Επισκέπτης
λησταρχινα τυπε
φανταζεσαι να την πατησει ετσι ο σταμ?
τύπε ο σταμ δε φοράει καδένες των 5.000€
αν είχε τόσα θα τα είχε καταθέσει ήδη στη BWIN
λησταρχινα τυπε
φανταζεσαι να την πατησει ετσι ο σταμ?
δηλάδη αν γινουμε και εδω κομμουνιστικο κρατος θα πηγαινουν στρατο καμια 10αρια χρονια?
με την Αλέκα αρχηγό δε θα χρειάζονται στρατοί τύπε
οι μάχες θα κρίνονται σε διπλωματικό επίπεδο
θα απειλεί τον εξωτερικό εχθρό με απεργίες....
γιατί αφαίρεσες από την υπογραφή το-->
1)ο στρατός είναι μαλακία...δεν σέβεται την προσωπικότητα κανενός, όλοι πρέπει να είναι ίδιοι, δεν σέβονται τα πιστεύω σου, οι περισσότεροι εκεί μέσα (βλέπε τον εαυτό σου) είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης εκπαιδευμένοι στην χρήση όπλων όμως (επικίνδυνο)
2)δεν έχω πάει στρατό
3)απ' το να είμαι κομπλεξικός, στρατόκαυλος και να περηφανεύομαι γι΄αυτό, προτιμώ γιωτάς
4)απ' αυτά που λες, πρέπει να είσαι τουλάχιστον Υπουργός Εθνικής Αμύνης
5)άντε να κάνεις σκοπιά γύρω από κανένα βαμμένο παγκάκι...
το βαρέθηκα..
Ναι ρε φίλε, λέμε τώρα...ούτε εγώ πιστεύω σε πατρίδες, αλλά αναφέρομαι ακόμα και σε αυτούς που πιστεύουν!
επιτέλους και μια σοβαρή άποψη επί του θέματος...
είδα και την συνένωση των λέξεων σαν κάτι να θέλεις να αποφύγεις με ενδεχόμενο γκουγκλάρισμα
ναι αγωνιώ μην ανακαλήψεις το σκοτεινό παρελθόν μου και με δωσεις στη δίωξη ηλεκτρονικου...
θα με έδεινες αν ανακάληπτες κάτι ?
Σοβαρη αποψη δεν παιρνεις απο ατομα που εχουν κομπλεξ.
Μια χαρα ειναι ο στρατος εκτος και αν πας προκατειλλημενος οποτε θα το καταλαβουν
και θα σε τρεξουν.
Δεν ξερεις τι σου γινεται και γραφεις αρλουμπες οπως και στα θεματα με τις γνωριμιες ....
οι αξιωματικοι εχουν υψηλο επιπεδο μορφωσης και νοημοσυνης. Τους ξερω διοτι τους ζω καθημερινα
εσυ δεν εχεις παει οπως λες και αρα δεν εχεις αποψη παρολαυτα νομιζεις οτι πρεπει να εχεις κατα τα αλλα οι αλλοι ειναι χαμηλης νοημοσυνης ενω εσυ εισαι ο εξυπνος που ανακαλυψε οτι γκομενα μπορεις να βρεις και απο το τρενο και γενικα απο παντου!@!!!!!!
ΚΟμπλεξικος εισαι ηδη με το στρατο απλα δεν το ξερεις....
δηλάδη αν γινουμε και εδω κομμουνιστικο κρατος θα πηγαινουν στρατο καμια 10αρια χρονια?
devilboy no
εντάξει το καλλίτερο είναι αν μπορεί να τον αποφύγει κάποιος να το κάνει...αν δεν μπορεί οκ ένας χρόνος είναι θα περάσει.
δεν ξέμπλεξες ?ένας χρόνος σεξουαλικής πείνας
να δούμε πως θα το αντέξουμε αυτό
όχι δυστυχώςδεν ξέμπλεξες ?
Το οτι δεν έχω πάει και παρ' όλα αυτά είμαι ήδη εναντίον σου λέει τίποτα?Δεν είμαι μόνος μου στον κόσμο, έχω φίλους συγγενείς που έχουν πάει...
Το οτι δεν πιστεύω σε πατρίδες σημαίνει οτι είμαι προδότης ή οτι είμαι κατά της Ελλάδας?Πιστεύω σε ένα ισχυρό κράτος που να μπορεί να προσφέρει δουλειές και να ζουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια...όχι όμως σε μια ιδέα που δεν είναι καν υπαρκτή παρά μόνο στο μυαλό κάποιων...
Δεν είμαι κομπλεξικός και δεν έχω πει ΠΟΥΘΕΝΑ για φλερτ σε τρένα και μετρό...είπα και το λέω για τελευταία φορά οτι φλερτ μπορείς να κάνεις οπουδήποτε προκύψει, άσχετα αν το μέρος είναι ή δεν είναι φαβορί για γνωριμίες...
Άντε για να τελειώνουμε γιατί πολύ μας κούρασες...
ένας χρόνος σεξουαλικής πείνας
να δούμε πως θα το αντέξουμε αυτό