You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού πήγαν οι παλιοί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 197
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Απόλυτο Αρσενικό ήταν μεγάλη μορφή.
Τι έγινε τον φάγανε τα κυκλώματα;
Έφυγε τύπε, έτσι έμαθα .....
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 2.356
πανε τσαμπα οι σοφιες τυπε...Είναι γεγονός πως διαβάζοντας τις τοποθετήσεις παλιότερων μελών μοιραζόμουν γνώσεις και εμπειρίες τους, μάθαινα πληροφορίες που δεν είχα διαβάσει ποτέ αλλά είχαν διαβάσει εκείνοι και μου τις μετέφεραν γράφοντας ένα τσιτάτο ή μια σκέψη σε λήμμα του μπου. Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευτεί από το επίπεδο του μέσου (νεαρότερης ηλικίας) του side και για να μην χάνω τον χρόνο μου διαβάζοντας άχρηστες πληροφορίες, βλέπω κυρίως φωτογραφίες από τα κορίτσια. Η ηλικία μου είναι 46 και μέλος του site πάνω από 15 χρόνια.
μοιραζει δωρεαν ο δεγαμινιωτης.
αν δεν εχεις ακραιες αποψεις δεν εχεις κοινο
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
Μπειμπι και τρεζουρερ ήταν ο ίδιοςbaby treasurer Tipos ;;;
μετονομάσθηκαν ίσως;
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Τυπε γιατι παρατησες την Bouefa ? Ο διαγωνισμος για τον Mr Mαλακα της χρονιας ηταν θεσμος για το site. Ωφειλεις να τον επαναφερεις.Υπήρχαν πολλά περισσότερα μέλη και με τεράστια γκάμα ταλέντων.
Να το πω απλά, τότε είχε νόημα ο διαγωνισμός MR MALAKAS ... πολλά αστέρια δεν ήξερες ποιον να πρωτοδιαλέξεις ....
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
σωστά.Μπειμπι και τρεζουρερ ήταν ο ίδιος
με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με τα 2 αβαταρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προσωπικά θεωρώ μεγάλη απώλεια τον Chrysargos. Το έχω ξαναγράψει, ήταν απίθανη περσόνα.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Φανούρης Τζούρας με τα φωτορεπορτάζ από τα μπουρδέλα;;;; Χάθηκε κι αυτός!!!
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Δυστυχώς τα νέα παιδιά, τα οποία αποτελούν και την πλειοψηφία όσων γράφουν είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας. Μπαχαλακηδες,σταρχιδιστες,ασεβαστοι,ψευτομαγκες.
Πόσο τυχεροί είμαστε όσοι δεν μεγαλώσαμε με smartphone?
Πόσο τυχεροί είμαστε όσοι δεν μεγαλώσαμε με smartphone?
Εγω ειμαι ενεργο μέλος εδώ (με αλλα νικ) απο το 2005. Το σαιτ το πηρε ο κατήφορος από τοτε πριν βγει ο Συριζα οπου ειχε γινει και αυτο οργανο προπαγάνδας των συριζαιων. Στη συνέχεια ξεπέσε και η αγορα την οποια πραγματευεται και εδεσε η το πραγμα. Βέβαια και η ηλικια των παλιών μελων επαιξε το ρολο της. Αλλα ενδιαφεροντα ειχα στα 30 που πρωτογραφτηκα και αλλα τωρα στα 50.
O giasou και το Απόλυτο Αρσενικό έχει περάσει σε παράλληλες διαστάσεις...ίσως να τους ακολουθήσει και ο Τάκμαν που γέλαγε σαν κορνούτος με τα μπλινκ-μπλινκ βραχιόλια που γούσταρε να φοράνε οι χήρες γιαγιάδες και τσατσάδες...!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ που είμαι μόνο κάτι μήνες εδώ, δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήταν οι παλιοί.
Απλά υποθέτω, ότι σε κάποιους είτε δεν τους κάνει κούκου το πουλί τους, είτε τους προέκυψαν άλλα προβλήματα υγείας, είτε πετούσαν λεφτά από το παράθυρο και ξοφλήσαν, είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.
Όλα κάνουν τον κύκλο τους.
Απλά υποθέτω, ότι σε κάποιους είτε δεν τους κάνει κούκου το πουλί τους, είτε τους προέκυψαν άλλα προβλήματα υγείας, είτε πετούσαν λεφτά από το παράθυρο και ξοφλήσαν, είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
αιμα θα σε πηγαιναν οι παλιοιΕγώ που είμαι μόνο κάτι μήνες εδώ, δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήταν οι παλιοί.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.840
- Πόντοι
- 12.056
Πολλοι παλιοι πλεον μπαινουν με αλλα προφιλ εδω μεσα μονο για να χαζεψουν...
επισης δεν μπορεις να παιρνεις μερος σε θεματα που εχουν παιξει σε λουπα,τα ιδια και τα ιδια απο τους ιδιους καποια στιγμη βαριεσαι..
επισης δεν μπορεις να παιρνεις μερος σε θεματα που εχουν παιξει σε λουπα,τα ιδια και τα ιδια απο τους ιδιους καποια στιγμη βαριεσαι..
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Πολλοι παλιοι πλεον μπαινουν με αλλα προφιλ εδω μεσα μονο για να χαζεψουν...
Σωστό κι αυτό. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Μαλακίες. Ορισμένοι από τους παλιούς μπορεί και να ξεπέσανε, και να περνάν την ώρα τους στο κινέζικο το Τικ-Τοκ.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.840
- Πόντοι
- 12.056
Μπαινει πχ ενα νεο εσκορτακι και απο κατω ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι με τις ιδιες ατακες να κανουν τα ιδια σαλιαρισματατα...
Τα ιδια σαλιαρισματα επαιζαν οταν εκαναν επιθεση τα cosmogirls εδω μεσα για οσους θυμουνται.
Ενας μεγας μυστης που ηταν καθημερινα στην πιατσα παντρευτηκε και ενα απο αυτα και ουτε ξαναπατησε εδω μεσα...
υγ: Aυτο το cosmogirl ειχε ρουφηξει και 2-3 πουτσες πριν γινει κυρια Κοκοβικου με δοξα και τιμη
Τα ιδια σαλιαρισματα επαιζαν οταν εκαναν επιθεση τα cosmogirls εδω μεσα για οσους θυμουνται.
Ενας μεγας μυστης που ηταν καθημερινα στην πιατσα παντρευτηκε και ενα απο αυτα και ουτε ξαναπατησε εδω μεσα...
υγ: Aυτο το cosmogirl ειχε ρουφηξει και 2-3 πουτσες πριν γινει κυρια Κοκοβικου με δοξα και τιμη
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 897
- Πόντοι
- 311
Το παλιό site ειχε οντως cult μορφες και δυστυχώς κάποιοι έχουν πεθάνει, ειδικά ενα μέλος που αναβε ωραια φιτύλια.
Θα ελεγα δε οτι προ εικοσαετίας το site ασχολείτο περισσότερο και πιο ουσιαστικα με άλλα θέματα. Τωρα διαβαζουμε και πότε έχουν περίοδο τα κορίτσια, εχει προμότορες, εχει αστυνομικούς που ψαρεύουν και γενικώς συναντας πιο συχνά χαμηλό επίπεδο, πραγμα λογικό λόγω υπερπληθυσμού
Θα ελεγα δε οτι προ εικοσαετίας το site ασχολείτο περισσότερο και πιο ουσιαστικα με άλλα θέματα. Τωρα διαβαζουμε και πότε έχουν περίοδο τα κορίτσια, εχει προμότορες, εχει αστυνομικούς που ψαρεύουν και γενικώς συναντας πιο συχνά χαμηλό επίπεδο, πραγμα λογικό λόγω υπερπληθυσμού
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Υπάρχουν ακόμα μέλη από τα οποία μόνο να κερδίσεις έχεις - ακόμα και αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Δεν είμαστε όλοι πιτσιρικάδες εδώ μέσα. Εγώ πχ είμαι 42Είναι γεγονός πως διαβάζοντας τις τοποθετήσεις παλιότερων μελών μοιραζόμουν γνώσεις και εμπειρίες τους, μάθαινα πληροφορίες που δεν είχα διαβάσει ποτέ αλλά είχαν διαβάσει εκείνοι και μου τις μετέφεραν γράφοντας ένα τσιτάτο ή μια σκέψη σε λήμμα του μπου. Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευτεί από το επίπεδο του μέσου (νεαρότερης ηλικίας) του side και για να μην χάνω τον χρόνο μου διαβάζοντας άχρηστες πληροφορίες, βλέπω κυρίως φωτογραφίες από τα κορίτσια. Η ηλικία μου είναι 46 και μέλος του site πάνω από 15 χρόνια.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ειμαστε και εμεις οι οποιοι εχουμε φυγει εξωτερικο και πρακτικα ερχομαστε ελλαδα για διακοπες....τον ελευθερο χρονο που εχω καθε μερα θα μπω εστω για 5 λεπτα να χαζεψω..διαβαζω σχολια..κριτικες ριχνω που και που κανα λαικ..αλλα εδω και παρα πολυ καιρο εχω παρουσια διακριτικη..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K