Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Όλες οι γυναίκες δίνουν σημασία στο καμάκι, ασχέτως αν οι περισσότερες το παίζουν.

εννοω να τα παρουν σοβαρα αυτα που τους λεει κ να μην καταλαβουν οτι ειναι παραμυθια που μαλλον λενε σε ολες
εγω παντως ετσι το βλεπω..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
(Αγριμάκι χωρίς παρεξήγηση... οκ? :happy: πλακίτσα κάνουμε... επειδή άνοιξες το thread και μετά εξαφανίστηκες, αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα των Συναγωνιστών)... :dunno:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοω να τα παρουν σοβαρα αυτα που τους λεει κ να μην καταλαβουν οτι ειναι παραμυθια που μαλλον λενε σε ολες
εγω παντως ετσι το βλεπω..

Το καμάκι δεν είναι για να το παίρνουμε σοβαρά, είναι για να το απολαμβάνουμε. Κάποιες γουστάρουν το παραμύθιασμα, άλλες το χάφτουν, και οι περισσότερες ξυνίζουν ως έμπειρες και πονηρεμένες που είναι.  :2funny:

Δεν περιμένεις από ένα καμάκι για να μάθεις τι είσαι ή δεν είσαι, αλλά καμμία δεν χάλασαν οι έξυπνες ατάκες ή τα κοπλιμέντα. Επομένως τι σημασία έχει αν είναι παραμύθι;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν περιμένεις από ένα καμάκι για να μάθεις τι είσαι ή δεν είσαι, αλλά καμμία δεν χάλασαν οι έξυπνες ατάκες ή τα κοπλιμέντα. Επομένως τι σημασία έχει αν είναι παραμύθι;

Live your myth in Greece... :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Το καμάκι δεν είναι για να το παίρνουμε σοβαρά, είναι για να το απολαμβάνουμε. Κάποιες γουστάρουν το παραμύθιασμα, άλλες το χάφτουν, και οι περισσότερες ξυνίζουν ως έμπειρες και πονηρεμένες που είναι.   :2funny:

δε διαφωνω σε κατι απ αυτα που λες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με την ΔώσταΌλαΤσοβόλα έχω ίδιο avatar!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κάτω απο το κρεβάτι κοίταξες Αγρίμι;

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα οτι έπρεπε να μου την πέσει κάποιος, απλα έβλεπα οτι γενικά δεν γινόταν καμια κίνηση

Φυσικό δεν ήταν βρε Agrimaki, αφου δεν είμουν στην περιοχή.
Και επιπλέον ήξεραν ότι όποιος το έκανε θα του έκοβα τα πόδια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φυσικό δεν ήταν βρε Agrimaki, αφου δεν είμουν στην περιοχή.
Και επιπλέον ήξεραν ότι όποιος το έκανε θα του έκοβα τα πόδια.

Αμάν βρε Marauder, δεν σου φτάνει η Βίκυ... ΟΛΕΣ θες να τις υοθετήσεις ??? :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.
Πιστευω πωs ειναι και λιγακι θεμα εγωισμου....Παλια , πολυ παλια εβλεπεs εναν αντρα να πεφτει στα..πατωματα για το χατηρι τηs ακαρδηs...να πινει και να γινεται Ορεστηs Μακρηs για το γινατι τηs, να βγαζει ..τικ σαν αλλοs Φουνταs μην χασει το Κωνσταντινατο...φλουρι...Ποσα χρονια εχετε να δειτε αντρα να πεφτει στα πατωματα???...Μην περιμενετε πολυ, το μοντελο βγηκε προβληματικο και αποσυρθηκε...δικη σαs η μπαλα τωρα....η πιαστε την εξυπνα η κλωτσηστε την...

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Επισκέπτης
Διάβαζα αυτά που απαντήσατε.
Κάποιοι από δω μου είπανε "μπάζω", άλλοι "ζώο"... τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να έχει την δίκια του άποψη σε ότι αφορά το θέμα
Δεν είπα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μου την πέσει κάποιος, απλά είχα προσέξει ότι κανεις δεν φλέρταρε, ότι το φλέρτ (μάλλον) δεν υπάρχει πια

Για όσους με ρωτάνε αν θα έκανα τίποτα, για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι

Vanzel έχεις δίκιο για όλα αυτά που λες, πολύ συχνά λειτουργούμε έτσι εμείς οι γυναίκες  :)

Liomas k εγώ εκεί που πήγα τουρίστρια ήμουν  :grin:

Tal περιμένω να μου πεις τι "εστί άντρας"  ;)

Duracell ήμουν σε αποστολή στα μπαράκια, να δω πως τα πάω με τα φλέρτ  *P

Marau  :smitten:

Τι να κάνω, αφού μ'αρέσει το φλέρτ  :cool2:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο άντρας αγάπη μου ξεχωρίζει για δύο πράγματα...α] το μυαλό του και β] η καρδιά του.....όποιος ταχει αυτά καθώς και όποιος σέβεται τα θέλω,την προσωπικότητα,την προσωπική ελευθερία, την γνώμη της συντρόφου του και μπορεί να εισπράξει τα ίδια....αυτός έιναι πραγματικά άντρας..και όχι όποιος πηδάει 10 φορές την ημερα και τον έχει 55 πόντους.....απλά...

Επισκέπτης
ο άντρας αγάπη μου ξεχωρίζει για δύο πράγματα...α] το μυαλό του και β] η καρδιά του.....όποιος ταχει αυτά καθώς και όποιος σέβεται τα θέλω,την προσωπικότητα,την προσωπική ελευθερία, την γνώμη της συντρόφου του και μπορεί να εισπράξει τα ίδια....αυτός έιναι πραγματικά άντρας..και όχι όποιος πηδάει 10 φορές την ημερα και τον έχει 55 πόντους.....απλά...

Ετσι λεμε εμεις  :2funny:
Δεν νομιζω οτι οι (περισσοτερες) γυναικες πιστευουν στον παρακατω ορισμο αντρα που εγραψες  :boobies:
Τι νομιζεις οτι θελουν οι περισσοτερες?Χοντρο πορτοφολι για λουσα και πουτσο  :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ετσι λεμε εμεις  :2funny:
Δεν νομιζω οτι οι (περισσοτερες) γυναικες πιστευουν στον παρακατω ορισμο αντρα που εγραψες  :boobies:
Τι νομιζεις οτι θελουν οι περισσοτερες?Χοντρο πορτοφολι για λουσα και πουτσο  :2funny:
σ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο....

Επισκέπτης
ταλε μαζεψε την κλικα σου γιατι το αγριμι το εχω υπο την προστασια μου επομενως εαν συνεχεισεις να το ενοχλεις,
θα βαλω 10 χαριεντιστες στο θρεντ της παναθας κ θα στο κανουν το θρεντ μπουρδελο.. :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχ μου λειψες λευκε!

σωστος ο ταλος ομως δεν μπορω να πω...

Επισκέπτης
αχ μου λειψες λευκε!

:-* :-* :-* Mου λειψατε και εσεις αλλα πρωτιστως η εβα την οποια θα περιποιηθω στο μπουρδελοδωματιακι της καταληλα με την πρωτη ευκαιρεια  :2funny:

σωστος ο ταλος ομως δεν μπορω να πω...

φυσικα και ειναι σωστος απλα εσεις δεν ειστε σωστες  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom