Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Υπήρχαν πολλά περισσότερα μέλη και με τεράστια γκάμα ταλέντων.

Να το πω απλά, τότε είχε νόημα ο διαγωνισμός MR MALAKAS ... πολλά αστέρια δεν ήξερες ποιον να πρωτοδιαλέξεις ....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.168
Πόντοι
2.356
Είναι γεγονός πως διαβάζοντας τις τοποθετήσεις παλιότερων μελών μοιραζόμουν γνώσεις και εμπειρίες τους, μάθαινα πληροφορίες που δεν είχα διαβάσει ποτέ αλλά είχαν διαβάσει εκείνοι και μου τις μετέφεραν γράφοντας ένα τσιτάτο ή μια σκέψη σε λήμμα του μπου. Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευτεί από το επίπεδο του μέσου (νεαρότερης ηλικίας) του side και για να μην χάνω τον χρόνο μου διαβάζοντας άχρηστες πληροφορίες, βλέπω κυρίως φωτογραφίες από τα κορίτσια. Η ηλικία μου είναι 46 και μέλος του site πάνω από 15 χρόνια.
πανε τσαμπα οι σοφιες τυπε...

μοιραζει δωρεαν ο δεγαμινιωτης.

αν δεν εχεις ακραιες αποψεις δεν εχεις κοινο

• Like
Αντιδράσεις: Scorch

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.187
Πόντοι
506
Συμφωνώ απόλυτα με τον νηματοθέτη. 2 χρόνια γράψω ποστ για αυτό το φαινόμενο με τρόπο χωρίς να θέλω να προσβάλω το σαίτ αλλά ως δια μαγείας τα ποστ δεν υπάρχουν. Να δούμε πόσο θα κρατήσει το νήμα αυτό live

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Υπήρχαν πολλά περισσότερα μέλη και με τεράστια γκάμα ταλέντων.

Να το πω απλά, τότε είχε νόημα ο διαγωνισμός MR MALAKAS ... πολλά αστέρια δεν ήξερες ποιον να πρωτοδιαλέξεις ....
Τυπε γιατι παρατησες την Bouefa ? Ο διαγωνισμος για τον Mr Mαλακα της χρονιας ηταν θεσμος για το site. Ωφειλεις να τον επαναφερεις.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Μπειμπι και τρεζουρερ ήταν ο ίδιος :coffee:
σωστά.
με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με τα 2 αβαταρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προσωπικά θεωρώ μεγάλη απώλεια τον Chrysargos. Το έχω ξαναγράψει, ήταν απίθανη περσόνα.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Δυστυχώς τα νέα παιδιά, τα οποία αποτελούν και την πλειοψηφία όσων γράφουν είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας. Μπαχαλακηδες,σταρχιδιστες,ασεβαστοι,ψευτομαγκες.
Πόσο τυχεροί είμαστε όσοι δεν μεγαλώσαμε με smartphone?

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Εγω ειμαι ενεργο μέλος εδώ (με αλλα νικ) απο το 2005. Το σαιτ το πηρε ο κατήφορος από τοτε πριν βγει ο Συριζα οπου ειχε γινει και αυτο οργανο προπαγάνδας των συριζαιων. Στη συνέχεια ξεπέσε και η αγορα την οποια πραγματευεται και εδεσε η το πραγμα. Βέβαια και η ηλικια των παλιών μελων επαιξε το ρολο της. Αλλα ενδιαφεροντα ειχα στα 30 που πρωτογραφτηκα και αλλα τωρα στα 50.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
O giasou και το Απόλυτο Αρσενικό έχει περάσει σε παράλληλες διαστάσεις...ίσως να τους ακολουθήσει και ο Τάκμαν που γέλαγε σαν κορνούτος με τα μπλινκ-μπλινκ βραχιόλια που γούσταρε να φοράνε οι χήρες γιαγιάδες και τσατσάδες...!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Εγώ που είμαι μόνο κάτι μήνες εδώ, δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήταν οι παλιοί.

Απλά υποθέτω, ότι σε κάποιους είτε δεν τους κάνει κούκου το πουλί τους, είτε τους προέκυψαν άλλα προβλήματα υγείας, είτε πετούσαν λεφτά από το παράθυρο και ξοφλήσαν, είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.

Όλα κάνουν τον κύκλο τους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Εγώ που είμαι μόνο κάτι μήνες εδώ, δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήταν οι παλιοί.

Απλά υποθέτω, ότι σε κάποιους είτε δεν τους κάνει κούκου το πουλί τους, είτε τους προέκυψαν άλλα προβλήματα υγείας, είτε πετούσαν λεφτά από το παράθυρο και ξοφλήσαν, είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.

Όλα κάνουν τον κύκλο τους.
αιμα θα σε πηγαιναν οι παλιοι :coffee:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.840
Πόντοι
12.056
Πολλοι παλιοι πλεον μπαινουν με αλλα προφιλ εδω μεσα μονο για να χαζεψουν...
επισης δεν μπορεις να παιρνεις μερος σε θεματα που εχουν παιξει σε λουπα,τα ιδια και τα ιδια απο τους ιδιους καποια στιγμη βαριεσαι.. :coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Πολλοι παλιοι πλεον μπαινουν με αλλα προφιλ εδω μεσα μονο για να χαζεψουν...
επισης δεν μπορεις να παιρνεις μερος σε θεματα που εχουν παιξει σε λουπα,τα ιδια και τα ιδια απο τους ιδιους καποια στιγμη βαριεσαι.. :coffee:

Σωστό κι αυτό. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Μαλακίες. Ορισμένοι από τους παλιούς μπορεί και να ξεπέσανε, και να περνάν την ώρα τους στο κινέζικο το Τικ-Τοκ.:grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.840
Πόντοι
12.056
Μπαινει πχ ενα νεο εσκορτακι και απο κατω ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι με τις ιδιες ατακες να κανουν τα ιδια σαλιαρισματατα...
Τα ιδια σαλιαρισματα επαιζαν οταν εκαναν επιθεση τα cosmogirls εδω μεσα για οσους θυμουνται.
Ενας μεγας μυστης που ηταν καθημερινα στην πιατσα παντρευτηκε και ενα απο αυτα και ουτε ξαναπατησε εδω μεσα...

υγ: Aυτο το cosmogirl ειχε ρουφηξει και 2-3 πουτσες πριν γινει κυρια Κοκοβικου με δοξα και τιμη :coffee:

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Το παλιό site ειχε οντως cult μορφες και δυστυχώς κάποιοι έχουν πεθάνει, ειδικά ενα μέλος που αναβε ωραια φιτύλια.
Θα ελεγα δε οτι προ εικοσαετίας το site ασχολείτο περισσότερο και πιο ουσιαστικα με άλλα θέματα. Τωρα διαβαζουμε και πότε έχουν περίοδο τα κορίτσια, εχει προμότορες, εχει αστυνομικούς που ψαρεύουν και γενικώς συναντας πιο συχνά χαμηλό επίπεδο, πραγμα λογικό λόγω υπερπληθυσμού

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Είναι γεγονός πως διαβάζοντας τις τοποθετήσεις παλιότερων μελών μοιραζόμουν γνώσεις και εμπειρίες τους, μάθαινα πληροφορίες που δεν είχα διαβάσει ποτέ αλλά είχαν διαβάσει εκείνοι και μου τις μετέφεραν γράφοντας ένα τσιτάτο ή μια σκέψη σε λήμμα του μπου. Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευτεί από το επίπεδο του μέσου (νεαρότερης ηλικίας) του side και για να μην χάνω τον χρόνο μου διαβάζοντας άχρηστες πληροφορίες, βλέπω κυρίως φωτογραφίες από τα κορίτσια. Η ηλικία μου είναι 46 και μέλος του site πάνω από 15 χρόνια.
Υπάρχουν ακόμα μέλη από τα οποία μόνο να κερδίσεις έχεις - ακόμα και αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Δεν είμαστε όλοι πιτσιρικάδες εδώ μέσα. Εγώ πχ είμαι 42

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ειμαστε και εμεις οι οποιοι εχουμε φυγει εξωτερικο και πρακτικα ερχομαστε ελλαδα για διακοπες....τον ελευθερο χρονο που εχω καθε μερα θα μπω εστω για 5 λεπτα να χαζεψω..διαβαζω σχολια..κριτικες ριχνω που και που κανα λαικ..αλλα εδω και παρα πολυ καιρο εχω παρουσια διακριτικη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom