πανω οτι την ειδηση την ξερω, φερε μου το νημα εννοουσα να σχολιασω αφου δεν το εκανα τοτε.

Οτι και καλα τι μποκολε; θιχτηκες για την προταση χημικου ευνουχισμου ενος βιαστη;

αυτο ειναι;
οπως βλεπεις δεν εχω καν σχολιασει, ειπα, μπορει να μην το ειδα ή να μην ειχα μπει στο φορουμ εκεινες τις μερες.
τωρα ομως θα δεις την αποψη μου και για εκεινο το θεμα, αφου τοσο πολυ νομιζεις οτι εχω διπλα κριτηρια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ειπα πιο πανω οτι την ειδηση την ξερω, φερε μου το νημα εννοουσα να σχολιασω αφου δεν το εκανα τοτε.

Οτι και καλα τι μποκολε; θιχτηκες για την προταση χημικου ευνουχισμου ενος βιαστη;

αυτο ειναι;
οπως βλεπεις δεν εχω καν σχολιασει, ειπα, μπορει να μην το ειδα ή να μην ειχα μπει στο φορουμ εκεινες τις μερες.
τωρα ομως θα δεις την αποψη μου και για εκεινο το θεμα, αφου τοσο πολυ νομιζεις οτι εχω διπλα κριτηρια.
Κάνεις τεράστιο λάθος, αν νομίζεις ότι αναφέρομαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε σένα. Επισημαίνω ότι ολόκληρη η Κοινωνία αντιμετώπισε τελείως διαφορετικά την αρπαγή και Βιασμό της Μαρκέλλας. Δεν έγινε θύελλα στα Κοινωνικά Δίκτυα, δεν γράφηκαν προτάσεις από αμέτρητα άτομα για χημικό ευνουχισμό και για εκτέλεση. ίσα - ίσα, η γνωστή Δικαιωματίστρια έγραψε να μην μάθουμε το όνομα της υπόδικης, για χάριν των παιδιών της. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήσουν εσύ. Η Κοινωνία κρύβει ΣΥΝΕΧΩΣ κάτω από το χαλί την Εγκληματικότητα των Γυναικών, έτσι θα την γλύτωνε η Πισπιρίγκου αν δεν έκανε το λάθος να σκοτώσει και το τρίτο παιδί. Μέχρι τότε όλοι την κανάκευαν και την θαύμαζαν για τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε το θάνατο των δύο άλλων κοριτσιών

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
paparotriftoulas Δεν παίρνει την επόμενη απάντηση, δεν ξέρω γιατί. Την γράφω εδώ.
Όλα αυτά που γράφεις, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ουσία αυτού που γράφω εγώ. Όσο για την Οικογενειακή Βία, ναι υπάρχουν άνδρες που την εξασκούν, αλλά και Γυναίκες. Είναι λιγότερες, όσον αφορά τη βία κατά των ανδρών. Πολύ περισσότερες, όσον αφορά τη Βία κατά των παιδιών τους, ειδικά ενάντια στα αγόρια. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του παιδιού οι Μητέρες κακοποιούν σε διπλάσιο ποσοστό τα παιδιά από τους Πατεράδες. Όταν κάναμε αταξία η Μάνα μας μας έδερνε και μετά μας απειλούσε ότι θα το πει στον Πατέρα μας. Ο Πατέρας μας δεν μας είχε ακουμπήσει, κι εμείς τον τρέμαμε. Χιλιάδες χρόνια αυτή η τακτική. Σε αυτό το αγγείο η Αφροδίτη χτυπάει τον μικρό γιό της, τον Έρωτα. Ο Καλλιτέχνης δεν πήγε στον Όλυμπο, τις γυναίκες γύρω του έβλεπε

Συνημμένα

• αφροδιτη δερνει ερωτα.jpg
    αφροδιτη δερνει ερωτα.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 39

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Τα @@μου πρόσεχαν οι βλαμμένοι....
Φούρνος;9 το βράδυ;Σέρβιρε και πίτσες και μακαρονάδες ο φούρνος;Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε κάθε περίπτωση και στην μπουζου οι γονείς που το παίζουν "φιλελεύθεροι" όπως και αυτοί που βάζουν στο χέρι των παιδιών τους κινητό από εξωφρενικά μικρές ηλικίες....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Κάνεις τεράστιο λάθος, αν νομίζεις ότι αναφέρομαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε σένα. Επισημαίνω ότι ολόκληρη η Κοινωνία αντιμετώπισε τελείως διαφορετικά την αρπαγή και Βιασμό της Μαρκέλλας. Δεν έγινε θύελλα στα Κοινωνικά Δίκτυα, δεν γράφηκαν προτάσεις από αμέτρητα άτομα για χημικό ευνουχισμό και για εκτέλεση. ίσα - ίσα, η γνωστή Δικαιωματίστρια έγραψε να μην μάθουμε το όνομα της υπόδικης, για χάριν των παιδιών της. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήσουν εσύ. Η Κοινωνία κρύβει ΣΥΝΕΧΩΣ κάτω από το χαλί την Εγκληματικότητα των Γυναικών, έτσι θα την γλύτωνε η Πισπιρίγκου αν δεν έκανε το λάθος να σκοτώσει και το τρίτο παιδί. Μέχρι τότε όλοι την κανάκευαν και την θαύμαζαν για τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε το θάνατο των δύο άλλων κοριτσιών

paparotriftoulas Δεν παίρνει την επόμενη απάντηση, δεν ξέρω γιατί. Την γράφω εδώ.
Όλα αυτά που γράφεις, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ουσία αυτού που γράφω εγώ. Όσο για την Οικογενειακή Βία, ναι υπάρχουν άνδρες που την εξασκούν, αλλά και Γυναίκες. Είναι λιγότερες, όσον αφορά τη βία κατά των ανδρών. Πολύ περισσότερες, όσον αφορά τη Βία κατά των παιδιών τους, ειδικά ενάντια στα αγόρια. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του παιδιού οι Μητέρες κακοποιούν σε διπλάσιο ποσοστό τα παιδιά από τους Πατεράδες. Όταν κάναμε αταξία η Μάνα μας μας έδερνε και μετά μας απειλούσε ότι θα το πει στον Πατέρα μας. Ο Πατέρας μας δεν μας είχε ακουμπήσει, κι εμείς τον τρέμαμε. Χιλιάδες χρόνια αυτή η τακτική. Σε αυτό το αγγείο η Αφροδίτη χτυπάει τον μικρό γιό της, τον Έρωτα. Ο Καλλιτέχνης δεν πήγε στον Όλυμπο, τις γυναίκες γύρω του έβλεπε

και τωρα λενε να μην μαθουμε τα ονοματα των 213 ή οσοι ειναι (ας κανουμε ενα οχι και τοσο wild guess οτι ειναι κατα 99% αντρες). Ο αδωνις ο ιδιος βγαινει και λεει οτι ειναι παρανομο να μαθουμε ονοματα. Μπηκες στα κοινωνικα δικτυα τοτε και κανεις δεν ελεγε τιποτα; Εγω θυμαμαι τους παντες να κραζουν και να καταδικαζουν, πηρε μαζι και η μπαλα ολες τις λεσβιες.

Ολοι οι πολιτικοι και κοινωνικοι χωροι ειναι προσκειμενοι σε καποιες ομαδες ανθρωπων. Δεν περιμενω την ΝΔ/δεξιους να νιωσουν ειλικρινη οργη για το Γρηγοροπουλο πχ, οπως δεν περιμενω απο το Συριζα/αριστερους να νιωσουν ειλικρινη οργη για την Μαρφιν. Για ποια συγκαλυψη μιλας; Την αλλη φορα μας ανεβασατε 15 ειδησεις με γυναικα θυτη και λεγατε οτι δεν τα λεει κανενας. Τα ειπαν και οι ειδησεις, τα ειπαν και ολα τα σαιτ, τα αναπαρηγαγε και ο κοσμος, στο βαθμο που επετρεπε η αξια της ειδησης.

Και τωρα με το μαλακα στον Κολωνο, η μανα ειναι "βρωμικη", η γυναικα του ειναι "βρωμικη", βλεπεις εσυ να μην γινονται αναφορες σε αυτες τις πουτανες; τις καλυπτει η κοινωνια; Μπες στα σοσιαλ και δες τι γραφονται, λιντσαρισμα θα φανε αν αφεθουν ελευθερες. (γραφω "βρωμικη" γιατι δεν ξερω επισημα σε τι εκταση συμμετειχαν, αδιαπραγματευτο οτι ειναι συνενοχες). Λοιπον; Για ποια συγκαλυψη και για ποια ανοχη μιλας;

Κι αν δεν αναφερεσαι προσωπικα σε μενα, να μην με κανεις παραθεση με προσωποιημενες ερωτησεις. Γιατι, δεν μπορω να εκπροσωπησω καποιον αλλον εκτος απο τον εαυτο μου. Τι θες να σου γραψω; Λογια απο τη σκοπια ενος κομματοσκυλου ή ενος πουστη ή μιας γυναικας ή μιας φεμινιστριας; Απο τη δικη μου σκοπια θα σου απαντω. Εγω βλεπω οτι η δικαιοσυνη ειναι για το πουτσο και οτι αντρες γυναικες πεφτουν στα μαλακα. Οι γυναικοκτονιες, επειδη ειναι τοσο μονοπλευρες σε συντριπτικη πλειοψηφια αντι των ανδροκτονιων (μην τολμησεις να το αμφισβητησεις αυτο), εχουν κανει τον "χαζο" κοσμο-οχλο, να τεινει υπερ των γυναικων σε καθε περιστατικο, γιατι εκ των πραγματων 8/10+ φορες θα βγει σωστος.

Δεν ειπε κανεις οτι οι γυναικες ειναι οσιες παρθενες και αδικημενες, εχουν και οι καριολες το μεριδιο τους απο την πιτα. Αλλα ειναι παραλογο να εξισωνεις το τραμπουκισμα ή το ξυλο της μανας προς τον γιο, με την δολοφονια ή τον βιασμο της μανας (ή και του παιδιου) απο τον πατερα. Αν η μανα περναει περισσοτερο χρονο με το παιδι (που σχεδον παντα ετσι γινεται), λογικο να ειναι και αυτη που του ριχνει τις σφαλιαρες και τις μπουφλες.

Δηλαδη πως θα το κανουμε ρε τυπε;
Αν επρεπε να διαλεξεις να σου πατησει ενα κουτουπιε στον κωλο η μανα σου ή να στον φορεσει στον κωλο ο πατερας σου,
τι θα διαλεγες;
Γιατι ξεκαθαρα αυτη ειναι η συγκριση αυτη τη στιγμη, αφου στο τελος της ημερας, εσυ καθεσαι και μας κανεις κηρυγμα για γυναικεια πταισματα, σε νηματα που αντρες σκοτωνουν και βιαζουν γυναικοπαιδα. Και δικιο να ειχες, το χανεις με το καλημερα... Και κλεινω,

τι μπηκες να μας πεις εδω μεσα; Οτι "ναι οκ, 5 αντρες βιασαν ενα κοριτσακι, αλλα και καποιες μητερες δερνουν τα αγορακια, γιατι δεν λετε τιποτα"; Παρανοια ρε μλκ μποκολε, παρανοια, δηλαδη μαθε να αξιολογεις την σοβαροτητα των εκαστοτε καταστασεων καπου καπου. Εχεις βαλει σε ενα καλαθι μανταρινια και κουραδες, και αναρωτιεσαι "γιατι βρωμαει το καλαθι; μαλλον τα μανταρινια θα ειναι σαπια...". Ελεος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
η 14χρονη απο τη Νικαια μου θυμιζει μια παλια ιστορια με 14χρονη απο τη Νικαια που μου φερνει εμετο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
και τωρα λενε να μην μαθουμε τα ονοματα των 213 ή οσοι ειναι (ας κανουμε ενα οχι και τοσο wild guess οτι ειναι κατα 99% αντρες). Ο αδωνις ο ιδιος βγαινει και λεει οτι ειναι παρανομο να μαθουμε ονοματα. Μπηκες στα κοινωνικα δικτυα τοτε και κανεις δεν ελεγε τιποτα; Εγω θυμαμαι τους παντες να κραζουν και να καταδικαζουν, πηρε μαζι και η μπαλα ολες τις λεσβιες.

Ολοι οι πολιτικοι και κοινωνικοι χωροι ειναι προσκειμενοι σε καποιες ομαδες ανθρωπων. Δεν περιμενω την ΝΔ/δεξιους να νιωσουν ειλικρινη οργη για το Γρηγοροπουλο πχ, οπως δεν περιμενω απο το Συριζα/αριστερους να νιωσουν ειλικρινη οργη για την Μαρφιν. Για ποια συγκαλυψη μιλας; Την αλλη φορα μας ανεβασατε 15 ειδησεις με γυναικα θυτη και λεγατε οτι δεν τα λεει κανενας. Τα ειπαν και οι ειδησεις, τα ειπαν και ολα τα σαιτ, τα αναπαρηγαγε και ο κοσμος, στο βαθμο που επετρεπε η αξια της ειδησης.

Και τωρα με το μαλακα στον Κολωνο, η μανα ειναι "βρωμικη", η γυναικα του ειναι "βρωμικη", βλεπεις εσυ να μην γινονται αναφορες σε αυτες τις πουτανες; τις καλυπτει η κοινωνια; Μπες στα σοσιαλ και δες τι γραφονται, λιντσαρισμα θα φανε αν αφεθουν ελευθερες. (γραφω "βρωμικη" γιατι δεν ξερω επισημα σε τι εκταση συμμετειχαν, αδιαπραγματευτο οτι ειναι συνενοχες). Λοιπον; Για ποια συγκαλυψη και για ποια ανοχη μιλας;

Κι αν δεν αναφερεσαι προσωπικα σε μενα, να μην με κανεις παραθεση με προσωποιημενες ερωτησεις. Γιατι, δεν μπορω να εκπροσωπησω καποιον αλλον εκτος απο τον εαυτο μου. Τι θες να σου γραψω; Λογια απο τη σκοπια ενος κομματοσκυλου ή ενος πουστη ή μιας γυναικας ή μιας φεμινιστριας; Απο τη δικη μου σκοπια θα σου απαντω. Εγω βλεπω οτι η δικαιοσυνη ειναι για το πουτσο και οτι αντρες γυναικες πεφτουν στα μαλακα. Οι γυναικοκτονιες, επειδη ειναι τοσο μονοπλευρες σε συντριπτικη πλειοψηφια αντι των ανδροκτονιων (μην τολμησεις να το αμφισβητησεις αυτο), εχουν κανει τον "χαζο" κοσμο-οχλο, να τεινει υπερ των γυναικων σε καθε περιστατικο, γιατι εκ των πραγματων 8/10+ φορες θα βγει σωστος.

Δεν ειπε κανεις οτι οι γυναικες ειναι οσιες παρθενες και αδικημενες, εχουν και οι καριολες το μεριδιο τους απο την πιτα. Αλλα ειναι παραλογο να εξισωνεις το τραμπουκισμα ή το ξυλο της μανας προς τον γιο, με την δολοφονια ή τον βιασμο της μανας (ή και του παιδιου) απο τον πατερα. Αν η μανα περναει περισσοτερο χρονο με το παιδι (που σχεδον παντα ετσι γινεται), λογικο να ειναι και αυτη που του ριχνει τις σφαλιαρες και τις μπουφλες.

Δηλαδη πως θα το κανουμε ρε τυπε;
Αν επρεπε να διαλεξεις να σου πατησει ενα κουτουπιε στον κωλο η μανα σου ή να στον φορεσει στον κωλο ο πατερας σου,
τι θα διαλεγες;
Γιατι ξεκαθαρα αυτη ειναι η συγκριση αυτη τη στιγμη, αφου στο τελος της ημερας, εσυ καθεσαι και μας κανεις κηρυγμα για γυναικεια πταισματα, σε νηματα που αντρες σκοτωνουν και βιαζουν γυναικοπαιδα. Και δικιο να ειχες, το χανεις με το καλημερα... Και κλεινω,

τι μπηκες να μας πεις εδω μεσα; Οτι "ναι οκ, 5 αντρες βιασαν ενα κοριτσακι, αλλα και καποιες μητερες δερνουν τα αγορακια, γιατι δεν λετε τιποτα"; Παρανοια ρε μλκ μποκολε, παρανοια, δηλαδη μαθε να αξιολογεις την σοβαροτητα των εκαστοτε καταστασεων καπου καπου. Εχεις βαλει σε ενα καλαθι μανταρινια και κουραδες, και αναρωτιεσαι "γιατι βρωμαει το καλαθι; μαλλον τα μανταρινια θα ειναι σαπια...". Ελεος.
Θα απαντήσω και σε σένα, αλλά σε όλα τα άλλα μέλη που ζητάνε δημοσιοποίηση επί προσωπικού.

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Έστω ότι εγώ, ο Ιωάννης Μπόκολος, είμαι έμπορος Ναρκωτικών, ή Προαγωγός, ή μέλος Τρομοκρατικής Οργάνωσης, ή Παιδεραστής. Θα έκανα τα εξής αυτονόητα.

1ον. Δεν θα χρησιμοποιούσα το προσωπικό μου τηλέφωνο για τις παράνομες συνεννοήσεις, θα κατέβαινα στην Σωκράτους και θα έπαιρνα ένα Πακοκινητό στο όνομα Χασάν Μαχμούτ.

2ον. Στο τηλέφωνο, υπολογιστή μου, τάμπλετ, σκληρούς δίσκους, δεν θα είχα αποθηκεύσει τίποτα, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ επιλήψιμο. Μόνο οτιδήποτε έχει ο μέσος άνθρωπος.

3ον. Τον προηγούμενο μήνα ταυτόχρονα χάλασε ο θερμοσίφωνας, κι είχαμε και πρόβλημα με τη συντήρηση του Ασανσέρ. Στο τηλέφωνό μου υπάρχουν πολλές κλήσεις από το Μηχανικό στον οποίο στράφηκα για καινούριο συντηρητή, από τον συντηρητή, από τους ενοίκους που κλείστηκαν μέσα στο Ασανσέρ, από τον Υδραυλικό και τον Ηλεκτρολόγο που μου τοποθέτησαν τον καινούριο θερμοσίφωνα. Επίσης από παλιούς Συναδέλφους οι οποίοι με παίρνουν από καιρό σε καιρό να μάθουν τι κάνω και από τους φίλους μου, για οποιοδήποτε θέμα.

Αν με τσιμπήσουν, θεωρείς σωστό όλα τα ονόματα που επικοινώνησαν μαζί μου, να δημοσιευθούν; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Αν με τσιμπήσουν, θεωρείς σωστό όλα τα ονόματα που επικοινώνησαν μαζί μου, να δημοσιευθούν; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση
Μα δεν ζητησα να βγουν ολα ανεξαιρετως στη δημοσιοτητα, αν υπαρχει καποιο ποστ που να το ζητησα ισως ηταν απορροια νευρων για την κατασταση, αλλα αμφιβαλλω αν το εκανα.

Απλα σου ξαναεξηγω οτι οπως υπηρχαν ατομα προσκειμενα σε συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες (λεσβιες θες; αριστεροι; γυναικες γενικα;) που ζητουσαν τη μη δημοσιοποιηση των στοιχειων της αλλης καριολας, ενω πολλοι ζητουσαν την δημοσιοποιηση τους, ετσι και τωρα εχουμε μια λιστα για την οποια ο οχλος ζηταει δημοσιοποιηση και καποιοι λενε οτι δεν επιτρεπεται/πρεπει να γινει.

Ρε μποκολε η συζητηση μαζι σου δεν εχει νοημα, αληθεια. Δημοσιοποιηθηκαν, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τα στοιχεια της γκομενας; Μην απαντησεις, θα απαντησω εγω. Ναι δημοσιευθηκαν. Αρα αποδωθηκε δικαιοσυνη, αρα εγινε αυτο που ζηταγες. Μιλας για συγκαλυψεις γυναικων φορωντας το αλουμινενιο καπελακι σου, ενω παραθετεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ με τα εγκληματα που λες οτι αποκρυφτηκαν. Εισαι τρελος. Τωρα, στα αρχιδια μου εμενα, στις παπαρουπες μου, στους κρεμαστους μου ορχεις, αν εσυ ειδες ποστ στο τουιτερ με τις αλλες λεσβιες να λενε να μην δημοσιευτουν; Στα αρχιδια μας ρε φιλε, πως το λενε, ουτε θα ικανοποιησω τα θελω του καθενος, ουτε θα κατσω να ασχοληθω. Ο καθενας γραφει οτι θελει στο ιντερνετ, και εσυ ο ιδιος γραφεις οτι θελεις. Τι επιχειρηματα δημοτικου ειναι αυτα;

Απλα, σε καθε σου κουβεντα, υπαρχει ενα "ΑΝ" που γαμαει καθε πιθανη συζητηση. Δηλαδη αντι να σχολιαζεις το τωρα, το σημερα, την ειδηση, θελεις απλα να βγεις να πεις "ΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ". Στο πουτσο μας ρε φιλε, οταν θα ειναι γυναικα, θα ερθει η ωρα να κραξουμε και να ζητησουμε στοιχεια κτλ.

Αφου αυτες τις μερες η επικαιροτητα ειναι συγκεκριμενη: -βιασμος ΑΤ ομονοιας δυο μπατσων σε 19χρονη, -εκπορνευση ανηλικου κολωνος, -απαγωγη και βιασμος απο τσιγγανους στη νικαια. Σε καποιες εμπλεκονται ΚΑΙ γυναικες, και ο κοσμος ζηταει κεφαλια και απο αυτες.

Γιατι να ασχοληθω με τι εγινε πριν 2 χρονια με μια καταδικασμενη λεσβια;
Μονο ενας αρρωστος φανατισμενος ψυχαναγκαστικος θα προσπαθει σε καθε ειδηση να βρει συγκεκριμενα αρνητικα για να επιδειξει αυτα που πιστευει. Εσυ σε καθε ειδηση που αφορα αντρα, θα βγαινεις και θα λες "για τις γυναικες δεν λετε". Εισαι μαλακας πως να το κανουμε, δεν εισαι ανθρωπος για συζητηση, εχεις τσιμεντωσει το κεφαλι σου στον τοιχο και εισαι σε μονιμη αρνηση.
θα σου ελεγα Get a life αλλα μαλλον ηδη την ξοδεψες σε μαλακιες την τωρινη, οποτε στην επομενη καλη τυχη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μα δεν ζητησα να βγουν ολα ανεξαιρετως στη δημοσιοτητα,
Αυτό ζητάει ο Κόσμος. Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα ΟΛΩΝ όσων επικοινώνησαν μαζί του. Δεν είπα ότι το ζήτησες εσύ, γι αυτό το λόγο και έκανα αυτή την ευθεία υπόθεση εργασίας.

Κι όσο γι αυτό που ισχυρίστηκα για τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Λεσβίας

725106_255e872888-a9c1b2aa2f19bafe.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Αυτό ζητάει ο Κόσμος. Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα ΟΛΩΝ όσων επικοινώνησαν μαζί του. Δεν είπα ότι το ζήτησες εσύ, γι αυτό το λόγο και έκανα αυτή την ευθεία υπόθεση εργασίας.

Κι όσο γι αυτό που ισχυρίστηκα για τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Λεσβίας

και τι ειναι αυτο το ποστ ρε μαλακα; να μας τρελανεις θες; Δηλαδη επειδη λεει κατι ο μαιντανος η Ακριτα, σημαινει οτι εκφραζει τους παντες; Ποια ειναι στην τελικη η καριολα η Ακριτα, και γιατι στο πουτσο διαβαζεις τι γραφει;;; Μπορω να σου βρω αλλα 1000 ποστ, τι σημασια εχει τι μαλακια γραφει ο καθενας; Ετσι βγαζεις συμπερασματα τοσα χρονια ρε κακομοιρη; Η ιδια η ακριτα λεει εν τω μεταξυ "κοντρα στη λαικη απαιτηση", αρα αφου παιρνεις τοις μετρητοις τα λογια της, η λαικη απαιτηση καθως φαινεται ηταν να βγουν ολα τα στοιχεια για την καριολα. Ενταξει μποκολε; Βλεπεις την κοινωνια να συγκαλυπτει ή την Ακριτα να λεει πιπες;

Ο κοσμος θελει αιμα, δεν μας νοιαζει τι ζηταει ο κοσμος, ουτε την δικαιοσυνη την νοιαζει, ουτε τους μπατσους τους νοιαζει, ουτε την κυβερνηση την νοιαζει. Μονο εσενα νοιαζει βασικα που καθεσαι ολη μερα σε ενα pc και διαβαζεις τις αποψεις κωλοτρυπιδες ανθρωπων που δεν θα επρεπε καν να ασχολεισαι. Αλλα εισαι αρρωστος, στα ορια της σχιζοφρενειας, και στο λεω ειλικρινα. Εχεις παραισθησεις, και με τετοια επιχειρηματα ειλικρινα τυποι σαν εσενα κανετε χειροτερη την θεση οσων εκπροσωπειτε και πρεσβευετε. Δεν περιμενω να το καταλαβεις, το κλεινω εδω.

ΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΜΠΟΚΟΛΕ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΚΡΙΤΑ.... ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....
Untitled.png

Αν δεν γινεις πρωτα ανθρωπος, μην με ξαναπαραθεσεις για κουβεντα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ο βιασμος ειναι μια πραξη που μπορει να καταστρεψει για παντα το θυμα οποτε η θανατικη ποινη μαλλον ειναι και δικαια και αποτρεπτικη τιμωρια

OP
OP
Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.921
Πόντοι
11.146

....καλα, η γρια Ακριδα εχει καψει φλατζες κ εχει χτυπησει μπιελα απο καιρο! Μεχρι κ ομαδες εχουν βγει που αναρτουν τα ψεματα κ τις παπαριες που λεει καθημερινα ξεμπροστασιαζοντας την! :cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
....καλα, η γρια Ακριδα εχει καψει φλατζες κ εχει χτυπησει μπιελα απο καιρο! Μεχρι κ ομαδες εχουν βγει που αναρτουν τα ψεματα κ τις παπαριες που λεει καθημερινα ξεμπροστασιαζοντας την! :cheesy::cheesy::cheesy:
την παρέθεσα, ακριβώς για να δείξω ότι υπάρχει μια μερίδα ατόμων / οργανώσεων που θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να κρύψουν τη γυναικεία εγκληματικότητα

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646
Άλλο αυτό;Τι άλλο θα δούμε...

Stories