Καλά αυτή η καραμέλα έχει λιώσει.
Μα που πήγαν όλοι οι άντρες κλπ (βλέπε
και
λοιπές
παπαριές).
'Ηρθε κι έδεσε μιλάμε με το thread των Ελλεηνίδων. :S
Έγραψε μια κακογαμημένη συγκαμμένη Ελλεηνίδα ένα βιβλίο της πυρκαγιάς και το' χετε κάνει όλες Ευαγγέλιο. Βάζει και το Alter κάθε μέρα επαναλήψεις το Sex and the City και νομίζει το κάθε τσόκαρο ότι είναι η Sarah Jessica Parker.
Sorry αλλά απέχετε παρασάγκας - επίσης εδώ είναι Βαλκάνια και όχι Manhattan. Πάει η κάθε ψιλο-μέτρια ψιλο-δεβλέπετε διακοπές και νομίζει ότι θα της την πέσει ο δίμετρος ο τυπάς από τις Άλπεις με τη βοϊδόπουτσα, που βλέπει στο beach bar στην Παροικιά.
Δε θα πω πολλά γιατί έχω πει την άποψή μου εκεί για το τι φταίει γενικώς, αλλά και επειδή έχουν ξαναειπωθεί από αρκετούς εδώ μέσα και μάλιστα με αρκετά συγκροτημένο τρόπο.
Κάποιες παρατηρήσεις όμως...
1. Συνήθως τα παίρνουν έτσι κρανιοεγκεφαλικά οι 30-something για να μην πω 35+ έτσι; Σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να έχεις κορμάρα για να γυρίσει ο άλλος, πίστεψέ με. Σε κάνω εκεί - I'm pretty sure.
2. Εντάξει η γυναικεία φιλαρέσκεια ρε αγρίμι, αλλά μίλα ειλικρινά - θα έκανες τίποταα; 'Οχι βέβαια! Σε χάλασε που δε στην πέσανε απλά και αυτό σου έκανε τον εγωισμό ένα μάτσο χάλια. Simple as that...
Κλείνοντας θα πω το εξής: Πίνουμε με το φιλαράκι μου από το Γυμνάσιο καφέ στα Εξάρχεια και να πω εδώ ότι ο Νίκος είναι σαν τον πρώην της Βίσση - αυτός δε θυμάμαι το όνομα. Απέναντί μας δύο Ελληνάουα chicks
σιτεμένες δηλ 35 έως 40βάλε (η μία μπάζο & η άλλη όμορφη). Ξεσκίσανε στο καμάκι το φίλο μου (εγώ σαν να μην υπήρχα - παρεπιπτόντως είμαι κανονικός τύπος, OK?) και όταν πήγε άνετα να μιλήσει στην ωραία - χωρισμένος γαρ - (αλλά και στις δύο ουσιαστικά), πριν προλάβει να πει τίποτα ξύνισε τα μούτρα το μπάζο και είπε κάτι σαν "Τι λες τώρα???" ή κάτι τέτοιο.
Ήρθε έκατσε ο Νίκος και πως διαβάζουν οι άντρες ο ένας τον άλλον - με κοιτάει και σκάμε και οι δύο στα γέλια ταυτόχρονα, μιλάμε ξεκαρδιστήκαμε. Αυτές κοκκινήσανε, ο μπάρμαν έτοιμος ήταν να βάλει τα γέλια κι αυτός, αυτές φύγανε μετά από 5 λεπτά (στο καλό, γιατί στο
καυλό το βλέπω κάπως δύσκολο) και μας λέει ότι είχε ακούσει το μπάζο να λέει για το φίλο μου "έλα μωρέ σιγά το άτομο, μη χέσω".
Τι μη χέσεις μωρή κλασομπανιέρα που την είδες και Sharon Stone. Παλιοσαβούρα του κερατά - ελπίζω να είσαι member εδώ και να με διαβάζεις - μείνε αγάμητη δυσκοίλια Ελλεηνίδα.
Όχι εσύ αγρίμι έτσι; Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εντάξει ότι θα σχολιάσει η bite το έχω σίγουρο. ;)