Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Οι γυναίκες μπορεί να αναρωτιούνται που πήγαν οι άντρες (sic).
Μπορεί να λένε χαριτωμένα ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν (να τους την πέφτουν ή όχι).
Και να χασκογελάνε γι'αυτό και να το θεωρούν και αυτονόητο και αποδεκτό κιόλας !!!
Και να περνάνε τα χρόνια αναμασώντας αυτήν την κοσμοθεωρία, να την επαληθεύουν με τις φίλες τους και τις παρέες τους (ομοιδεάτες).
Και να περνάνε "καλά" στα μπαράκια και στα καφέ χασκογελώντας και "διασκεδάζοντας".
Και πάντα να λένε ότι περιμένουν κάτι καλό, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, μια έλξη, μια χημεία κ.λ.π.

Ενα πράγμα όμως δεν ταιριάζει με όλα τα παραπάνω : ο χρόνος, που δε σταματάει με τίποτα.

Και έτσι δημιουργείται μια στρατιά από 30άρες που στην ουσία δεν έχουν κάνει τίποτα και εξακολουθούν να αναρωτιούνται "που πήγαν οι άντρες?"
Αντί να σκεφτούν ότι θα έπρεπε έχουν κάνει σοβαρή σχέση, οικογένεια, παιδιά.

Ας μας που οι γυναίκες που είναι στο site και ειδικά αυτή που άνοιξε το θέμα, πόσες γνωριμίες (σοβαρές ή ψιλοσοβαρές) έχουν κάνει μέχρι τώρα από πέσιμο ενός "άντρα" σε μπαρ?  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΔΕΝ ξέρω τι λένε τα κορίτσια... και ΠΟΥ πήγαν οι άντρες... εγώ πάντως το πρωί ήμουν στην Τράπεζα... :2funny:

....το πιάσαμε το υπονοούμενο Duracell, ιδίως όσοι διάβασαν το thread για τα ξερά καμάκια...χιχιχι! :boobies:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγω παλι δεν την πεφτω ποτε σε καμια που ειναι πιο ασχημη απο την Adriana Sklenarikova και επισης θελω να ειναι 1000% σιγουρος οτι θα μου κατσει οτι και να της πω.Ακομα και αν την πλησιασω και της πω: Γεια σου μωρο, ζαχαροπλαστης ειναι ο μπαμπας σου?Η μηπως μπετατζης? εκεινη να μου χαμογελασει και να μου ζητησει να φυγουμε για να παμε στο σπιτι της που μενει εκει κοντα(παντα μενει κοντα εκει που βγαινει για να μπορει να πηγαινει σπιτι με τους γκομενους).Φυσικα στο κρεβατι θα τα κανει ολα αλλιως σηκωνομαι και φευγω.Ατακες του στυλ οχι αυτο δεν μπορω ή οχι απο πισω ποναει δεν χωρανε.Θα ειναι μουναρος και θα τα κανει ολα στο κρεβατι αλλιως φτυσιμο και δρομο.
Α ξεχασα να πω οτι αν ειναι με φιλη της αντιστοιχης ομορφιας εννοειτε πως θα ερθει μαζι μας για τριο γιατι ετσι μας αρεσει.

εγω παλι συμφωνω.... :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα σου πω εγω μιχαλης64568468
επειδη βαριεμαι κ γραφω οπου λαχει σημερα *P

κανενα (σχεδον κανενα μην ειμαι απολυτη ποτε δεν ξερεις) πεσιμο σε μπαρ/δρομους/πλατειες κλπ δεν θεωρω σοβαρο/ψιλοσοβαρο, δεν με χαλαει κιολας (μην παρεξηγηθω χαχα) αλλα το απορριπτω στα γρηγορα κ ευγενικα παντα

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
μένω υπόχρεος παρόλη τη βαρεμάρα σου  :P

κανενα (σχεδον κανενα μην ειμαι απολυτη ποτε δεν ξερεις) πεσιμο σε μπαρ/δρομους/πλατειες κλπ δεν θεωρω σοβαρο/ψιλοσοβαρο, δεν με χαλαει κιολας (μην παρεξηγηθω χαχα) αλλα το απορριπτω στα γρηγορα κ ευγενικα παντα

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eχεται μουρλαθει απο την αγαμια παιδες , αυτο βλεπω και ειστε ολη μερα πισω απο τον υπολογιστη και φανταζεστε και ονειρευεστε διαφορα. να πατε να παρετε καμια γυναικια ορμονη να πεσει λιγο η λιμπιτο σας , γιατι καηκαμε απο ανωμαλους

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

se forum???????????????????? :2funny: :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σωπα ρε μεγαλε , σοβαρα; τι μας λες! ποσο καιρο εχεις να γαμισεις; για πες μας, γιατι σε κοβω για μεγαλο ληγουρη με τις μαλακιες που λες! και μετα ξυπνησες.. σοβαρεψου ρε μαλακα, η μαλακια σε εχει τρελανει
Θα απαντησω στα ερωτηματα σου αν και δεν ησουν και πολυ ευγενης.
Μιλαω παντα σοβαρα!
Δεν ξερω ποσο καιρο εχω να γαμισω γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Το να βλεπεις τσοντες ολο το βραδυ και το πρωι να εχεις ονειροξεις πιανετε?
Ειμαι οντως λιγουρη, καθε φορα που περναω εξω απο ζαχαροπλαστεια με πιανει μια λιγουρα αστα να πανε θελω να τα φαω ολα και την ζαχαροπλαστενα μαζι.
Δεν με εχει τρελανει η μαλακια, εγω εχω μαλακισει την τρελα.

Vasos χαιρομαι που υπαρχει και αλλος ενας αντρας με υψηλα στανταρντ που ξερει τι θελει και δεν ντρεπεται-φοβαται να το πει.Ας ανεβασουμε επιτελους το επιπεδο γιατι ειναι τοσο επιπεδο που δεν παει αλλο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ξερω που πηγανε οι υπολοιποι, εγω παντως σημερα γυρισα απο διακοπες  :rockon: :rockon:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Eχεται μουρλαθει απο την αγαμια παιδες , αυτο βλεπω και ειστε ολη μερα πισω απο τον υπολογιστη...

Εσύ από που γράφεις ? Απ' το υπερπέραν ?

Ή μήπως ποστάρεις ενώ πηδάς ?

Γνωρίζω από τώρα το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησής σου και σου προεξοφλώ οτι δεν θα επανέλθω.

Είσαι Άκυρος... :birdman:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σπιτι για μπανιο .... μασα .... μεσημεριανη πιπα ... και τριωρο υπνο για χαλαρωση :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχουν μαζευτει ολη στα ρδελα.κομ και γελαν με την παρτυ μας αυτο βλεπω εγω :idiot:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ.
δεκτα και πμ για ραντεβου. οποια νομιζει οτι δεν υπαρχουν αντρες ας στειλει.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)
Καλά αυτή η καραμέλα έχει λιώσει. :P Μα που πήγαν όλοι οι άντρες κλπ (βλέπε και λοιπές παπαριές). :jerking: 'Ηρθε κι έδεσε μιλάμε με το thread των Ελλεηνίδων. :S

Έγραψε μια κακογαμημένη συγκαμμένη Ελλεηνίδα ένα βιβλίο της πυρκαγιάς και το' χετε κάνει όλες Ευαγγέλιο. Βάζει και το Alter κάθε μέρα επαναλήψεις το Sex and the City και νομίζει το κάθε τσόκαρο ότι είναι η Sarah Jessica Parker. :headbang:

Sorry αλλά απέχετε παρασάγκας - επίσης εδώ είναι Βαλκάνια και όχι Manhattan. Πάει η κάθε ψιλο-μέτρια ψιλο-δεβλέπετε διακοπές και νομίζει ότι θα της την πέσει ο δίμετρος ο τυπάς από τις Άλπεις με τη βοϊδόπουτσα, που βλέπει στο beach bar στην Παροικιά.  :idiot:

Δε θα πω  πολλά γιατί έχω πει την άποψή μου εκεί για το τι φταίει γενικώς, αλλά και επειδή έχουν ξαναειπωθεί από αρκετούς εδώ μέσα και μάλιστα με αρκετά συγκροτημένο τρόπο.

Κάποιες παρατηρήσεις όμως...

1. Συνήθως τα παίρνουν έτσι κρανιοεγκεφαλικά οι 30-something για να μην πω 35+ έτσι; Σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να έχεις κορμάρα για να γυρίσει ο άλλος, πίστεψέ με. Σε κάνω εκεί - I'm pretty sure.

2. Εντάξει η γυναικεία φιλαρέσκεια ρε αγρίμι, αλλά μίλα ειλικρινά - θα έκανες τίποταα; 'Οχι βέβαια! Σε χάλασε που δε στην πέσανε απλά και αυτό σου έκανε τον εγωισμό ένα μάτσο χάλια. Simple as that...

Κλείνοντας θα πω το εξής: Πίνουμε με το φιλαράκι μου από το Γυμνάσιο καφέ στα Εξάρχεια και να πω εδώ ότι ο Νίκος είναι σαν τον πρώην της Βίσση - αυτός δε θυμάμαι το όνομα. Απέναντί μας δύο Ελληνάουα chicks σιτεμένες δηλ 35 έως 40βάλε (η μία μπάζο & η άλλη όμορφη). Ξεσκίσανε στο καμάκι το φίλο μου (εγώ σαν να μην υπήρχα - παρεπιπτόντως είμαι κανονικός τύπος, OK?) και όταν πήγε άνετα να μιλήσει στην ωραία - χωρισμένος γαρ - (αλλά και στις δύο ουσιαστικά), πριν προλάβει να πει τίποτα ξύνισε τα μούτρα το μπάζο και είπε κάτι σαν "Τι λες τώρα???" ή κάτι τέτοιο. :hammer:

Ήρθε έκατσε ο Νίκος και πως διαβάζουν οι άντρες ο ένας τον άλλον - με κοιτάει και σκάμε και οι δύο στα γέλια ταυτόχρονα, μιλάμε ξεκαρδιστήκαμε. Αυτές κοκκινήσανε, ο μπάρμαν έτοιμος ήταν να βάλει τα γέλια κι αυτός, αυτές φύγανε μετά από 5 λεπτά (στο καλό, γιατί στο καυλό το βλέπω κάπως δύσκολο) και μας λέει ότι είχε ακούσει το μπάζο να λέει για το φίλο μου "έλα μωρέ σιγά το άτομο, μη χέσω". :headbang: :headbang:

Τι μη χέσεις μωρή κλασομπανιέρα που την είδες και Sharon Stone. Παλιοσαβούρα του κερατά - ελπίζω να είσαι member εδώ και να με διαβάζεις - μείνε αγάμητη δυσκοίλια Ελλεηνίδα.  :uglystupid:

Όχι εσύ αγρίμι έτσι; Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εντάξει ότι θα σχολιάσει η bite το έχω σίγουρο.  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το κλασομπανιερα τα σπαει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom