Επισκέπτης
όχι ευχαριστώ δεν θα πα΄ρω.....ή μάλλον θ αργήσω να πάρω...όταν θα βρεθεί η ΜΙΑ....που θα ΄χει ΜΥΑΛΟ και ΛΟΓΙΚΗ ......
ωχ καημενε παπου... .
όχι ευχαριστώ δεν θα πα΄ρω.....ή μάλλον θ αργήσω να πάρω...όταν θα βρεθεί η ΜΙΑ....που θα ΄χει ΜΥΑΛΟ και ΛΟΓΙΚΗ ......
σε αυτο θα συμφωνησω αγαπητη οχιαΔεν κρίνω αυτό.
Έχεις δίκιο στο ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι καθείς εδώ μέσα, κ να τον κρίνουμε κιόλας,
ωστόσο ομην προβάλλεις αυτό ως επιχείρημα. Μόνο αυτό είπα.
σωστη... αλλα οι αντρες εχουν κομπλεξ με τις πλουσιοτερες απο αυτους γκομενες,ειναι η ανασφαλεια μας...εν μερει οφειλεται σε αυτα που συζηταμε και στην νοοτροπια που εχει περασει στα δυο φυλα απο χρονια...στο dna τους
προσπαθω να σε προλαβαινω να διαβαζω...οπου παω θα γραψω...με 80 € Καλλιρόης 48
αδελφε ριχτο και για μενα
δες στο διπλα θρεντ
Το παρακατω ποστ σου απανταει
"35 ως ΚΑΙ 45 ..2 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΑΙ ΓΥΝΑΊΚΑΙ..ΠΌΣΑ ΒΓΆΖΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΖΉΣΕΙς "
μαλλον καποια που βγαζει περισσοτερα απο σενα δεν εχει στοχο τα λεφτα σου για να ζησει...
Σιγά ρε Κλώνα, χαλάρωσε!!!!!!!!! Οσα και να βγάζεις βάλτα εκεί που ξέρεις!!!!!!!!! Και λοιπόν αν βγάζεις πολλά λεφτά είσαι ο γενικός γαμάω?????? Και τη σήμερον ημέρα δεν πρέπει ο άντρας να φέρνει λεφτά στο σπίτι μόνο αλλά και οι γυναίκες.Αρα δεν ζεί κανένας, κανέναν. Πάρε τον Γαμαικανό σου αγκαλιά και πήγαινε κορίτσι μου για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο που τότε, δεν έχει και τίποτα που να θέλω εγώ... Οπότε βρίσκει αυτόν που πριν λίγα χρόνια ούτε ότι υπάρχει δεν μπορούσε να φανταστεί (πόσο μάλλον να τον θέλει και για γκόμενο), και τον παντρεύεται!
Μιλάμε για Nobel μαλακίας!
Εϊπαμε... IQ Παπακώστα.. τι να περιμένει κανένας...δεν σε πιεσε κανενας να παντρευτεις καποια που δεν θες,
απλα για ότι δεν θες εσυ υπάρχει καποιος που να το θελει
σκεψου ότι και τη γυναικα της ζωης σου ένα καρο άλλοι θα την απεριπταν.
Σιγά ρε Κλώνα, χαλάρωσε!!!!!!!!! Οσα και να βγάζεις βάλτα εκεί που ξέρεις!!!!!!!!! Και λοιπόν αν βγάζεις πολλά λεφτά είσαι ο γενικός γαμάω?????? Και τη σήμερον ημέρα δεν πρέπει ο άντρας να φέρνει λεφτά στο σπίτι μόνο αλλά και οι γυναίκες.Αρα δεν ζεί κανένας, κανέναν. Πάρε τον Γαμαικανό σου αγκαλιά και πήγαινε κορίτσι μου για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει λεφτά ρε. Αφού δεν ξέρεις, γιατί μιλάς?Σιγά ρε Κλώνα, χαλάρωσε!!!!!!!!! Οσα και να βγάζεις βάλτα εκεί που ξέρεις!!!!!!!!! Και λοιπόν αν βγάζεις πολλά λεφτά είσαι ο γενικός γαμάω?????? Και τη σήμερον ημέρα δεν πρέπει ο άντρας να φέρνει λεφτά στο σπίτι μόνο αλλά και οι γυναίκες.Αρα δεν ζεί κανένας, κανέναν. Πάρε τον Γαμαικανό σου αγκαλιά και πήγαινε κορίτσι μου για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!
να τους παντρεψουμε;
ιωαννηηηηηηηηηη
ωχ...μας την πέσανε οι παπάδες........θα μας παντ΄ρεψουν όλους...τώρα τρέχουμεεεεε.......
Έχει λεφτά ρε. Αφού δεν ξέρεις, γιατί μιλάς?
Ρε Κλώνα ο Γαμαικανός σου μας μπερδεύει!!!!!! Τι σημαίνει έχεις λεφτά δεν το εμπεδωσα Εχεις και ??? .... και??.... λοιπόν??? Στο παρασύνθημα!!!