athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.800
- Πόντοι
- 12.756
πω ρε πουστη ας μου στειλει ο φιλος 5 κιλα και ιβαν να καταθεσω το αντιτιμο@athinaios44 έλα γρήγορα ρε μλκ
πω ρε πουστη ας μου στειλει ο φιλος 5 κιλα και ιβαν να καταθεσω το αντιτιμο@athinaios44 έλα γρήγορα ρε μλκ
εχουμε ειδικο στα κουλουρια @dimigoallΚουλουράκι Θεσσαλονίκης σε διάλειμμα στην εργασία
Είμαι υπεράνω χρημάτωνπω ρε πουστη ας μου στειλει ο φιλος 5 κιλα και ιβαν να καταθεσω το αντιτιμο
Το απλό όμως... Θεσσαλονίκης...εχουμε ειδικο στα κουλουρια @dimigoall
αυτος ασχολειτε με ολα τα κουλουρια για αυτο λενε ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΤο απλό όμως... Θεσσαλονίκης...
Που ειναι αυτο;
Που ειναι αυτο;
Εχεις ολονυκτια αδερφε; Φανταζομαι οτι αυτα ειναι για ολοκληρο το βραδυ.Πίτσα σπεσιαλ 18 κομμάτια μακαρόνια φούρνου σπεσιαλ πεινερλι για σπρωξιμο σεφ σαλατα
Γαμα τα ναι βαρδιαΕχεις ολονυκτια αδερφε; Φανταζομαι οτι αυτα ειναι για ολοκληρο το βραδυ.
Πόσα άτομα είσαστε μαν ?Πίτσα σπεσιαλ 18 κομμάτια μακαρόνια φούρνου σπεσιαλ πεινερλι για σπρωξιμο σεφ σαλατα
Εγώ μόνοΠόσα άτομα είσαστε μαν ?
Και εγω παππουλη την ευλογία σαςΦάβα με κάπαρη και κρεμμυδάκι φρέσκο, και θράψαλο ψητό. Ημέρα νηστείας σήμερα.
Την ευλογια σου κολασμενε παναγιοτατε.Φάβα με κάπαρη και κρεμμυδάκι φρέσκο, και θράψαλο ψητό. Ημέρα νηστείας σήμερα.