Να επαληθευτεί λοιπόν κάποιο από τα λεγόμενα μου. Πήρε κάποιες σελίδες και; Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!
Ας είναι. Έχω μια άλλη απορία, που είχα εκφράσει και παλαιότερα. Ρε παλουκαρια τι δουλειές κάνετε εσείς που σπρώχνετε αβίαστα για ένα ξαλαφρωμα, 200 και 300€?
Όχι τίποτα άλλο, μπας και μπορέσουμε κι εμείς να βγάλουμε τίποτα λεφτά, σαν εσάς και κλείσουμε καμμία τρύπα! Ξέρω γω ρε φίλε, ζούμε στο ελλαντα που στην καλύτερη να βγάζεις κάνα ,1500- 2000 το μήνα ...λέμε τώρα. Βέβαια άμα είμαι είσαι σόλο, εργένης, σπίτι δικό σου, λογαριασμούς κάτω από 200€ το μήνα, παίρνεις και κάνα νοίκι, (λέω τώρα) η είσαι εισοδημτιας, που στο διάολο ρε μάγκες τα βρίσκετε; Βέβαια υπάρχει και το άλλο, να τα μαζεύετε και να τα χωνετε μια φορά στο τόσο. Δεν ξέρω... απορία τοχω. Μην παρεξηγηθουν τα λεγόμενα μου, μακάρι και γεροί να είστε και να τα κονοματε, απλά ερώτημα έκανα. Βλέπετε εμείς οι λοιποί συγγενείς, ψάχνουμε και βρίσκουμε μέχρι 120€- 100€ και είμαστε καλά. Γιατί και σ αυτά τα ποσά βρίσκεις και πολλές φορές καλύτερες φάσεις απ' ότι στα ακριβά σαλόνια. Κι άμα γίνει και στάνταρ και σε γνωρίσουν καλύτερα... Παίζεις άλλη μπαλιτσα. Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά, δε λέω. Οπότε να είστε καλά όλοι κι εσείς με τα ακριβά κι εμείς με τα λίγα. Όλοι σ αυτόν τον κόσμο βρίσκουν και παίρνουν αυτό που θέλουν. Υγειενετε και καλές γιορτές.