1)ο στρατός είναι μαλακία...δεν σέβεται την προσωπικότητα κανενός, όλοι πρέπει να είναι ίδιοι, δεν σέβονται τα πιστεύω σου, οι περισσότεροι εκεί μέσα (βλέπε τον εαυτό σου) είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης εκπαιδευμένοι στην χρήση όπλων όμως (επικίνδυνο)
2)δεν έχω πάει στρατό
3)απ' το να είμαι κομπλεξικός, στρατόκαυλος και να περηφανεύομαι γι΄αυτό, προτιμώ γιωτάς
4)απ' αυτά που λες, πρέπει να είσαι τουλάχιστον Υπουργός Εθνικής Αμύνης
5)άντε να κάνεις σκοπιά γύρω από κανένα βαμμένο παγκάκι...
1. Συμφωνώ.
2. Εχω πάει στρατό. Δυστυχώς. Οι 20 πιο χαμένοι μήνες της ζωής μου.
3. Σήμερα με το μυαλό που έχω, συμφωνώ απολύτως. Όταν με υποχρέωσαν να πάω φαντάρος και το αρχίδι ο Βαρβιτσιώτης δεν πήγε ούτε μία μερα, επειδή ήταν γιος πολιτικού, με συγχωρείτε αλλά όχι. Κι αν γίνει πόλεμος να στε σίγουροι πως θα ε΄χω φύγει με το πρώτο αεροπλάνο για το εξωτερικό. Να πάει ο Βρβιτσιώτης να πολεμήσει. ΕΓώ το καθήκον μου το έκανα. Ας το κάνει κι αυτός.
Μας έχουν πρηξει τα παπάρια με τους στρατιωτικούς.
Έναν χρόνο μικρότερος από μενα στο σχολείο, έμαθα χτες πως έχει βγει στη σύνταξη απο τα 41 του χρόνια. Παίρνει ήδη σύνταξη ταξίαρχου εδώ και 4 χρόνια συν το εφαπαξ κλπ κλπ.
Και καλούμαι εγώ να ταίζω εφ ορου ζωης τον χαραμοφάη επειδή έπεσε 10 φορές με αλεξίπτωτα.
Κι αυτόν και την άγαμη θυγατέρα του. Που θα μείνει άγαμος για να παίρνει το επίδομα.
Από μένα ούτε τρυπια δεκάρα πλεον. Ας τον ταίζουν τα υπόλοιπα κορόιδα, που λέγονται ελεύθεροι επαγγελματίες.
Αει σιχτίρ...!