Για να μην ψάχνω που θα βάλω τα σχόλια μου, προτίμησα να ανοίξω νέο θέμα. Και δεν θα μπω στο τρυπακι να απαντήσω η να αντιπαρατεθω με κανένα.
Καλημέρα λοιπόν κύριοι
Χρόνια πριν βρήκα αυτό το site. Και είπα ωραία. Θα βρω άκρη και συναγωνιστές, να μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις, κριτικές. Γενικά ένα μέρος έτσι για να βοηθήσει και να δώσει φώτα σε κάποιους. Ο καιρός πέρασε και βλέπω ότι πλέον αυτό το site, δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που ήξερα. Μπαίνω κατά καιρούς μπας και δω καμμιά αλλαγή. Αλλά όλοι σχεδόν οι παλιοί, την έκαναν διακριτικά με ελαφρά πηδηματακια. Με όσους είχα κάποια επαφή εκτός site, μου είπαν το ίδιο σχεδόν: τι να κάνω εκεί ρε φίλε οι πιο πολλοί μπαίνουν για να καυλαντιζουν, να χλευάζουν οποίον τους κάτσει ; να διαβάζω ατελείωτα σχόλια άσχετα; κάποιος είπε κάτι , οαλλος απάντησε κι ο άλλος πρόσθεσε, και όλα αυτά αντιπαράθεση μεταξύ τους! να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια ; Να με γεμίζουν οι νεοφερμενοι με πμ για τηλέφωνα και πληροφορίες; να προσπαθώ να κάνω μια συνομιλία και να έχω τον κάθε τύπο να μου κριτικάρει τα γούστα και την κριτική!; κι άλλα τέτοια.
Παλιά κάποιος έγραφε κάτι και άλλος συμπλήρωνε, άλλος έκανε προσθήκη. "Νορμάλ" ερωτήσεις, ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Τώρα όλοι θέλουν μασημένη τροφή, αν δεν δίνεις αυτό που ζητάνε, ακούς τα μπινελικια σου, είτε στο site είτε σε πμ. Όπως είπα αρχικά δεν θα αντιπαρατεθω με κανένα, δεν έχω την όρεξη πια, ούτε θα απαντήσω σε πμ. Όσοι ...από τους πιο παλιούς ξέρουν και θυμούνται κάποτε οι "κασκαντέρ" του αθλήματος κατέθεταν άποψη, βοηθούσαν με αυτό και ήταν σεβαστοί. Άσχετα με το γούστο η την προσωπική άποψη. Μαθαίνουμε πληροφορίες και βρίσκουμε στοιχεία για κάτι που θέλουμε αλλά δεν κάνουμε το βήμα. Για οποιαδήποτε λόγο, δεν έχει σημασία.
Για να δούμε τώρα πόσοι κάνουν κάτι τέτοιο. Όλοι θέλουν τα δοκιμασμένα, τα έτοιμα, τα "ακίνδυνα" ...γούστου γούστου... Όχι ρε αυτό το άθλημα θέλει και τα κασκαντερλικια του. Κι αν τα μοιραστείς ακόμη καλύτερα. Δεν λέω να μην κριτικάρει κάποιος, αλλά ρε μάγκα κάνε κι εσύ τα δικα σου κασκαντερλικια και μετά να σε ακούσω να μιλάς.
Το άλλο που μόλις κάποιος μιλάει για καμμιά γυναίκα που είτε είναι καλή είτε φτηνή είτε ότι αρέσει στο κοινό, ορματε σαν λιμαρια και την καίτε, την κράζετε, καίτε το "χαρτί" για άλλους, κράζετε αυτούς που θέλουν κάποια πληροφορία.
Τι να πω και τι να αφήσω; Ίσως οι πιο νέοι (ηλικιακά και στο site) έχουν άλλη αντίληψη και ήθη κι έθιμα. Οπότε εμείς οι δεινόσαυροι δεν κολλάμε. Για αυτό και δεν βλέπω πλέον κάποια παιδιά και συναγωνιστές να αρθρογραφούν και αποχωρούν ένας ένας.
Βέβαια στο άθλημα είναι κι είμαστε ενεργοί, απλά πλέον μιλάμε κι ανταλλάσσουμε ότι είναι σε προσωπικές επαφές.
Π.χ. λέτε για κάποιες γυναίκες παπαριές και ψεύτικες κριτικές, οι οποίες φτάνουν σε αυτές είτε από καλοθελητες είτε επειδή Διαβάζουν κι αυτές ;!
Ας πούμε λέτε για κάποια ότι είναι έτσι γιουβέτσι και δεν κάνει η κάνει αυτό και το άλλο! Τσιμπάει ο άλλος και τρώει τη φόλα του. Γιατί απλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Προσωπικά ξέρω γυναίκα που έχουν πει ότι έχει όρια ηλικίας, δεν κάνει αυτό, είναι έτσι στο κρεβάτι, κλπ. κι εγώ αναρωτιέμαι, τι στο διάολο έγινε; τη δίδυμη της πήρα; Χαλαρή, δεν ρώτησε ποτε ηλικία, κρεβάτι καλό, έξτρα δεν ζήτησα αλλά μόνο του πήγαινε το πραμα και έκανα ΟΤΙ δεν έκανε ... υποτίθεται! Ακόμη και τώρα έχω στάνταρ γυναίκα που διάβασα κριτικές και κουλά...κι όμως εγώ με τρόπο όχι κόπο, "τρώω" φτηνά, τα πάντα! Από το δεύτερο ραντεβού πρόσθετα πράγματα να δω που θα πει όχι. Και αφού τελειώσω ακούω κι ευχαριστώ! Βέβαια τι ακούω για συναγωνιστές δεν λέγεται. Ρε παλικάρια τσακωμενοι με το σαπούνι και το νερό; Μόνο η μαγκιά δεν πουλάει πάντα!
Για να τελειώνω , ξέρω λίγοι θα το διαβάσετε μεχρι τέλους, μάθετε μερικά πράγματα με κόποη σας λένε κάποιοι και μετά τα λέμε πάλι.
Θα σας πω μερικά πράγματα που κατά καιρούς έχω ακούσει, έχω εφαρμόσει και δεν είναι δικά μου, αλλά από γυναίκες του σπορ:
- είναι γυναίκες όχι κομμάτια κρέατος, εκτός κι αν σας πουν αυτές ότι έτσι νοιώθουν.
- πήγαινε σαν άνθρωπος, καθαρός, περιποιημένος, κέρδος θα έχεις.
- μιλά , πες τι θα ήθελες πως θα θέλατε να σας φερθούν, δεν θα φύγεις με παράπονα.
- κολλάει και το φερσου όπως θες να σου φέρονται.
- πιάνεις πιο πολλές μύγες με το μέλι παρά το ξύδι.
Καλή σας ημέρα