Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γάμησέ τα φίλε. για τον περσόνα και (απ' ό,τι βλέπω και) την οχιά, όποιος έχει κάτω από 300 μηνύματα είναι κλώνος. όπως έχω ξαναγράψει, και στον ύπνο τους κλώνους πρέπει να βλέπουν αυτοί

Για μενα παντως ολοι ειναι νεα μελη...μεχρι αποδιξεως του αντιθετου!

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετο!!!!!!!!!!!
κλωνους λετε οσους εχουν λιγες απαντησεις?

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω σε οσους δεν λενε βλακειες.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
......και σκεφτόμουνα τι θα λέει τώρα η bite διαβάζοντας αυτό. Μάλλον θα 'χει σκάσει στα γέλια πάλι......
Εμείς να δεις πως γελάμε με όλες τις γκόμενες που έχουν γίνει μέλη σε αυτό το μπουρδέλο.

Off topic είμαι το ξέρω, αλλά να πω και κάτι τελευταίο. Το να γίνονται δεκάδες posts το πρωί, μήπως δείχνει και κάτι για την παραγωγικότητα αυτής της χώρας; Λέω τώρα μήπως;
Απολύτως τίποτα δεν δείχνει, γιατί εδώ μέσα εκτός από άνεργους και φοιτητές, μπαίνουν και άτομα που δουλεύουν νύχτα, οπότε κωλοβαράνε το πρωί όπως καταλαβαίνεις.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ασχετο!!!!!!!!!!!
κλωνους λετε οσους εχουν λιγες απαντησεις?

Κλωνος ειναι αυτος που απο μικρος ηθελε να αρεσει σε ολους με αποτελεσμα να θελει να γινει κλοουν.Επειδη ομως απετυχε στην σχολη κλοουν αποφασησε να ασχοληθει με το διαδικτυο που ομως δεν υπαρχουν κλοουν αλλα κλωνοι.Φανηκε καλη ιδεα λοιπον να προσπαθει να γινει αρεστος ως κλωνος αντι για κλοουν που ηταν το ονειρο του.Με λιγα λογια σε ολους αρεσουν τα μακαρονια ΜΙΣΚΟ επειδη μας ειχαν σπασει τα αρχιδια με την ηλιθια διαφημιση τους!!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Δεν το είχα προσέξει το Θρεντ και το διάβασα από την αρχή...

Άντεξα ? Ω ναι !!! :rockon:

Κατ' αρχήν μην είστε αναιδείς με το Αγριμάκι που είναι εντάξει, φιλαράκι τσατόβιο... Νομίζω και οι πιο χαζοί κατάλαβαν οτι είναι εντάξει από τις ήπιες (ως ανύπαρκτες) αντιδράσεις της σε προσβολές (ενίοτε χυδαίες)...

Και τέλος... σελίδες επί σελίδων, πληκτρολογήσεις, εντάσεις, κακίες, θρεντ, ξινισμένα μούτρα, αποτυχημένα καμάκια, κόντρα-θρεντ, ελλεηνίδες, χυλόπιτες, fun club...

Όλα αυτά μοιραία θα εκλείψουν
μπουρδέλα για γυναίκες σαν ανοίξουν...
:-*

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μ' αρέσει που οι γυναίκες εδώ βλέπουν κάτι σαν αυτό και γελάνε.
Τέτοιο site απόλυτη παράκρουση μόνο στην Ελλάδα των Ελλέηνων & των Ελλεηνίδων πρέπει να υπάρχει (sorry αλλά για την κατάντια μας φταίνε και τα δύο φύλα, περισσότερο φυσικά οι γυναίκες).  :dancing: Στο ίδιο site με γαμήσια, τσιμπούκια - μπινελικώματα η οχιά τον δείνα κλπ - υπάρχει και thread για τον Νίτσε. Πραγματικά μοναδική περίπτωση στην υδρόγειο. 

Χεχεχε.Ίσως αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δίνετε βάση το τι θα πούν οι άλλλοι.Πρέπει να είμαστε αρρεστοί πάντα στους άλλους. Τι θα πει η μια και τι θα πεί η άλλη.Να φορέσουμε αυτά τα ρούχα για να αρέσουμε,να βγαίνουμε εκεί που είναι 'ιν', και να ακολουθούμε κανόνες που λένε στα περιοδικά. Έχετε δει μήπως τις κοπελίτσες που γράφουν τα άρθρα στα περιοδικά?Καλύτερα να μην......

Βέβαια όποιος δεν ακολουθεί αυτούς τους κανόνες είναι παρακμιακός, τελειωμένος, φτωχομπινές κτλ, και φυσικά για αυτούς,  εμείς που πληρώνουμε πουτάνες ήμαστε για γέλια και όλα τα προηγούμενα μαζί.

Πας σε στριπτιζάδικα και όχι  πρώτο τραπέζι (για να σε δουν) στον Πετρέλη? Είσαι για γέλια!!!Μέχρι βέβαια οπού κάποιοι μαλάκες και μαλακισμένες ,άβγαλτοι, γράψανε κάποια άρθρα στα περοδικά  για τα στριπτηζάδικα και τότε γίνανε και αυτά κάπως πιο mainstream, συρρέανε γυναικοπαρέες και λοιποί μαϊντανοί, για να συμμετάσχουν στην καινούρια μόδα και να είναι 'ιν' και αυτοί!!!

Όλα τα παραπάνω τα καταρρίπτει το εν λόγω site.Με τις συζητήσεις περι πολιτικής,ιστορίας, φιλοσοφίας κτλ αποδεικνύεται τελικά οτι μπορεί και εδώ να υπάρχουν άτομα μορφωμένα, όχι και τόσο ρηχά,  φτωχομπινεδιάρικα και 'τελειωμένα' που όλοι νομίζανε.

Στην ερώτηση "Που πήγαν οι άντρες", θα απαντούσα ότι οι άντρες που περιγράφονται  με τα κριτήρια των περιοδικών και της τηλεόρασης δεν ξέρω που πάνε αλλά δεν είναι σίγουρα εδώ (ακόμα). Εδώ έχει σεξουαλικά ενεργούς άνδρες (με εξαιρέσεις σε λίγα θρέντ, :2funny: )που μπορεί και να κοιτάνε να περνάνε καλά όπως αυτοί ξέρουν και να μην κάνουν αυτά που τους επιβάλλουν οι άλλοι.

Θέλεις να σου κολλάνε στα μπαρ και εκεί που βγαίνεις? Δείξε οτι είσαι διαθέσιμη.Κοίτα κάποιον που σου αρέσει και χαμογέλα του, δείξε του οτι γουστάρεις και θα έρθει. Αν δεν έρθει ή δεν γουστάρει  δεν σημαίνει οτί είναι και gay.

Αλλά συνήθως ξέρεις τι γίνεται? Όσο και να προσπαθείς ποτέ δεν θα είσαι αρρεστός/ή σε όλους!! Να ξέρεις οτι το μοναδικό άτομο που πρέπει να γοητεύεις κάθε μέρα και να τα έχεις καλά,  είναι ο εαυτός σου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μ' αρέσει που οι γυναίκες εδώ βλέπουν κάτι σαν αυτό και γελάνε. Πραγματικά το βρίσκω συναρπαστικό αυτό. Διάβασα ένα review της προάλλες και έλεγε ο τύπος "έχυσα βυζάρες με 80 ευρώ" και σκεφτόμουνα τι θα λέει τώρα η bite διαβάζοντας αυτό. Μάλλον θα 'χει σκάσει στα γέλια πάλι.  :2funny:

βρε πριστινε βρε πριστινε...
1. ουτε καν διαβαζω τις κριτικες οποτε δεν θα πεφτα πανω σε κατι τετοιο που λες
κ
2. αυτο που μαλλον? δεν καταλαβες ειναι οτι δεν γελαω κ δεν σχολιαζω κοροιδευτικα τπτ κ κανενα αμα δεν τα θελει ο πωπος του κ δεν γραφει οτι να ναι εδω μεσα (βλ. κλικες κ κλωνοι)
γιατι να γελαγα δλδ με το ποστ του ζωρζ? (κ αλλα παρομοια?) ισα ισα μερικες φορες προβληματιζομαι κ αλλες παραξενευομαι η αληθεια ειναι..
οποτε παψε επιτελους να με αναφερεις σε ποστς σου, ετσι στο ασχετο, βγαζοντας αυθαιρετα συμπερασματα για το πως κινουμαι εδω μεσα (ειναι η 2η φορα που το κανεις)

Εμείς να δεις πως γελάμε με όλες τις γκόμενες που έχουν γίνει μέλη σε αυτό το μπουρδέλο.

μαλιστα. τωρα τι να σε πω..  :rolleyes:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
είδες καμιά αγγελία πουθενά,
να ζητείται προσωπικό, full/part time?

Στα σοβαρα, αυτό που είπες δεν θα γίνει εύκολα, σε επίπεδο όπως για τους άντρες.
Άλλες ορμόνες οδηγούν τις γυναίκες και άλλες τους άντρες...

Όλα αυτά μοιραία θα εκλείψουν
μπουρδέλα για γυναίκες σαν ανοίξουν...
:-*

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χεχεχε.Ίσως αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δίνετε βάση το τι θα πούν οι άλλλοι.Πρέπει να είμαστε αρρεστοί πάντα στους άλλους. Τι θα πει η μια και τι θα πεί η άλλη.Να φορέσουμε αυτά τα ρούχα για να αρέσουμε,να βγαίνουμε εκεί που είναι 'ιν', και να ακολουθούμε κανόνες που λένε στα περιοδικά. Έχετε δει μήπως τις κοπελίτσες που γράφουν τα άρθρα στα περιοδικά?Καλύτερα να μην......

Βέβαια όποιος δεν ακολουθεί αυτούς τους κανόνες είναι παρακμιακός, τελειωμένος, φτωχομπινές κτλ, και φυσικά για αυτούς,  εμείς που πληρώνουμε πουτάνες ήμαστε για γέλια και όλα τα προηγούμενα μαζί.

Πας σε στριπτιζάδικα και όχι  πρώτο τραπέζι (για να σε δουν) στον Πετρέλη? Είσαι για γέλια!!!Μέχρι βέβαια οπού κάποιοι μαλάκες και μαλακισμένες ,άβγαλτοι, γράψανε κάποια άρθρα στα περοδικά  για τα στριπτηζάδικα και τότε γίνανε και αυτά κάπως πιο mainstream, συρρέανε γυναικοπαρέες και λοιποί μαϊντανοί, για να συμμετάσχουν στην καινούρια μόδα και να είναι 'ιν' και αυτοί!!!

Όλα τα παραπάνω τα καταρρίπτει το εν λόγω site.Με τις συζητήσεις περι πολιτικής,ιστορίας, φιλοσοφίας κτλ αποδεικνύεται τελικά οτι μπορεί και εδώ να υπάρχουν άτομα μορφωμένα, όχι και τόσο ρηχά,  φτωχομπινεδιάρικα και 'τελειωμένα' που όλοι νομίζανε.

Στην ερώτηση "Που πήγαν οι άντρες", θα απαντούσα ότι οι άντρες που περιγράφονται  με τα κριτήρια των περιοδικών και της τηλεόρασης δεν ξέρω που πάνε αλλά δεν είναι σίγουρα εδώ (ακόμα). Εδώ έχει σεξουαλικά ενεργούς άνδρες (με εξαιρέσεις σε λίγα θρέντ, :2funny: )που μπορεί και να κοιτάνε να περνάνε καλά όπως αυτοί ξέρουν και να μην κάνουν αυτά που τους επιβάλλουν οι άλλοι.

Θέλεις να σου κολλάνε στα μπαρ και εκεί που βγαίνεις? Δείξε οτι είσαι διαθέσιμη.Κοίτα κάποιον που σου αρέσει και χαμογέλα του, δείξε του οτι γουστάρεις και θα έρθει. Αν δεν έρθει ή δεν γουστάρει  δεν σημαίνει οτί είναι και gay.

Αλλά συνήθως ξέρεις τι γίνεται? Όσο και να προσπαθείς ποτέ δεν θα είσαι αρρεστός/ή σε όλους!! Να ξέρεις οτι το μοναδικό άτομο που πρέπει να γοητεύεις κάθε μέρα και να τα έχεις καλά,  είναι ο εαυτός σου.

Φιλε μου ετσι οπως τα λες ειναι εχεις πολυ δικιο,αλλα δυστυχως δεν εχει ξυπνησει ο κοσμος να δει τι παραμυθα τον ταιζουν απο μικρο και συνεχιζουν ακαθεκτοι να το κανουν και απο πισω βρισκεται παντα σχεδον το χρημα και πατανε πανω σε ολα τα ανθρωπινα ενστικτα χαμερπη ή οχι(μιμητισμος,αναγκη να ανηκεις καπου,μανια εξουσιας,ανασφαλειες,αγνοια)και γενικα λιγοι ζουν αληθινα οπως αυτοι θελουν και καλα κανουν γιατι γραφουν στ'αρχιδια τους ολη αυτη την κακοπροαιρετη και κακοηθη πλυση εγκεφαλου!για μενα must πρεπει να ειναι αυτο που ικανοποιει τον καθενα με την προυποθεση οτι δε βλαπτει βεβαια τους αλλους!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Γεια σου Yorgos.
Μπορείς να μου πεις γιατί γελάτε με όλες τις γκόμενες που έχουν γίνει μέλη εδώ;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γεια σου Yorgos.
Μπορείς να μου πεις γιατί γελάτε με όλες τις γκόμενες που έχουν γίνει μέλη εδώ;

ΙΜΗΟ, το θεωρώ αστείο. Θεωρώ ότι δεν κολλάει πουθενά, εκτός εάν υπάρχουν ειδικοί λόγοι.

Αλλά μου κάνει εντύπωση να βολτάρουν γυναίκες ερασιτέχνες σε αντρικούς χώρους και ειδικότερα χώρους τους οποίους οι γυναίκες συνήθως δεν εγκρίνουν. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα βέβαια και όχι απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Νομίζω πως έχω το δικαίωμα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΙΜΗΟ, το θεωρώ αστείο. Θεωρώ ότι δεν κολλάει πουθενά, εκτός εάν υπάρχουν ειδικοί λόγοι.

Αλλά μου κάνει εντύπωση να βολτάρουν γυναίκες ερασιτέχνες σε αντρικούς χώρους και ειδικότερα χώρους τους οποίους οι γυναίκες συνήθως δεν εγκρίνουν. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα βέβαια και όχι απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Νομίζω πως έχω το δικαίωμα!

IMHO - δεν ξέρω τι σημαίνει! :)
Έπειτα, αν θες να είμαι ειλικρινής, μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μία γυναίκα μη-ερασιτέχνη να βλέπει πώς σκέφτεται ο ανδρικός εγκέφαλος και ποια είναι τα πράγματα που γουστάρει. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα μάθει, αν όχι εδώ;
Όπως λες πάντως κι εσύ, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να γραφτεί εδώ, που δε θα αναφέρω ίσως γιατί δεν τους ξέρω, ίσως γιατί δεν έχει νόημα.
Στο συλλογισμό σου έχεις λογική κ δίκιο και φυσικά έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θέλεις, εγώ απλά ρώτησα διότι είχα απορία.
Τώρα για το ότι οι γυναίκες δεν εγκρίνουν τους συγκεκριμένους χώρους, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι :) Αν θέλουν μπορούν να εθελοτυφλούν, όμως όλα αυτά υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε και στην καθημερινότητά μας.
Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιώργος.....
και γω της αυτής αποψης ήμουνα.......
Η ΟΧΙΑ που έχει έρθει τυχαία μαζί μου ορισμένες φορές σε κωλόμπαρο με έχει στείλει αδιάβαστο για το πόσο γρήγορα οι καριόλες θηλυκές μαθαίνουν πράγματα που πολλοί πεοφέροντες δεν τα μαθαίνουν ποτέ........
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γιώργος.....
και γω της αυτής αποψης ήμουνα.......
Η ΟΧΙΑ που έχει έρθει τυχαία μαζί μου ορισμένες φορές σε κωλόμπαρο με έχει στείλει αδιάβαστο για το πόσο γρήγορα οι καριόλες θηλυκές μαθαίνουν πράγματα που πολλοί πεοφέροντες δεν τα μαθαίνουν ποτέ........
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
οταν λες τυχαια τι εννοεις?
βρεθηκατε στο δρομο και ειπατε να πατε σε κανα κωλομπαρο? :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είπαμε...απόψεις όπως κωλότρυπες.

Αφήστε με να γελάω ρε παιδιά όμως...μην μου τη λέτε!

[InMyHumbleOpinion]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οταν λες τυχαια τι εννοεις?
βρεθηκατε στο δρομο και ειπατε να πατε σε κανα κωλομπαρο? :2funny: :2funny: :2funny:

Μην αγνοείτε την δύναμη της τύχης....είναι τυφλή και αυτή όπως ο έρωτας και η δικαιοσύνη.

xe xe xe

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom