Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
>>Πού πήγαν οι άντρες;
Πήγαν για καφέ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αντι για.. :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:, αρχισες τις προσκλησεις για πριβε ?

Τωρα θα δεις... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

μα αυτοι μου ειπαν... να αρνηθω? να ειμαι αγενης κ να παρω το στριπ μποι? *P

αν ειναι να με βαρατε ομως... παω για φραπε.. απ αυτον με τη ζαχαρη το γαλα το νεσκαφε κ το σεικερ :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μα αυτοι μου ειπαν... να αρνηθω? να ειμαι αγενης κ να παρω το στριπ μποι? *P

αν ειναι να με βαρατε ομως... παω για φραπε.. απ αυτον με τη ζαχαρη το γαλα το νεσκαφε κ το σεικερ :2funny:

Α όλα κι όλα. Ο καφές είναι κερασμένος. Είπαμε.... μη χαλάς τις φαντασιώσεις κάποιων :2funny:

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Κοιτα 2 τα τινα και χωρις καμια κακη προδιαθεση ειλικρινα

α) η εισαι η μαρια η ασχημη οποτε ειναι λογικο
β) η εισαι πολυ ομορφη οποτε παλι ειναι λογικο λιγοι ειναι αυτοι που εχουν το θαρρος να την πεσουν σε μια ομορφη κοπελα/γυναικα

δεν εξηγειτε αλλιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom