Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ζωρζ ειλικρινα πιστευεις οτι θα ξανακανω την ιδια αυτη συζητηση? :P
μας γυρνας 1.5 ? χρονο πριν
αποφασισες να δηλωσεις -ξανα- το ποσο αστειες σου φαινονται οι παρουσιες μας εδω μεσα κ τι ανεξηγητο που ειναι.. παραδοξο οσο να πεις :rolleyes:
στον επομενο τονο θα ψαχνομαστε αν ειμαστε κ κλωνοι/ανδρες/γουοτεβερ? αναρωτιεμαι :P
κατα κει παμε *P (δαφνι.. *P )

Προτείνω να διαβάσεις ολόκληρο τον διάλογο.

Από εκεί και πέρα, το τι πιστέυω εγώ και το τι τελικά κάνετε εσείς (οι χαραμάδες) είναι άσχετα θέματα μεταξύ τους.

Εννοώ...δικαίωμα σας να μπαίνετε όπου θέλετε και δικαίωμά μου να το βρίσκω αστείο ή όχι.

Ευτυχώς εδώ, δεν είμαστε στην Κίνα να επιβάλλονται πράγματα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στο τσατ είμαστε αλλά πέφτει συνέχεια γι'αυτό δε μας βλέπετε!!! :dancing: :dancing: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Από εκεί και πέρα, το τι πιστέυω εγώ και το τι τελικά κάνετε εσείς (οι χαραμάδες) είναι άσχετα θέματα μεταξύ τους.

Εννοώ...δικαίωμα σας να μπαίνετε όπου θέλετε και δικαίωμά μου να το βρίσκω αστείο ή όχι.

φυσικα δικαιωμα σου
να γελας οσο θες. κανει καλο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Cher Georges, μόνο ένα πράγμα θέλω να πω.
Εσένα, ως άντρα, θα σου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον να μπεις σε ένα γυναικείο σάιτ ας πούμε κοσμοπόλιταν (που είδα εδώ στο σάιτ θρεντ προ ολίγων ημερών) ή σε άλλο με κουζινομαγειρέματα, γυναικολογικά θέματα και δε συμμαζεύεται;
Πιστεύεις ότι πέρα από πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο στα 2 τελευταία που αναφέρω (για το πρώτο δε μιλώ καν), μπορείς να κάνεις χαβαλέ ή να γελάσεις;
Εγώ προσωπικά στην ιδέα και μόνο βαριέμαι. Φαντάσου ότι είμαι και γυναίκα και βαριέμαι. Θέλω να πω ότι δεν έχω και επιλογές.
Επίσης, στη ζωή μου έχω καταλήξει πως καλύτεροι συνομιλητές είναι οι άντρες παρά οι γυναίκες και έτσι προτιμώ να συναναστρέφομαι με άντρες.
Το καλό που έχει αυτό το σάιτ, είναι ότι πέρα από τον τίτλο του και τις αντίστοιχες πληροφορίες του, έχει θέματα πολιτικο-κοινωνικά, υγείας, αθλητικά κτλ. και εν πάσει είναι πιο ωραίο να μην περιορίζεσαι σε συγκεκριμένη θεματολογία, όπως επίσης να έχεις κάτι για όλα τα γούστα. Χαβαλέ, σοβαρότητα, επίπεδο, επίπεδο-υπόγειο κτλ.
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλά να σου δείξω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν έχεις εξετάσει.

Και κάτι ακόμη: καταλαβαίνω πως πολλές φορές η γυναικεία παρουσία σε κάποια θέματα του σάιτ όχι απλώς περιττεύει αλλά είναι και άστοχη. Όταν νιώθω ότι δε με παίρνει απλά δεν απαντώ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλά να σου δείξω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν έχεις εξετάσει.

Κουβέντα να γίνεται. Ελάχιστα πράγματα παίρνω σοβαρά στην ζωή μου, και ειδικότερα στον ελεύθερο χρόνο μου, οπότε δεν έχεις και άδικο, δεν το έχω εξαντήσει το θέμα, ίσως επειδή προτιμώ να γελώ, πράγμα καλό όπως παραδεχόμαστε όλοι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κουβέντα να γίνεται. Ελάχιστα πράγματα παίρνω σοβαρά στην ζωή μου, και ειδικότερα στον ελεύθερο χρόνο μου, οπότε δεν έχεις και άδικο, δεν το έχω εξαντήσει το θέμα, ίσως επειδή προτιμώ να γελώ, πράγμα καλό όπως παραδεχόμαστε όλοι.

ΟΚ σεβαστόν και δεκτόν :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Lewn...

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλα εκαναν και δεν ηρθαν!1000 μπραβο απο εμενα!Αν σου αρεσε καποιος τοσο,ας πηγαινες εσυ!Αμαν πια,για την καταντια των γυναικων σημερα ευθυνομαστε εμεις.Διαφωνω απολυτα με το "ο αντρας ειναι ο κυνηγος",πανε ολα τα λιγουρια και ψωνιζουν την καθε σαυρα.Προσωπικα εχω βαρεθει να ακουω απο φιλους να τρωνε χυλοπιτες και μαλιστα με τον χειροτερο τροπο,ενω η προσεγγιση ηταν ευγενικη.Μαλιστα μια ειπε στον αλλο "Σπασε!" ενω πιο πριν ανταλλασσαν ματιες!Προσφατα που ημουν σε ενα μαγαζι,ηταν 2 κοπελιες που καθοντουσαν διπλα μας,οι οποιες επαιζαν με τους αντρες.9 χυλοπιτες σε μια βραδια εριξαν και γελουσαν μεταξυ τους!Εχω δει πολλες να καρφωνονται,θυμαμαι μια περιπτωση μαλιστα με μια κορυφαια ψηλη ξανθια κλπ που ειχε παθει αυχενικο απο το να γυριζει και να κοιταει...φυσικα και δεν πηγα!Που ξερω γω οτι δεν "επαιζε";Και δεν ειμαι ο τυπος που θα φαει χυλοπιτα και θα πει,"ελα μωρε,στ αρχ%^ια μου".Γουσταρεις κυρα μου,ελα!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα μην παμε εμεις να σας την πεσουμε κιολας..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το καμάκι δεν είναι για να το παίρνουμε σοβαρά, είναι για να το απολαμβάνουμε.

+ 1000 Giveittome. Απλά η Ελληνίδα δεν έχει φτάσει ακόμη στη φάση να απολαμβάνει το καμάκι (σε 20-30 χρόνια ίσως). Είναι ακόμη στη φάση της πρώτης μεγάλης σεξουαλικής της απελευθέρωσης, πηδάει όσους άντρες γουστάρει αλλά τα μυαλά της είναι πίσω και νοιώθει ενοχές που πηδάει πολλούς, μην την πούνε πουτάνα!

Προσωπικά απολαμβάνω το φλερτ με τις ξένες. Έχουν περάσει πριν κάτι δεκαετίες τη φάση που περνάνε οι Ελληνίδες σήμερα, είναι πολύ πιο απελευθερωμένες στο μυαλό, ισορροπημένες και συμφιλιωμένες με τον άντρα. Το φλερτ με Ελληνίδα στο 90% των περιπτώσεων καταλήγει σε μίζερη, ξυνή φάση - αλλά πια είμαι προετοιμασμένος και γι' αυτό και έχω μάθει να το απολαμβάνω με το δικό μου τρόπο.     

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom