Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1)ο στρατός είναι μαλακία...δεν σέβεται την προσωπικότητα κανενός, όλοι πρέπει να είναι ίδιοι, δεν σέβονται τα πιστεύω σου, οι περισσότεροι εκεί μέσα (βλέπε τον εαυτό σου) είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης εκπαιδευμένοι στην χρήση όπλων όμως (επικίνδυνο)
2)δεν έχω πάει στρατό
3)απ' το να είμαι κομπλεξικός, στρατόκαυλος και να περηφανεύομαι γι΄αυτό, προτιμώ γιωτάς
4)απ' αυτά που λες, πρέπει να είσαι τουλάχιστον Υπουργός Εθνικής Αμύνης
5)άντε να κάνεις σκοπιά γύρω από κανένα βαμμένο παγκάκι...

Δεν ξερεις τι σου γινεται και γραφεις αρλουμπες οπως και στα θεματα με τις γνωριμιες ....
οι αξιωματικοι εχουν υψηλο επιπεδο μορφωσης και νοημοσυνης. Τους ξερω διοτι τους ζω καθημερινα
εσυ δεν εχεις παει οπως λες και αρα δεν εχεις αποψη παρολαυτα νομιζεις οτι πρεπει να εχεις κατα τα αλλα οι αλλοι ειναι χαμηλης νοημοσυνης ενω εσυ εισαι ο εξυπνος που ανακαλυψε οτι γκομενα μπορεις να βρεις και απο το τρενο και γενικα απο παντου!@!!!!!!

ΚΟμπλεξικος εισαι ηδη με το στρατο απλα δεν το ξερεις....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ρε φίλε, λέμε τώρα...ούτε εγώ πιστεύω σε πατρίδες, αλλά αναφέρομαι ακόμα και σε αυτούς που πιστεύουν!

Αυτο δεν ειναι για να το λες παραεξω...

δηλαδη λες οτι εισαι προδοτης ???? και κατα της πατριδας?

πεσαμε σε αναρχοκομμουνιστη... γεμισε η ελλαδα απο δαυτους για αυτο παμε κατα διαολου

τωρα εξηγειται και η γνωριμια απο το τρενο....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επιτέλους και μια σοβαρή άποψη επί του θέματος...

Σοβαρη αποψη δεν παιρνεις απο ατομα που εχουν κομπλεξ.  :P

Μια χαρα ειναι ο στρατος εκτος και αν πας προκατειλλημενος οποτε θα το καταλαβουν
και θα σε τρεξουν.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
είδα και την συνένωση των λέξεων σαν κάτι να θέλεις να αποφύγεις με ενδεχόμενο γκουγκλάρισμα :rolleyes:

ναι αγωνιώ μην ανακαλήψεις το σκοτεινό παρελθόν μου και με δωσεις στη δίωξη ηλεκτρονικου...
θα με έδεινες αν ανακάληπτες κάτι ?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σοβαρη αποψη δεν παιρνεις απο ατομα που εχουν κομπλεξ.  :P

Μια χαρα ειναι ο στρατος εκτος και αν πας προκατειλλημενος οποτε θα το καταλαβουν
και θα σε τρεξουν.

εντάξει το καλλίτερο είναι αν μπορεί να τον αποφύγει κάποιος να το κάνει...αν δεν μπορεί οκ ένας χρόνος είναι θα περάσει.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ξερεις τι σου γινεται και γραφεις αρλουμπες οπως και στα θεματα με τις γνωριμιες ....
οι αξιωματικοι εχουν υψηλο επιπεδο μορφωσης και νοημοσυνης. Τους ξερω διοτι τους ζω καθημερινα
εσυ δεν εχεις παει οπως λες και αρα δεν εχεις αποψη παρολαυτα νομιζεις οτι πρεπει να εχεις κατα τα αλλα οι αλλοι ειναι χαμηλης νοημοσυνης ενω εσυ εισαι ο εξυπνος που ανακαλυψε οτι γκομενα μπορεις να βρεις και απο το τρενο και γενικα απο παντου!@!!!!!!

ΚΟμπλεξικος εισαι ηδη με το στρατο απλα δεν το ξερεις....

Το οτι δεν έχω πάει και παρ' όλα αυτά είμαι ήδη εναντίον σου λέει τίποτα?Δεν είμαι μόνος μου στον κόσμο, έχω φίλους συγγενείς που έχουν πάει...
Το οτι δεν πιστεύω σε πατρίδες σημαίνει οτι είμαι προδότης ή οτι είμαι κατά της Ελλάδας?Πιστεύω σε ένα ισχυρό κράτος που να μπορεί να προσφέρει δουλειές και να ζουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια...όχι όμως σε μια ιδέα που δεν είναι καν υπαρκτή παρά μόνο στο μυαλό κάποιων...
Δεν είμαι κομπλεξικός και δεν έχω πει ΠΟΥΘΕΝΑ για φλερτ σε τρένα και μετρό...είπα και το λέω για τελευταία φορά οτι φλερτ μπορείς να κάνεις οπουδήποτε προκύψει, άσχετα αν το μέρος είναι ή δεν είναι φαβορί για γνωριμίες...
Άντε για να τελειώνουμε γιατί πολύ μας κούρασες...

Επισκέπτης
δηλάδη αν γινουμε και εδω κομμουνιστικο κρατος θα πηγαινουν στρατο καμια 10αρια χρονια? :grin:

Εθελοντικά και μόνο όμως ρε απόλυτε.
Όπως στην Ανατολική Γερμανία π.χ.
Όλοι εθελοντικά δήλωναν ότι ήθελαν να κάνουν διπλάσια θητεία από το υποχρεωτικό.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.

απλά όποιος δεν δήλωνε εθελοντικά ότθ ήθελε να κανει διπλάσια θητεία
από την υποχρεωτική , δεν μπορούσε να μπει σε δημόσιο πανεπιστήμιο & σχολή
και δεν μπορούσε να πιάσει δουλειά στο δημόσιο ...

(όλες οι σχολές και πανεπιστήμια στην ανατολική γερμανία
όπως και οι δουλειές ήταν δημόσιες, ιδιωτικό δεν υπήρχε τίποτε).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εντάξει το καλλίτερο είναι αν μπορεί να τον αποφύγει κάποιος να το κάνει...αν δεν μπορεί οκ ένας χρόνος είναι θα περάσει.

ένας χρόνος σεξουαλικής πείνας
να δούμε πως θα το αντέξουμε αυτό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το οτι δεν έχω πάει και παρ' όλα αυτά είμαι ήδη εναντίον σου λέει τίποτα?Δεν είμαι μόνος μου στον κόσμο, έχω φίλους συγγενείς που έχουν πάει...
Το οτι δεν πιστεύω σε πατρίδες σημαίνει οτι είμαι προδότης ή οτι είμαι κατά της Ελλάδας?Πιστεύω σε ένα ισχυρό κράτος που να μπορεί να προσφέρει δουλειές και να ζουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια...όχι όμως σε μια ιδέα που δεν είναι καν υπαρκτή παρά μόνο στο μυαλό κάποιων...
Δεν είμαι κομπλεξικός και δεν έχω πει ΠΟΥΘΕΝΑ για φλερτ σε τρένα και μετρό...είπα και το λέω για τελευταία φορά οτι φλερτ μπορείς να κάνεις οπουδήποτε προκύψει, άσχετα αν το μέρος είναι ή δεν είναι φαβορί για γνωριμίες...
Άντε για να τελειώνουμε γιατί πολύ μας κούρασες...

Και που ξερεις αμα οι φιλοι σου ειναι οπως στα παρουσιασαν? Αμα ο αλλος ειναι μαλεας και παει με στυλακι εκει θα τον ισιωσουν διοτι με στυλακι θα παει μετα και στην δουλεια του ..... με στυλακι θα κοιταει και τον διευθυντη και ολους .... καταλαβες τι κουμασια ειναι οι κομμουνιστες? οι δηθεν επαναστατες? τους οποιους και εσυ ο ιδιος μαλλον πρεσβευεις ειπες πριν να ειμαστε ολοι ιδιοι.

Εδω δεν θελει καποιος να παει στρατο και θα μου πεις οτι αμα προκυψει κατι χειροτερο θα το αναλαβει? εσυ δηλαδη θες η πατριδα να σου βρει δουλειτσα για να την υποστηριξεις... ωραιος ελληνας και κατι χρονια πριν το 1821 αυτοι που ορκιστηκαν αγωνιστες μπροστα στο λαβαρο απο τον Παλαιων Πατρων Γερμανο ειχανε ολοι δουλειες και ζουσανε πλουσιοπαροχα...

κατα τα αλλα μαζευεστε και κραζετε εμενα .... νομιζετε οτι με δουλευετε κιολας
αυτες ειναι οι αποψεις σου? να ζητας δουλεια απο το κρατος για να το υποστηριξεις? τι θα πει ειμαι κατα της πατριδας ... απο εμας γινεται ενα κρατος ισχυρο και ελευθερο το απεδειξαν αυτο στην ενδοξη επανασταση του 1821 ....

αλλα ειμαστε ντροπη πλεον βλεπεις στις τηλεορασεις να τους ρωτανε και να μην ξερουν καν η 25η Μαρτιου που περασε τι ακριβως συμβολιζει ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom