Αν με τσιμπήσουν, θεωρείς σωστό όλα τα ονόματα που επικοινώνησαν μαζί μου, να δημοσιευθούν; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση
Μα δεν ζητησα να βγουν ολα ανεξαιρετως στη δημοσιοτητα, αν υπαρχει καποιο ποστ που να το ζητησα ισως ηταν απορροια νευρων για την κατασταση, αλλα αμφιβαλλω αν το εκανα.
Απλα σου ξαναεξηγω οτι οπως υπηρχαν ατομα προσκειμενα σε συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες (λεσβιες θες; αριστεροι; γυναικες γενικα;) που ζητουσαν τη μη δημοσιοποιηση των στοιχειων της αλλης καριολας, ενω πολλοι ζητουσαν την δημοσιοποιηση τους, ετσι και τωρα εχουμε μια λιστα για την οποια ο οχλος ζηταει δημοσιοποιηση και καποιοι λενε οτι δεν επιτρεπεται/πρεπει να γινει.
Ρε μποκολε η συζητηση μαζι σου δεν εχει νοημα, αληθεια. Δημοσιοποιηθηκαν, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τα στοιχεια της γκομενας; Μην απαντησεις, θα απαντησω εγω. Ναι δημοσιευθηκαν. Αρα αποδωθηκε δικαιοσυνη, αρα εγινε αυτο που ζηταγες. Μιλας για συγκαλυψεις γυναικων φορωντας το αλουμινενιο καπελακι σου, ενω παραθετεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ με τα εγκληματα που λες οτι αποκρυφτηκαν. Εισαι τρελος. Τωρα, στα αρχιδια μου εμενα, στις παπαρουπες μου, στους κρεμαστους μου ορχεις, αν εσυ ειδες ποστ στο τουιτερ με τις αλλες λεσβιες να λενε να μην δημοσιευτουν; Στα αρχιδια μας ρε φιλε, πως το λενε, ουτε θα ικανοποιησω τα θελω του καθενος, ουτε θα κατσω να ασχοληθω. Ο καθενας γραφει οτι θελει στο ιντερνετ, και εσυ ο ιδιος γραφεις οτι θελεις. Τι επιχειρηματα δημοτικου ειναι αυτα;
Απλα, σε καθε σου κουβεντα, υπαρχει ενα "ΑΝ" που γαμαει καθε πιθανη συζητηση. Δηλαδη αντι να σχολιαζεις το τωρα, το σημερα, την ειδηση, θελεις απλα να βγεις να πεις "ΜΑ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ". Στο πουτσο μας ρε φιλε, οταν θα ειναι γυναικα, θα ερθει η ωρα να κραξουμε και να ζητησουμε στοιχεια κτλ.
Αφου αυτες τις μερες η επικαιροτητα ειναι συγκεκριμενη: -βιασμος ΑΤ ομονοιας δυο μπατσων σε 19χρονη, -εκπορνευση ανηλικου κολωνος, -απαγωγη και βιασμος απο τσιγγανους στη νικαια. Σε καποιες εμπλεκονται ΚΑΙ γυναικες, και ο κοσμος ζηταει κεφαλια και απο αυτες.
Γιατι να ασχοληθω με τι εγινε πριν 2 χρονια με μια καταδικασμενη λεσβια;
Μονο ενας αρρωστος φανατισμενος ψυχαναγκαστικος θα προσπαθει σε καθε ειδηση να βρει συγκεκριμενα αρνητικα για να επιδειξει αυτα που πιστευει. Εσυ σε καθε ειδηση που αφορα αντρα, θα βγαινεις και θα λες "για τις γυναικες δεν λετε". Εισαι μαλακας πως να το κανουμε, δεν εισαι ανθρωπος για συζητηση, εχεις τσιμεντωσει το κεφαλι σου στον τοιχο και εισαι σε μονιμη αρνηση.
θα σου ελεγα Get a life αλλα μαλλον ηδη την ξοδεψες σε μαλακιες την τωρινη, οποτε στην επομενη καλη τυχη.