Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.
Πολυ σωστό και αυτό. Βασικός λόγος που δεν θελουμε να κουραστουμε να μπουμε στη διαδικασια τοου φλερτ είναι οτι δεν πιανεστε απο πουθενα!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
την πέφτεις - λιγούρης
δεν την πέφτεις - πούστης

άντε βρες άκρη....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τους καθεσαι - τσουλακι
δεν τους καθεσαι - μυξοπαρθενα

αντε βρες ακρη...

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τους καθεσαι - τσουλακι
δεν τους καθεσαι - μυξοπαρθενα

αντε βρες ακρη...

η γυναικα με πρωσοπικοτητα,που ξερει τον εαυτο της και το μουνι της ξερει που και ποτε να καθεται.Και σ αυτη την περιπτωση και το κεφι της κανει και δεν την κατηγορει κανεις!Απλα ειναι...

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έλα μόρτες, χαλαρώστε...
Έριξε η αγάμητη την μαλακία της κα όλοι πάλι να ψαρώσουν...
Συνοπτικά όλα τα ερωτήματα έχουν τεθεί, όπως:
- γιατί μωρή να στη πέσουν? στο χρωστάγανε? για να φθάσει μετά η μύτη σου τον τρίτο όροφο? ΟΥΣΤ!!!
- μήπως είσαι μπάζο...
- μήπως δεν ήταν έξω για "καμάκι" 'οπως είπαν οι προλαλήσαντες συναγωνιστές? απαράδεκτον για πράκτορα, κατ΄εμέ...
- μπορεί να κοίταγες, αλλά κοίταγες σωστά?(γλωσσα του σώματος..)

Αλλά και πάλι, δεν είναι συμπέρασμα αυτό που βγάζεις....χαθήκανε οι αντρες..όλες περιμένετε την "τρελλη ατάκα" που θα σας κάψει, έτσι 'εχετε κάνει όλα τα μαλακυσμένα να ρωτάνε ακόμα και στο chat τί λένε για να βγάλουν γκόμενα...Ήμαρτον!!!
Τράβα ρε ζώο, πες, Καλησπέρα/Καλημέρα/Καλή χρονια..'οτι νάναι, πες κάτι, με λένε Γιακουμή, σε είδα και μου έκανες εντύπωση/ σε είδα απο την ώρα που μπήκες και όλες εχουν ζηλέψει μαζί σου/μπορώ να καθίσω, θα 'ηθελα να γνωριστούμε, φαινεσαι να έχεις κάτι καινούργιο/διαφορετικό/όμορφο επάνω σου/πρόστυχο/αβυσσαλέο...ξέρω 'γω, ότι ναναι...
Άμα είναι οκ, θα σου κάτσε, αμα ειναι οκ αλλα όχι, θα σου πει ευχαριστώ αλλά φύγε...Πάντα ρωτάς αν ενοχλείς, εννοείται..
- αμα είναι ζώο και σου πει μαλακία και σε προσβάλλει, πες και εσύ δυνατα να σε ακούσουν όλοι:
- ΌΧΙ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ
- ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΗ, ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
- ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
- ΤΙ?????? ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ???

soulmoun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απλά οι Ελληνίδες θέλουν να τους την πέφτει αυτός που τους αρέσει. Άμα τους την πέσει ένας ωραίος, όλα οκ. Αν τους την πέσει κάποιος άσχημος, θα του την πουν.
Αν στην παρέα δεν υπήρχαν δύο εμφανίσιμοι άντρες ούτε θα ασχολιόσουν. Νευριάζεις γιατί δύο εμφανίσιμοι δεν έκαναν κίνηση...
Α ρε Ελληνίδες για πόσο ξύλο είστε  :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ας κάνουμε μια στατιστική ανάλυση για το συμβάν που περιέγραψε το Αγρίμι...
Οι πιθανότητες αυτές θα μπορούσαν να μπουν σε σχετική ψηφοφορία. :booty:

1) Ήταν δεσμευμένοι.
2) Ήταν μπάκουρες αλλά νόμιζαν ότι το Αγρίμι είναι δεσμευμένη.
3) Φοβόντουσαν μη φάνε χυλόπιτα.
4) Τσακωνόντουσαν ποιος θα την πρωτοπέσει.
5) Περίμεναν να τους την πέσει το Αγρίμι.
6) Δε της την έπεσαν επίτηδες για να την κράξουν μετά στα άπειρα θρέντ με τις ελλεηνίδες.
7) Ήταν γκέιδες.
8) Σκυλοβαριόντουσαν.
9) Ήταν ελλέηνες.
10) Είχαν 100 κιλά μυωπία.

Και άλλες πολλές που λόγω της περίπτωσης 8 δε τις γράφω! :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γεια σου χρυσο μου
Απλά οι Ελληνίδες θέλουν να τους την πέφτει αυτός που τους αρέσει. Άμα τους την πέσει ένας ωραίος, όλα οκ. Αν τους την πέσει κάποιος άσχημος, θα του την πουν.
Αν στην παρέα δεν υπήρχαν δύο εμφανίσιμοι άντρες ούτε θα ασχολιόσουν. Νευριάζεις γιατί δύο εμφανίσιμοι δεν έκαναν κίνηση...
Α ρε Ελληνίδες για πόσο ξύλο είστε  :2funny:

αυτο το χω δει κ εγω :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλά παίζει κι αυτό....
ειχα δει και 'γω μια παρομοια εικονα.το Φεβρουαριο ηταν σε ενα σουβλατζιδικο που καθομουνα στον Πειραια 2 νεες Βουλγαρες νοσοκομες.κοντα καθονταν 2 παρεες απο παιδια 20-22 ετων.δεν τους δινανε καμια σημασια!εμενα το βλεμα μου αμεσως καρφωθηκε!τελικα της καμακωσα.λιγο Ρωσσικα λιγο Βουλγαρικα συνεννοηθικαμε και τηλ. μου αφησανε αλλα το κακο ειναι οτι εφευγα την αλλη μερα.παντος σε μπαρ συνηθως οι αντρες καμακωνουν.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝΕ ΦΤΑΙΝΕ 100% ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς!οταν πλησιαζεις μια γυναικα που σε εχει παιξει με τα ματια και μετα σε στελνει στο διαολο τι θα κανεις?δεν θα ξαναπλησιασεις!εγω εχω πολυ διαπεραστικο βλεμα και κοιταω επημονα αλλα και παλι πριν πλησιασω κοιταω πολυ ωρα!και παλι δεν θα ελεγα οτι στην Ελλαδα ειναι ευκολ το καμακι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να πατε εσεις εκει
να παμε κ εμεις σε τπτ σκανδιναβιες
να ησυχασουμε επιτελους

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αφρικη? νοοου
γιουροπ μαι φρεντ
γιατι ετσι μας αρεσει

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Βρε δε σε διώχνω. Αλλά στο Europe ειδικεύεται ο Greek Hot Lover.
Τί να φτιάξει και η έρμη η Ελληνίδα ;

Άσε που η Σκανδιναβία είναι πολύ δικιά μας υπόθεση. Λυπάμε αλλά με τόσα ξανθά δεν στη παραχωρώ με τίποτα.

Ενώ αν πάτε σε καμιά Νιγηρία, σε κανένα Ζαΐρ, σε καμιά Ζανζιμπαρ, εκεί θα σας βλέπουν και θα τους τρέχουνε τα σάλια.  Θα είστε "σουηδέζες" για αυτούς.

Άσε που ... ξέρεις ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αφρικη? νοοου
γιουροπ μαι φρεντ
γιατι ετσι μας αρεσει
Αιγυπτο,Συρια,Ιορδανια,Κουβε'ι'τ,Υεμενη.αυτα τα μερη ειναι καλα για μια Ελληνιδα.Σουηδια εχει αλληψει αντρων!ολοι ειναι σαν τους Ρωσσους αλκοολικοι και ανικανοι!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Βρε δε σε διώχνω. Αλλά στο Europe ειδικεύεται ο Greek Hot Lover.
Τί να φτιάξει και η έρμη η Ελληνίδα ;

Άσε που η Σκανδιναβία είναι πολύ δικιά μας υπόθεση. Λυπάμε αλλά με τόσα ξανθά δεν στη παραχωρώ με τίποτα.

Ενώ αν πάτε σε καμιά Νιγηρία, σε κανένα Ζαΐρ, σε καμιά Ζανζιμπαρ, εκεί θα σας βλέπουν και θα τους τρέχουνε τα σάλια.  Θα είστε "σουηδέζες" για αυτούς.

Άσε που ... ξέρεις ...
μα εγω ειμαι "σουηδεζα"κ για σας
κ μ αρεσουν κ οι μελαχρινοι ρε παιδι μου
αλλα εδω που εμπλεξα.. με ολους σας να διωχνετε βαναυσα τις γυναικειες υπαρξεις της χωρας αν δεν ειναι ρωσοουκρανομολδαβεςκλπκλπ.. θα πρεπει να αρχισουν να μ αρεσουν οι ανδρες ξανθοψειρες
ωιμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom