You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που ειναι ο λακης33;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 663
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άλλο ένα thread που το διαλύσαμε....μπράβο μας!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τελικά ο Λάκης που είναι????
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τελικά ο Λάκης που είναι????
Φτιαχνει κάτι γέφυρες, κάτι σφραγίσματα κι εδώ θα ναι πάλι.
Εκτός αν πηδάει ένα μουνί που μου λεγε πως το κηνυγάει λυσσασμένα.
ΑΝ την έχει ρίξει ο καυλιάρης, θα κάνουμε καιρό να τον ακούσουμε.
Θα χει πέσει με τα μούτρα στο μουνί.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φτιαχνει κάτι γέφυρες, κάτι σφραγίσματα κι εδώ θα ναι πάλι.
Εκτός αν πηδάει ένα μουνί που μου λεγε πως το κηνυγάει λυσσασμένα.
ΑΝ την έχει ρίξει ο καυλιάρης, θα κάνουμε καιρό να τον ακούσουμε.
Θα χει πέσει με τα μούτρα στο μουνί.
Μπορεί να ετοιμάζει επανάσταση επίσης....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
o κυριος λακης εχει δουλειες,αλλωστε δεν ηταν συχνα το τελευταιο διάστημα λογω ανειλλημένων υποχρεώσεωνΤελικά ο Λάκης που είναι????
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
o κυριος λακης εχει δουλειες,αλλωστε δεν ηταν συχνα το τελευταιο διάστημα λογω ανειλλημένων υποχρεώσεων
Πραξικόπημα μυρίζομαι....
Το κλιμα του ρομαντισμου; Εμπνευσμενοι απο τις αξιες της Γαλλικης επαναστασης ηταν. Μιας κοινωνικης επαναστασης. Γιατι μου μιλας περι εθνικης επαναστασης; Για αλλο θεμα λεγαμε.οι φιλέλληνες ήταν κυρίως επηρεασμένοι από το κλίμα του ρομαντισμού και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί μια χούφτα ανθρώπων να δώσει ταξικό χρώμα σε μια καθαρά εθνική επανάσταση wtf ρε μαν
και το όραμα του ρήγα παρέμεινε όραμα, στο τέλος οι έλληνες έμειναν να πολεμούν μόνοι τους οθωμανούς ενώ δεν υπήρχαν φαινόμενα ξεσηκωμού οθωμανών κατά της Πύλης, εθνική ήταν η επανάσταση ρε μαν
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
με αρχηγό τον Λάκη ?
Εννοείται!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το κλιμα του ρομαντισμου; Εμπνευσμενοι απο τις αξιες της Γαλλικης επαναστασης ηταν. Μιας κοινωνικης επαναστασης. Γιατι μου μιλας περι εθνικης επαναστασης; Για αλλο θεμα λεγαμε.
δεν ξέρω εσύ πέταξες ξαφνικά τα ταξικά κίνητρα οι φιλέλληνες δεν ήρθαν να απελευθερώσουν την αγροτιά από το κεφάλαιο, αλλά τους υπόδουλους έλληνες από τους κατακτητές οθωμανούς, η γαλλική επανάσταση έδειξε ότι όταν θέλεις μπορείς αλλά τα κίνητρα δεν ήταν τα ίδια με αυτά της δικής μας επανάστασης (βρες έστω μία αναφορά του μπάιρον σε κοινωνική και όχι εθνική επανάσταση των ελλήνων και επίσης ψάξε πόσοι από τους φιλέλληνες που πολέμησαν ήταν στρατιωτικοί-προφανώς και δεν είχαν ταξικά κίνητρα)
απλώς συνέπεσε το κίνημα του ρομαντισμού να γνωρίζει άνθηση την εποχή εκείνη και όποιος ήταν φιλέλληνας ταυτίστηκε ακόμα περισσότερο με τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Bαλε κανα κυπελο, κανα μεταλιο εστω, να γουσταρουμεΕγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.
Το κινημα του ρομαντισμου ειχε ταυτιστει με την ελευθερια του ατομου και ηταν κατα της μοναρχιας και της αριστροκρατιας. Στην γαλλικη επανασταση βλεπουμε την συγκρουση της μοναρχιας και της φεουδαρχιας με τους αστους και αλλες δυναμεις που καταλειξε στον καπιταλισμο. Οταν ειπα για ταξικα κινητρα μιλουσα για την παλη των αστων που ηθελαν περιορισμο της φεδουαρχιας και οχι για παλη μεταξυ κεφαλαιου και αγροτων.δεν ξέρω εσύ πέταξες ξαφνικά τα ταξικά κίνητρα οι φιλέλληνες δεν ήρθαν να απελευθερώσουν την αγροτιά από το κεφάλαιο, αλλά τους υπόδουλους έλληνες από τους κατακτητές οθωμανούς, η γαλλική επανάσταση έδειξε ότι όταν θέλεις μπορείς αλλά τα κίνητρα δεν ήταν τα ίδια με αυτά της δικής μας επανάστασης (βρες έστω μία αναφορά του μπάιρον σε κοινωνική και όχι εθνική επανάσταση των ελλήνων και επίσης ψάξε πόσοι από τους φιλέλληνες που πολέμησαν ήταν στρατιωτικοί-προφανώς και δεν είχαν ταξικά κίνητρα)
απλώς συνέπεσε το κίνημα του ρομαντισμού να γνωρίζει άνθηση την εποχή εκείνη και όποιος ήταν φιλέλληνας ταυτίστηκε ακόμα περισσότερο με τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία
Το νοημα ηταν οτι δεν ειχαν θρησκευτικα κινητρα οσοι συμμετειχαν στην επανασταση.
Βαριεμαι να το συνεχισω σημερα.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το κινημα του ρομαντισμου ειχε ταυτιστει με την ελευθερια του ατομου και ηταν κατα της μοναρχιας και της αριστροκρατιας. Στην γαλλικη επανασταση βλεπουμε την συγκρουση της μοναρχιας και της φεουδαρχιας με τους αστους και αλλες δυναμεις που καταλειξε στον καπιταλισμο. Οταν ειπα για ταξικα κινητρα μιλουσα για την παλη των αστων που ηθελαν περιορισμο της φεδουαρχιας και οχι για παλη μεταξυ κεφαλαιου και αγροτων.
Το νοημα ηταν οτι δεν ειχαν θρησκευτικα κινητρα οσοι συμμετειχαν στην επανασταση.
Βαριεμαι να το συνεχισω σημερα.
τι θρησκευτικά κίνητρα να είχαν οι επαναστάτες ρε μαν, να ήθελαν να γίνουν επίσκοποι
τα κίνητρα τα καθόρισαν οι ίδιοι οι επαναστάτες τότε, δεν θα τα επανακαθορίσουμε εμείς σήμερα κατά το δοκούν, σε περιμένω όποτε θες
Δεν μιλαμε για τετοια κινητρα ποταπε, μιλαμε οτι σαν ορθοδοξοι χριστιανοι επρεπε να αποτιναξουν τον ζυγο των μουσουλμανων.τι θρησκευτικά κίνητρα να είχαν οι επαναστάτες ρε μαν, να ήθελαν να γίνουν επίσκοποι
τα κίνητρα τα καθόρισαν οι ίδιοι οι επαναστάτες τότε, δεν θα τα επανακαθορίσουμε εμείς σήμερα κατά το δοκούν, σε περιμένω όποτε θες
Αλλα τουπμεκι στα αλλα που ειπα. Θα τα πουμε αλλη μερα γιατι θα κοψω τις φλεβες μου σε λιγο.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν μιλαμε για τετοια κινητρα ποταπε, μιλαμε οτι σαν ορθοδοξοι χριστιανοι επρεπε να αποτιναξουν τον ζυγο των μουσουλμανων.
Αλλα τουπμεκι στα αλλα που ειπα. Θα τα πουμε αλλη μερα γιατι θα κοψω τις φλεβες μου σε λιγο.
σε τι έκανα τουμπεκι
δεν είπα ποτέ ότι τα κίνητρα ήταν θρησκευτικά, η επανάσταση ήταν εθνική (όχι ιερός πόλεμος)
Σταματα, αυτο ειναι παρενοχληση.σε τι έκανα τουμπεκι
δεν είπα ποτέ ότι τα κίνητρα ήταν θρησκευτικά, η επανάσταση ήταν εθνική (όχι ιερός πόλεμος)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
στον κωλο σου μπηκε το δαχτυλακι μαριε και γελας?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 3K