The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Που τέτοια τύχη;;;Ελπιζω να ειναι 25 χρονων και να σου αλλαξε καθετηρα με το στομα…
Βουλγαροφακλάνα 50άρα.
Που τέτοια τύχη;;;Ελπιζω να ειναι 25 χρονων και να σου αλλαξε καθετηρα με το στομα…
Βλεπεις τι κανεις?Που τέτοια τύχη;;;
Βουλγαροφακλάνα 50άρα.
Εχω κι αλλα. Ασχημος και αχρηστος!Ενας απλο μεσο ΑΛΗΘΙΝΟ μελος του bou!
Είναι που κατά τα άλλα δεν θέλεις να προκαλέσεις ένταση.@Zebu Χωρίς να θέλω να προκαλέσω ένταση, καθώς δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου, αλλά δεν ξέρω αν το πρόσεξες, ο Πολυζώης γέλασε με αυτό το ποστ, ουτε προηγουμενα να 'χατε
Είναι που κατά τα άλλα δεν θέλεις να προκαλέσεις ένταση.
Ερώτηση. Μόνος σου ρωτάς ή σε έβαλε κάποιος να ρωτήσεις;
Πεθαίνω να με ρωτήσει, γιατί του προκαλεί εντύπωση, ποιος να τον έβαλε. Πεθαίνω για αυτήν την ερώτηση.Όχι ρε σεις! Τι είναι αυτά που γράφετε;
Από την καλή του την καρδιά το κάνει. Τον πνίγει το άδικο.
Πεθαίνω να με ρωτήσει, γιατί του προκαλεί εντύπωση, ποιος να τον έβαλε. Πεθαίνω για αυτήν την ερώτηση.
Με έχει για μαλακα, κατάλαβες;
Κατάλαβε. Ελπίζω να κατάλαβε ότι δεν είμαι και μαλακας. Και αυτός και ο εντολέας του.Δεν πρόκειται να ρωτήσει ευθέως. Δεν έχει τα κότσια.
Κατάλαβε. Ελπίζω να κατάλαβε ότι δεν είμαι και μαλακας. Και αυτός και ο εντολέας του.
ΈποςΈνα είδωλο!!
Γιατι λείπει ο σωγαμπρος Μπαρόκ??Είθισται κάθε καλοκαίρι και ιδίως όταν σφίγγουν οι ζέστες, να ψωλαρμενίζουν στο Bourdela.com καινοφανή ναυάγια. Ούτως, και το καλοκαίρι που διανύουμε, δεν διαφέρει από τα προηγούμενα. Με την ευκαιρία λοιπόν η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ διοργανώνει ψηφοφορία για το τοπ ναυάγιο του καλοκαιριού του έτους 2024.
Παρακαλώ να ψηφίσετε με την δέουσα σύνεση.
ανεστακος μας αφησε μεχρι τη μελετη του επομενου προφιλ, αφου η ψυχολογια και το γκουρουϊνγκ του ντετινγκ πηγε κουβα (σορρυ ανεστακο, δεν κρατηθηκα απο την τοση μαλακια σου)Ήταν λογικό κι επόμενο.
Όμως πολύ χαμηλά κυμαίνονται οι επιδόσεις Τζιμάκου και Ανεστάκου Ζαν.
Κριμας!