Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου αρέσει το φλέρτ, σε κοπέλλες που μου αρέσουν και που γουστάρουν και αυτές με τη σειρά τους.....δεν την πέφτω σε ξινισμένες  :S και δήθεν γκόμενες για να τους ανεβάσω το εγώ τους.....

Ιt takes 2 to tango.....

k εμενα μ'αρέσει το φλέρτ, αλλα βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον

Επισκέπτης
της πουτσας μου ο χαβας...
θελει πια αλλα κολπα...
εδω πια δε γαμας...
μα μονος φερνεις βολτα...

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για να μην σου τη πεσουν και να εισαι συνεχεια σε ενα σαιτ με μπουρδελα και τανες
μαλλον κανα τριμπαζο πατσαβουρακι σε κοβω με αχλαδωτο φαρδυ κωλο... :cheesy:

Δεν μιλάς σωστά Ανέστη. Η λογική σου μπορεί να την οδηγήσει να σκεφτεί το ίδιο και για εμάς....

Συμφωνώ με Enforcer. Καμιά υποχρέωση να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα και καμία.

Επισκέπτης
μου φαινεται πως μ εκανε...
ο ερωτας ο αγοραιος...
παιδι διχως αισθηματα...
κι ας ημουν και μοιραιος...

Επισκέπτης
ολοι μιλουν για πεσιμο...
και τροπους να γαμησεις...
αραγε εχει ποτε κανεις...
κατι αλλο απο ψευδαισθησεις?

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Παιχτες...εγω πριν απο λιγο γυρισα απο μια καφετερια, και κατα τη διαρκεια της παραμονης μου καταλαβα γιατι μερικες φορες(για μερικους) ή παντοτε (για αλλους) οι κοπελες χαρακτηριζονται και αποκαλουνται ελλεηνιδες..
Στο τραπεζι μπροστα μου, 2 ζευγαρια, το ενα φατσα σε μενα το αλλο πλατη. Η τυπισα μια ξανθια ΜΟΥΥΥΥ...αρα (συμπληρωστε το κενο !!! :cheesy:), να εχει γαμηθει να με κοιταει, και να ερχομαι σε πολυ δυσκολη θεση, καθως ευκολο θα ηταν ο συνοδος της να αντιληφθει το...παιχνιδι, ζητωντας μου το λογο και να εχουμε αλλα..
ΔΕΝ αντεδρασα, και ουτε και το μετανοιωσα, αλλα μου φανηκε καπως...το να γραφεις στη ...ουνα σου το αγορι σου και να κοιτας αλλον που μαλιστα πινει και καφε μονος του...παει πολυ.
Μεχρι που σηκωθηκαν να φυγουν....και βλεπεις αυτον το ξανθο μουναρο, να διαθετει μια κολαρα-μαουνα, παραλιγο να σηκωθει και η καρεκλα μαζι της απο το σφηνωμα... :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραια λεω...βαλε και να ειχα...πεσει, ετσι και σε κλασει αυτη σε εξαερωσε...χαχαχα τα φαινομενα παντοτε απατουν, αλλα αυτος ο (κ)αλάκας που τη κουβαλαει δεν κανει κατι να φυγει το στρεμα λιπους?  (κλωτσιες ισως???) :grin: :grin: :grin:
Κατα συνεπεια στην ερωτηση "Που ειναι οι αντρες" εγω απαντω...Εδω ειναι αλλα προσεχουν...για να εχουν !!!!

Παναγιωτης

anestis1

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μιλάς σωστά Ανέστη. Η λογική σου μπορεί να την οδηγήσει να σκεφτεί το ίδιο και για εμάς....

Συμφωνώ με Enforcer. Καμιά υποχρέωση να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα και καμία.

ελα ρε φιλε τωρα που θα ασχοληθουμε με την ανασφαλεια της καθε υστερικιας τυπισσας
να πουμε....που πληγωθηκε το εγω της επειδη δεν της την πεσανε 3 τυποι .....
ασε μωρε τωρα...
εσυ τι την κοβεις τη τυπισσα που μπαινει σε ενα σαιτ για πουτανες?

Επισκέπτης
οι αντρες ειμαστε εδω...
που πηγαν οι γυναικες?..
πηγαν στο χοντο συντροφε...
να παρουνε σερβιεττες...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ελα ρε φιλε τωρα που θα ασχοληθουμε με την ανασφαλεια της καθε υστερικιας τυπισσας
να πουμε....που πληγωθηκε το εγω της επειδη δεν της την πεσανε 3 τυποι .....
ασε μωρε τωρα...
εσυ τι την κοβεις τη τυπισσα που μπαινει σε ενα σαιτ για πουτανες?

Ενταξει, τη κραξαμε τη κραξαμε αλλα...κοψε λιγο ταχυτητα...το σαητ για μενα τουλαχιστον ειναι για αρκετα παραπανω πραγματα απο πουτανες και θα μπορουσε να λεει παπαριες μετα τις απαντησεις μας αλλα φαινεται να το πιανει το νοημα, κρατα μια πισινη..

Υ.Γ. το σαητ επισης, μου χει σπασει τ'αρχιδια!!!  >:( >:( >:( >:( γιατι κανει εκατο χρονια να φορτωσει μια σελιδα!!! 10 μεκλαμπιτ εχω, ελεος!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

μήπως εισαι μπαζο?λεω εγω τωρα...........

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι  ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..
σωστα ολα αυτα συν το οτι υπαρχει ο φοβος της απορριψης-χυλοπιτας που κανει τους αντρες διστακτικους..Ειδικα,απ'τις ελληνιδες που δεν ειναι ανοιχτομυαλες η χυλοπιτα ειναι κατι που πρεπει να περιμενεις πολλες φορες  :jerking: :jerking:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
agrimi ή εισαι μπαζο που δεν νομιζω διοτι δεν θα εγραφες αυτο το θεμα,θα ηξερες την απαντηση και θα το ειχες βιωσει αρκετες φορες ή επεσες σε παληκαρια που δεν ειχαν εμπνευση ή ηταν μαλακες
θα ηθελα να μου απαντησεις,αν θες βεβαια,πρωτη φορα σου συναιβει αυτο ή σαν γυναικα εσυ και οι φιλες το διαπιστωνεται συχνα.
Διοτι δυστηχως και εγω το ακουω και το βλεπω βεβαια και απο αλλους αλλα και απο τον εαυτο μου οταν ειμουν μικροτερος,ΜΠΛΟΚΑΡΙΖΑ και ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ.
Βεβαια υπαρχουν αντρες με την σχεση τους που θελουν να βγουν με τους φιλους τους να πουνε τις μαλακιες τους χωρις να θελουν να την πεσουν σε αλλη γκομενα,θελει προσπαθεια βεβαια :headbang:,αλλα καποια στιγμη το κανουμε...............
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

μήπως είχαν κάποιο δεσμό και απλά βγήκαν για ποτό κι όχι για καμάκι;;
το σκέφτηκες αυτο;;

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μήπως είχαν κάποιο δεσμό και απλά βγήκαν για ποτό κι όχι για καμάκι;;
το σκέφτηκες αυτο;;

κι εγω αυτο ειπα,διοτι αν εχουμε σχεση και καμακωσουμε αλλη μας κατηγορουν αν δεν το κανουμε παλι μας κατηγορουν.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom