το να βρεις κατι καλο δεν ειναι θεμα ηλικιας,ειναι θεμα τυχης περισσοτερο αλλα να ξερεις και τι θες να βρεις.να κοιτας εκει που θες να πας γιατι αλλιως θα πας εκει που κοιτας!κι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.αυτο σημαινει οτι αν ασχολεισαι ολο με τα κακως κειμενα και με τα ζωα,θα δηλητηριαζεις τη ζωη σου και την ψυχολογια σου και δε θα βρεις κι αυτο που θες.προσπερνας χωρις πολλα πολλα,και πας στην επομενη,χωρις το να βρεις το αλλο σου μισο να γινει σκοπος της ζωης σου γιατι χανεις και πολλα αλλα καλα της ζωης και δε ζεις πληρως.αν βρεθει καλως αν οχι παλι καλως ολα μια ιδεα ειναι κι η ζωη πολυ μικρη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Το άκρον άωτον της ανοησίας:
Να κάθεσαι όλη μέρα σ' έναν υπολογιστή και να νομίζεις ότι θα λύσεις το πρόβλημα των σχέσεων των δύο φύλων!!!
Να κάθεσαι όλη μέρα σ' έναν υπολογιστή και να νομίζεις ότι θα λύσεις το πρόβλημα των σχέσεων των δύο φύλων!!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ο άντρας αγάπη μου ξεχωρίζει για δύο πράγματα...α] το μυαλό του και β] η καρδιά του.....όποιος ταχει αυτά καθώς και όποιος σέβεται τα θέλω,την προσωπικότητα,την προσωπική ελευθερία, την γνώμη της συντρόφου του και μπορεί να εισπράξει τα ίδια....αυτός έιναι πραγματικά άντρας..και όχι όποιος πηδάει 10 φορές την ημερα και τον έχει 55 πόντους.....απλά...
+100000000000000000000000
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θα γινετε γκευ ή θ αυτοκτονησετε?
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΖήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΘα χαθούν οριστικά οι άντρες αν συνεχίσετε να κάνετε μαλακίες στη ζωή σας...
Siasia εσύ δεν υπάρχεις κανΖήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εσένα δε σου απαντάω γιατί σε συμπαθώ....θα γινετε γκευ ή θ αυτοκτονησετε?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ευτυχως γιατι πληγωνομαι κ ευκολα *P
Περπατάω στο δρόμο να συναντήσω την παρέα μου σ'ενα μαγαζι και μπροστά μου είναι 3 γκομενες που συζητούσαν :
-Εγώ δε θελω σχέση με μεγάλο σε ηλικία αντρα , γιατί μετα απο λίγο καιρο σκεφτεται για σοβαρή σχέση και αρραβώνες. Εγώ θέλω ενα 22-23 χρονων για να περναω καλά.
Εγώ έκπληκτος απο αυτά που ακούω , κάνω την επιθεση μου για να τις πλησιασω... Φυσικά έφυγαν λες και πήγα να τις βιάσω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ
-Εγώ δε θελω σχέση με μεγάλο σε ηλικία αντρα , γιατί μετα απο λίγο καιρο σκεφτεται για σοβαρή σχέση και αρραβώνες. Εγώ θέλω ενα 22-23 χρονων για να περναω καλά.
Εγώ έκπληκτος απο αυτά που ακούω , κάνω την επιθεση μου για να τις πλησιασω... Φυσικά έφυγαν λες και πήγα να τις βιάσω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ
Θέλω να αποκαλύψω υπευθυνως οτι οι αντρες ειναι μαζεμένοι παραδίπλα στο χωριο και παιζουν διαφορα παιχνιδια μεταξύ τους.Αποφευγουν να απομακρύνονται διότι οι γυναίκες δαγκώνουν.Η απουσία τους δε λείπει πολυ,ότι οι περισσότερες γυναικες αλλαζουν σασί και γίνονται αντρες.Φέρονται σαν αντρες,μυρίζουν σαν αντρες και χτυπανε αλύπητα οτιδήποτε και οπουδήποτε κρίνουν οτι πρεπει να χτυπηθει.Αυτο το βιολί μαλλον θα συνεχιστει για καιρό ακόμη και ειδικοι αναλυτες εκτιμουν οτι οι αντρες θα εξαφανιστούν απο τον πλανητη σαν τους τυπογράφους.Οι γυναικες θα τα κανουν ολα μονες τους.Το ερωτημα ειναι,τους αρεσει αυτο...;;;
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
θα αυτοκτονήσουμε φυσικά!θα γινετε γκευ ή θ αυτοκτονησετε?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπάιτ..θα πάρω βράχο...σύνελθε πρωτού τα πάρω και ξεχάσω ότι είμαι κύριος....[συνώνυμο του μαλάκας].....θα γινετε γκευ ή θ αυτοκτονησετε?
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Και εγω στο ευχομαι να την βρεις συντομα γιατι αν κρινω απο το νικ σου τα περιθωρια στενευουν
Το nick του Τάλου δε λέει τίποτα πλέον...Είναι ιστορικής αξίας πιά
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
φταίω εγω ρε που δεν σας ......όταν είσαστε μικροί για να με ΄σεβεστε τώρα....Το nick του Τάλου δε λέει τίποτα πλέον...Είναι ιστορικής αξίας πιά
Μ' αρέσει που οι γυναίκες εδώ βλέπουν κάτι σαν αυτό και γελάνε. Πραγματικά το βρίσκω συναρπαστικό αυτό. Διάβασα ένα review της προάλλες και έλεγε ο τύπος "έχυσα βυζάρες με 80 ευρώ" και σκεφτόμουνα τι θα λέει τώρα η bite διαβάζοντας αυτό. Μάλλον θα 'χει σκάσει στα γέλια πάλι.Και αν θέλει μόνο να γαμήσει, όχι απλά λέει γάμησέ το, αλλά παραγγέλνει και μία καλή βίζιτα, ευχαριστιέται το γαμήσι, δεν πήζει στην τρίχα και το βασικότερο, μόλις τελειώσει, η γκόμενα φεύγει.
Πραγματικά το βρίσκω αξιοπερίεργο και συναρπαστικό να διαβάζω διάφορα (χύμα όλα, αργκό Τρούμπα, δε τρέχει τίποτα) και παράλληλα φιλοσοφική συζήτηση για το που πάνε οι ανθρώπινες σχέσεις.
Τέτοιο site απόλυτη παράκρουση μόνο στην Ελλάδα των Ελλέηνων & των Ελλεηνίδων πρέπει να υπάρχει (sorry αλλά για την κατάντια μας φταίνε και τα δύο φύλα, περισσότερο φυσικά οι γυναίκες). Στο ίδιο site με γαμήσια, τσιμπούκια - μπινελικώματα η οχιά τον δείνα κλπ - υπάρχει και thread για τον Νίτσε. Πραγματικά μοναδική περίπτωση στην υδρόγειο.
Off topic είμαι το ξέρω, αλλά να πω και κάτι τελευταίο. Το να γίνονται δεκάδες posts το πρωί, μήπως δείχνει και κάτι για την παραγωγικότητα αυτής της χώρας; Λέω τώρα μήπως;
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μ' αρέσει που οι γυναίκες εδώ βλέπουν κάτι σαν αυτό και γελάνε. Πραγματικά το βρίσκω συναρπαστικό αυτό. Διάβασα ένα review της προάλλες και έλεγε ο τύπος "έχυσα βυζάρες με 80 ευρώ" και σκεφτόμουνα τι θα λέει τώρα η bite διαβάζοντας αυτό. Μάλλον θα 'χει σκάσει στα γέλια πάλι.
Πραγματικά το βρίσκω αξιοπερίεργο και συναρπαστικό να διαβάζω διάφορα (χύμα όλα, αργκό Τρούμπα, δε τρέχει τίποτα) και παράλληλα φιλοσοφική συζήτηση για το που πάνε οι ανθρώπινες σχέσεις.
Τέτοιο site απόλυτη παράκρουση μόνο στην Ελλάδα των Ελλέηνων & των Ελλεηνίδων πρέπει να υπάρχει (sorry αλλά για την κατάντια μας φταίνε και τα δύο φύλα, περισσότερο φυσικά οι γυναίκες). Στο ίδιο site με γαμήσια, τσιμπούκια - μπινελικώματα η οχιά τον δείνα κλπ - υπάρχει και thread για τον Νίτσε. Πραγματικά μοναδική περίπτωση στην υδρόγειο.
Off topic είμαι το ξέρω, αλλά να πω και κάτι τελευταίο. Το να γίνονται δεκάδες posts το πρωί, μήπως δείχνει και κάτι για την παραγωγικότητα αυτής της χώρας; Λέω τώρα μήπως;
Με πρόσεξες βλέπω κλώνε
Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι κλώνος κανενός.Με πρόσεξες βλέπω κλώνε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι κλώνος κανενός.
γάμησέ τα φίλε. για τον περσόνα και (απ' ό,τι βλέπω και) την οχιά, όποιος έχει κάτω από 300 μηνύματα είναι κλώνος. όπως έχω ξαναγράψει, και στον ύπνο τους κλώνους πρέπει να βλέπουν αυτοί
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γάμησέ τα φίλε. για τον περσόνα και (απ' ό,τι βλέπω και) την οχιά, όποιος έχει κάτω από 300 μηνύματα είναι κλώνος. όπως έχω ξαναγράψει, και στον ύπνο τους κλώνους πρέπει να βλέπουν αυτοί
Δεν είναι έτσι.
Anyway.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις