Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι οχι... εγω ηθελα απλα να φωναξω τον βοιδουλη που παλι τον ζητανε *P

και νομίζει ότι θα της την πέσει ο δίμετρος ο τυπάς από τις Άλπεις με τη βοϊδόπουτσα

κ σιγα μωρε πια με τη σαρα τζεσικα παρκερ.. κ το σεξ κ η πολη (ητανε κ πατατα η ταινια) :P

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά αυτή η καραμέλα έχει λιώσει. :P Μα που πήγαν όλοι οι άντρες κλπ (βλέπε και λοιπές παπαριές). :jerking: 'Ηρθε κι έδεσε μιλάμε με το thread των Ελλεηνίδων. :S

Έγραψε μια κακογαμημένη συγκαμμένη Ελλεηνίδα ένα βιβλίο της πυρκαγιάς και το' χετε κάνει όλες Ευαγγέλιο. Βάζει και το Alter κάθε μέρα επαναλήψεις το Sex and the City και νομίζει το κάθε τσόκαρο ότι είναι η Sarah Jessica Parker. :headbang:

Sorry αλλά απέχετε παρασάγκας - επίσης εδώ είναι Βαλκάνια και όχι Manhattan. Πάει η κάθε ψιλο-μέτρια ψιλο-δεβλέπετε διακοπές και νομίζει ότι θα της την πέσει ο δίμετρος ο τυπάς από τις Άλπεις με τη βοϊδόπουτσα, που βλέπει στο beach bar στην Παροικιά.  :idiot:

Δε θα πω  πολλά γιατί έχω πει την άποψή μου εκεί για το τι φταίει γενικώς, αλλά και επειδή έχουν ξαναειπωθεί από αρκετούς εδώ μέσα και μάλιστα με αρκετά συγκροτημένο τρόπο.

Κάποιες παρατηρήσεις όμως...

1. Συνήθως τα παίρνουν έτσι κρανιοεγκεφαλικά οι 30-something για να μην πω 35+ έτσι; Σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να έχεις κορμάρα για να γυρίσει ο άλλος, πίστεψέ με. Σε κάνω εκεί - I'm pretty sure.

2. Εντάξει η γυναικεία φιλαρέσκεια ρε αγρίμι, αλλά μίλα ειλικρινά - θα έκανες τίποταα; 'Οχι βέβαια! Σε χάλασε που δε στην πέσανε απλά και αυτό σου έκανε τον εγωισμό ένα μάτσο χάλια. Simple as that...

Κλείνοντας θα πω το εξής: Πίνουμε με το φιλαράκι μου από το Γυμνάσιο καφέ στα Εξάρχεια και να πω εδώ ότι ο Νίκος είναι σαν τον πρώην της Βίσση - αυτός δε θυμάμαι το όνομα. Απέναντί μας δύο Ελληνάουα chicks σιτεμένες δηλ 35 έως 40βάλε (η μία μπάζο & η άλλη όμορφη). Ξεσκίσανε στο καμάκι το φίλο μου (εγώ σαν να μην υπήρχα - παρεπιπτόντως είμαι κανονικός τύπος, OK?) και όταν πήγε άνετα να μιλήσει στην ωραία - χωρισμένος γαρ - (αλλά και στις δύο ουσιαστικά), πριν προλάβει να πει τίποτα ξύνισε τα μούτρα το μπάζο και είπε κάτι σαν "Τι λες τώρα???" ή κάτι τέτοιο. :hammer:

Ήρθε έκατσε ο Νίκος και πως διαβάζουν οι άντρες ο ένας τον άλλον - με κοιτάει και σκάμε και οι δύο στα γέλια ταυτόχρονα, μιλάμε ξεκαρδιστήκαμε. Αυτές κοκκινήσανε, ο μπάρμαν έτοιμος ήταν να βάλει τα γέλια κι αυτός, αυτές φύγανε μετά από 5 λεπτά (στο καλό, γιατί στο καυλό το βλέπω κάπως δύσκολο) και μας λέει ότι είχε ακούσει το μπάζο να λέει για το φίλο μου "έλα μωρέ σιγά το άτομο, μη χέσω". :headbang: :headbang:

Τι μη χέσεις μωρή κλασομπανιέρα που την είδες και Sharon Stone. Παλιοσαβούρα του κερατά - ελπίζω να είσαι member εδώ και να με διαβάζεις - μείνε αγάμητη δυσκοίλια Ελλεηνίδα.  :uglystupid:

Όχι εσύ αγρίμι έτσι; Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εντάξει ότι θα σχολιάσει η bite το έχω σίγουρο.  ;)
συμφωνω απολυτως....πολυ σωστα τα λες...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αν θες να ρίξεις μια γκόμενα υπάρχει συνταγή με 100% επιτυχία:  :dancing:
Τη στήνεις σε μια γωνιά και περιμένεις. Όταν περάσει μια γκόμενα που γουστάρεις πολύ, αμολάς χωρίς να σε δει μια μπανανόφλουδα…  :grin:
Έπεσε στα σίγουρα!  :thumbsup:
Το μετά έχει ενδιαφέρον:
Περίπτωση 1. Ξεραίνεσαι στα γέλια και φεύγεις ξαλαφρωμένος.  :2funny:
Περίπτωση 2. Προσφέρεσαι να τη βοηθήσεις να πάει στο πλησιέστερο φαρμακείο για κάνα τσιρότο ή και στο νοσοκομείο (ανάλογα με το πέσιμο). Στην περίπτωση αυτή γνωρίζεστε και την πιάνεις γκόμενα. Αυτό θα το κάνει γιατί τη βοήθεια σου αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ και θα θέλει να σ’ έχει από κοντά για να στο ξεπληρώσει…  :blowup:
Στη φάση ακριβώς αυτή αρχίζουν τα δύσκολα αλλά φίλε μου πήγαινες γυρεύοντας…  :headbang:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Το έχω γράψει στο παρελθόν θα το παραθέσω λοιπόν και εδώ για άλλη μια φορά ΜΠΑΣ και γίνω κατανοητός:

Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί

Η γυναίκα επιλέγει γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)

Πολλές λένε την μαλακία "ΑΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΤΡΕΣ". Παπαριές:jerking: Δεν είναι σε θέση να το λεν αυτό διότι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο αντρισμός. Αντρισμός δεν είναι ο τύπος ο φουσκωτός που ξημεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια και το παίζει ο γαμάω ενώ στην πραγματικά γουστάρει τον Σάκη τον υδραυλικό. Ούτε αυτός που έχει την BMW του daddy και ξημεροβραδιάζεται στα μπουζουκλερί και δεν ξέρει τι πάει να πει προσπάθεια και αγώνας σε αυτήν την ζωή. Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου, παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα.
Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μαύρο φίδι που τον έφαγε. Μία, δύο, τρεις φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις του
Θα το πω και αλλιώς: Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και παπαριά να πεις θα πηδηχτεί. Αν η άλλη σε γουστάρει ότι και μαλακία να πεις προσεγγίζοντας την θα γυρίσει στην φίλη της και θα πει:  [bΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ;[/b] Αντίθετα και το πιο ρομαντικό πράγμα να πεις που θα μπορόυσε να αγγίξει και την παραμικρή ευαισθησία της αν δεν σε γουστάρει θα πει ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ; ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα πει ΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.
Το μεγάλο μας λάθος. Είμαστε πολύ εκφραστικοί. Ακόμη και την μπουρούχα την γκόμενα σαν μαλάκες γυρίζουμε και την κοιτάμε. Και την ανεβάζουμε. Γιατί; Αφού ξέρουμε ότι είναι μπουρούχα γιατί το κάνουμε; Για να το παίζει μετά μέχρι και η κολόχοντρη σπυριάρα ιστορία; Δυστυχώς το έχω δει και αυτό! Βλέπεις στα μπουζουκλερί κάτι θεόχοντρες στα τραπέζια πάνω και εσύ να αναρωτιέσαι "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..."αλλά σαν μαλάκας κάθεσαι και χτυπάς παλαμάκια, και χορεύεις με την προοπτική μπας και ρίξεις ένα π@@ στο τέλος της βραδιάς.
Να γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

Ελπίζω λοιπόν Αγρίμι να έλαβες την απάντηση που ήθελες...Οι τύποι που ήταν καθισμένοι δίπλα σου αν δεν σου "γυάλιζαν το ματάκι" δεν θα τους ανέφερες καν και μάλιστα αν σε προσέγγιζαν, πιθανόν θα μας έκανες post εδώ μέσα για το πόσο λιγούρηδες είμαστε και φορτικοί...Θέλετε οι άλλοι να είναι ευγενικοί, καλλιεργημένοι, τρυφεροί αλλά όταν σας δειχνουν τα συναισθήματα τους ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ, θέλετε να γαμηθείτε αλλά να μην σας χαρακτηρίσουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ, κάνετε συνεχώς τις λάθος επιλογές συντρόφου και μετά διαμαρτύρεστε.Κυνηγάτε πάντα το ΑΠΙΑΣΤΟ (ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο και το μαύρο παπάρι) και στο τέλος πιάνετε @@ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ :shit:

Υ.Γ Πως μπορείτε να λέτε πως δεν υπάρχουν ποια άντρες;Έχετε παει με όλους και το γνωρίζετε; Απλά ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ 'Η ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ...Ίσως! Όμως αυτό σημαίνει ότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ έχετε ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιατί δεν είναι δυνατόν αν έχετε πάει με 100, και οι 100 να είναι ακατάλληλοι και ελαττωματικοί. Τότε μάλλον και εσείς είστε το ίδιο ακατάλληλες και ελαττωματικές... :rockon:

Με την ίδια λογική και εγώ μπορώ να πω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΑ...
δεν το λέω όμως...
γιατι ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΟ... :think:

Με αγάπη,

Vanzel

:boobies:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ελπίζω λοιπόν Αγρίμι να έλαβες την απάντηση που ήθελες...Οι τύποι που ήταν καθισμένοι δίπλα σου αν δεν σου "γυάλιζαν το ματάκι" δεν θα τους ανέφερες καν και μάλιστα αν σε προσέγγιζαν, πιθανόν θα μας έκανες post εδώ μέσα για το πόσο λιγούρηδες είμαστε και φορτικοί...
Πες μου τη διευθυνση που μενεις και τι αμαξι θες και αυριο πρωι θα το εχεις
Τα ειπες ολα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί, θα γαμηθεί!
Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και παπαριά να πεις, θα πηδηχτεί.

Η γυναίκα επιλέγει, γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)...

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% :rockon:

(κι επισηνάπτω την απόδειξη)...:2funny:

Συνημμένα

• ToNiniSerneiKarabi!.jpg
    ToNiniSerneiKarabi!.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 21

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ό,τι ψάχνεις βρίσκεις.

Λακωνικό και συμπυκνωμένο.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
.........
Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί
Η γυναίκα επιλέγει γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)
.........
Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μαύρο φίδι που τον έφαγε. Μία, δύο, τρεις φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις του
.........
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα πει ΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.
.........
Ελπίζω λοιπόν Αγρίμι να έλαβες την απάντηση που ήθελες...Οι τύποι που ήταν καθισμένοι δίπλα σου αν δεν σου "γυάλιζαν το ματάκι" δεν θα τους ανέφερες καν και μάλιστα αν σε προσέγγιζαν, πιθανόν θα μας έκανες post εδώ μέσα για το πόσο λιγούρηδες είμαστε και φορτικοί...Θέλετε οι άλλοι να είναι ευγενικοί, καλλιεργημένοι, τρυφεροί αλλά όταν σας δειχνουν τα συναισθήματα τους ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ, θέλετε να γαμηθείτε αλλά να μην σας χαρακτηρίσουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ, κάνετε συνεχώς τις λάθος επιλογές συντρόφου και μετά διαμαρτύρεστε.Κυνηγάτε πάντα το ΑΠΙΑΣΤΟ (ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο και το μαύρο παπάρι) και στο τέλος πιάνετε @@ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ
.........
respect!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου, παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα

λοιπον βανζελ συγχαρητηρια. γτ επιτελους βλεπω καποιον που ξερει τι σημαινει να εισαι αντρας κι οχι φλωρακι(για τους κακοντρεχεις που με ρωτανε αν θελω ο αντρας να εχει λεφτα ιδου η απαντηση). αμα σκεφτονταν ολοι σαν εσενα δεν θα ειχαμε κριση στις σχεσεις οπου η γυναικα αναρωτιεται "τι να τον κανω τον αντρα οταν βγαζω ηδη τα προς το ζην" η "οι αντρες ειναι μονο για τα λεφτα" γτ οι αληθινοι αντρες μπορουν να προσφερουν πολυ περισσοτερα απο απλως χρηματα. τωρα οσον αφορα το θεμα της συμπεριφορας που εθιξες, ναι ετσι ειναι τα πραματα. απο την αλλη θα μου πεις και που θα ξερω εγω ποια με θελει και ποια οχι για να της την πεφτω. γι αυτο εχουμε το αναλογο φαινομενο που περιεγραψε το αγριμι. μεριδιο της ευθυνης φερουν και οι γυναικες αλλα οχι μονο αυτες. τα πρωτυπα στην τηλεοραση καταρακονουν την αυτοπεποιθηση και αντρων και γυναικων αλλα και μας κανουν να εχουμε παραλογες απαιτησεις. ελεος δλδ δεν γινεται ο αλλος να μην εχει ουτε ενα σπυρακι, ουτε μια ραγαδα ουτε μια ουλη. το καλυτερο που εχουμε να κανουμε να ειναι σκεφτουμε τι ζηταμε και τι μπορουμε πραγματικα να βρουμε και απο αποψη εμφανισης αλλα κυριως απο αποψη χαρακτηρα, κι οταν βρισκουμε την ευκαιρια να ορμαμε ασχετως φυλου. κι εγω την εχω πει την μαλακια μα γτ δεν μου την πεφτουν.... επειδη οταν τους κυνηγαγα εγω ειχα φαει κατι καλες χυλοπιτες που στο τελος φοβηθηκα. τουλαχιστον ειχα φαει την χυλοπιτα ρε παιδια και ειδα μεχρι που μπορουσα να φτασω. απο το να κοιταω τον κουκλο και να μην του λεω τπτ εεεεε τι καταλαβα. στο τελος βαρεθηκε και επαψε να μου δινει σημασια. λες και ειμαστε 12 χρονων. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι εγινε με το Αγριμακι αλλα προσωπικά θεωρω ότι οι αντρες δεν πηγαν πουθενα. Ειναι εδω και τωρα το καλοκαιρακι πιο ωραιοι και πιο αντρες.
Μαλιστα μετα το τελευταιο εξαιρετικό καμακωμα που υπεστην (το απερριψα ευγενικά γιατι ειμαι αλλου, αλλα δε χανει την αξια του με τιποτα), πιστευω ότι παμε απο το καλο στο καλυτερο. Γενικά τον τελευταιο καιρο μονο εξυπνα/ευγενικά "πεσιματα" βλεπω. Οχι οτι δεν εξακολουθουν να υπάρχουν αγενεις και βλαχοι, αλλα λιγοστευουν ή απλα βαζουν μυαλο :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γενικά τον τελευταιο καιρο μονο εξυπνα/ευγενικά "πεσιματα" βλεπω. Οχι οτι δεν εξακολουθουν να υπάρχουν αγενεις και βλαχοι, αλλα λιγοστευουν ή απλα βαζουν μυαλο :)

...ή απλά είναι Μέλη εδώ κ μαθαίνουν ;) :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
λοιπον βανζελ συγχαρητηρια. γτ επιτελους βλεπω καποιον που ξερει τι σημαινει να εισαι αντρας κι οχι φλωρακι(για τους κακοντρεχεις που με ρωτανε αν θελω ο αντρας να εχει λεφτα ιδου η απαντηση). αμα σκεφτονταν ολοι σαν εσενα δεν θα ειχαμε κριση στις σχεσεις οπου η γυναικα αναρωτιεται "τι να τον κανω τον αντρα οταν βγαζω ηδη τα προς το ζην" η "οι αντρες ειναι μονο για τα λεφτα" γτ οι αληθινοι αντρες μπορουν να προσφερουν πολυ περισσοτερα απο απλως χρηματα. τωρα οσον αφορα το θεμα της συμπεριφορας που εθιξες, ναι ετσι ειναι τα πραματα. απο την αλλη θα μου πεις και που θα ξερω εγω ποια με θελει και ποια οχι για να της την πεφτω. γι αυτο εχουμε το αναλογο φαινομενο που περιεγραψε το αγριμι. μεριδιο της ευθυνης φερουν και οι γυναικες αλλα οχι μονο αυτες. τα πρωτυπα στην τηλεοραση καταρακονουν την αυτοπεποιθηση και αντρων και γυναικων αλλα και μας κανουν να εχουμε παραλογες απαιτησεις. ελεος δλδ δεν γινεται ο αλλος να μην εχει ουτε ενα σπυρακι, ουτε μια ραγαδα ουτε μια ουλη. το καλυτερο που εχουμε να κανουμε να ειναι σκεφτουμε τι ζηταμε και τι μπορουμε πραγματικα να βρουμε και απο αποψη εμφανισης αλλα κυριως απο αποψη χαρακτηρα, κι οταν βρισκουμε την ευκαιρια να ορμαμε ασχετως φυλου. κι εγω την εχω πει την μαλακια μα γτ δεν μου την πεφτουν.... επειδη οταν τους κυνηγαγα εγω ειχα φαει κατι καλες χυλοπιτες που στο τελος φοβηθηκα. τουλαχιστον ειχα φαει την χυλοπιτα ρε παιδια και ειδα μεχρι που μπορουσα να φτασω. απο το να κοιταω τον κουκλο και να μην του λεω τπτ εεεεε τι καταλαβα. στο τελος βαρεθηκε και επαψε να μου δινει σημασια. λες και ειμαστε 12 χρονων. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σωστη :thumbsup: οπως και ο Vanzel.Αλλα τα πρωτυπα των ανδρων οσο και των Γυναικων ειναι αυτα που φταινε κατα κυρια λογο σε ΟΤΙ συμβαινει σημερα στα καμακια,φλερτ,γνωριμιες και τετοια.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μπραβο vanzel γιατι εθεσες την ολη πραγματικοτητα οπως ακριβως εχει και απο τις 2 πλευρες.Γιατι και αυτοι που μιλανε για ελλεηνιδες προφανως απο κακες εμπειριες εχουν σχηματισει αυτη την γνωμη και αντιθετα τα κοριτσακια που μιλανε για ανυπαρξια αντρων το κανουν για τον ιδιο ακριβως λογο.Απλα συμπληρωνω οτι καλο ειναι να ξεχωρισουν οι γυναικες κυριως τι ζητανε και απο ποιον το ζητανε.Δεν γινετε να τα εχουν ολα σε ενα πακετο η καλυτερα το ιδανικο ειναι δυσκολο.Οπως εμεις καποιες φορες κανουμε λιγο τα στραβα ματια για να κατακτησουμε μια γυναικα ετσι και εσεις κοριτσια καλο ειναι να μην θελετε τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο.Καλοι και οι πριγκηπες αλλα για τα παραμυθια.Παντως για την σημερινη κατασταση πρεπει να κοιταξουμε και σε αλλα κοινωνικα φαινομενα οπως ναρκωτικα,αδελφατο,πορνεια κτλ που εχουν κανει την κοινωνια γενικα πιο ευαλωτη σε αυτο το συμαντικο κομματι που ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις και πιο συγκεκριμενα οι σεξουαλικες σχεσεις των 2 φυλλων.Εγω περασα ενα καλοκαιρι απεχοντας απο την μαχη μιας και μου εχει κλεψει το μυαλο μια πιτσιρικα.Η θα την κερδισω η θα βγω παλι στο μετωπο με αγριες διαθεσεις πηνασμενος για αιμα.αυτα..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
[move]Βρε δε γαμιομαστε λεω εγω .....[/move]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Tι να το κανεις το καμακι αν δεν καταληξει στο δωματιο του ξενοδοχειου?

Ενα παλιο τραγουδακι ελεγε "Ολα ολα ολα ή τιποτα".....

Πλακα κανω.

Ας σοβαρευτουμε.

Το μεγαλυτερο ποσοστο φοβαται την χυλοπιτα, αλλο ενα ποσοστο ντρεπεται, αλλο ενα ποσοστο ειναι πουστηδες (ναι υπαρχουν και τετοιοι), καποιο αλλο ποσοστο (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ) γνωριζουν / ουμε, τις Ελεηνιδες και ολα αυτα μαζι βγαζουν αυτο ακριβως το αποτελεσμα.

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του να εισαι μπαζο, αρα ολα τα παραπανω διαγραφονται αυτοματως!

Απλα θες να ικανοποιησεις το "ΕΓΩ" σου ωστε να ερθει καποιο παλικαρι να σου κανει καμακι και μεγαλοπρεπως να τον κερασεις πιτουλα με χυλο!

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,θεωρω οτι αν εισαι εμφανισιμος-περηφανος-ευαισθητος-συνειδητοποιημενος ως προς το ποιος εισαι και το τι θελεις και εχεις και καμποσες εμπειριες,δεν την πεφτεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα κατσει γιατι δεν καταδεχεσαι να μπεις στη διαδικασια να σε απορριψει καποια μονο και μονο επειδη της την επεσες στο μπαρ/παραλια/δρομο κτλ και θεωρει τον τροπο αυτο προσεγγισης μη σοβαρο.η αγενεια πολλων γυναικων σημερα και η ελλειψη στοιχειωδους αγωγης κ τροπων που διακρινει μεγαλο ποσοστο απο δαυτες(οχι ολες μην παρεξηγηθω)εμενα προσωπικα με ξενερωνει ασχημα και δεν ασχολουμαι με τυφλα πεσιματα αν και το εχω κανει στο παρελθον.το οτι μια γκομενα ετυχε να ειναι ομορφη απο μονο του δε λεει τιποτα,θεμα τυχης ειναι και μονο και dna.το θεμα ειναι τι λεει κι απο χαρακτηρα κι αυτο μπορεις να το δεις κι απο μια κουβεντα αν εχεις καποια εμπειρια στοιχειωδη ή απο τον τροπο που θα αντιμετωπισει το φλερτ σου.κι επειδη οι περισσσοτερες ειναι καγκουρες σε σωμα γυναικας στις μερες μας η γνωμη μου ειναι οτι ας τις επιβεβαιωνουν οι βοσκοι και οι φιογκοι,γιατι με αυτους καταληγουν συνηθως οι περισσοτερες για να τις παιρνει να κανουν τα δικα τους.η γυναικα ειναι πολυ ωραιο και αξιοθαυμαστο πλασμα αλλα τα περισσοτερα δειγματα που κυκλοφορουν ειναι γυναικακια της σειρας κι οχι γυναικες.ωραιο περιτυλιγμα κι η καραμελα μεσα καθαρτικο για τους δυσκοιλιους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom