Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο άντρας αγάπη μου ξεχωρίζει για δύο πράγματα...α] το μυαλό του και β] η καρδιά του.....όποιος ταχει αυτά καθώς και όποιος σέβεται τα θέλω,την προσωπικότητα,την προσωπική ελευθερία, την γνώμη της συντρόφου του και μπορεί να εισπράξει τα ίδια....αυτός έιναι πραγματικά άντρας..και όχι όποιος πηδάει 10 φορές την ημερα και τον έχει 55 πόντους.....απλά...

Έχεις δίκιο Tal, που θα βρω έναν τέτοιο άντρα;;  :think:

ταλε μαζεψε την κλικα σου γιατι το αγριμι το εχω υπο την προστασια μου επομενως εαν συνεχεισεις να το ενοχλεις,
θα βαλω 10 χαριεντιστες στο θρεντ της παναθας κ θα στο κανουν το θρεντ μπουρδελο.. :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:* :* :*

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:-* :-* :-* Mου λειψατε και εσεις αλλα πρωτιστως η εβα την οποια θα περιποιηθω στο μπουρδελοδωματιακι της καταληλα με την πρωτη ευκαιρεια  :2funny:

φυσικα και ειναι σωστος απλα εσεις δεν ειστε σωστες  :grin:
οχι εγω ειμαι
οι αλλες δεν ξερω... νιπτω τας χειρας μου

χαχαχα

ηρεμα με την ευα... ειναι καλο κοριτσι.. μην της φερεσαι σκληρα *P

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Δε ξερω που πηγαν οι αντρες :huh:
Το site εδω ειναι γυναικοκρατουμενο :helpplea:

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν αλλα εχει και κατι βοσκους κατι λακηδες κατι τρεντυδες...

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καποτε τον αντρα,
το θελανε λεβεντη,
τωρα τον θελουν αδερφη
και τον φωναζουν τρεντυ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να μάθετε γυναίκες να κοιτάτε τον άντρα ποιό βαθιά.....όχι μόνο επιφανειακά....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να μάθετε γυναίκες να κοιτάτε τον άντρα ποιό βαθιά.....όχι μόνο επιφανειακά....

καλα οκ ταλε ντιαρ
οχι οτι εισαι λαθος
αλλα μην με πεις οτι κ οι ανδρες κοιτανε πιο βαθια τις γυναικες
τον πωπο κ το μπαλκονι κοιτανε *P
επιφανειακοι αμφοτεροι.. οι επιφανειες αλλαζουν μονο σε καθε περιπτωση χαχαχα

Επισκέπτης
υπάρχουν...απλά δεν τους βλέπετε, ή δεν τους εκτιμάτε.....και σου μιλώ εκ πείρας

Μην νομίζεις ότι δεν τους βλέπουμε, αλλα δεν μας βλέπουν
έχω καταλάβει ότι μιλάς εκ πείρας, άλλωστε μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που απαντάει κάποιος, αν έχει η όχι εμπειρίες  ;)

και εγώ αγρίμι που θα βρω μια τέτοια γυναίκα?.....ε?..

Που θα βρείς??? Μπορεί να είναι k διπλα σου, όπως μπορεί να είναι k διπλα μου, απλά πρέπει να ανοίξουμε τα ματια... της καρδιας  :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μην νομίζεις ότι δεν τους βλέπουμε, αλλα δεν μας βλέπουν
έχω καταλάβει ότι μιλάς εκ πείρας, άλλωστε μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που απαντάει κάποιος, αν έχει η όχι εμπειρίες  ;)

Που θα βρείς??? Μπορεί να είναι k διπλα σου, όπως μπορεί να είναι k διπλα μου, απλά πρέπει να ανοίξουμε τα ματια... της καρδιας  :)
μωρέ καλά τα λες....αλλά θέλει και τύχη....βλέπεις λίγοι/ες υπάρχουν.....εγω απλά δεν έχω χάσει την ελπίδα ακόμα....ψάχνω και που θα μου πάει...θα βρεθεί,ελπίζω σύντομα...

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να μην κλαιγομαστε μονο σιγουρα και καποιοι αν οχι οι περισσοτεροι απο μας θα ειχαμε καποτε βρει κατι καλο και θα το αφησαμε ή θα το πληγωσαμε και ενδεχομενως να μπλεξαμε και με κατι πολυ χειροτερο μετα,ετσι δεν ειναι?ο πρωτος αναμαρτητος τω λιθω βαλετω δε λενε οι παπαδες?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μωρέ καλά τα λες....αλλά θέλει και τύχη....βλέπεις λίγοι/ες υπάρχουν.....εγω απλά δεν έχω χάσει την ελπίδα ακόμα....ψάχνω και που θα μου πάει...θα βρεθεί,ελπίζω σύντομα...
Και εγω στο ευχομαι να την βρεις συντομα γιατι αν κρινω απο το νικ σου τα περιθωρια στενευουν   :2funny:

Επισκέπτης
για να μην κλαιγομαστε μονο σιγουρα και καποιοι αν οχι οι περισσοτεροι απο μας θα ειχαμε καποτε βρει κατι καλο και θα το αφησαμε ή θα το πληγωσαμε και ενδεχομενως να μπλεξαμε και με κατι πολυ χειροτερο μετα,ετσι δεν ειναι?

πολυ σωστος φιλε,τα ειπες ολα..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
για να μην κλαιγομαστε μονο σιγουρα και καποιοι αν οχι οι περισσοτεροι απο μας θα ειχαμε καποτε βρει κατι καλο και θα το αφησαμε ή θα το πληγωσαμε και ενδεχομενως να μπλεξαμε και με κατι πολυ χειροτερο μετα,ετσι δεν ειναι?
Οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom