Προτείνω να διαβάσεις ολόκληρο τον διάλογο.
Από εκεί και πέρα, το τι πιστέυω εγώ και το τι τελικά κάνετε εσείς (οι χαραμάδες) είναι άσχετα θέματα μεταξύ τους.
Εννοώ...δικαίωμα σας να μπαίνετε όπου θέλετε και δικαίωμά μου να το βρίσκω αστείο ή όχι.
Ευτυχώς εδώ, δεν είμαστε στην Κίνα να επιβάλλονται πράγματα.
Cher Georges, μόνο ένα πράγμα θέλω να πω.
Εσένα, ως άντρα, θα σου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον να μπεις σε ένα γυναικείο σάιτ ας πούμε κοσμοπόλιταν (που είδα εδώ στο σάιτ θρεντ προ ολίγων ημερών) ή σε άλλο με κουζινομαγειρέματα, γυναικολογικά θέματα και δε συμμαζεύεται;
Πιστεύεις ότι πέρα από πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο στα 2 τελευταία που αναφέρω (για το πρώτο δε μιλώ καν), μπορείς να κάνεις χαβαλέ ή να γελάσεις;
Εγώ προσωπικά στην ιδέα και μόνο βαριέμαι. Φαντάσου ότι είμαι και γυναίκα και βαριέμαι. Θέλω να πω ότι δεν έχω και επιλογές.
Επίσης, στη ζωή μου έχω καταλήξει πως καλύτεροι συνομιλητές είναι οι άντρες παρά οι γυναίκες και έτσι προτιμώ να συναναστρέφομαι με άντρες.
Το καλό που έχει αυτό το σάιτ, είναι ότι πέρα από τον τίτλο του και τις αντίστοιχες πληροφορίες του, έχει θέματα πολιτικο-κοινωνικά, υγείας, αθλητικά κτλ. και εν πάσει είναι πιο ωραίο να μην περιορίζεσαι σε συγκεκριμένη θεματολογία, όπως επίσης να έχεις κάτι για όλα τα γούστα. Χαβαλέ, σοβαρότητα, επίπεδο, επίπεδο-υπόγειο κτλ.
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλά να σου δείξω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν έχεις εξετάσει.
Και κάτι ακόμη: καταλαβαίνω πως πολλές φορές η γυναικεία παρουσία σε κάποια θέματα του σάιτ όχι απλώς περιττεύει αλλά είναι και άστοχη. Όταν νιώθω ότι δε με παίρνει απλά δεν απαντώ.