canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
όχι δυστυχώς
όχι δυστυχώς
Και που ξερεις αμα οι φιλοι σου ειναι οπως στα παρουσιασαν? Αμα ο αλλος ειναι μαλεας και παει με στυλακι εκει θα τον ισιωσουν διοτι με στυλακι θα παει μετα και στην δουλεια του ..... με στυλακι θα κοιταει και τον διευθυντη και ολους .... καταλαβες τι κουμασια ειναι οι κομμουνιστες? οι δηθεν επαναστατες? τους οποιους και εσυ ο ιδιος μαλλον πρεσβευεις ειπες πριν να ειμαστε ολοι ιδιοι.
Εδω δεν θελει καποιος να παει στρατο και θα μου πεις οτι αμα προκυψει κατι χειροτερο θα το αναλαβει? εσυ δηλαδη θες η πατριδα να σου βρει δουλειτσα για να την υποστηριξεις... ωραιος ελληνας και κατι χρονια πριν το 1821 αυτοι που ορκιστηκαν αγωνιστες μπροστα στο λαβαρο απο τον Παλαιων Πατρων Γερμανο ειχανε ολοι δουλειες και ζουσανε πλουσιοπαροχα...
κατα τα αλλα μαζευεστε και κραζετε εμενα .... νομιζετε οτι με δουλευετε κιολας
αυτες ειναι οι αποψεις σου? να ζητας δουλεια απο το κρατος για να το υποστηριξεις? τι θα πει ειμαι κατα της πατριδας ... απο εμας γινεται ενα κρατος ισχυρο και ελευθερο το απεδειξαν αυτο στην ενδοξη επανασταση του 1821 ....
αλλα ειμαστε ντροπη πλεον βλεπεις στις τηλεορασεις να τους ρωτανε και να μην ξερουν καν η 25η Μαρτιου που περασε τι ακριβως συμβολιζει ....
την απουσία των καμπυλοτήτων ενός θηλυκού σώματοςτι να αντεξεις;
δε λές τίποτα
Εθελοντικά και μόνο όμως ρε απόλυτε.
Όπως στην Ανατολική Γερμανία π.χ.
Όλοι εθελοντικά δήλωναν ότι ήθελαν να κάνουν διπλάσια θητεία από το υποχρεωτικό.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.
απλά όποιος δεν δήλωνε εθελοντικά ότθ ήθελε να κανει διπλάσια θητεία
από την υποχρεωτική , δεν μπορούσε να μπει σε δημόσιο πανεπιστήμιο & σχολή
και δεν μπορούσε να πιάσει δουλειά στο δημόσιο ...
(όλες οι σχολές και πανεπιστήμια στην ανατολική γερμανία
όπως και οι δουλειές ήταν δημόσιες, ιδιωτικό δεν υπήρχε τίποτε).
Το να μην μου παρουσιάζει κάποιος την εικόνα του στρατού όπως είναι, το θεωρώ λογικό...αλλα όλοι τα ίδια μου λενε...τι είναι όλοι οι γνωστοί μου?Αναρχικοί ή κομμουνιστές?Πλάκα μας κάνεις?
Δεν είμαι ούτε κομμουνιστής, ούτε επαναστάτης, ούτε αναρχικός...ιδεολογία μου είναι η ΛΟΓΙΚΗ, άσχετα από το ποιος την εκφράζει...αν θες να πιστεύεις σε πατρίδες και να σε εκμεταλλεύονται απατεώνες, κάντο, πρόβλημά σου...έχω το δικαίωμα όμως να μην πιστεύω και πρέπει να το σέβεσαι...
Τόση ώρα παρουσιάζω επιχειρήματα και εσύ απαντάς με προσωπική επίθεση...αυτό δείχνει πολλά....
Άστο, κατάλαβα...Aμα ολοι ειχαν αυτη την νοοτροπια ακομη σκλαβωμενοι θα ειμασταν. Η πατριδα ειναι η Ελλαδα... οπως ακριβως μας εδειξαν τι σημαινει αγωνας για την πατριδα οι παλιοτεροι. Σε αυτους τα οφειλεις οσα εχεις... για τους πολιτικους δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει απλα υποστηριζω καποιον που εχει ενα ορατο και συγκεκριμενο σχεδιο να μας βγαλει απο την κριση. Ολοι οι υπολοιποι κοροιδευουν απλα... εσυ εχεις σχεδιο? αν ναι να το ακουσουμε.
Και τωρα για τις επιθεσεις με κοροιδευεις? χθες το βραδυ μπηκα εδω να γραψω μερικα πραγματα χωρις να την πω σε κανεναν πρωτος και αρχισατε ολοι .... και ακομη και 2 ωρες αφοτου ειχα φυγει....
οποιος κανει επιθεσεις πρεπει και να τις περιμενει... αλλιως να κατσει στα αυγα του και να μην πειραζει οποιον δεν τον ενοχλει.
Η γαλανολευκη σημαια τι συμβολιζει ξέρεις ?
κατσε γιατι εκεινος που θα πρεπει να εκνευριστει ειμαι εγω και οπως βλεπεις μιλαω αρκετα ηρεμα ...
δεν με νοιαζει τι αποψεις εχει ο καθενας αλλα κατα ποσο με τις αποψεις του θα εχουμε αποτελεσμα.
ΕΝταξει καμακι και φλερτ μπορει να γινει και αλλου αλλα αυτο ειναι εξαιρεση. Συνηθως ο κοσμος στα νυχτερινα μαγαζια παει με διαθεση να διασκεδασει και να φλερταρει το πρωι στο μετρο σκεφτεσαι τι υποθεσεις εχεις .... στην βιβλιοθηκη σκεφτεσαι πως θα βγαλεις την εργασια μεχρι το βραδυ που ειναι η διορια να της στειλεις με email στον καθηγητη. Ειναι πολυ απλο αυτο που εξηγω απορω που δεν το δεχεστε.
Δεν είπε ΚΑΝΕΝΑΣ οτι δεν μπορείς να βγάλεις στο κλαμπ, απλά είπαν οτι μπορείς να βγάλεις και σε άλλα μέρη...
Και αυτος το ιδιο που σου λεω σου λεει.... τι συμβολιζει η γαλανολευκη .. σε ρωτησα θα μου πεις?
Και αυτος το ιδιο που σου λεω σου λεει.... τι συμβολιζει η γαλανολευκη .. σε ρωτησα θα μου πεις?
Δεν με νοιάζει καν...αν συμβολίζει την ελευθερία, τότε να λένε "ελευθερία" με το όνομά της, όχι με ένα κομμάτι ύφασμα...δεν μου αρέσουν οι συμβολισμοί....
Δεν με νοιάζει καν...αν συμβολίζει την ελευθερία, τότε να λένε "ελευθερία" με το όνομά της, όχι με ένα κομμάτι ύφασμα...δεν μου αρέσουν οι συμβολισμοί....
δεν το θυμάμαι για πες...
έχει σχέση με την παλιά σημαία και το ελευθερία η θάνατος αν θυμάμαι καλά ?
γιατί ο σταυρός πάνω ?
ο άλλος μπορεί να είναι βουδιστής ?
πως το βάζεις να ορκιστεί πάνω σε αυτό...
ΔΗλαδη δεν υπολογιζεις ουτε το πρωτο ελληνικο συνταγμα του 1822 το οποιο σε καποιες παραγραφους καθοριζε την μορφη της ελληνικης σημαίας.
Το επισημο θρησκευμα της χωρας ειναι ο χριστιανισμος. Επισης αυτος ο σταυρος συμβολιζει και κατι ακομα για ορισμενους.
Φέραν και πούστη σχεδιαστή μόδας να την ράψει μήπως?
Επισης αυτος ο σταυρος συμβολιζει και κατι ακομα για ορισμενους.