OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οτι μπορει να βγαζει τα διπλασια η και τριπλασια απο σενα
ΑΠΟΡΙΑ:
Και όποιος βγάζει τα 2πλά ή τα 3πλά από μας, σημαίνει αυτομάτως πως έχει πιο έγκυρες αποψεις;;; :o
οτι μπορει να βγαζει τα διπλασια η και τριπλασια απο σενα
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Αλλα δεν υπάρχει η αντίστοιχη ακρινως ιστορία και σε άντρα?
Αυτο θελω να πως τοση ώρα και τα ουτε που με διαβαζουν
ΑΠΟΡΙΑ:
Και όποιος βγάζει τα 2πλά ή τα 3πλά από μας, σημαίνει αυτομάτως πως έχει πιο έγκυρες αποψεις;;; :o
Αρα συμφωνεις μαζι μου ότι για καθε μαλακισμένη υπαρχει ένα "στραβο-κουτσό-κουλό" να κανουνε χωριο.....
Αρα αφου συμφωνουμε γιατι επιμένεις να διαφωνες?
Την Παπακώστα, τι την έχεις;
πνευμα μου πουλας;;;ΑΠΟΡΙΑ:
γαμαικανε κανω ρεπορταζ απο αθηνα απο σημερα....
κλώνος μου ειναι
σωστη... αλλα οι αντρες εχουν κομπλεξ με τις πλουσιοτερες απο αυτους γκομενες,ειναι η ανασφαλεια μας...εν μερει οφειλεται σε αυτα που συζηταμε και στην νοοτροπια που εχει περασει στα δυο φυλα απο χρονια...στο dna τουςισως σημαινει ότι δεν βιάζεσαι να κωλογλύψει για να την κερασουν το ποτο...
πάντως λόγω ηλικίας και πείρας λέω ότι.....απο τα 35 ως ΚΑΙ 45 ..2 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΑΙ ΓΥΝΑΊΚΑΙ..ΠΌΣΑ ΒΓΆΖΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΖΉΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΆ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΊΑς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.......
''οτι μπορει να βγαζει τα διπλασια η και τριπλασια απο σενα''
Δεν σε καταλαβαίνω ρε Γαμαικανέ, τί εννοείς?? Και αν βγάζει δηλαδή τα διπλά ή τριπλά τί με νοιάζει εμένα??? Δεν πά να είναι και ξαδέλφη της Ωνάση?? Που κολλάει αυτό που είπες τώρα??? Τα λεφτά μεγάλε δεν κάνουν τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κάνει τα λεφτά .
Αλλά επαναλαμβάνω που κολλάει αυτό που είπες?????
ισως σημαινει ότι δεν βιάζεσαι να κωλογλύψει για να την κερασουν το ποτο...
πνευμα μου πουλας;;;
δεν ειδες τι γραφει
συμφωνω με τον συναγωνιστη σε πολλα
τα χω περασει
αλλα η λεκτικη επιθεση στην δις κλωνος ειναι περα για περα αδικη
με 80 € Καλλιρόης 48γαμαικανε κανω ρεπορταζ απο αθηνα απο σημερα....
οχι φετιχ ...μονο με συγκεκριμενες αλλα εκανα αλλα..εχει κριτικη αλλα αργοτερα θα παιξει,μην ενθουσιαζεστε δεν θαναι πορνογραφημα,μια απλη καλη κριτικη,αυτα μονο με παλιες μου φιλες απο τον χωρο...αλλα ηταν σπεσιαλ μωρο...κριτικες ανεβασες χυστη μου?το φετιχ το ασκησαμε?
όχι ευχαριστώ δεν θα πα΄ρω.....ή μάλλον θ αργήσω να πάρω...όταν θα βρεθεί η ΜΙΑ....που θα ΄χει ΜΥΑΛΟ και ΛΟΓΙΚΗ ......κυριε ταλω,ειπατε για εκκλησια;
θελετε να σας παντρεψουμε;