Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ξέρω, αλλά ο φίλος ξεσκέπασε τον άσσο που είχα στο μανίκι μου...
Πέρα απ' αυτό η σπουδαιότητα μια προσωπικότητας φαίνεται απ΄τις ενέργειές του, όχι απ' την σεξουαλική του ζωή...

Γιατι σχολιασα εγω την σπουδαιοτητα μεσω απο την σεξουαλικοτητα?
Εγω απλα σε ρωτησα αμα θεωρεις τον Μαυροκορδατο γελοιο πουστη μοδιστρο επειδη αυτος μεσα απο το πρωτο συνταγμα ανακοινωσε τον σχεδιασμο πως θα ειναι κτλπ...
γιατι ετσι το ειπες αυτο με τον σχεδιασμο της σημαιας ... με τετοια διαθεση για να το γελιοποιησεις επειδη εσυ εισαι κατα της σημαιας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εννοείς ότι δεν το ύψωσε στις 25 Μαρτίου, όμως το ύψωσε :think:
Η επανασταση ειχε αρχισει πιο νωρις αλλα τους βολευε η 25 μαντεψε για ποιον λογο.  :birdman:
Επισης φερθηκε σκουληκισια στον Παπαφλεσα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το καλύτερο όμως είναι όταν λες οτι ο Ιησούς ήταν γκέι...το γέλιο της αρκούδας από διάφορους ταλιμπάν του χριστιανισμού...έτοιμοι να αρπάξουν πυρσούς και τσουγκράνες...
Είναι τόσο δύσκολο τελικά να είναι κάποιος ορθολογιστής αντί να προσκυνά ιδεολογικά οπαδιλίκια?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
1)ο στρατός είναι μαλακία...δεν σέβεται την προσωπικότητα κανενός, όλοι πρέπει να είναι ίδιοι, δεν σέβονται τα πιστεύω σου, οι περισσότεροι εκεί μέσα (βλέπε τον εαυτό σου) είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης εκπαιδευμένοι στην χρήση όπλων όμως (επικίνδυνο)
2)δεν έχω πάει στρατό
3)απ' το να είμαι κομπλεξικός, στρατόκαυλος και να περηφανεύομαι γι΄αυτό, προτιμώ γιωτάς
4)απ' αυτά που λες, πρέπει να είσαι τουλάχιστον Υπουργός Εθνικής Αμύνης
5)άντε να κάνεις σκοπιά γύρω από κανένα βαμμένο παγκάκι...

1. Συμφωνώ.
2. Εχω πάει στρατό. Δυστυχώς. Οι 20 πιο χαμένοι μήνες της ζωής μου.
3. Σήμερα με το μυαλό που έχω, συμφωνώ απολύτως. Όταν με υποχρέωσαν να πάω φαντάρος και το αρχίδι ο Βαρβιτσιώτης δεν πήγε ούτε μία μερα, επειδή ήταν γιος πολιτικού, με συγχωρείτε αλλά όχι. Κι αν γίνει πόλεμος να στε σίγουροι πως θα ε΄χω φύγει με το πρώτο αεροπλάνο για το εξωτερικό. Να πάει ο Βρβιτσιώτης να πολεμήσει. ΕΓώ το καθήκον μου το έκανα. Ας το κάνει κι αυτός.

Μας έχουν πρηξει τα παπάρια με τους στρατιωτικούς.

Έναν χρόνο μικρότερος από μενα στο σχολείο, έμαθα χτες πως έχει βγει στη σύνταξη απο τα 41 του χρόνια. Παίρνει ήδη σύνταξη ταξίαρχου εδώ και 4 χρόνια συν το εφαπαξ κλπ κλπ.

Και καλούμαι εγώ να ταίζω εφ ορου ζωης τον χαραμοφάη επειδή έπεσε 10 φορές με αλεξίπτωτα.

Κι αυτόν και την άγαμη θυγατέρα του. Που θα μείνει άγαμος για να παίρνει το επίδομα.

Από μένα ούτε τρυπια δεκάρα πλεον. Ας τον ταίζουν τα υπόλοιπα κορόιδα, που λέγονται ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αει σιχτίρ...!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γιατι σχολιασα εγω την σπουδαιοτητα μεσω απο την σεξουαλικοτητα?
Εγω απλα σε ρωτησα αμα θεωρεις τον Μαυροκορδατο γελοιο πουστη μοδιστρο επειδη αυτος μεσα απο το πρωτο συνταγμα ανακοινωσε τον σχεδιασμο πως θα ειναι κτλπ...
γιατι ετσι το ειπες αυτο με τον σχεδιασμο της σημαιας ... με τετοια διαθεση για να το γελιοποιησεις επειδη εσυ εισαι κατα της σημαιας.

Προφανώς έκανα χιούμορ...δεν ήξερα καν οτι την σχεδίασε ο Μαυροκορδάτος....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το θεμα ξεφυγε μαλλον

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δηλαδη ο λακης33 που ειναι και το θεμα του θρεντ παιζει να ειναι γκει; αυτο μου λετε ; χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βασικά πριν λίγο κάποιος μου έστειλε πμ και μου είπε να κάνω τριο με αυτόν και τον λάκη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε λες ?  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η επανασταση ειχε αρχισει πιο νωρις αλλα τους βολευε η 25 μαντεψε για ποιον λογο.  :birdman:
Επισης φερθηκε σκουληκισια στον Παπαφλεσα.

η ημερομηνία είχε προαποφασιστεί στην συνέλευση της βοστίτσας και η επιλογή ήταν καθαρά σημειολογική, τελικά πολλές περιοχές δεν κρατήθηκαν και ξεκίνησαν νωρίτερα

επίσης ούτε ο παπαφλέσας ήταν κανένας "άγιος" σύμφωνα με τον μακρυγιαννη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αχταρμα ενα πραμα.....Ηρωεs toy 21  , μοδιστροι, γκευδεs, φανταρικο....τρενα!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. Συμφωνώ.
2. Εχω πάει στρατό. Δυστυχώς. Οι 20 πιο χαμένοι μήνες της ζωής μου.
3. Σήμερα με το μυαλό που έχω, συμφωνώ απολύτως. Όταν με υποχρέωσαν να πάω φαντάρος και το αρχίδι ο Βαρβιτσιώτης δεν πήγε ούτε μία μερα, επειδή ήταν γιος πολιτικού, με συγχωρείτε αλλά όχι. Κι αν γίνει πόλεμος να στε σίγουροι πως θα ε΄χω φύγει με το πρώτο αεροπλάνο για το εξωτερικό. Να πάει ο Βρβιτσιώτης να πολεμήσει. ΕΓώ το καθήκον μου το έκανα. Ας το κάνει κι αυτός.

Μας έχουν πρηξει τα παπάρια με τους στρατιωτικούς.

Έναν χρόνο μικρότερος από μενα στο σχολείο, έμαθα χτες πως έχει βγει στη σύνταξη απο τα 41 του χρόνια. Παίρνει ήδη σύνταξη ταξίαρχου εδώ και 4 χρόνια συν το εφαπαξ κλπ κλπ.

Και καλούμαι εγώ να ταίζω εφ ορου ζωης τον χαραμοφάη επειδή έπεσε 10 φορές με αλεξίπτωτα.

Κι αυτόν και την άγαμη θυγατέρα του. Που θα μείνει άγαμος για να παίρνει το επίδομα.

Από μένα ούτε τρυπια δεκάρα πλεον. Ας τον ταίζουν τα υπόλοιπα κορόιδα, που λέγονται ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αει σιχτίρ...!

Nαι μωρε τα αγγελουδια οι ελευθεροι επαγγελματιες που εχουν καταφαει το κρατος και την εφορια.
Ουτε ενας απο αυτους δεν κοβει αποδειξη με ποιο τροπο ταιζουν τους στρατιωτικους?  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πηγα το Σαββατο στο Γκαζι να πιω ενα ποτο και ο μαλακας μου εβαλε πιο πολλα παγακια επιτηδες και την πληρωσα 5 ευρω και χωρις αποδειξη. Δεν ξερετε τι απατεωνες ειναι.

Αλλα να κανεις φασαρια εκει μεσα? δεν σε παιρνει. Πρεπει να παιξω ξυλο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πηγα το Σαββατο στο Γκαζι να πιω ενα ποτο και ο μαλακας μου εβαλε πιο πολλα παγακια επιτηδες και την πληρωσα 5 ευρω και χωρις αποδειξη. Δεν ξερετε τι απατεωνες ειναι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η ημερομηνία είχε προαποφασιστεί στην συνέλευση της βοστίτσας και η επιλογή ήταν καθαρά σημειολογική, τελικά πολλές περιοχές δεν κρατήθηκαν και ξεκίνησαν νωρίτερα

επίσης ούτε ο παπαφλέσας ήταν κανένας "άγιος" σύμφωνα με τον μακρυγιαννη
Ειχαν αποφασιστει τρεις ημερομηνιες αλλα διαλεξαν αργοτερα (μετα την επανασταση)την 25 μαρτιου για θρησκευτικους λογους.
Επισης ο καρατζας υψωσε το λαβαρο στην Πατρα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

8 νταν black dragon εχεις τι φοβασαι;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ώρες ώρες λες και ξυπνάει ο άλλος σου εαυτός ένα πράγμα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτό που πόσταρες θα ανοίξει show άλλων 20 σελίδων... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yg
τελικά τους δουλεύεις... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom