Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις, το καμάκι είναι τρόπος ψαρέματος. Πρέπει να το γουστάρεις για να το κάνεις. Αν είναι να μπαίνεις στη θέση του άλλου, και τι θα σκεφτεί, και πως θα αντιδράσει, και θα τσιμπήσει, και θα μου κάτσει, και και και και... χάνει τη νοστιμιά του.

Οι πιθανότητες να κάτσει μια γυναίκα στον καμακέρ (χαχα) είναι ελάχιστες. Αυτό είναι δεδομένο. Πολλοί, πιστεύουν ότι πρέπει σώνει και καλά κάποια να καμακώσουν, κάποια να καταφέρουν να πηδήξουν. Με το στανιό δεν γίνεται, γι'αυτό και στην πρώτη αρνητική αντίδραση το έχουν μετανοιώσει και βρίζουν το υποψήφιο θύμα. Δεν καμακώνεις για να πηδήξεις. Καμακώνεις για να καμακώσεις. Κι όταν φεύγει αυτή η αγωνία για το αποτέλεσμα, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι περισσότερες. Γιατί ουσιαστικά είσαι στα @@ σου. Καμακώνεις γιατί θες να παραμυθιάσεις κάποια, να φτιάξεις σκηνικό και να περάσεις πιο ανάλαφρα τη βραδιά σου.

Κι άσε τις ψωνισμένες σαύρες να νομίζουν ότι είναι κάποιες... Στα μεγαλοπρεπή @@ σου. 

Επισκέπτης
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Καλοκαίρι και περιμένεις κάτι? Εδώ ο τόπος βρωμάει από τουρίστριες! Σιγά μην γυρίσουν να κοιτάξουν εσένα :) Sorry, αλλά έτσι είναι τα πράγματα! Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη.

Good luck :)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε σεις, το καμάκι είναι τρόπος ψαρέματος. Πρέπει να το γουστάρεις για να το κάνεις. Αν είναι να μπαίνεις στη θέση του άλλου, και τι θα σκεφτεί, και πως θα αντιδράσει, και θα τσιμπήσει, και θα μου κάτσει, και και και και... χάνει τη νοστιμιά του.

Οι πιθανότητες να κάτσει μια γυναίκα στον καμακέρ (χαχα) είναι ελάχιστες. Αυτό είναι δεδομένο. Πολλοί, πιστεύουν ότι πρέπει σώνει και καλά κάποια να καμακώσουν, κάποια να καταφέρουν να πηδήξουν. Με το στανιό δεν γίνεται, γι'αυτό και στην πρώτη αρνητική αντίδραση το έχουν μετανοιώσει και βρίζουν το υποψήφιο θύμα. Δεν καμακώνεις για να πηδήξεις. Καμακώνεις για να καμακώσεις. Κι όταν φεύγει αυτή η αγωνία για το αποτέλεσμα, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι περισσότερες. Γιατί ουσιαστικά είσαι στα @@ σου. Καμακώνεις γιατί θες να παραμυθιάσεις κάποια, να φτιάξεις σκηνικό και να περάσεις πιο ανάλαφρα τη βραδιά σου.

Κι άσε τις ψωνισμένες σαύρες να νομίζουν ότι είναι κάποιες... Στα μεγαλοπρεπή @@ σου. 

Τα σεβη μου κυρια "Δωστο σε μενα"....

Απολυτα σωστη...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)
για καφέ και ποτό αγρίμι.......αυριο που θάμαι ξεκούραστος θα σου πω τι εστί άντρας....την άποψη μου...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Αντε μετα να πιστεψουμε οτι πισω απο το πληκτρολογιο γραφει γυναικα!

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Oντως καλα τα λεει η κοπελια,και το θεμα πρεπει να το βλεπεις χαλαρα απλα τα πραγματα θα επρεπε να ειναι πιο χυμα και σταρατα αφου πανω κατω αντρες-γυναικες τα ιδια θελουν και ψαχνουν.αυτο που δε χωραει η λογικη μου ειναι η αγενεια κι η επιθετικοτητα και το υφος γαμαω και δερνω και απο τις δυο πλευρες.να στο πω κι αλλιως κι ας φανει βλακεια,θεωρω τον εαυτο μου αρκετα εμφανισιμο,εξυπνο,ευγενικο,καλλιεργημενο και καλοπροαιρετο για να φαει την ξινιλα της καθε κομπλεξικιας.αλλα κι ετσι να μην ητανε την ξινιλα δε τη συγχωρω σε κανενα ειναι μεγαλη βλαχια!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αντε μετα να πιστεψουμε οτι πισω απο το πληκτρολογιο γραφει γυναικα!

σιγα ρε σπιντακι τοσο παραξενο σου φανηκε το ποστ της δωστοσεκεινη? λογικο μου φανηκε εμενα, καλα τα λεει, κ συμφωνω (αυτο με το περι καμακιου), νομιζω οι περισσοτερες εδω μεσα αν οχι ολες θα συμφωνουσαν με το ποστ της, θα μπορουσαν να το ειχαν γραψει αυτες, κ ειναι γυναικες *P χωρις να σημαινει οτι δινουν σημασια στα καμακια... κ η ιδια εγραψε ελαχιστες θα κατσουν σ εναν καμακερ που ειναι αληθεια

εκτος κ αν μας εχετε χαλασει σ αυτο το σαιτ κ πλεον ουτε μισο παραμυθακι σας δεν πιστευουμε εκτος σαιτ χαχαχαχα

Βασιλης_2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Οι ελληνίδες και η γλώσσα του σώματος έχουν πάρει διαζύγιο, αμφιβάλλω αν μπορείσ να δείξεις σε κάποιον οτι θες να στην πέσει. Οι άντρες δεν την πέφτουν επειδή εχουν βαρεθεί την ελληνόφαση. Εσυ θες να στην πέσουν για να περάσεις την ώρα σου, ο άντρας την πέφτει για να γαμήσει αλλά ξέρει οτι 9 στις 10 δεν πρόκειται οπότε λέει "γαμησέ το".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.704
Πόντοι
42.697
Που πηγάν οι άντρες?

- Στις Πουτάνες!  :grin:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οι περισσοτερες εδω μεσα αν οχι ολες θα συμφωνουσαν με το ποστ της, θα μπορουσαν να το ειχαν γραψει αυτες, κ ειναι γυναικες *P χωρις να σημαινει οτι δινουν σημασια στα καμακια...

Όλες οι γυναίκες δίνουν σημασία στο καμάκι, ασχέτως αν οι περισσότερες το παίζουν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι ελληνίδες και η γλώσσα του σώματος έχουν πάρει διαζύγιο, αμφιβάλλω αν μπορείσ να δείξεις σε κάποιον οτι θες να στην πέσει. Οι άντρες δεν την πέφτουν επειδή εχουν βαρεθεί την ελληνόφαση. Εσυ θες να στην πέσουν για να περάσεις την ώρα σου, ο άντρας την πέφτει για να γαμήσει αλλά ξέρει οτι 9 στις 10 δεν πρόκειται οπότε λέει "γαμησέ το".

Και αν θέλει μόνο να γαμήσει, όχι απλά λέει γάμησέ το, αλλά παραγγέλνει και μία καλή βίζιτα, ευχαριστιέται το γαμήσι, δεν πήζει στην τρίχα και το βασικότερο, μόλις τελειώσει, η γκόμενα φεύγει.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
12 σελίδες κουβέντα για το "που πήγαν οι άντρες"... που μάλλον ΕΔΩ είναι και διαβάζουν ή ποστάρουν... ΑΛΛΑ η δημιουργός του Θέματος είναι άφαντη! Οπότε μάλλον πρέπει ν' αλλάξει ο τίτλος, σε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ???

:2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Προτείνω δε να μπει και σχετική ψηφοφορία...

1. Ψάχνει άντρες...  :grin:
2. Είναι μπάζο... και τελικά το πήρε απόφαση ότι ΔΕΝ πρόκειται να της την πέσει κανείς κι αυτοκτόνησε! :uglystupid:
3. Είναι ΜΟΥΝΑΡΑ :boobies: και οι άντρες δεν της την πέφτουν γιατί φοβούνται την χυλόπιττα...  :jerking:
4. Επιτέλους κάποιος από τα μέλη του site της την έπεσε και είναι απασχολημένη... :knockinb:
5. Στ' αρχίδια μου τι κάνει το Αγρίμι, εγώ θέλω να βρω κανένα κανό τηλεφωνάκι από cg... :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom