aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.785
- Πόντοι
- 446
Ανακάλεσε την αναφορα γιατί θα χουμε ιστορίες....Αναφορά..
Τσάκο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακο και εσυ
Ανακάλεσε την αναφορα γιατί θα χουμε ιστορίες....Αναφορά..
Τσάκο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακο και εσυ
Και φέτα έφαγα μαζίΦακές γαμανε.
Κάντε εικόνα:
Φακές - ρέγγα με λαδολέμονο ψημένη στην εφημερίδα - κρεμμύδι ξερό - ελιες θρούμπες - ψωμί ζυμωτό - ρετσίνα.![]()
Όχι ρε μανΦακές γαμανε.
Κάντε εικόνα:
Φακές - ρέγγα με λαδολέμονο ψημένη στην εφημερίδα - κρεμμύδι ξερό - ελιες θρούμπες - ψωμί ζυμωτό - ρετσίνα.![]()
Και ένα σάντουιτς στο χέρι μπορείς να φάς με την αντροπαρεα αρκεί να περιέχει λίγο αστακό λίγο χαβιάρι, υπάρχει μαγαζί στο Κολωνάκι που τα φτιάχνει πολύ ωραίαΕντάξει μαν, την επόμενη που θα μου πουν τα φιλαράκια να πάμε αντροπαρεα για μεζεδοφαση, θα τους προτείνω σολομούς και σαμπάνιες μην και μας περάσουν για τιποτις φτωχατζες.
Μαν μονο μπουρικο,όχι αυγολέμονο κτλ τώρα.Μια κατσαρόλα γιουβαρλάκια αυγολέμονο το μεσημέρι
Έχουν μείνει 7-8 δέκα .
Λέω να τα ζεστάνω και να τα κουτουπώσω
Από το βάθος του ψυγείου επίσης μου κλείνει το μάτι ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο .
Βλέποντας και τρώγοντας![]()
Ωραίος μαν,χωριάτικες χυλοπίτες?Κόκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες, τριμμένη γραβιέρα και μια zero.
Λουκούμι.
βούτηξες ρυζογκοφρέτα στη σάλτσα για να απογειώσεις το πιάτο?Κόκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες, τριμμένη γραβιέρα και μια zero.
Λουκούμι.
Ναι, αναπαύονταν στο δεύτερο ψυγείο από το καλοκαίρι.Ωραίος μαν,χωριάτικες χυλοπίτες?
Κάθε ποστάρισμα και μια αναφορά για προκλητική συμπεριφορά.βούτηξες ρυζογκοφρέτα στη σάλτσα για να απογειώσεις το πιάτο?
εγώ το λέω για το κράντσιΚάθε ποστάρισμα και μια αναφορά για προκλητική συμπεριφορά.
Πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ αυτό.
Γαματο ακούγεται!Και ένα σάντουιτς στο χέρι μπορείς να φάς με την αντροπαρεα αρκεί να περιέχει λίγο αστακό λίγο χαβιάρι, υπάρχει μαγαζί στο Κολωνάκι που τα φτιάχνει πολύ ωραία
Αναφορά για το "κράντσι" και για κάθε "φλεξάρω" και "ντελούλου" που θα διαβάζω.εγώ το λέω για το κράντσι![]()
cool bro no beefΑναφορά για το "κράντσι" και για κάθε "φλεξάρω" και "ντελούλου" που θα διαβάζω.
Οι άλλοι θα έχουν ευκαιρία, εσύ είσαι στιγματισμένος στο νήμα.
Γαλακτομπούρεκο στο ψυγείο?Μια κατσαρόλα γιουβαρλάκια αυγολέμονο το μεσημέρι
Έχουν μείνει 7-8 δέκα .
Λέω να τα ζεστάνω και να τα κουτουπώσω
Από το βάθος του ψυγείου επίσης μου κλείνει το μάτι ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο .
Βλέποντας και τρώγοντας![]()
Υπαρχει και ενα αλλο μαγαζι - Ακαδημίας.. Σαντουιτς με Κοκορετσι.. γαμάει..Και ένα σάντουιτς στο χέρι μπορείς να φάς με την αντροπαρεα αρκεί να περιέχει λίγο αστακό λίγο χαβιάρι, υπάρχει μαγαζί στο Κολωνάκι που τα φτιάχνει πολύ ωραία
Πες τα μαν χαλαει η γεύσηΓαλακτομπούρεκο στο ψυγείο?
Τσιμπα τη![]()
Βαρέθηκα να δίνω φως εδώ μέσα μανΠες τα μαν χαλαει η γεύση
Για πε διεύθυνσηΥπαρχει και ενα αλλο μαγαζι - Ακαδημίας.. Σαντουιτς με Κοκορετσι.. γαμάει..