Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koén

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι  ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..
σωστός ο προλαλήσας! λίγο πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς σου....  :) 

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

θελω να σου πω μηπως δεν βοηθαει και η εμφανιση σου;

Επισκέπτης
σιχαμα καταντησε η ολη ιστορια...δεν υπαρχουν αντρες,δεν υπαρχουν γυναικες,ελεος...ΑΝΤΡΕΣ......ΤΟ ΠΕΟΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥς ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.........

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.

koén

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βοηθάνε δε βοηθάνε οι εμφανίσεις των ατόμων καμάκι δεν παίζει...
αφού οι περισσότεροι ανθρωποι
είναι κατά βάθος σεμνότυφοι και εμφανώς ακαλλιέργητοι......  :think: 

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οταν δεν φλερταρουν ειναι αδερφες η ευνουχισμενοι..

Οταν φλερταρουν ειναι γουρουνια...

Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου. Ειμαι σιγουρη οτι αν ηθελαν κατι απο εσενα θα στο εδειχναν. Σκεφτηκες ομως οτι τα παιδια ειχαν βγει παρεουλα και οχι να κανουν τους γαμπρους;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.

χαχαχαχα, ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ  :rockon:

Αυτές οι Ελλεεινίδες για να στρώσουν θέλουν ΛΟΒΟΤΟΜΗ Το Λιγότερο  :2funny:

Επισκέπτης
βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι  ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..

με κάλυψες  :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν κατάλαβα απο που απορρέει η υποχρέωση να "την πέσει" κάποιος σε κάποια  γκόμενα. Παλαιότερα έβγαινα αγχωμένος να πάω στο μαγαζί που πάνε οι "γκόμενες", να ειναι "ιν", να προσέξω τι θα φορέσω. Και στο μαγαζί το μάτι γαρίδα, ραντάρ ρε παιδί μου. Ποια κοιτάζει, ποια ειναι ωραία γκόμενα να κάτσουμε δίπλα της.

Αυτά μέχρι τα 21 μου. Πλέον στ'αρχίδια μου.

Δεν αισθάνομαι καμμία υποχρέωση να αποδείξω ο,τιδήποτε σε καμμία γκόμενα που είναι δίπλα, παραδίπλα, παραπέρα και δεν την ξέρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψω φαιά ουσία να σκεφτώ τι θα της πω, πως θα την πλησιάσω...τιποτα.

Δεν υπάρχουν άντρες; Σοβαρά; Υπάρχουν πλέον αρκετοί σταρχιδιστές που δε μασάνε και γράφουνε στ'αρχίδια τους πολλά στερεότυπα και "πρέπει". Ειμαι απο τα ιδρυτικα μέλη του κινήματος

Επισκέπτης
Οταν δεν φλερταρουν ειναι αδερφες η ευνουχισμενοι..

Οταν φλερταρουν ειναι γουρουνια...

Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου. Ειμαι σιγουρη οτι αν ηθελαν κατι απο εσενα θα στο εδειχναν. Σκεφτηκες ομως οτι τα παιδια ειχαν βγει παρεουλα και οχι να κανουν τους γαμπρους;

αντε ρε βαλεντινα που χαθηκατε κ εσυ και η αλικη κ εχουν ξεσαλωσει οι περισσοτεροι....

υσ--->δεν θα ξεχασω την αξεχαστη ατακα στην συλβια...ποτε θα ερθω σπιτι σουν να χορεψουμε με βρεγμενα μαλλια γυμνες ραπ.. :2funny:
ειχα πεθανει στα γελια... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
λογια λογια λογια....πολυ μπλα μπλα και καθολου πραξη...αυτο συμβαινει κυριοι και κυριες...και πολυ εγωπαθεια ωστε κανουμε πραγματα για να πουμε οτι τα καναμε κι οχι επειδη θελουμε πραγματικα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Mάθετε ρε να καμακώνετε σαν εμένα!!!
Ορίστε πως!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]npGyugzkAPs[/youtube]

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Καλά έκαναν τα παιδιά και δεν σε πλησίασαν - το πιο πιθανό είναι να ξύνιζες τα μούτρα και να γύριζες αλλού το κεφάλι . Οπότε για ποιο λόγο να σε φλερτάρουν , απλά για να ανεβάσουν τον εγωισμό σου ?

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αντε ρε βαλεντινα που χαθηκατε κ εσυ και η αλικη κ εχουν ξεσαλωσει οι περισσοτεροι....

υσ--->δεν θα ξεχασω την αξεχαστη ατακα στην συλβια...ποτε θα ερθω σπιτι σουν να χορεψουμε με βρεγμενα μαλλια γυμνες ραπ.. :2funny:
ειχα πεθανει στα γελια... :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Φετος το χειμωνα να δεις τι εχει να γινει... Καλο χειμωνα μωρο μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom