Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
 Μου ήρθε κάποτε ένας τέτοιος να αγοράσει μια μεζονέτα που πουλούσα.

Τεράστιος μαλάκας. Ηρθε με ένα πούρο 7 μέτρα, μέσα στη BMW νομίζοντας πως είχε πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.

Εριστικός και έτοιμος για καυγά.

Ευτυχώς έφυγε γρηγορα γιατί δεν του έκανε το σπίτι.

Λίγο ήθελα να τον πλακώσω στα Γαλλικά.

:argue:
Καλα και δεν του εδειξες μια απο τις 3 φερραρι που εχεις να ζηλεψει ο μαλακας;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πόσοι ήταν οι "πολλοί μη χριστιανοί"? μάλλον πολύ λίγοι ή πολύ λιγότεροι από τους χριστιανούς

με τον θρησκευτικό μανδύα είχε ντυθεί η επανάσταση από το ξεκίνημά της ήδη και το είχε κάνει ο αρχηγός της με την σχετική προκήρυξη "μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος"
Οι φιλελληνες ας πουμε ειχαν ταξικα κινητρα επηρεασμενοι απο την Γαλλικη επανασταση. Ο Φεραιος μιλησε για κοινο ξεσηκωμο βαλκανιων, Τουρκων, Χριστιανων εναντιων της οθωμανικης αυτοκρατοριας οχι κατα των μουσουλμανων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Με τον παρακάτω.

Η πρώτη μου εργασία σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια στον τρίτο χρόνο λειτουργίας.

Από τα 12 εκατομμύρια καθαρά η εφορία μου ε΄παιρνε τα 5.

Κάτι εισφορές, κάτι ΤΕΒΕ, κάτι σούπα κάτι μουπες, έβγαινε ένα κονδύλι υπερ του δημοσίου πε΄ριπου στα 10 εκατομμύρια συνολικά σε τζίρο 35.

Αν δεν είχα τα μαύρα θα είχα φαλιρήσει από τον δεύτερο χρόνο.

Μια επιχείρηση λοιπόν που απασχολούσε τρία άτομα, έδινε στο κράτος 10 εκατομμύρια σε φόρους και εισφορές σε αποδεδειγμένο τζίρο 35. Δεδομένης της εμπορικής υφής του επαγγέλματος, από τα 35 τα 16 αφορούσαν αγορές και αγορά υπηρεσιών.

16 τα έξοδα και 10 οι φόροι και οι εισφορές =  26.

9 εκατομμύρια κέρδος σημαίνει 750 χιλιάρικα τον μήνα για να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου.

Πολύ λίγα για έναν άνθρωπο που δούλευε από το πρωί στις 6.00 έως τις 22.00 το βράδυ, χωρίς Σαββατοκύριακα και αργίες.
Είχα ξημερωθεί ανήμερα 25 Δεκεμβρίου να κάνω λογαριασμούς, επειδή δεν εύρισκα άλλη ώρα.

10 εκατομμύρια φόρος;

ΑΠό κει ταίζονται φίλε. Κι επειδή δεν φτάνανε να τοςυ ταίζουν, παίρνανε και δάνεια από την Ευρώπη.

Γι αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Τώρα κοπήκανε και τα 10 εκατ. που έδινα εγώ.... και μερικοί άλλοι...

Να δω από που θα βρουν να τους ταίζουν... χε χε χε

Απορώ τι άλλο θα κάνουν ακόμα....

Δεν ειναι τοσο απλο απο το ΤΕΒΕ Υπαρχουν και επιστροφες που δεν μας γραφεις.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
 Με τον παρακάτω.

Η πρώτη μου εργασία σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια στον τρίτο χρόνο λειτουργίας.

Από τα 12 εκατομμύρια καθαρά η εφορία μου ε΄παιρνε τα 5.

Κάτι εισφορές, κάτι ΤΕΒΕ, κάτι σούπα κάτι μουπες, έβγαινε ένα κονδύλι υπερ του δημοσίου πε΄ριπου στα 10 εκατομμύρια συνολικά σε τζίρο 35.

Αν δεν είχα τα μαύρα θα είχα φαλιρήσει από τον δεύτερο χρόνο.

Μια επιχείρηση λοιπόν που απασχολούσε τρία άτομα, έδινε στο κράτος 10 εκατομμύρια σε φόρους και εισφορές σε αποδεδειγμένο τζίρο 35. Δεδομένης της εμπορικής υφής του επαγγέλματος, από τα 35 τα 16 αφορούσαν αγορές και αγορά υπηρεσιών.

16 τα έξοδα και 10 οι φόροι και οι εισφορές =  26.

9 εκατομμύρια κέρδος σημαίνει 750 χιλιάρικα τον μήνα για να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου.

Πολύ λίγα για έναν άνθρωπο που δούλευε από το πρωί στις 6.00 έως τις 22.00 το βράδυ, χωρίς Σαββατοκύριακα και αργίες.
Είχα ξημερωθεί ανήμερα 25 Δεκεμβρίου να κάνω λογαριασμούς, επειδή δεν εύρισκα άλλη ώρα.

10 εκατομμύρια φόρος;

ΑΠό κει ταίζονται φίλε. Κι επειδή δεν φτάνανε να τοςυ ταίζουν, παίρνανε και δάνεια από την Ευρώπη.

Γι αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Τώρα κοπήκανε και τα 10 εκατ. που έδινα εγώ.... και μερικοί άλλοι...

Να δω από που θα βρουν να τους ταίζουν... χε χε χε

Απορώ τι άλλο θα κάνουν ακόμα....
τυπε τι επιχειρηση ανοιξες? :think: με τοσα λεφτα 5 χρονια να δουλευες να αλλα θ :think: ησουν σε κανα νησι να καπνιζεις πουρα και να γαμας πουτανες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν ειναι τοσο απλο απο το ΤΕΒΕ Υπαρχουν και επιστροφες που δεν μας γραφεις.

Ούτε μία δεκάρα Μπόλντι δεν είχα επιστροφή.

Και τα νούμερα τα θυμάμαι ξεκάθαρα, παρόλο που έχουν περάσει χρόνια, επειδή πούλησα την επιχείρηση εκείνη την χρονιά κι επρεπε να έχω πλήρη εικόνα ποια είναι τα έσοδα και τα έξοδα.

Όταν είπα στη λογίστριά μου πως το ποσό των εισφορών παραείναι μεγάλο, μου απάντησε " Γι αυτό τους κλέβουμε και έχουμε μαύρα κι εμείς. Αλλιώς δεν θα έβγαινες με τίποτα "

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τυπε τι επιχειρηση ανοιξες? :think: με τοσα λεφτα 5 χρονια να δουλευες να αλλα θ :think: ησουν σε κανα νησι να καπνιζεις πουρα και να γαμας πουτανες.

Δραχμές εννοούσα. Όχι ευρώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και πως ειναι η ψευτικη ?  :think:

Παιρνω εγω την θεση σου εδω ..... εσυ πας ΤΩΡΑ στο θρεντ της εριναλ  :rolleyes:

Θα σε στηριζω ψυχολογικα  :grin:

Η κολα ρε αχαχουχα οχι η κοκα κολα η αυθεντικη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι φιλελληνες ας πουμε ειχαν ταξικα κινητρα επηρεασμενοι απο την Γαλλικη επανασταση. Ο Φεραιος μιλησε για κοινο ξεσηκωμο βαλκανιων, Τουρκων, Χριστιανων εναντιων της οθωμανικης αυτοκρατοριας οχι κατα των μουσουλμανων.

οι φιλέλληνες ήταν κυρίως επηρεασμένοι από το κλίμα του ρομαντισμού και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί μια χούφτα ανθρώπων να δώσει ταξικό χρώμα σε μια καθαρά εθνική επανάσταση wtf ρε μαν :s&m_1:

και το όραμα του ρήγα παρέμεινε όραμα, στο τέλος οι έλληνες έμειναν να πολεμούν μόνοι τους οθωμανούς ενώ δεν υπήρχαν φαινόμενα ξεσηκωμού οθωμανών κατά της Πύλης, εθνική ήταν η επανάσταση ρε μαν :s&m_1:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και τι επιχειρηση τυπε εκανες σε αυτο το χωριο εδω?

Γενικό εμπόριο. Πωλήσεις στην εγχωρια αγορά και στο εξωτερικό. Γερμανία κυρίως. Δεν το συνέχισα. Βρήκα πολλά στεγανά εδώ στο Υπουργείο Βιομηχανίας και αποφάσισα να μην συνεχίσω.

Ήθελα να μπω και στο κομμάτι της παραγωγής, αλλά δεν επέμεινα.

Βρήκα άλλον τομέα, πιο προσοδοφόρο και μπηκα εκεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελευταια φορα που ηπια ηταν το 2008  :S

Stories