Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιτα τ ομολογω.. δεν το ειχα υποψην μου
κ τωρα που το εχω.. τι εμπνευση να μου φερει? τρομαξα μην μου βγει κανα ματι

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Εμενα δεν μου αρεσουν οι σκουροχρωμες/μελαχρινες Ελληνιδες.Κατα τα αλλα δεν θεωρω οτι οι γυναικες μας ειναι ασχημες.

Το μονο μερος που δεν εβλεπα ωραιες γυναικες ντοπιες ηταν η Κρητη οταν ειχα παει λιγες μερες το 2005.

Θεωρω οτι η πολη μου εχει ωραιες κοπελες.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα λενε BiteMeIaMfresH

Ben Dover(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι να σου πω δεν υπαρχεί περίπτωση να παω κάπου και να μην την πεσω σε γκόμενα (αλλα κυριως να πετύχει και το καμάκι) πριν πουν αι γυναίκες για μερικους άντρες ασ σκεφτούν κατι πρώτα μπορεί απλα να τους πεφτούν λίγες η να μην γουσταρουν γενίκα αλλα καντε και εσείς καμια κίνηση αμα σας κοιτάμε μην το παιζεται δύσκολες γιατι παντα υπαρχεί μια ποιο ευκολή απο εσας που το βραδύ της θα το χαρεί αντίθετα με μερίκες που θα γυρίσουν στο μαξίλαράκι τους..αυτα

Υ.Γ. δεν διαβασα τους προηγούμενους.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝΕ ΦΤΑΙΝΕ 100% ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς!οταν πλησιαζεις μια γυναικα που σε εχει παιξει με τα ματια και μετα σε στελνει στο διαολο τι θα κανεις?δεν θα ξαναπλησιασεις!

.....τουλάχιστον να δίνανε χυλόπιτα πιό ευγενικά και όχι να μας αντιμετωπίζουνε σαν σκουπίδια, θα βοηθούσε τους άνδρες να ξαναπροσπαθήσουν...ενώ τώρα λές άντε και...... και να μην σας ξαναδώ μπροστά μου!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Οι γυναίκες σήμερα τον άντρα τον έχουν γραμμένο κανονικά, οπότε ξεκινάνε το παιχνίδι μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαίωση και όταν πέσει το «θύμα» η αυτοεπιβεβαίωση ολοκληρώνεται με το φτύσιμο…  :tickedoff:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ε, απλή είναι η απάντηση. Κάποιος που είναι ωραίος γκόμενος πιθανόν να είναι αρκετά χορτάτος για να την πέσει σε μια άγνωστη σε ένα μπαρ όταν βγει με την παρέα του. Κάποιος που είναι μέτριος και στα κυβικά εκατοστά της κοπέλας διστάζει να την πέσει γιατί 9 στις 10 θα φάει πόρτα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485
Κοίτα να δεις πως έχει το πράγμα για μένα: Θεωρώ ότι η γυναίκα πρέπει να ανοίγει διακριτικά την πόρτα στον άντρα. Απο κει και πέρα είναι θέμα του άντρα το να "περάσει" την πόρτα ή να την "κλείσει" διακριτικά! Αυτό ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν το κάνει! Κάθεται και δεν φαίνεται καθόλου οτι θέλει/άμα θέλει άρα ο άλλος δεν κάνει κίνηση ή η γυναίκα κάνει σαν ψωλαρπάρχτρα και ο άλλος φοβάται/ξενερώνει. Δεν έχετε ΚΑΘΟΛΟΥ την αίσθηση του μέτρου, άσε που πια δε σας νοιάζει το αντρικό καμάκι παρά μόνο σαν επιβεβαίωση-ανωτερώτητα-μαχαιριά στις "φίλες" σας.
Εγώ το βρίσκω άσκοπο πια ακόμα και να σας μιλάει κάποιος! Γιατί? Για να γίνω ακόμα 1χυλόπιτα "θύμα" της γοητείας σας? Να χαλάσω την ψυχολογία μου όταν έχω βγεί έξω με ένα φίλο να χαλαρώσω και να πιω ένα ρημαδοποτό με την χυλόπιτα της κάθε κομλεξικής που όταν κάνεις το μέγα λάθος και τους πεις 1 κουβέντα όπωσ και να την πεις ακούς "ΟΧΙ". Ολο λόγια είστε και μόλις έρχεται η ώρα για καμιά πράξη τζίφος! Μόνο μανούρα και θεωρία! Φτίξτε λίγο χαρακτήρα να δείτε διαφορά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Πριν καιρο ειχε ανοιξει θρεντ η μουνιτσα με θεμα το οτι της την επεσαν σε ενα κλαμπ ενω εκεινη δε γουσταρε..
Τωρα ανοιγει το αγριμακι με θεμα το οτι δεν της την επεσαν..
Λοιπον κοριτσα,αποφασιστε τι θελετε και μη μας σπατε τα νευρα..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πριν καιρο ειχε ανοιξει θρεντ η μουνιτσα με θεμα το οτι της την επεσαν σε ενα κλαμπ ενω εκεινη δε γουσταρε..

ΔΕΝ ξέρω τι λένε τα κορίτσια... και ΠΟΥ πήγαν οι άντρες... εγώ πάντως το πρωί ήμουν στην Τράπεζα... :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παλι δεν την πεφτω ποτε σε καμια που ειναι πιο ασχημη απο την Adriana Sklenarikova και επισης θελω να ειναι 1000% σιγουρος οτι θα μου κατσει οτι και να της πω.Ακομα και αν την πλησιασω και της πω: Γεια σου μωρο, ζαχαροπλαστης ειναι ο μπαμπας σου?Η μηπως μπετατζης? εκεινη να μου χαμογελασει και να μου ζητησει να φυγουμε για να παμε στο σπιτι της που μενει εκει κοντα(παντα μενει κοντα εκει που βγαινει για να μπορει να πηγαινει σπιτι με τους γκομενους).Φυσικα στο κρεβατι θα τα κανει ολα αλλιως σηκωνομαι και φευγω.Ατακες του στυλ οχι αυτο δεν μπορω ή οχι απο πισω ποναει δεν χωρανε.Θα ειναι μουναρος και θα τα κανει ολα στο κρεβατι αλλιως φτυσιμο και δρομο.
Α ξεχασα να πω οτι αν ειναι με φιλη της αντιστοιχης ομορφιας εννοειτε πως θα ερθει μαζι μας για τριο γιατι ετσι μας αρεσει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει.. ευκολος εισαι :2funny:
Λοιπον κοριτσα,αποφασιστε τι θελετε και μη μας σπατε τα νευρα..

:2funny: :2funny:

η τελευταια σου προταση ειναι επιστημονικη φαντασια *P

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα λενε BiteMeIaMfresH

κ ακομη καλυτεροτερα να μην σου βγει τπτ :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εδω ειμαι ,τι με θελετε?

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παλι δεν την πεφτω ποτε σε καμια που ειναι πιο ασχημη απο την Adriana Sklenarikova και επισης θελω να ειναι 1000% σιγουρος οτι θα μου κατσει οτι και να της πω.Ακομα και αν την πλησιασω και της πω: Γεια σου μωρο, ζαχαροπλαστης ειναι ο μπαμπας σου?Η μηπως μπετατζης? εκεινη να μου χαμογελασει και να μου ζητησει να φυγουμε για να παμε στο σπιτι της που μενει εκει κοντα(παντα μενει κοντα εκει που βγαινει για να μπορει να πηγαινει σπιτι με τους γκομενους).Φυσικα στο κρεβατι θα τα κανει ολα αλλιως σηκωνομαι και φευγω.Ατακες του στυλ οχι αυτο δεν μπορω ή οχι απο πισω ποναει δεν χωρανε.Θα ειναι μουναρος και θα τα κανει ολα στο κρεβατι αλλιως φτυσιμο και δρομο.
Α ξεχασα να πω οτι αν ειναι με φιλη της αντιστοιχης ομορφιας εννοειτε πως θα ερθει μαζι μας για τριο γιατι ετσι μας αρεσει.

Σωπα ρε μεγαλε , σοβαρα; τι μας λες! ποσο καιρο εχεις να γαμισεις; για πες μας, γιατι σε κοβω για μεγαλο ληγουρη με τις μαλακιες που λες! και μετα ξυπνησες.. σοβαρεψου ρε μαλακα, η μαλακια σε εχει τρελανει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645

Σωπα ρε μεγαλε , σοβαρα; τι μας λες! ποσο καιρο εχεις να γαμισεις; για πες μας, γιατι σε κοβω για μεγαλο ληγουρη με τις μαλακιες που λες! και μετα ξυπνησες.. σοβαρεψου ρε μαλακα, η μαλακια σε εχει τρελανει
Πλακα κανει ρε Ντολορες,ηρεμησε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom