tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.786
- Πόντοι
- 6.056
Είσαι σίγουρος τυπάρα ;;;;δεν είναι ο μαξιμιλιεν τυπε. άλλος ο τροβαδούρος άλλος ο μαξιμιλεν
Το ναυάγιο ο τραβαδούρος ... είναι δυνατόν να μας άφησε ;;;;
Είσαι σίγουρος τυπάρα ;;;;δεν είναι ο μαξιμιλιεν τυπε. άλλος ο τροβαδούρος άλλος ο μαξιμιλεν
ναι τυπεΕίσαι σίγουρος τυπάρα ;;;;
Και ο Μαξιμίλιαν .... ποιό αρχαίο μέλος είναι ;ναι τυπε
Τυπε κανένα πρόβλημα δεν εχω μαζί σου.Και ο Μαξιμίλιαν .... ποιό αρχαίο μέλος είναι ;
Το κόλλημα που έχει μαζί μου .... δεν εξηγείται.
Μόνο με τιτλούχους μαλάκες, όπως του barock συγκρίνεται .
Όχι ρε τύπε.Ο τωρινός μαξιμίλιαν ... ο Δημητράκης ... είχε δώσει επική περιγραφή ....
Those were the days ....
πρωτα πρωτα ειναι ο υπουργος του ελληνικου FBIΕπειδή το θέμα το είχε ανοίξει ο μπάρμπας ...
τι μου ήρθε στο νου τώρα !!!
Θέμα για βαψομαλλιάδες έχει μπει ποτέ ;
Από τους ηλικωμένους ... θα είναι μπόλικοι.
Σίγουρα και κάποιοι ... παλιοί πρωταθλητές.
Συν τους πρωταθλητές βαψομαλλιάδες ιππότες της στρογγυλής τραπέζης.
Έχουν γίνει συνεστιάσειςσε καπηλειάπου στο ίδιο τραπέζι , ανάμεσα σε 6-7 βαψομαλλιάδεςμέλη ναυάγιαήταν 2-3 παλιοί Mr Malakas και 1-2 μελλοντικοί .
Αχαχαχα που τον θυμηθηκες ρε μαλακα αυτον;τυπε τώρα θυμήθηκα τον αλλονα ένα ναυάγιο πριν κάτι χρόνια που είχε φωτό προφίλ ένα παρανοϊκό δολοφόνο και σου είχε ζητήσει σέντρα κάπου ομόνοια. το θυμάσαι;
ωχ ,,να προσεχεις φιλε ...Φίλε την κάτσαμε με κυνηγάει ο κύριος καρλάτος να με γαμησει.
Aυτό που γουστάρω στο νήμα είναι ότι ενώ έχει λήξει ο διαγωνισμός, συνεχίζουν οι παίκτες να αγωνίζονται για τη χαρά του αθλήματος.
Πιες και ένα μιλκο να δέσει......2 ζαμπονοτυρόπιτες μαν μου (χωρίς σάλτσα) τώρα καφέ και μερικά μπισκότα
περνα να σου γαμησω τα ραματα κλασομπανιερα
ελα εσυ που ξερεις ποιος ειμαι και που ειμαι .....
Αγαπημένη μουΤασούλαΑdrianna4435, πάλι απειλείς απ' το πληκτρολόγιο;;;
Πότε θα έρθεις να με δείρεις, ρε
Συνέχεια μου το λες και το ξαναλές αλλά δεν βλέπω πράξεις
Ρε, μπας και είσαι χέστης τελικά;;;;
Σιγά ρε τέλλυ "ατσάλινε"Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι εδώ μέσα .... υπάρχει άτομο από Μυλοπόταμο ;
Ο πιο σκληρός ... να είχε φάει άπαξ ... γραβιέρα μυλοποτάμου ...
Κέρασμα, όχι να την αγόρασε ο ίδιος.
τυπε χασαμε και την κοντρα νισσαν γιωργο καλαματα με ματ ανακοντα φορντθα ειμαι και εγω εκει θα κανω μεταδοση live με εικονα