Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.
Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω
). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση
K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)