Αυτό που είναι politically correct, ένας αγωνιστής/σπουδαίος άνθρωπος να είναι στρέιτ, ποτέ δεν το κατάλαβα....
Αλλά έχει πλάκα να παίζεις με τις αντιδράσεις μερικών...
Θα το έλεγα στον Bold ή σε ομοϊδεάτες του μόνο και μόνο για να τους πειράξω...
Δεν το εννοώ απλά γιατί δεν μπορώ να ξέρω!Φυσικά, ούτε αυτός που υποστηρίζει το αντίθετο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει...
Ο μόνος τρόπος να ξέρεις αν κάποιος είναι γκέι η στρέιτ είναι να δεις τι κάνει στο κρεβάτι του...και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κάμερες, οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ!
είναι μεγάλα θέματα και οι πηγές λίγες για να μιλάμε απόλυτα.
η μισοί λένε αυτά που μαθαίνουν στα σχολεία, και άλλοι μισοί ότι είχε στυθεί πανηγύρι για το ποιος θα αρπάξει περισσότερη εξουσία με το που νόμιζαν ότι την έκαναν οι τούρκοι.
μελετάς και βγάζεις συμπεράσματα αν σε ενδοιαφέρει...
Δεν το εννοώ απλά γιατί δεν μπορώ να ξέρω!Φυσικά, ούτε αυτός που υποστηρίζει το αντίθετο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει...
Ο μόνος τρόπος να ξέρεις αν κάποιος είναι γκέι η στρέιτ είναι να δεις τι κάνει στο κρεβάτι του...και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κάμερες, οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ!
βασικά δεν έχει καμμία αξία από ιστορικής άποψης αν κάποια σημαντική προσωπικότητα ήταν γκέι ή στρέιτ, τέτοιες αναζητήσεις απλώς φανερώνουν τα σημεία των καιρών και επιβεβαιώνουν ότι η σύγχρονη μασονία είναι τα αδελφάτα (γιατί αυτοί έχουν βαλθεί να χρεώσουν πουστριλίκι σε σημαίνοντα πρόσωπα του παρελθόντος δίχως λόγο και αιτία)
Το ξέρω, αλλά ο φίλος ξεσκέπασε τον άσσο που είχα στο μανίκι μου...
Πέρα απ' αυτό η σπουδαιότητα μια προσωπικότητας φαίνεται απ΄τις ενέργειές του, όχι απ' την σεξουαλική του ζωή...
βασικά δεν έχει καμμία αξία από ιστορικής άποψης αν κάποια σημαντική προσωπικότητα ήταν γκέι ή στρέιτ, τέτοιες αναζητήσεις απλώς φανερώνουν τα σημεία των καιρών και επιβεβαιώνουν ότι η σύγχρονη μασονία είναι τα αδελφάτα (γιατί αυτοί έχουν βαλθεί να χρεώσουν πουστριλίκι σε σημαίνοντα πρόσωπα του παρελθόντος δίχως λόγο και αιτία)
Το ξέρω...είναι άδικο να αποδίδεις σε κάποιον έναν τίτλο μόνο και μόνο επειδή σε βολεύει...όπως είναι άδικο να λες οτι κάποιος ήταν ντε και καλά στρέιτ, άλλο τόσο άδικο είναι να λες οτι ήταν γκέι...κρίνε τον κάθε άνθρωπο γι' αυτά που πέτυχε όχι για πράγματα που δεν έχουν σημασία....