Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αφου οταν το εβαζε το ειδα.... ο βλακας .... το εκανε και πανω στον παγκο
αντι να το κανει απο κατω. Επισης και εγω μεγαλυτερος βλακας... αντι να του πω δεν θελω παγακια σε παρακαλω στην κοκα κολα εξαρχης το αφησα ετσι. Ε δεν μπορεις να τα σκεφτεσαι ολα με τους αληταραδες  :-

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειχαν αποφασιστει τρεις ημερομηνιες αλλα διαλεξαν αργοτερα (μετα την επανασταση)την 25 μαρτιου για θρησκευτικους λογους.
Επισης ο καρατζας υψωσε το λαβαρο στην Πατρα.

είχε προταθεί όμως η 25η για τους λόγους που λες, άρα είχαν διαλέξει την 25η και αν δεν γινόταν τότε κάποια από τις άλλες δύο

τον καρατζά τον είχαν προλάβει στην μάνη που επαναστάτησε στις 17 μαρτίου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα μου πεις πληρωνεις το μαγαζι και την μουσικη. Δεν ειχε εισοδο το μαγαζακι που πηγαμε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αφου οταν το εβαζε το ειδα.... ο βλακας .... το εκανε και πανω στον παγκο
αντι να το κανει απο κατω. Επισης και εγω μεγαλυτερος βλακας... αντι να του πω δεν θελω παγακια σε παρακαλω στην κοκα κολα εξαρχης το αφησα ετσι. Ε δεν μπορεις να τα σκεφτεσαι ολα με τους αληταραδες  :-
re μαλακα την κολα ποτο την λες? και πληρωσες 5ευρο για κοκα κολα????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

Μας έχουν πρηξει τα παπάρια με τους στρατιωτικούς.

Έναν χρόνο μικρότερος από μενα στο σχολείο, έμαθα χτες πως έχει βγει στη σύνταξη απο τα 41 του χρόνια. Παίρνει ήδη σύνταξη ταξίαρχου εδώ και 4 χρόνια συν το εφαπαξ κλπ κλπ.

Και καλούμαι εγώ να ταίζω εφ ορου ζωης τον χαραμοφάη επειδή έπεσε 10 φορές με αλεξίπτωτα.

Κι αυτόν και την άγαμη θυγατέρα του. Που θα μείνει άγαμος για να παίρνει το επίδομα.

Από μένα ούτε τρυπια δεκάρα πλεον. Ας τον ταίζουν τα υπόλοιπα κορόιδα, που λέγονται ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αει σιχτίρ...!

:rockon:
δημοσιοι υπαλληλοι καλοζωισμενοι και καλοπληρωμενοι μεχρι προτινως. Και τι κανουν? Ξυπνανε νωρις, φορανε στολες, πανε στις παρελασεις. Αγαμες θυγατερες :boobies:  και παραλογισμοι. Η τρωικα βαζει τα πραγματα στη θεση τους.
Να παρουν παλι αυξηση οταν γινει πολεμος :uglystupid:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:rockon:
δημοσιοι υπαλληλοι καλοζωισμενοι και καλοπληρωμενοι μεχρι προτινως. Και τι κανουν? Ξυπνανε νωρις, φορανε στολες, πανε στις παρελασεις. Αγαμες θυγατερες :boobies:  και παραλογισμοι. Η τρωικα βαζει τα πραγματα στη θεση τους.
Να παρουν παλι αυξηση οταν γινει πολεμος :uglystupid:

Τσάμπα να πάνε, αφού είναι πατριώτες!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είχε προταθεί όμως η 25η για τους λόγους που λες, άρα είχαν διαλέξει την 25η και αν δεν γινόταν τότε κάποια από τις άλλες δύο

τον καρατζά τον είχαν προλάβει στην μάνη που επαναστάτησε στις 17 μαρτίου
Μαν την εντυσαν την επανασταση με θρησκευτικο μανδυα αργοτερα . Πολλοι μη χριστιανοι πολεμησαν τους τουρκους.
Ο Καρατζας την 16 Μαρτιου ξεσηκωσε τους Πατρινους και 21 σηκωσε το λαβαρο. Ας το αφησουμε εδω.  :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Nαι μωρε τα αγγελουδια οι ελευθεροι επαγγελματιες που εχουν καταφαει το κρατος και την εφορια.
Ουτε ενας απο αυτους δεν κοβει αποδειξη με ποιο τροπο ταιζουν τους στρατιωτικους?  :2funny: :2funny:

Με τον παρακάτω.

Η πρώτη μου εργασία σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια στον τρίτο χρόνο λειτουργίας.

Από τα 12 εκατομμύρια καθαρά η εφορία μου ε΄παιρνε τα 5.

Κάτι εισφορές, κάτι ΤΕΒΕ, κάτι σούπα κάτι μουπες, έβγαινε ένα κονδύλι υπερ του δημοσίου πε΄ριπου στα 10 εκατομμύρια συνολικά σε τζίρο 35.

Αν δεν είχα τα μαύρα θα είχα φαλιρήσει από τον δεύτερο χρόνο.

Μια επιχείρηση λοιπόν που απασχολούσε τρία άτομα, έδινε στο κράτος 10 εκατομμύρια σε φόρους και εισφορές σε αποδεδειγμένο τζίρο 35. Δεδομένης της εμπορικής υφής του επαγγέλματος, από τα 35 τα 16 αφορούσαν αγορές και αγορά υπηρεσιών.

16 τα έξοδα και 10 οι φόροι και οι εισφορές =  26.

9 εκατομμύρια κέρδος σημαίνει 750 χιλιάρικα τον μήνα για να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου.

Πολύ λίγα για έναν άνθρωπο που δούλευε από το πρωί στις 6.00 έως τις 22.00 το βράδυ, χωρίς Σαββατοκύριακα και αργίες.
Είχα ξημερωθεί ανήμερα 25 Δεκεμβρίου να κάνω λογαριασμούς, επειδή δεν εύρισκα άλλη ώρα.

10 εκατομμύρια φόρος;

ΑΠό κει ταίζονται φίλε. Κι επειδή δεν φτάνανε να τοςυ ταίζουν, παίρνανε και δάνεια από την Ευρώπη.

Γι αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Τώρα κοπήκανε και τα 10 εκατ. που έδινα εγώ.... και μερικοί άλλοι...

Να δω από που θα βρουν να τους ταίζουν... χε χε χε

Απορώ τι άλλο θα κάνουν ακόμα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαν την εντυσαν την επανασταση με θρησκευτικο μανδυα αργοτερα . Πολλοι μη χριστιανοι πολεμησαν τους τουρκους.
Ο Καρατζας την 16 Μαρτιου ξεσηκωσε τους Πατρινους και 21 σηκωσε το λαβαρο. Ας το αφησουμε εδω.  :birdman:

πόσοι ήταν οι "πολλοί μη χριστιανοί"? μάλλον πολύ λίγοι ή πολύ λιγότεροι από τους χριστιανούς

με τον θρησκευτικό μανδύα είχε ντυθεί η επανάσταση από το ξεκίνημά της ήδη και το είχε κάνει ο αρχηγός της με την σχετική προκήρυξη "μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος"

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
 Με τον παρακάτω.

Η πρώτη μου εργασία σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια στον τρίτο χρόνο λειτουργίας.

Κάτι εισφορές, κάτι ΤΕΒΕ, κάτι σούπα κάτι μουπες, έβγαινε ένα κονδύλι υπερ του δημοσίου πε΄ριπου στα 10 εκατομμύρια συνολικά σε τζίρο 35.

Μια επιχείρηση λοιπόν που απασχολούσε τρία άτομα, έδινε στο κράτος 10 εκατομμύρια σε φόρους και εισφορές σε αποδεδειγμένο τζίρο 35. Δεδομένης της εμπορικής υφής του επαγγέλματος, από τα 35 τα 16 αφορούσαν αγορές και αγορά υπηρεσιών.

9 εκατομμύρια κέρδος σημαίνει 750 χιλιάρικα τον μήνα για να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου.

Πολύ λίγα για έναν άνθρωπο που δούλευε από το πρωί στις 6.00 έως τις 22.00 το βράδυ, χωρίς Σαββατοκύριακα και αργίες.
Είχα ξημερωθεί ανήμερα 25 Δεκεμβρίου να κάνω λογαριασμούς, επειδή δεν εύρισκα άλλη ώρα.

10 εκατομμύρια φόρος;

ΑΠό κει ταίζονται φίλε. Κι επειδή δεν φτάνανε να τοςυ ταίζουν, παίρνανε και δάνεια από την Ευρώπη.

Πλάκα κάνεις?Πριν την λεγόμενη κρίση, 3000 σύνταξη ο δημόσιο υπάλληλος και 1000 το πολύ 1500 ο ιδιωτικός?Που τα βρήκαν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα ακριβά σπίτια και τα τα Mercedes 2500 κυβικών?Έχεις δει στρατιωτικό (με πολύ μεγάλο πόστο, δεν ξέρω τι) με BMW M3?Ε, εγώ έχω δει...και μιλάμε για τον απόλυτο ξυσαρχίδι...και εσύ κάτσε να δουλεύεις σαν τον μαλάκα (με το συμπάθειο)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
 Με τον παρακάτω.

10 εκατομμύρια φόρος;

ρε τυπε απο τα 35 μυρια τζιρο καταληξες στο μπου? :think: :think: :think: ε ρε τι σου ειναι η πουτανα η ζωη....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πλάκα κάνεις?Πριν την λεγόμενη κρίση, 3000 σύνταξη ο δημόσιο υπάλληλος και 1000 το πολύ 1500 ο ιδιωτικός?Που τα βρήκαν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα ακριβά σπίτια και τα τα Mercedes 2500 κυβικών?Έχεις δει στρατιωτικό με BMW M3?Ε, εγώ έχω δει...και μιλάμε για τον απόλυτο ξυσαρχίδι...και εσύ κάτσε να δουλεύεις σαν τον μαλάκα (με το συμπάθειο)

Μου ήρθε κάποτε ένας τέτοιος να αγοράσει μια μεζονέτα που πουλούσα.

Τεράστιος μαλάκας. Ηρθε με ένα πούρο 7 μέτρα, μέσα στη BMW νομίζοντας πως είχε πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.

Εριστικός και έτοιμος για καυγά.

Ευτυχώς έφυγε γρηγορα γιατί δεν του έκανε το σπίτι.

Λίγο ήθελα να τον πλακώσω στα Γαλλικά.

:argue:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε τυπε απο τα 35 μυρια τζιρο καταληξες στο μπου? :think: :think: :think: ε ρε τι σου ειναι η πουτανα η ζωη....

Το ΜΠΟΥ μου έχει γλυτωσει πολλά λεφτά στις πουτάνες.

Εδω βρίσκομαι ... ένεκα η ποδολαγνεία... Τεράστια η ανωμαλία μου.

:2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
 Μου ήρθε κάποτε ένας τέτοιος να αγοράσει μια μεζονέτα που πουλούσα.

Τεράστιος μαλάκας. Ηρθε με ένα πούρο 7 μέτρα, μέσα στη BMW νομίζοντας πως είχε πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.

Εριστικός και έτοιμος για καυγά.

Ευτυχώς έφυγε γρηγορα γιατί δεν του έκανε το σπίτι.

Λίγο ήθελα να τον πλακώσω στα Γαλλικά.

:argue:

Το αντίστοιχο "American Dream" του να μπεις στο ελληνικό δημόσιο πέθανε και είναι ένα απ' τα καλά της σημερινής πραγματικότητας....
Υπάρχουν άνθρωποι που τα άξιζουν τα λεφτά τους...μερικοί γιατροί κτλ, αλλά είναι τόσοι λίγοι που χάνονται...και μια ανέφερα τους γιατρούς, είναι δυνατόν (προ κρίσης) να παίρνεις 2500 χιλιάρικα τον μήνα και να θες και φακελάκι ρε μουνί?Τόσο αχάριστος πια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom