Επισκέπτης
μπηκε αυτος που νομιζω????????
τσαρκα το σαββατο ολοι ,κερναει ενας φιλος μου....ΣΩΣΤΟΟΟΣ !!!
Δεν κατάλαβα...σόρυ
Γιατί έπρεπε να σου την πέσει δηλαδή;
σωστός ο προλαλήσας! λίγο πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς σου....βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.
Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω ). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση
K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.
Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω ). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση
K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)
Να σου πω Αgrimi βλεπεσαι καθολου ή εισαι για τα μπαζα ?????
Εμεις γαμαμε μονο μουναρες και κατα προτιμηση αλλοδαπα !!!!!
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.
εγώ δεν το πιστεύω... :-*για τα μπαζα ειμαι :-
βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..
Οταν δεν φλερταρουν ειναι αδερφες η ευνουχισμενοι..
Οταν φλερταρουν ειναι γουρουνια...
Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου. Ειμαι σιγουρη οτι αν ηθελαν κατι απο εσενα θα στο εδειχναν. Σκεφτηκες ομως οτι τα παιδια ειχαν βγει παρεουλα και οχι να κανουν τους γαμπρους;
ετσι εεεε?για τα μπαζα ειμαι :-
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
αντε ρε βαλεντινα που χαθηκατε κ εσυ και η αλικη κ εχουν ξεσαλωσει οι περισσοτεροι....
υσ--->δεν θα ξεχασω την αξεχαστη ατακα στην συλβια...ποτε θα ερθω σπιτι σουν να χορεψουμε με βρεγμενα μαλλια γυμνες ραπ..
ειχα πεθανει στα γελια...